- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Evet canım salonda oldu nişanım, profilindeki albumlerde vardı fotosu ben çok beğenmiştim fazla fazla dağıttık yarısından fazlası da kaldı :) yarın avizelerimizi takicak babam, bi perdeler imiz kaldı gelinlik provam bitti canim 2 provaya gittim 3. De son halini denicem rötuş yapılacak eksik bitmiyorki bi ton yapılacak varr
hımm iyi o zaman peki bir şey kalmamış canım hayırlı olsun evinizde bol kahkahalı mutlu huzurlu bir yuvanız olsun inşallah .
Çok güzel günler heyecanlardır bunlar canım rabbbim herkese yaşatsın .
Eee sanırım arkadaş olarak ekli olmadığımdan resimleri göremiyorum istek gönderdim sana .
Eşyaların yerleşti mi peki?
kurabiyesi olmaz diyorsun yanitamam cabım kurabiye de olsun düğün için bende anı defteri alcam canım çok şirinler ama 50lira istiyor tanıdık hemde böyle yapa yapa sonunda defteri de bana yaptırtcaklar valla
sıkma canını tatlım biz de henüz bakmadık Rabbim yardım eder merak etme senson provan mı canım bu senin?:44:
Sen gelinliğini düşün için ferahlasın kuzumYeni ev bencede en güzeli tadilatla uğraşmazsınız canım ama işte limit çok önemli off hayat zor
En güzeli kuzum yanımızda olsunlar görsünler ne zorluk çekildiğini nasıl anlar yaşandığını
Evet canımcım maddi durumuma göre magnetleride değerlendiiricem artık çünkü herşey paraAnı defteri güzel dimi ama bana yazmak hep komik gelmiştir
Hoşgeldin canım konuşamıyoruz nezamandır nerelerdesin iyiyim çok şükür sen nasılsın
Günaydınnn canımmm iyiyim senn nasilsinn :) dışarı cikicam isim varya kacamadim annemin temizliğinden :)
en uygunları magnetler canımEvet canımcım maddi durumuma göre magnetleride değerlendiiricem artık çünkü herşey paraAnı defteri güzel dimi ama bana yazmak hep komik gelmiştir
bende mi yaptırsam acaba der oldumKızlar nisanda biz magnet yaptırmıştık fotoğraflı 1000 adet 70 tlydi. Internetten siparis vermistik herkeste çok begenmisti hatta nisan albümüme de koymuştur resmini aklınızda bulunsun, elimde çok kaldı ama hatıra işte bi odası duvarını kaplatabilirim :))
:)) evet o açıdan bakınca mantıklı canım nişanlımın görmesini zaten istemiyorum onun gelmemesi isabet oluyo gerçekten baya sürpriz olcak
siz ne zaman balıscaksınız kuzum yine bize göre 1 hafta karlısınızzkızzzz bu arada ben ilk evimizde olacak kahvaltıda hangi tabaklarımı kullansam hangi peçetelerimi kullansam karar veremedim olaya bakarmısın canım gecen birkac detayı begenmemiştim onlar düzeltilecekti bakalım bu sefer begenirsem tamam olur görücez pazar günü
şu liste o kadar kalabalık ki..
coguda benide yaz diyip cıkıyo
yazık permcim hergün tek tek safakla ugrasıyo
bence gelmeyenler silinsin..ve daha sonrasında belli bir sohbete katılmadan direk benide yaz dinyenler yazılmasın cünkü 2. ye gelmiyorlar perimde bosa zaman harcıyo..o kadar uzun ki liste ben sizlerinde safagını takip etmek istiyorum ama arada kaynıyo :44:
iyyim bende özlemcim çalışıyorum maalesef ki annelerin temizlik bahanesi hiç bitmezkii bizde mi öyle olcaz acaba?
en uygunları magnetler canımsenin günlerin bi azalsın o zmanaa kimbilir neler çıkar o zman da düşünürüz benim hiç aklımda yoktu ama bi arkadaşımda gördüm çok hoşuma gitti bizim düğünlerde hiç böyle bişey olmadı ilk olcak benimki ondan farklılık işte
bende mi yaptırsam acaba der oldumhangi siteymiş o özlemcim kınada güzel olur aslında
ben bile heyecanlanıyorsam şuan senin için seni düşünemeiyorum
canım her hafta pazar bişeyleri sığdırıp halletmeye çalışıyoruz zaten ama ev için mart sonu diye düşündük bizim arkadaşlar sağolsun bakıyorlar ev var hali hazırda bi kaç tane bakarsınız diyor ondan biraz da rahatlığımızilk kahvaltımızı otelde yapcaz sanırım biz balayı dönüşü bakalım nasıl olcak çok güzel duygular bunlar yaa gerçekten
iyyim bende özlemcim çalışıyorum maalesef ki annelerin temizlik bahanesi hiç bitmezkii bizde mi öyle olcaz acaba?
