Haklısn canım, babaların dha başka belli oluyor, son aylarım kalmadı ama öğrendiğinden beri hissedebiliyorum :)
Bizimkini baya erken sardı bu telaş
Haklısn canım, babaların dha başka belli oluyor, son aylarım kalmadı ama öğrendiğinden beri hissedebiliyorum :)
Bizimkini baya erken sardı bu telaş
Nisan-Mayıs geiyor demi yaa :18::18:
Nisan Yıldönümümüz, Mayıs Sevdiceğin Doğum Günüü
Birde taksitlerimin en yüksek olduğu aylar :18:
Benimde artık Cam ve ufak eşyalar kaldı canım, ufak diyorum ama maliyetli
Bardak Takımlarıdır, Teflon kaşık Takımları, Nihale, Limon Sıkacağı, Süzgeçler ............. Sonu yok bu ufakların
Avize, Halı, Perde, Mobilya en son zaten, benimde elektrikli olarak Fırın almam gerekiyorAaa birde kahve makinesi
Aynen canım zencefil yememek için ben sarımsak yedim dün gece düşün
Bende akrebim yükselenim başak çok sulugözüm yabalık burcuyum çok duygusalım herşeye aglarım belkide benim hakkımda konusmuyorlr ama uzerime alınıyorum ve çok uzuluyrum
ayyy canım yaa eder eder merak etme doğum gününü bekliyordur o da..=)
kıyafetlerim ütülendi onları hurçlara yerleştireyim barii..=)
bende hafta sonu köye gidicz diye olmıyanlarla evlndktn sonra ayırcgm eski kıyafetlerimi didkledim dün aksm ayıkladım 1 milynculrda kutular varya sandık gibi ondn aldım özel eşyalarımı toparladım yavas yavas hazırlıklr yapılıyor umarım öle olur vallaha yoksa yandı bittuu yerim onu
Hoş geldin canım nasılsınkızlar kızlar ben geldimmm:93::123:
Anladım canım, Ben ikisinede düşkünüm, bakalm nasıl olacak, ayrı evlerde de olsak, Allah başımızdan eksik etmesinde, hergün arar sorarız artık yapacak başka birşey yokçok zoryaa annem sert mizaçlıdır işi olmazsa hayatta annecim fln demez bu aralar çok nazik çok sakin şaşırıyorum ben daha anlamıyorum bile ne oldugunu gerginlik vr sadece ne olck nasıl olck fln filan sanırım evdn çıkınca anlıcm siz anlatınca ama içim buruklasıyor zor yaa çok zor babama çok düşkünüm ben abbamı öpmedn yatmam babam geç gelince beni öper öle yatar nasıl olck nolck nasıl dayancz uffff
Ayy bizimki kan kusturuyordu 2 hafta öncesine kadar, sanki o vermedi beni de ben kaçıcam tarihim belli..Annemde boşver alışacak dedi, üzülüyor napsın yaşlandı baban diyor, babam bi duysa sensin yaşlı diye başlar ahah..=) Ama bu aralar geçti ya yine kızo moduna geçtim, hangi arkadaşıma sorsam ayy bizimkide öyleydi diyorlar normal herhalde..=)
Ayy senin 10 ay varr ama iyi işte anca alışır kuzum, biz sözden bişey anlamamıştık, babannem vefat ettikten 2.5 ay sonra sözüm olmuştu, rahmetli çok istiyor diye ilk gelmede vermişlerdi ama düğünde ayrılmak zor oluyor..=)
Bizimde Nisan yıldönümümüzHaziranda sevdigimin doğum günü Benimde sıkışık anlarımın rahatlamasına denk geliyor ama artık biz çeyizimize alınacaklar bohçaya konulacakları hediye olarak alıyoruz birbirimize Tıraş seti alıcam ben sonra geri alıcam bohça hazırlanırken veririm nasılım ama hediyeyi ver sonra geri al bohçada veririm diye hahahah Bende cam eşyalara ve havlulara giremedim daha detaylı fırın kapları falan kaşık takımları dediğin gibi kuzum onlarda çok rahat maliyetli fazla fazla Mobilyalar en son evet bende sözden sonra nasipse yatak odası olayına giricem inşallah sonra beyaz eşyalardan yardım edebilirim sonra kaftan kına yeri detaylar detaylar oyy oyyy
Bende akrebim yükselenim başak çok sulugözüm yaKonuşuyorda olabilirler canım düğün yaklaşıyor sonuçta ayrılmanın hüznünü yaşıyorlardır görmemezlikten geleceksin son ana kadar son anda artık durduramazsın kendini zaten
Hoş geldin canım nasılsın
Anladım canım, Ben ikisinede düşkünüm, bakalm nasıl olacak, ayrı evlerde de olsak, Allah başımızdan eksik etmesinde, hergün arar sorarız artık yapacak başka birşey yok
Canım ya kıyamam babacığına, gerçekten çocuksulaşıyorlar bazen :)
Benimkide durup durup diyor daha 5 sene sonra evlenin oldu canım dedim
Sevdicek için gelsin gesin diyip duruyor, arkadaş buldu kendine ya
Bir yandan da ikimizi yan yana görünce böyle bir üzüntü düşüyor yüzüne, gerçekten garip, değişik ama bir o kadarda güzel duygular.
