- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Özlerim ben vallahi hepinizigelirim tabi canım siz bize o kadar destek çıkın biz sisi unutalım olur mu öyle şeyjelibon gitti gelmedi aklıma o geldi birden :26:
Tabiki farklı olur canım aman yetecek mi derdi de yok bol bol dağıt gitsin hep saklanır ben kime gitsem görüyorum magnetlerimizi annem hele kapıdaki doğalgaz sayaçta bile takmış 3-5 tane :))
Selam kızlar ben de Kına gecem için magnet yaptırıyorum güzel oluyo gerçekten.porselen bi model seçtim 100 tanesi 150tl süslemesi falan da içinde
Birazcık büyük evet canım. tabak şeklinde ve porselen içinde de allah ve muhammed yazıyor.beb uygun olduğunu bile düşünüyorum.plastik olanları 1.25 e sormuştum çünkübu magnetin ölçüleri büyük sanırım yoksa normal kartvizit şeklinde 1000 tanesi 60 tl. en fazla. seninkiler davetiye veya büyük resim boyutunda falanmı...
Birazcık büyük evet canım. tabak şeklinde ve porselen içinde de allah ve muhammed yazıyor.beb uygun olduğunu bile düşünüyorum.plastik olanları 1.25 e sormuştum çünkü
iyi fikir etmişsin tatlım ,çok hoş olur bencede...
Teşekkür ederim canım :) bir de bişey sorucam kına da çerezler falan ne zaman dağıtılıyo.kına yakılmadan yarım saat önce falan diye düşündüm ama nasıl olacağını falan da bilmiyorum pek
Anladım.etrafımda bu konuda pek tecrübeli insanlar da olmadığı için sormak istedim :) teşekkürler canımsen karar veriyosun cnm ,,,salonda sen nasıl istersen ona göre servis başlatılkıyor ama senin dediğin gibi yarım saat veya 45 dakika anca ,kınanın yanması için servisin bitmiş olması gerekiyor...
Anladım.etrafımda bu konuda pek tecrübeli insanlar da olmadığı için sormak istedim :) teşekkürler canım
Salonda olucak canım ama dernek salonu olduğu için personel olmayacaksalon müdürü size tavsiyelerde bulunuyor tatlım ,,,bütün proğramı belirliyosun ve ona göre uygulama yapılıyor...kına evdemi salondamı olacak cnm...
Salonda olucak canım ama dernek salonu olduğu için personel olmayacak
Amin canımm inşallah öyle olur.herşeyle de tek başıma uğraştığım için iyice geriliyorum ama kolayca atlatırız inşallah
anladım cnm.çok karışan olur ama merak etme:) dilerim çok güzel geçer ve istediğindende güzel olur
Amin canımm inşallah öyle olur.herşeyle de tek başıma uğraştığım için iyice geriliyorum ama kolayca atlatırız inşallah
Öyle aslında nankörlük etmeyeyim herşeycikler nasıl da oldu bitti bilemediminşallah ama işin zormuş bu yük tek başına çok zor ama sevgi olunca kolaylaşır tüm zorluklar ve zevke dönüşür inşallah...
Öyle aslında nankörlük etmeyeyim herşeycikler nasıl da oldu bitti bilemedimama stresi de yetiyo ya
Hayırlısıyla bi atlatalım da inşallah :)bu günle güzel günler bence ,:) zor bir eşikten geçiyosun ve bambaşka bir hayata başlıyosun ,her şeyin çok değişecek o günden özellikle evlendikten sora:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?