- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
Evvet canım az kaldı ya darısı daha iyisi hayırlısı başına inşallah, ohh ne güzel ceyizi tamamlıyorsun en iyisi canım sonra aceleye geliyor ne alacağını şaşırıyor insan, nisanliginda inşallah içine siner istediğin gibi olur tatlimmSelam kızlaarrözlemcimm ne kadr az kalmış yaa darısı bana olsun inşallah nasılsınız güzeller bende çeyiz yapıyorum biev bella serisinde ne var ne yok hepsini aldım . kahvaltı takımı almıyorum 12 kişilik bella serisinin tabağından aldım ona uygun çay bardakları 12 kişilik falan set yaptım hem pasta takımı olarak hem kahvaltı seti olarak kullanacağım nasılsa hepsi aynı bella serisi 1 taşl 2 kuş vurdum. bu arada ben nişnlığımın rengini beğenmemeye başladım yaa okuduğum yerde bir nişanlığa aşık oldum benim nişanlığın aynısı ama pembe rengi ve altı simli falan memleketimdeki nişanlığın dikimini dua edin durdursunlar da bu renkte diktireyim yaaa aradı bugun kaynanam ama askısını işlemeye başlamışlar biz size haber veririz yarın demişler
ben geldim kızlarrr
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız..
buralarda pek kimseyi tanımadığım için gelemedim bir süredir..
nehir peri ve edaedada artık girmiyor zaten
yanlışmı anladım :44: söz tarihinmi belli oldu
oyy gelin hanım azıcık kalmıss
Ayyy az kaldı canimcim ya iki ayağım bir papucta resmen ya sen nasılsın kuzumm
Ayy haydi hayırlısı tatlimm ya nasibinizi bulursunuz inşallah, 600 çok iyiymiş ya tabi semtte onemliibende ev talasındayım canım dün gece bir daire vardı sıfır internette gördüm bayıldım 600 tl idi hemde öglen aramak için sayfayı actımki ilan kaldırılmıspazar günü aramaya cıkıcaz ama hadi hayırlısı
Ayy haydi hayırlısı tatlimm ya nasibinizi bulursunuz inşallah, 600 çok iyiymiş ya tabi semtte onemlii
daire bagcılardaydı canım uff uff
hayırlısı canım inşallah içine sinen bir yer bulursunuz..=) Ev çok önemli canım sevemediğin bi eve ısınamıyorsun..
aynen öyle cnaım bakıyorum bakıyorum yok tabi daha hic gidip bakmadık sadece internetten bakıyorum ben..inşallah internete verilmeyen evler vardır..
Ayy haydi hayırlısı tatlimm ya nasibinizi bulursunuz inşallah, 600 çok iyiymiş ya tabi semtte onemliibende ev talasındayım canım dün gece bir daire vardı sıfır internette gördüm bayıldım 600 tl idi hemde öglen aramak için sayfayı actımki ilan kaldırılmıspazar günü aramaya cıkıcaz ama hadi hayırlısı
vardır tabii canım herkes modern değil ilan konusunda..=) ben inanıyorum bulacağınıza..=)
hatta şöylee direk sahibinden bulsak
siz cok aramısmıydınız canımInşallah canım sahibinden vardır tabiki ilan verenn
siz cok aramısmıydınız canım
Ayyy tatlım varya bizim ya da benim her isim nokta atışı oldu hep, nisanlikta ilk begendigimi aldım , nişan yeri ilk bakılan, düğün salonuna ilk gittik tuttuk, evde ilk baktık 2.ye babamida aldık müteahhit ya anlar diye sözleşme sırasında götürdük, gelinlik te bi model beğendim onu diktiriyorum hep bi nokta atışı olayı var bende begenince başka şey görmüyor gözüm inşallah sizinde öyle olur
benim de hep öyle oluyor canım. maşallah diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?