Allah'ım herkese yaşatsın İnşallah
Sizde gene ortada bir ay varmış kuzum ya :))
Benim Mayıs anneminde doğum günü, akrabalarımdan 4 5 kişinin daha doğum günü, üstüne anneler günü :18:
Tabiki sevdiğim ve annem ön plana çıkıyor benim için yapılacak birşey yok
Bende artık bohça yapmasam mı diyorum canımya neden dersen aralıkta pijama takımı aldım rm sevgililer günü lescon dan güzel bir eşofman takımı aldım, ee kendininde var, bohçadan vazgeçiyor gibiyimKi ben ne kadar istekli biriydim bohçaya karşı
diyorum ev yerleştirilirken bir tane daha alırım pijama takımı eşofman takımı vs, koyarım, nolcak birbirimize aldığımız şylerden.
Ailelerde gircek ben 2 mize bohça istesem problem o. Onlarda ev yerleşirken gecelik pijama falan alsalar bana yeter...
Bende herşeyimi kendim yapmak istiyorum canım, Allah Nasip Ederse, Allah yardımcımız olsun canım.
Kızlar bu arada alt komşumuzn kızı gelmişti anahtar almaya, babam davet etti, etti tabiki buyursunda ben gidecektim 2 gibi, çeyizde bakçaktım
Annemde yok evde, geldiğinde bile nasıl gitçem yaauu
Birde benim gibi migros kipa tansasa gidip her yeri gezip ev eşya bölümüne 7 8 defa bakıp beğenemeden birşey geri dönen var mı sürekli:26::26:
Sizde gene ortada bir ay varmış kuzum ya :))
Benim Mayıs anneminde doğum günü, akrabalarımdan 4 5 kişinin daha doğum günü, üstüne anneler günü :18:
Tabiki sevdiğim ve annem ön plana çıkıyor benim için yapılacak birşey yok
Bende artık bohça yapmasam mı diyorum canımya neden dersen aralıkta pijama takımı aldım rm sevgililer günü lescon dan güzel bir eşofman takımı aldım, ee kendininde var, bohçadan vazgeçiyor gibiyimKi ben ne kadar istekli biriydim bohçaya karşı
diyorum ev yerleştirilirken bir tane daha alırım pijama takımı eşofman takımı vs, koyarım, nolcak birbirimize aldığımız şylerden.
Ailelerde gircek ben 2 mize bohça istesem problem o. Onlarda ev yerleşirken gecelik pijama falan alsalar bana yeter...
Bende herşeyimi kendim yapmak istiyorum canım, Allah Nasip Ederse, Allah yardımcımız olsun canım.
Kızlar bu arada alt komşumuzn kızı gelmişti anahtar almaya, babam davet etti, etti tabiki buyursunda ben gidecektim 2 gibi, çeyizde bakçaktım
Annemde yok evde, geldiğinde bile nasıl gitçem yaauu
Birde benim gibi migros kipa tansasa gidip her yeri gezip ev eşya bölümüne 7 8 defa bakıp beğenemeden birşey geri dönen var mı sürekli:26::26:
Bizimde Nisan yıldönümümüzHaziranda sevdigimin doğum günü Benimde sıkışık anlarımın rahatlamasına denk geliyor ama artık biz çeyizimize alınacaklar bohçaya konulacakları hediye olarak alıyoruz birbirimize Tıraş seti alıcam ben sonra geri alıcam bohça hazırlanırken veririm nasılım ama hediyeyi ver sonra geri al bohçada veririm diye hahahah Bende cam eşyalara ve havlulara giremedim daha detaylı fırın kapları falan kaşık takımları dediğin gibi kuzum onlarda çok rahat maliyetli fazla fazla Mobilyalar en son evet bende sözden sonra nasipse yatak odası olayına giricem inşallah sonra beyaz eşyalardan yardım edebilirim sonra kaftan kına yeri detaylar detaylar oyy oyyy
Bende akrebim yükselenim başak çok sulugözüm yaKonuşuyorda olabilirler canım düğün yaklaşıyor sonuçta ayrılmanın hüznünü yaşıyorlardır görmemezlikten geleceksin son ana kadar son anda artık durduramazsın kendini zaten
8 martta doğum günü kutlamanı ve teklifini merakla beklicem canım, bende aldım o kutulardan ev yakın ufaktan taşıyorum bile fazlalıklarımı..=)
perim merahba,
bende bakar bakar beğenirim tam kasaya geçeçiğim zaman bırakırım
bende de böyle bişey var
Anneler günüde var değilmi unutmuşumBizim bohça dediğimizde senin dediğin gibi olacak canımcım eksiklerimizi alacağız onlar bana büyük ihtimal söz zamanı ya da sonrasında getirecek bende düğüne yakın götürücem direk açmadan evimize yerleştiricez aileye girmeye gerek yok kendimize yapalım o da adet pijama takımı saten gecelik bornoz tıraş seti bakım işleri falan Amin inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun bende herşeyimi kendim yapmak istiyorum öylede oluyor sanırım yetişmeye çalışıyorum herşeye işte
Ben varım ben hep ev eşyası gerekliler bölümne giriyorum bakıyorum bakıyorum bıkmıyorum hiç elimde boş çıkıyorum hepsinin alma zamanı var bazen hayallerde kuruyorum
Anladım canım, Ben ikisinede düşkünüm, bakalm nasıl olacak, ayrı evlerde de olsak, Allah başımızdan eksik etmesinde, hergün arar sorarız artık yapacak başka birşey yok
Evet canım anneler günüde var, Evet canım evet ama anne baba abla abi falanda bohça olur yaklaşımlarnı istemiyorum, bana böyle geliyorlarO yüzden bohçadan vazgeçtim valla.
