2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlar

Dün de dediğim gibi evrakları almaya gittim
Nikah dairesinden izin belgesini aldım çıktım
Telefonum çaldı nikah gününü alıcağımız yer arıyor
Bana dediği aynen şu"Deniz hanımcım şimdi söyliyeceklerim için sakın paniğe kapılmayın"
Ben de :allah noluyor nedir sorun
Sorun şu imiş:diğer nikah memuru izine çıkmış bizim nikah saati çakışıyormuş ama sakin olun ben sizin istediğiniz güne ve saate başka bir memurluktan buldum hiç bir sıkıntı yok dedi

ama bunları anlatana kadar benden soğuk terler boşaldı

neyse ki şu an için sıkıntı yok pazartesi resmi işlemler için sabahtan gidicez ve işleri halledicez

piif ne stresli işlermiş ya daha işlerin başında olmamıza rağmen herşeye stres yapıyorum

Bizim de öyle ya rabbim gönlümüze göre verdi hep

gerçi baya maddi sıkıntı çektik tuğçe abla bilir onunlada konuşurduk bazen

Bizimde istediğimiz salondu başka hiç bir yere bakmadık

cuma gününü çok istiyorduk oldu

istediğimiz tarihti oldu( 13 haziran hem nişanlımın doğum günü hem de düğün günümüz )

istediğimiz saatte nikah saati bulduk

nişanlığımda aynen netten bi model beğenmiştim 3-4 sene önce yabancı bi sitede başka hiç bir nişanlığa bakmadım onu yaptırdım zaten patladı model sonra

gelinliğim içinde öyle bakmayı düşünmüyorum model çünkü hayalimdeki modeli buldum gidip diktireceğim

Allah ev yapanla yuva kuranın yanında olurmuş gerçekten doğru bu söz

Rabbim evlenicek herkesin yanında olsun inşallah

Günaydın Gelinciklerrr

evet canım dün buldum net üzerinden canım çok sağol el emeğim olsun istiyorum o yüzden kendim yapcam

bizimki öyle ekstra hareket katmaz canım çok utanıyor kasılıyor senin için bişeyler düşüncem tatlım bakalım neler yapabiliriz madem nişan olmicak söze koyalım bunları

günaydın canım kim olsa senin yernde panik olurdu gerçekten bende gün alana kadar rahat değildim çünkü

Selam kızlar,konuyu neredeyse bir derdim vara açacağım o derece taktım bir kirli sepetine ama fiyatı çok değişken ve pahalı da geliyor (kirli sepetine 300,350 havlu kutusuna da 120 filan diyorlar bu sepetleri herhangi bir sitede daha uyguna bulan alan var mı ? yada İstanbulda satan biyer bilen link verebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim

Son düzenleme:
günaydın canım kim olsa senin yernde panik olurdu gerçekten bende gün alana kadar rahat değildim çünkü
[/QUOTE]

ayy evet canım pazartesi ye kadar rahat yok bana

bunlar çok janjanlı değilmi bilmiyorum belki canlı halini görsem severim,bende severim süslü şeyleri ama çabuk pislenme boncukları kopma şeyi olmasın :26:

Günaydın gelinlikBizimki de öyle normal dans edicez sanırımDüşün kuzum benim için birşeyler

bunlar çok janjanlı değilmi bilmiyorum belki canlı halini görsem severim,bende severim süslü şeyleri ama çabuk pislenme boncukları kopma şeyi olmasın :26:

haklısın kuzu da çeyiz işte hem pahalı hem çok kullanışlı bişi deilde bizim evde deri var mesela duşakabin olunca pek ıslanma pislenme olayı olmuyor olmassa iki gözlü deri bir sepet alıp kendim kaplıcam ama bunu yapmam mümkün değil

Günaydın canım valla bende olsam orada ölmüş bitmiştim o sözünü bitirene kadar sıkıntılı zor işler heyecanlı olduğu kadar geriliyorda insan inşallah sorunsuz halledersiniz hepsini
Canım bence daha sonra sıkılabilirsin bunlardan güzeller evet evini nasıl döşeyeceksin bilmiyorum ama pahalı diyorsun gerek yok gibi geliyor daha sade normal bir şeyler de düşünebilirsin dekoru değiştirdikçe de uyum sağlayacaklardır sıkılırsan daha kolay değiştirirsin bana boncuklu falan ya ağır geldi tabi ki herkesin seçimi aynı olacak diye bir şey yok içine sınıyorsa değişmez zevkim ilerde de değiştirmem diyorsan al

