2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

haklısın bence.. listeden adı silinince mesela hiç bişi hissetmicez biz gelmediği için..
benim tarihim bile yok

Evet canım, İzmir 'de de hep yağmurlu geçerdi, şimdi ya yağmıyor ya da yağdığında felaket bastırıyor...

aa bende geliyim bu konuya

Gel tabi canım buyur, Hoş geldin canım

haklısın bence.. listeden adı silinince mesela hiç bişi hissetmicez biz gelmediği için..
benim tarihim bile yok

Canım seni üzmek için söylemedim ben
Seninde tarihini yakında sayacağız İnşallah canım, Hep birlikte hemde

Canım gayet doğru düşünüyorsun sonuçta gerçekten şafak sayanların beraber olması gerek bazı arkadaşlarımız tabiki bazı koşullardan gelemeyebilir az gelebilir onlar hep gönlümüzdeama gelip selam verip adını yazdırıp sonra gidenler olabilir
Evet canım, İzmir 'de de hep yağmurlu geçerdi, şimdi ya yağmıyor ya da yağdığında felaket bastırıyor...
Çok tuhaf havalar burada da yağmur yağdığında bastırıyor tam böyle yağamıyor yağınca bir tuhaf Rabbim hayra yordun

Çok tuhaf havalar burada da yağmur yağdığında bastırıyor tam böyle yağamıyor yağınca bir tuhaf Rabbim hayra yordun

Amin canım, Çeyiz hazırlığı nasıl gidiyor :)
Ben birşey alamadım şu sıra
Daha toplu taksite gireli 2 3 hafta falan oldu
Yinede insan alışınca sürekli almak istiyormuş, en son çırpıcı ile salata kasesi almıştım, onunla kendimi durduruyorum

Ben temin üstteki yazınıda bana olduğunu görememişim canım çok pardon

Evet canım, bazende mesajla isim yazılıyor, selam bile verilmiyor, öyleleri listeden arada da siliyorum ama içimede sinmiyor, burada da birkez daha bunu paylaşalım istedim

Ne güzel canım 2 ay kalmış düğüne Heyecan tavandır

yok canım üzülmedim tek derdim bu olsun
Benimde kasıklardaki ağrı felaket
Yatmamak kendimi zor tutuyorum, benimde 1. gün sanki iç savaş yaşanıyor gibi geçiyor

Nehirim bu arada Zencefil varya tozunu al, 1 tatlı kaşığı zencefile 1 tepeleme çay kaşığı karabiber 3-4 yemek kaşığı bal koy karıştır güzelce ye, bademciklerini bir güzel yakıyor ama geçiriyor, ablamın falan hep yöntemi o
Ya da sever misin bilmiyorum ama akşam 1 tane sarımsağı ya çiğçiğ ye bademciklerini bir yaksın ya da kesip, yoğurtla olabilir, yemek içinde olabilir, sarımsağın faydasıda çok

evet heyecan stres gerginlik bi taraftan mutluluk bi taraftan hüzün
en ufak bi şeyde duygulanma gözler dolma filan hepsi karışık

Bende çok utangaç bir yapıya shibimdir
Böyle gözlerim dolduğunda kimse görmesin falan isterim
Düğün zamanı yaklaşınca ne yaparım bilmiyorum

Şuan bende kendimi zor durduruyorum canım Nisan-Mayıs gibi tekrar başlıyor yoğunluğum artık elektriklilere geçme zamanı geliyor onlarıda hayırlısıyla Ekim-Kasıma kadar bitirsem diyorum sonra gelsin büyük parçalar

dikkat et kndine :26::26: boğazın agrıyosa çok sıcak içme tahriş olmasın
Yok kuzum ağrımıyor boğazım burnum akıyor başımda ağrı var vücudum kırgın :106:Sen neler yapıyorsun

Sinsin perim boşver isim yazdırıp sonra uğramıyorsa ne anlamı var bu topik sonuçta beraber şafak sayanlar hazırlıklar yapıp konuşanlar için geçerli değilmi yoksa 2014-2015 yılında evlenen dünya kadar insan vardır tabi

Evde var kuzum geçen hasta olduğumda evi depoladım kış çayım var içmemiştim içinde tarçın herşey var onu kaynatıp içeyim akşam zencefilide balla yiyordum o zaman tekrar yiyeyim ay onun tadı çok fena Sarımsak yiyebilirim akşam yiyeyim bağışıklığım güçlenmeliSağol canımcım

kızlar gnaydın bişey dicm sizde olyormu ya bilmiyorum bu aralar snaki herkes benim hakkımda yani biizm düğün hakkında konsuuyor yada nişanlımla benim hakkımda geldiğimde farklı konulr oluyor yada kapanıyor kötü hiissediyorum kendimi evde öle bi duygu hissediyrm 2 haftadr cnamı sıılıyor sizde buna benzer şetyler oluyormu

Bende olmuyor çünkü ortada düğünüm yok İşin espirisi canımda olur öyle senin üzülmeni istemiyorlardır duygusalsan etkilenirsin diye gizli kapaklı konuşuyorlardır bende çok duygusal sulu gözlüyüm düğünden birkaç ay önce başlarım ağlamaya daha ortada birşey yokken duygulanıyorum arada düşün

Nisan-Mayıs geiyor demi yaa :18::18:
Nisan Yıldönümümüz, Mayıs Sevdiceğin Doğum Günüü
Birde taksitlerimin en yüksek olduğu aylar :18:
Benimde artık Cam ve ufak eşyalar kaldı canım, ufak diyorum ama maliyetli
Bardak Takımlarıdır, Teflon kaşık Takımları, Nihale, Limon Sıkacağı, Süzgeçler ............. Sonu yok bu ufakların
Avize, Halı, Perde, Mobilya en son zaten, benimde elektrikli olarak Fırın almam gerekiyor Aaa birde kahve makinesi

Aynen canım zencefil yememek için ben sarımsak yedim dün gece düşün

Bende nişanlı değilim canım ama mutlaka birşeyler konuşuluyordur :)
Senin canını neden sıkıyor
Zaman yaklaştıkça ailende de bir burukluk oluyordur mutlaka ki, sonunda Mutluluk varya kafanı yorma

anlıyorum karışık duygular ya
annecigimle durup durup sarılmalarımız var benim zor tutuyo insan kendini

Bende bağlıyımdır canım ya, O zamanlar gelsin ben dert yanarım kesin :)

balık burcuyum çok duygusalım herşeye aglarım belkide benim hakkımda konusmuyorlr ama uzerime alınıyorum ve çok uzuluyrum

ne bileyim yaa alınck yermi arıyorum napıyorum bikmiyorum aama onlr fısır fısr konustukca içim gdiyor ne konsuyrlr acaba benim hakkımdamı kötümü iyimi noluyor paronayaklastmmı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…