Bende ağlarım çok ağlarım hemde çok düşkünüm aileme ayrı bir yerde uyusam sonraki gün koşa koşa gidiyorum eve ayrılmak off evden kuşak bağlandıktan sonra çıkmak çok zor
Canım acaba bahara doğru renkler arasına gelirmi kış ayları olduğu için bazı renkleri bulmak zordur belki biraz daha zaman sonra bulabilirsin bildiğim bir yer yok keşke yardımcı olabilsemolmadı zıt ya da uyumlu tonlarla kombinlersin farklılık olur
evt ya kusak bağlamada var o çok kötü yaa kardesin baglar sonra sarılır hep aglama yaa böle içim gidiyor şimdiden zor gelmeye basladı
Kızlarrrr ben dün neler yaptım
Kına mumları hazırlıyordum malum onlara devam ettim..
Sonraaa arkadaslarım kına yakarlarsa diye hemde görüntü hos olsun diye cicek gibi birsey yaptım en basta ben bayıldım cok hosumaa gitti
sonraaa taç almıcam diyen ben..
Dün gece basladım yapmaya ve bence gercekten hazırdan güzel oldularrr en önemlisi gelin yapmıs bunları diye laf dolanacak ortalardaheee bide elimde cicekler vardı bohcadan kalan onlarla nikahtan sonra atmak için gelin çicegi yapıcam inşallah birkac eksigim var
Kardeşlerime kıyamam ki benAğlatcan benide canım benim daha çok var
Edam maşallah sanaherşeyi kendi el emeğinle yapıyorsun benimde elimden gelse yaparım vallahi ne güzel ya imrendim sana Hazırlıklar son gaz devam hadi bakalım
çok mutluyum ama içim çok burukAzıcık kalmış ki:123:
Nazar degmesin dimiyaparsın kuzum yaaa neden yapamayasın baslıca malzemen silikon tabacası olmalı igne iplik tül vs tamamdır evet kuzum bi tuhafım ama
Zaman gerek değil mi birde onlarazaman yaklaştıkça belki deneyebilirim kuzum Tuhaf olman normal düğün zamanı öyle olurmuş bir yanda sevdiğine kavuşmanın mutluluğu bir yanda ailenden ayrılmanın hüznü bir yanda heyecan telaş bir yanda yeni bir hayatın başlangıç tedirginliği
Kardeşlerime kıyamam ki benAğlatcan benide canım benim daha çok var
Edam maşallah sanaherşeyi kendi el emeğinle yapıyorsun benimde elimden gelse yaparım vallahi ne güzel ya imrendim sana Hazırlıklar son gaz devam hadi bakalım
işten gelince yaparsın kuzum ya ben nişan zamanıda iş cıkısı yapmıstım hatta mumlarada calısırken baslamıstım tabi evde olmak daha baskaevet kuzum aynen öyle hepsi birbirine girdi ben şimdi cıkayım sevdigimin dogum günü dısarı cıkıcam malum öptümmm kuzum
benim kardesim 1 dene oda evde tek kalıck en çokta kime gidick o gece diye uzuluyorum ablam evlendiğinde o gece eee birlikte kaldık deyip sarılmıstı aglamıstık şimdi tek kaldı
Hayat bu napalım herkes zamanı geldiğinde ailesinin evinden ayrılıyor kendi ailesini kuruyor annelerimiz babalarımızda ailelerinin yanından ayrıldılar ki öyle olmasaydı biz olmazdık bu bir döngü canımBizde kuzenim evlenirken acayip ağlamıştık gece boyunca sabah vedalaşırken en yakın o evlendi yakın zamanlarda şimdi aynı duygular bizim evdemi yaşanacak diyorum inşallah yaşansın tabikide bu duygularda hüzünlerde tuhaf oluyor insan
en sn abam evlendi bizdede o değilde hafta sonu mesela köye gidicz orda butun kuznler toplanıyoruz benim için buyuk ihtimal son oluck dolu dolu yasmama lazm artk bidaha zor giderim evleniyorum kocm izin verckte gdicmde pehh bekarlık güzel de ahh o herif olmasa napimm yaa seviyorum dolu dolu yasamak için napsamki hangi anmızı yasasak her yerde bi anı ufff bugünde ne çok kötü oldum ben huzun hzun
Gidersin canım neden gitmeyesin öyle düşünme anlayışlıysa eşin zaman zaman beraberde gidersiniz muhakkak tabiki bekar hayatındaki gibi olmaz maalesef bazı şeyler değişmek durumunda fedakarlıklarda yapıyoruz olsun sevdikten mutlu olduktan sonra bu değişimleri falan seve seve kabul ediyoruz
öle anlayıslı ama köye anlayıssız hiç sevmiyor bizim köyü cnm ya anca beraber gitmeye kandırrsm oda zor yani günü birliğe bile razıyım vallahi inş düşündüğüm gibi olmazda giderim
Şimdiden bunları düşünme canım sen zaman ne gösterir belli olmaz hayırlısıyla yuvanızı kurun arkadaşların kuzenlerinde gelir bu taraflara seni görmeye elbet
eğer nişana kadar su yeşili taç,çiçek bulamazsaam o minik çiçeklerin kırık beyazı olur mu kızlar ya yoksa abes mi olur ? Süslerim beyaz tacı su yeşili inci ve boncuk baya var çünkü ama çiçek yok malesefarkasınada su yeşili fiyonk yapsam Eki Görüntüle 985169 yani bunun kırık beyazı aralarınada su yeşili boncuklarla süsleme fiyonguda su yeşili tek problem kırık beyaz yada beyaz sırıtırmı su yeşili nişanlıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?