en uygunları magnetler canımsenin günlerin bi azalsın o zmanaa kimbilir neler çıkar o zman da düşünürüz benim hiç aklımda yoktu ama bi arkadaşımda gördüm çok hoşuma gitti bizim düğünlerde hiç böyle bişey olmadı ilk olcak benimki ondan farklılık işte
bende mi yaptırsam acaba der oldumhangi siteymiş o özlemcim kınada güzel olur aslında
ben bile heyecanlanıyorsam şuan senin için seni düşünemeiyorum
canım her hafta pazar bişeyleri sığdırıp halletmeye çalışıyoruz zaten ama ev için mart sonu diye düşündük bizim arkadaşlar sağolsun bakıyorlar ev var hali hazırda bi kaç tane bakarsınız diyor ondan biraz da rahatlığımızilk kahvaltımızı otelde yapcaz sanırım biz balayı dönüşü bakalım nasıl olcak çok güzel duygular bunlar yaa gerçekten
Beğen butonum yine coştu ama bu yazınızda size katılıyorum ahahaha doğru valla Edam sırf listede görünmek için benide yaz diyip kayboluyorlar aslında bişeler ne güzel sohbet var burada
Ohhh çalış canım ne güzel bizimde bi haftasonumuz var hazırlıklar için kosturuyoruz işte annem Azad ederse :)
Kızlar kusura bakmayın bildirimlere bakmak gibi bi aliskanligim olmadığı için geç gördüm arkadaşlık taleplerini hemen kabul ettim :)))
kızlar ben kacayım şu nikah şekerlerime devam edeyim daha şekerlerin 1. aşamasından 120 tane falan bitmiştir toplam 400 olmalıydıki daha dedigim gibi 1. aşama uff işlem cokk öpüyorum sizi hedefim bugün 200 tane yapmak hadi bakalım
burdan annene seslenim istersen seni azad etsin diye
hadi gözünaydın özlemcim pardon Mrs. MuscleAyyy bitti çok şükür turşu gibi oldum şimdi saçı başı adam etmek var onun yüzünden titizlik manyağı oldum paşam Mr muscle diyo bana
Kızlar nisanda biz magnet yaptırmıştık fotoğraflı 1000 adet 70 tlydi. Internetten siparis vermistik herkeste çok begenmisti hatta nisan albümüme de koymuştur resmini aklınızda bulunsun, elimde çok kaldı ama hatıra işte bi odası duvarını kaplatabilirim :))
Bbendekendim yapacağım söz kurabiyelerimi şeker hamurundan canım sevgililer gününde aşkıma yapmıştım çok beğenmişti ilk denememdi bugün gidip malzemeleri alıp sipariş üzerine de yapacağım artık magnet hiç aklıma gelmedi benim genelde nikahta felan dağıtıyorlr ya canım
Birde mini kavanozlarda badem şekerleri koyacağım tüllerle süsleyeceğim . ondan da yapabilirsin tatlım Bizim söz nişan bir arada olacak çünkü değişik farklı şeyler yapacağım.
siz ne zaman balıscaksınız kuzum yine bize göre 1 hafta karlısınızzkızzzz bu arada ben ilk evimizde olacak kahvaltıda hangi tabaklarımı kullansam hangi peçetelerimi kullansam karar veremedim olaya bakarmısın canım gecen birkac detayı begenmemiştim onlar düzeltilecekti bakalım bu sefer begenirsem tamam olur görücez pazar günü
inşallah kuzum zaten tadilat falan yapamayız sadece badanası olmasın evin diyorum temiz alınca temiz bırakmak gerekiyo ya evden cıkarken badana yaptırmak cok zor olur
ayy sorma gece provada saabah erken gitmiştik sevdigim habire acıktım bitmedimi diye diye sinir etti beni bu sefer ona ekmek arası yapıcam acıktım diyince cantamı ac dicem
[/COLOR]
Farklılık iyidir canımcımZaman geçsin bence de evlendikten sonra gelin yalnız bırakmayın beni tek başına hiçbirşey gelmez aklıma
Farklı oldu değilmi canım gerçekten bizdede yapsam şaşırırlar ben hiç görmedim çünkü
İşte benden tam olarak böyle birşey düşünüyorum kuzum badem şekerleri dimi nikah ayrı olursa oradada dağıtılabilir gerçi ben salonda olsun nikahım istiyorum ama açık hava kır düğünü olursa kapalı salonda bir olsun istemem önceden yapılsın isterim ama bu kavanozlar kalsın aklımda inşallah nasip olursa düğün yeri belli olursa sözden önce halletmek istiyoruz ondan sonra duruma göre düşüneyim ben bunu
Peçete bolluğu olunca böyle kararsız kalırsın işteKırmızı aşk dolu olanlardan kullan derim kuzum ilk sabah kahvaltısına onlar yakışır Bende hep düşünürüm ilk kahvaltıya neler yapmalıyım ne çeşit kahvaltılıklar çok özel güzel olmalı
Farklılık iyidir canımcımZaman geçsin bence de evlendikten sonra gelin yalnız bırakmayın beni tek başına hiçbirşey gelmez aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?