2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Selam kızlaarr özlemcimm ne kadr az kalmış yaa darısı bana olsun inşallah nasılsınız güzeller bende çeyiz yapıyorum biev bella serisinde ne var ne yok hepsini aldım. kahvaltı takımı almıyorum 12 kişilik bella serisinin tabağından aldım ona uygun çay bardakları 12 kişilik falan set yaptım hem pasta takımı olarak hem kahvaltı seti olarak kullanacağım nasılsa hepsi aynı bella serisi 1 taşl 2 kuş vurdum. bu arada ben nişnlığımın rengini beğenmemeye başladım yaa okuduğum yerde bir nişanlığa aşık oldum benim nişanlığın aynısı ama pembe rengi ve altı simli falan memleketimdeki nişanlığın dikimini dua edin durdursunlar da bu renkte diktireyim yaaa aradı bugun kaynanam ama askısını işlemeye başlamışlar biz size haber veririz yarın demişler

Evvet canım az kaldı ya darısı daha iyisi hayırlısı başına inşallah, ohh ne güzel ceyizi tamamlıyorsun en iyisi canım sonra aceleye geliyor ne alacağını şaşırıyor insan, nisanliginda inşallah içine siner istediğin gibi olur tatlimm

azıcık gecmişe gidince yazını gördümm ahh canım o kadar yogun geciyorki günler inanın misafirsiz bir gün yok artık bunaldım

Ayyy az kaldı canimcim ya iki ayağım bir papucta resmen ya sen nasılsın kuzumm

bende ev talasındayım canım dün gece bir daire vardı sıfır internette gördüm bayıldım 600 tl idi hemde öglen aramak için sayfayı actımki ilan kaldırılmıs pazar günü aramaya cıkıcaz ama hadi hayırlısı

Ayy haydi hayırlısı tatlimm ya nasibinizi bulursunuz inşallah, 600 çok iyiymiş ya tabi semtte onemlii

hayırlısı canım inşallah içine sinen bir yer bulursunuz..=) Ev çok önemli canım sevemediğin bi eve ısınamıyorsun..

aynen öyle cnaım bakıyorum bakıyorum yok tabi daha hic gidip bakmadık sadece internetten bakıyorum ben..inşallah internete verilmeyen evler vardır..

aynen öyle cnaım bakıyorum bakıyorum yok tabi daha hic gidip bakmadık sadece internetten bakıyorum ben..inşallah internete verilmeyen evler vardır..

vardır tabii canım herkes modern değil ilan konusunda..=) ben inanıyorum bulacağınıza..=)

Ayy haydi hayırlısı tatlimm ya nasibinizi bulursunuz inşallah, 600 çok iyiymiş ya tabi semtte onemlii

siz cok aramısmıydınız canım

Ayyy tatlım varya bizim ya da benim her isim nokta atışı oldu hep, nisanlikta ilk begendigimi aldım , nişan yeri ilk bakılan, düğün salonuna ilk gittik tuttuk, evde ilk baktık 2.ye babamida aldık müteahhit ya anlar diye sözleşme sırasında götürdük, gelinlik te bi model beğendim onu diktiriyorum hep bi nokta atışı olayı var bende begenince başka şey görmüyor gözüm inşallah sizinde öyle olur

Son düzenleme:

benim de hep öyle oluyor canım. maşallah diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…