- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Tünaydınlar olsun inşallah..=)
ne bileyim yaa alınck yermi arıyorum napıyorum bikmiyorum aama onlr fısır fısr konustukca içim gdiyor ne konsuyrlr acaba benim hakkımdamı kötümü iyimi noluyor paronayaklastmmı ne
Tünaydınlar olsun inşallah..=)
tunaydın cnm hoşgeldin
Duygusallıktandır canım, sen nasıl hem mutluyum hem hüzünlü yeni bir yuva kruuyorum diyorsun, onlarda kendi içinde kızlarının yuva kurmasını izliyorlar, duygulanıyorlar paylaşmaları çok doğal değil mi?
Kötü değildir, kalbini ferah tut
Tünaydın canımNasılsın
hoşlar buldum canım nasılsın
Duygusallıktandır canım, sen nasıl hem mutluyum hem hüzünlü yeni bir yuva kruuyorum diyorsun, onlarda kendi içinde kızlarının yuva kurmasını izliyorlar, duygulanıyorlar paylaşmaları çok doğal değil mi?
Kötü değildir, kalbini ferah tut
Tünaydın canımNasılsın
iyiym cnm hazırlıklara adapte olmnaya çalışıyorumaksm nişanlm veailesi glcklr mobilya resimleri çıkardım onlar bakıcz daha ev olmadıgındn hala bakınıyoruz işte sende nevr ne yok nasılsın
iyiyim çok şükür canım ya nolsunn..=)
Duygusallığın dibine vurmuş vaziyetteyim bende, yani mutluluk tabiki var ama yani iyice misafir gözüyle bakılıyor artık
yani de konusmasınlr yine onlr yaaayada bende bileyim gizli kimse konusmasın yaa herşeyi bileyim
Canımm nerelerdesin.
Şafak ne kadar az kalmış Maşallah
Gelinlikte halledilmiş, Mutlulukla giymek nasip olsun İnşallah.
Canım tam tarih nedir sizin, listede güncelleyeyim?
Profilden baktım canım, 15 Eylül diyor? Güncelliyorum
Sorma kuzum ev iş eş derken kaybolduk ama geri geldim :) evet 15 eylül canım
Tam bizde duygusallık konusundaydık canm:) Hatta yazdığında dedim özlemimizin daha da az kaldı1 ay oy oyy
Ayy ne güzel canım hayırlısı olsun inşallah.. güzel heyecanlar bunlar..=)
Aslında benim o kadar çokkk işim var ki ama birinin bana "özlem kaldır bi taraflarını işler seni bekliyor" demesi lazım..=)
Cuma gelinlik provasına gidicem bende canım, halı bakıcaz, avizeler takılacak..koşturmacaya devam yani..sizinde ev belli olur yakın zamanda inşallah canım..=)
Aynen canım, annem ufaktan laf çarpıtıyor ev boşalıyor diye falan ama baba konusu daha farklı onlar daha başka belli ediyorlar üzüntülerini..=)
Bu arada herkese merhabaaa :)
Kızlar gelinlikci zaten bir çiçek verecek bana acaba kendi zevkime göre yaptirsam mi yedek. 25 ağustosta teslim alacağım herşeyi. Yoksa o çiçeği görüp öyle mi yaptirsam :)
inş tatlım bnde bu hfta değil diğer hafta gidicm provaya bakalım nolck özlem hade yaylnda sars magazalrı hazırlıklara baslabu arada benimki bana hala evlenme teklifi etmedi yaa gıcık nişanlandıktn sonra edilir dedi bende kızdım nikah masasına kadar vktn var dedim hala bekliyom 8 martta dogum gnm umarım onu bkliyrdur yoksa kafasını ısırıcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?