Maşallah canım, gönlünce olsun herşey İnşallah
Bende bıkmyorum, yanımda biriyle gitmeyi asla sevmiyorum
Hadii hadiii orayada baktın, bu reyonada baktın hadiiider özellikle ablam
Geçen gün hesapladım gerçekten Migrostan alacağım diye tabir ettiğim 250 300 lira arası eşyam var :18:
Allah Yardımcımız olsun Canlarım
Bugünkü sohbet çok güzeldi tekrar teşekkür ederim
Ben çıkıyorum, tek tek öpüyorum hepinizi
benim hakkımdamı konusuyorlr diye dodolarındn ayrılamıyorum ama yaa önceden ben böle değildim isterseler beni çekiştirsinlr hakkımdamı konususunlr fifi tınn umrumda olmzdı merk etmezdm şimdi noluyor bilmiyorum duramıyorum yalnız onlr nerde ben orda bak öğle yemegnde yine oldu ablamla annem mutfkta ben de yanlarına gittim hemen ne konusuyorlr diye
Yok olmaz bizde herhalde en fazla annemler patik oyalı yazma falan yaptılar anannemler kesin koydururlar damat bohçası giderken ya da sözden sonra evlerine giderken götürürüz patik yazma seccade yeterli olmazmıki bohça gibi işte lif falanAmin kuzum inşallah hepimizin Rabbim gönlüne göre versin Benim bakmamdanda bıktı herkes hep aynı ev eşyaları mutfak gereçleri bıktılar çaktırıyorlar artık yeter diye İnşallah hepsini alırsın canım git tamamla eksiklerden bakalım
Canım zor düğüne az kalmış maşallah herşeyin hüznü var evden ayrılmanın verdiği duygulardan oluyor canını sıkma hem ağlarız hem gideriz modunda oluyor insan
Kizlar slm ya bugun balayi icin tur sirketiyle gorustum italyadan vazgecmek zorunda kaldi
Hem cok pahali hemde evlendigim tarihte secenek cok az.bizde orta avrupa tur paketine karar verdik prag budapeste ve viyana hem daha ekonomik her mde uc tane ulke goruyosun italyayida cok istiyodum ama kaldi oyle
evt cnm nikh gnu aldıgımızda başladım aglamaya işanlım kızım noldu dedi ne aglıyrsn istersen erteliyelim fln yaptı şakasına delimisin be dedim 9 yıl bekledim hem aglar hem giderim
ay delirecem yaa nasıl bir renkmiş sabahtır gezmediğim yer kalmadı su yeşili renginde çiçek arıyorum nişanlığım için taç yapacam yok ya yokinternette de bulamıyorum bi yer buldum ondada buketle beraber veriyorlar tek satış yok bende buket istemiyorum sinir oldum yaaa var mı kızlar bildiginiz bir yer
Bende ağlarım çok ağlarım hemde çok düşkünüm aileme ayrı bir yerde uyusam sonraki gün koşa koşa gidiyorum eve ayrılmak off evden kuşak bağlandıktan sonra çıkmak çok zor
Canım acaba bahara doğru renkler arasına gelirmi kış ayları olduğu için bazı renkleri bulmak zordur belki biraz daha zaman sonra bulabilirsin bildiğim bir yer yok keşke yardımcı olabilsemolmadı zıt ya da uyumlu tonlarla kombinlersin farklılık olur
haklısın canım ya belkide kış rengi diye bulamıyorum stokta yok diyorlarolmadı kırık beyaz alacağım su yeşili boncuklarla falan ben kombinleyeceğim taşlı taç istemiyorum nişanlığımın üzeri full taş ama gene taşlı taca kalacam gibi
ne gzel yaa benimde evim olsydı bende yapardım bişeyler bakalım 4 yana haber saldık buluruz inş gzl temiz biryer valla alrsm inş teklif haber veririm sanada cnm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?