2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ne bileyim yaa alınck yermi arıyorum napıyorum bikmiyorum aama onlr fısır fısr konustukca içim gdiyor ne konsuyrlr acaba benim hakkımdamı kötümü iyimi noluyor paronayaklastmmı ne

Duygusallıktandır canım, sen nasıl hem mutluyum hem hüzünlü yeni bir yuva kruuyorum diyorsun, onlarda kendi içinde kızlarının yuva kurmasını izliyorlar, duygulanıyorlar paylaşmaları çok doğal değil mi?
Kötü değildir, kalbini ferah tut

Tünaydınlar olsun inşallah..=)

Tünaydın canım Nasılsın

Son düzenleme:

iyiyim çok şükür canım ya nolsunn..=)

Duygusallığın dibine vurmuş vaziyetteyim bende, yani mutluluk tabiki var ama yani iyice misafir gözüyle bakılıyor artık

yani de konusmasınlr yine onlr yaaa yada bende bileyim gizli kimse konusmasın yaa herşeyi bileyim

iyiym cnm hazırlıklara adapte olmnaya çalışıyorum aksm nişanlm veailesi glcklr mobilya resimleri çıkardım onlar bakıcz daha ev olmadıgındn hala bakınıyoruz işte sende nevr ne yok nasılsın

Ayy ne güzel canım hayırlısı olsun inşallah.. güzel heyecanlar bunlar..=)

Aslında benim o kadar çokkk işim var ki ama birinin bana "özlem kaldır bi taraflarını işler seni bekliyor" demesi lazım..=)
Cuma gelinlik provasına gidicem bende canım, halı bakıcaz, avizeler takılacak..koşturmacaya devam yani..sizinde ev belli olur yakın zamanda inşallah canım..=)

iyiyim çok şükür canım ya nolsunn..=)

Duygusallığın dibine vurmuş vaziyetteyim bende, yani mutluluk tabiki var ama yani iyice misafir gözüyle bakılıyor artık

Tam bizde duygusallık konusundaydık canm:) Hatta yazdığında dedim özlemimizin daha da az kaldı 1 ay oy oyy

Sorma kuzum ev iş eş derken kaybolduk ama geri geldim :) evet 15 eylül canım

Bu arada herkese merhabaaa :)

Kızlar gelinlikci zaten bir çiçek verecek bana acaba kendi zevkime göre yaptirsam mi yedek. 25 ağustosta teslim alacağım herşeyi. Yoksa o çiçeği görüp öyle mi yaptirsam :)

Sorma kuzum ev iş eş derken kaybolduk ama geri geldim :) evet 15 eylül canım

Hoş geldin canımm
Eee birde nişanlın askerdeyken tüm ev işleriyle ilgili yük sana kalmıştır :)
15 eylül güncelledim canım, o gün profilden gördüm
Azcık kaldı canım ya, valla sözün için şafak sayıyorduk biz bak şimdi aynı süre düğünün için kalmış

Tam bizde duygusallık konusundaydık canm:) Hatta yazdığında dedim özlemimizin daha da az kaldı 1 ay oy oyy

Aynen canım, annem ufaktan laf çarpıtıyor ev boşalıyor diye falan ama baba konusu daha farklı onlar daha başka belli ediyorlar üzüntülerini..=)

inş tatlım bnde bu hfta değil diğer hafta gidicm provaya bakalım nolck özlem hade yaylnda sars magazalrı hazırlıklara basla bu arada benimki bana hala evlenme teklifi etmedi yaa gıcık nişanlandıktn sonra edilir dedi bende kızdım nikah masasına kadar vktn var dedim hala bekliyom 8 martta dogum gnm umarım onu bkliyrdur yoksa kafasını ısırıcm

Aynen canım, annem ufaktan laf çarpıtıyor ev boşalıyor diye falan ama baba konusu daha farklı onlar daha başka belli ediyorlar üzüntülerini..=)

Haklısn canım, babaların dha başka belli oluyor, son aylarım kalmadı ama öğrendiğinden beri hissedebiliyorum :)
Bizimkini baya erken sardı bu telaş

Bu arada herkese merhabaaa :)

Kızlar gelinlikci zaten bir çiçek verecek bana acaba kendi zevkime göre yaptirsam mi yedek. 25 ağustosta teslim alacağım herşeyi. Yoksa o çiçeği görüp öyle mi yaptirsam :)

çiçeği fgör beynmezsn öle yaptır bende öle yapmayı düşünüyorum bi çiçeği görelim nasılmış

kızlarr merhabalar :) ben yeniden kulübe geldim hepinize merhabalar:) bende bu sene eylül ayının gelini olucam ama tarihi henüz almadık salon içinde bu haftasonu görüşmeye gidicez. tarihi belirlenince size yazarım:) öncelikle hepimiz için hayırlı olsun yepyeni bi sayfa acıyoruz, mutlulukla huzurla hayallerimize kavusalım:) yalnız ben cok telaş yapıorum sanki yetişmiycekmiş gibi

ayyy canım yaa eder eder merak etme doğum gününü bekliyordur o da..=)
kıyafetlerim ütülendi onları hurçlara yerleştireyim barii..=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…