Canım benim bende çok beğendiğim ama kullanışlı olmayan birde üstüne bi dünya para olan şeylerle çok karşılaştım bekledim baktım araştırdım daha güzellerini daha ucuzlarını buldum iyi kide almamışım dediğim oldu keşke alsaydım dediğimde

ben sana alma demiyorum sakın yalnış anlama sadece fikrimi söyledim,birşeyi alırken herşeyiyle düşünmemiz gerek tamam takım çok güzel gösterişli ama ya koparsa ya çabuk kirlenirse gibi gibi

tabi ki karar senin çık gez dolaş alternatifleri gör bir sürü çeyiz sitesi var onlara bak ha hala aklın onda o zaman yapıcak bişey yok onu alıcaksın demektir.

ayy evet canım pazartesi ye kadar rahat yok bana
Rabbim işlerinde kolaylık versin canım sıkmamaya çalış kendini

Günaydın gelinlikBizimki de öyle normal dans edicez sanırımDüşün kuzum benim için birşeyler

napalım dans etsin de normal etsin bizim nişan da ikinci dansı zor ettik yarısında bitirdi şarkıyı düşünüyorum canım hem senin için hem kendim için hatıralık mutlaka yapmalısın kuzum ya kurabiye yerine güzel şekerlemelerden mi yapsak napsak :44:süslü bi sepete koyarsın gelen alır öylece sadece magnet olanlar da var biliyorsundurr nedense kurabiye yapmak gelmiyor benim içimden soğuttular beni

benim de hep öyle oluyor canım. maşallah diyelim.

ayy kızlar inanırmısınız bizimde hep böyle oldu ve ben aslında cok kararsız insanımdır ama gercekten Rabbim yardım ediyo ama işte bu ev konusunda cok korkuyorum
Edam karşılaşamadıkEv iinşallah gönlünüze göre olur kuzum kendini sıkma içini ferah tut

kuzuummmm özledim yaaa olmuyo canım ya içimde 2. ev olacak var ama tutmaz bencee çok zor gibi off nolur Allah'ım hayırlısıyla yarın elimiz dolu gelelim sevincle ev bulduk diye kosayım size

Ohh maşallah canım, aman tek sıkıntı maddi olsun canım ya bizde dönem dönem çok bunaldik , sırf bunlar için bile tatili hakettik diyorduk onuda hallettik çok şükür, Allah bi şekilde yardım ediyor canım ya bende ona inanıyorum bi işimiz olmadı mı vardır Rabbimin bi bildiği diyorum.

Korkma canım ev konusunda da Rabbim yardım edecektir :)))

Onada şükür kuzum Şekerlemelerde olabilir evet magnet benimde aklımdaydı aslında ama sonra düşündüm kullanırlarmı kurabiye daha hoş gibi geliyor bana da zaten kesin kurabiye olacakta başka ne seçenek olabilir:26:Soğuma canım bence senin içinden hangisi geliyorsa onu yap başkalarını bırak artık napacaksın
kuzuummmm özledim yaaa olmuyo canım ya içimde 2. ev olacak var ama tutmaz bencee çok zor gibi off nolur Allah'ım hayırlısıyla yarın elimiz dolu gelelim sevincle ev bulduk diye kosayım size

Bende özledim kuzummİçini ferah tut Rabbim yardım edecektir gönlünüze göre olacaktır Allahım ev kurana yardım eder inanıyorum ben işte bu dediğiniz evinizi bulacaksınız inşallah biraz daha zamanın var canım genel zaten 1-1 buçuk ay arasında tutuluyor ev önceden kira vermemek için daha güzel işte

Son düzenleme:

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim kıslar biraz daha araştırım ben iyisi ev işte hep klasik tarzda eşyalarım filan genelde avangart seçtim fiyatı pahalı ya değmez gibi geliyor kendim yapacagm galiba artık onuda araştırdım yarı fiyatına çıkıyor resmlerini atarım

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün gelinlik provam var çok heyecanlıyım birazda sıkkınım tek gidicem çünkü arkadaşlarımın hepsi çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…