- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Onada şükür kuzumŞekerlemelerde olabilir evet magnet benimde aklımdaydı aslında ama sonra düşündüm kullanırlarmı kurabiye daha hoş gibi geliyor bana da zaten kesin kurabiye olacakta başka ne seçenek olabilir:26:Soğuma canım bence senin içinden hangisi geliyorsa onu yap başkalarını bırak artık napacaksın
Bende özledim kuzummİçini ferah tut Rabbim yardım edecektir gönlünüze göre olacaktır Allahım ev kurana yardım eder inanıyorum ben işte bu dediğiniz evinizi bulacaksınız inşallah biraz daha zamanın var canım genel zaten 1-1 buçuk ay arasında tutuluyor ev önceden kira vermemek için daha güzel işte
İnşallah kuzummm
Günaydın bu arada hepinize
Onada şükür kuzumŞekerlemelerde olabilir evet magnet benimde aklımdaydı aslında ama sonra düşündüm kullanırlarmı kurabiye daha hoş gibi geliyor bana da zaten kesin kurabiye olacakta başka ne seçenek olabilir:26:Soğuma canım bence senin içinden hangisi geliyorsa onu yap başkalarını bırak artık napacaksın
Korkma canım ev konusunda da Rabbim yardım edecektir :)))
Tamam canım beklerim inşallah istediğin gibi olurİlgilendiğiniz için teşekkür ederim kıslarbiraz daha araştırım ben iyisi ev işte hep klasik tarzda eşyalarım filan genelde avangart seçtim fiyatı pahalı ya değmez gibi geliyor kendim yapacagm galiba artık onuda araştırdım yarı fiyatına çıkıyor resmlerini atarım
canım tam o dönemlerdeyiz aslında taşş catlasa diyorum mart sonuna kadar zamanımız var
dün ararştırırken çok hoşuma giden magnetler oldu canım renkli renkli kenarına şeker konmuş falan magnet olan tabiki kullanışlı kimse atmaz ki onukurabiye için hani pasta börek çörek yapıyon ya ondan dedim millet açıp yemişti kuzeniminkini hemen kız sinir olmuştu o kadar yemek yedin içtin üstüne bi de bu yanımda yeme bari de sakladığını düşüneyim diye
günaydın kızlar bugün gelinlik provam var çok heyecanlıyım birazda sıkkınım tek gidicem çünkü arkadaşlarımın hepsi çalışıyo
Günaydın canım sıkıntı yapma canım halolur elbet herşey 2 ayın var daha canımcım
dün ararştırırken çok hoşuma giden magnetler oldu canım renkli renkli kenarına şeker konmuş falan magnet olan tabiki kullanışlı kimse atmaz ki onukurabiye için hani pasta börek çörek yapıyon ya ondan dedim millet açıp yemişti kuzeniminkini hemen kız sinir olmuştu o kadar yemek yedin içtin üstüne bi de bu yanımda yeme bari de sakladığını düşüneyim diye
günaydın canım nabersin?
Tamam canım beklerim inşallah istediğin gibi olur
Mart sonu diyorsun ama bak daha dolu dolu 1 ay var ayrıca nette olmayan birsürü ev var emin ol edam
Aslında haklısın canım sözde olur dimi o magnetler düğün falan değil ya tuhaf karşılanmaz yaniBen düşüneyim bunu kurabiyenin yanında ama
off inşallah kuzumbu arada gelinlik provam var pazar günü
limit sıkıntısı varya sorun orada kuzum ve svdigim benden daha cok yeni ev olsun istiyo
Günaydınnn canımmm iyiyim senn nasilsinn :) dışarı cikicam isim varya kacamadim annemin temizliğinden :)Günaydın canım sıkıntı yapma canım halolur elbet herşey 2 ayın var daha canımcım
günaydın canım nabersin?
off inşallah kuzumbu arada gelinlik provam var pazar günü
limit sıkıntısı varya sorun orada kuzum ve svdigim benden daha cok yeni ev olsun istiyo
En güzeli kuzum yanımızda olsunlar görsünler ne zorluk çekildiğini nasıl anlar yaşandığınıayy kızlar benim sevdigim her detayını biliyo hatta onun begenmesi beni daha cok mutlu ediyohem nişanlıgmıda birikte secmiştik o zamanda gözleri kamasmıstı ve yine beni nişan günü kuaförde grdügündede öyle olmustu degişm yoktu
kurabiyesi olmaz diyorsun yanitamam cabım kurabiye de olsun düğün için bende anı defteri alcam canım çok şirinler ama 50lira istiyor tanıdık hemde böyle yapa yapa sonunda defteri de bana yaptırtcaklar valla
Hoşgeldin canım konuşamıyoruz nezamandır nerelerdesin iyiyim çok şükür sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız bakalım
günaydın canımmmmmmmmmmm
Sen gelinliğini düşün için ferahlasın kuzumYeni ev bencede en güzeli tadilatla uğraşmazsınız canım ama işte limit çok önemli off hayat zor
En güzeli kuzum yanımızda olsunlar görsünler ne zorluk çekildiğini nasıl anlar yaşandığını
Evet canımcım maddi durumuma göre magnetleride değerlendiiricem artık çünkü herşey paraAnı defteri güzel dimi ama bana yazmak hep komik gelmiştir
Hoşgeldin canım konuşamıyoruz nezamandır nerelerdesin iyiyim çok şükür sen nasılsın
hosbuldum canım iyilik cok sükürrr dügün hazırlıgı sen nasılsınCANIM NASILSIN HOŞGELDİN ARAMIZA
Hoşbuldum canım evet gelemiyorum akşmalrı baktığımda da kimse olmuyor
İyi gibiyim bende malum dönemindeyim sancım var
mgnet mi düşünüyorsun sözde canım
hosbuldum canım iyilik cok sükürrr dügün hazırlıgı sen nasılsın
Geçmiş olsun canım yok kuzum söz kurabiyesi düşünüyorum magnet param kalırsa fazladan birşey yapacak olursam aklımda
Kızlar nisanda biz magnet yaptırmıştık fotoğraflı 1000 adet 70 tlydi. Internetten siparis vermistik herkeste çok begenmisti hatta nisan albümüme de koymuştur resmini aklınızda bulunsun, elimde çok kaldı ama hatıra işte bi odası duvarını kaplatabilirim :))
Maşallah az kalmış düğününe allah tammaını erdirsin .
Bbendekendim yapacağım söz kurabiyelerimi şeker hamurundan canım sevgililer gününde aşkıma yapmıştım çok beğenmişti ilk denememdi bugün gidip malzemeleri alıp sipariş üzerine de yapacağım artık magnet hiç aklıma gelmedi benim genelde nikahta felan dağıtıyorlr ya canım
Birde mini kavanozlarda badem şekerleri koyacağım tüllerle süsleyeceğim . ondan da yapabilirsin tatlım Bizim söz nişan bir arada olacak çünkü değişik farklı şeyler yapacağım.
çok uyguna yaptırmışsın canım nişan salonda oldu sanırım . resmi var mı tatlım? seninde düğüne bir şey kalmadı hazırlıklar ne durumda gelinlik prvan vardır senin şimdi nasıl duygularbize de anlat ayy ne soru sordum ya
günaydın canım bence hiç sıkıntı yapma bende hep tek gittim iş çıkışlarımda nişanlımı bile kapıda beklettim görmesin diye süpriz olur herkese fena mı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?