2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım tam o dönemlerdeyiz aslında taşş catlasa diyorum mart sonuna kadar zamanımız var

İnşallah kuzummm
Günaydın bu arada hepinize

Günaydın canım sıkıntı yapma canım halolur elbet herşey 2 ayın var daha canımcım

dün ararştırırken çok hoşuma giden magnetler oldu canım renkli renkli kenarına şeker konmuş falan magnet olan tabiki kullanışlı kimse atmaz ki onu kurabiye için hani pasta börek çörek yapıyon ya ondan dedim millet açıp yemişti kuzeniminkini hemen kız sinir olmuştu o kadar yemek yedin içtin üstüne bi de bu yanımda yeme bari de sakladığını düşüneyim diye

Korkma canım ev konusunda da Rabbim yardım edecektir :)))

günaydın canım nabersin?

Tamam canım beklerim inşallah istediğin gibi olur
canım tam o dönemlerdeyiz aslında taşş catlasa diyorum mart sonuna kadar zamanımız var

Mart sonu diyorsun ama bak daha dolu dolu 1 ay var ayrıca nette olmayan birsürü ev var emin ol edam

Aslında haklısın canım sözde olur dimi o magnetler düğün falan değil ya tuhaf karşılanmaz yaniBen düşüneyim bunu kurabiyenin yanında ama

günaydın kızlar bugün gelinlik provam var çok heyecanlıyım birazda sıkkınım tek gidicem çünkü arkadaşlarımın hepsi çalışıyo

günaydın canım bence hiç sıkıntı yapma bende hep tek gittim iş çıkışlarımda nişanlımı bile kapıda beklettim görmesin diye süpriz olur herkese fena mı işte

off inşallah kuzum bu arada gelinlik provam var pazar günü

Tamam canım beklerim inşallah istediğin gibi olur

Mart sonu diyorsun ama bak daha dolu dolu 1 ay var ayrıca nette olmayan birsürü ev var emin ol edam

limit sıkıntısı varya sorun orada kuzum ve svdigim benden daha cok yeni ev olsun istiyo

ayy kızlar benim sevdigim her detayını biliyo hatta onun begenmesi beni daha cok mutlu ediyo hem nişanlıgmıda birikte secmiştik o zamanda gözleri kamasmıstı ve yine beni nişan günü kuaförde grdügündede öyle olmustu degişm yoktu

Aslında haklısın canım sözde olur dimi o magnetler düğün falan değil ya tuhaf karşılanmaz yaniBen düşüneyim bunu kurabiyenin yanında ama

kurabiyesi olmaz diyorsun yani tamam cabım kurabiye de olsun düğün için bende anı defteri alcam canım çok şirinler ama 50lira istiyor tanıdık hemde böyle yapa yapa sonunda defteri de bana yaptırtcaklar valla

limit sıkıntısı varya sorun orada kuzum ve svdigim benden daha cok yeni ev olsun istiyo

sıkma canını tatlım biz de henüz bakmadık Rabbim yardım eder merak etme sen son provan mı canım bu senin?:44:

Son düzenleme:
Günaydınnn canımmm iyiyim senn nasilsinn :) dışarı cikicam isim varya kacamadim annemin temizliğinden :)

Sen gelinliğini düşün için ferahlasın kuzumYeni ev bencede en güzeli tadilatla uğraşmazsınız canım ama işte limit çok önemli off hayat zor
En güzeli kuzum yanımızda olsunlar görsünler ne zorluk çekildiğini nasıl anlar yaşandığını
kurabiyesi olmaz diyorsun yani tamam cabım kurabiye de olsun düğün için bende anı defteri alcam canım çok şirinler ama 50lira istiyor tanıdık hemde böyle yapa yapa sonunda defteri de bana yaptırtcaklar valla

Evet canımcım maddi durumuma göre magnetleride değerlendiiricem artık çünkü herşey paraAnı defteri güzel dimi ama bana yazmak hep komik gelmiştir
Selam kızlar nasılsınız bakalım
Hoşgeldin canım konuşamıyoruz nezamandır nerelerdesin iyiyim çok şükür sen nasılsın

Son düzenleme:
günaydın canımmmmmmmmmmm

CANIM NASILSIN HOŞGELDİN ARAMIZA

Hoşbuldum canım evet gelemiyorum akşmalrı baktığımda da kimse olmuyor
İyi gibiyim bende malum dönemindeyim sancım var

mgnet mi düşünüyorsun sözde canım

Hoşbuldum canım evet gelemiyorum akşmalrı baktığımda da kimse olmuyor
İyi gibiyim bende malum dönemindeyim sancım var

mgnet mi düşünüyorsun sözde canım

Geçmiş olsun canım yok kuzum söz kurabiyesi düşünüyorum magnet param kalırsa fazladan birşey yapacak olursam aklımda

Kızlar nisanda biz magnet yaptırmıştık fotoğraflı 1000 adet 70 tlydi. Internetten siparis vermistik herkeste çok begenmisti hatta nisan albümüme de koymuştur resmini aklınızda bulunsun, elimde çok kaldı ama hatıra işte bi odası duvarını kaplatabilirim :))

hosbuldum canım iyilik cok sükürrr dügün hazırlıgı sen nasılsın

Maşallah az kalmış düğününe allah tammaını erdirsin .

Geçmiş olsun canım yok kuzum söz kurabiyesi düşünüyorum magnet param kalırsa fazladan birşey yapacak olursam aklımda

Bbendekendim yapacağım söz kurabiyelerimi şeker hamurundan canım sevgililer gününde aşkıma yapmıştım çok beğenmişti ilk denememdi bugün gidip malzemeleri alıp sipariş üzerine de yapacağım artık magnet hiç aklıma gelmedi benim genelde nikahta felan dağıtıyorlr ya canım

Birde mini kavanozlarda badem şekerleri koyacağım tüllerle süsleyeceğim . ondan da yapabilirsin tatlım Bizim söz nişan bir arada olacak çünkü değişik farklı şeyler yapacağım.

çok uyguna yaptırmışsın canım nişan salonda oldu sanırım . resmi var mı tatlım? seninde düğüne bir şey kalmadı hazırlıklar ne durumda gelinlik prvan vardır senin şimdi nasıl duygular bize de anlat ayy ne soru sordum ya

Evet canım salonda oldu nişanım, profilindeki albumlerde vardı fotosu ben çok beğenmiştim fazla fazla dağıttık yarısından fazlası da kaldı :) yarın avizelerimizi takicak babam, bi perdeler imiz kaldı gelinlik provam bitti canim 2 provaya gittim 3. De son halini denicem rötuş yapılacak eksik bitmiyorki bi ton yapılacak varr

günaydın canım bence hiç sıkıntı yapma bende hep tek gittim iş çıkışlarımda nişanlımı bile kapıda beklettim görmesin diye süpriz olur herkese fena mı işte

:)) evet o açıdan bakınca mantıklı canım nişanlımın görmesini zaten istemiyorum onun gelmemesi isabet oluyo gerçekten baya sürpriz olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…