Hayırlısıyla bi atlatalım da inşallah :)
Kizlar sizce bu oturma odasi icin nasil:)
http://www.dekorasyon.kadinlarsitesi.com/luks-oturma-gruplari.html/kahverengi-oturma-grubu-2
aslında güzel ama kesinlikle 2 renkli öneririm..
hem odayla uyumu daha kolay oluyor hemde daha canlı duruyor..
model olarak güzelmiş
Offf avizelerimizi taktik, yarın tül, perde için kayinvalidemde buluşup gidicez bi yerlere oradan da hoopp eminonune gidicez kına için malzeme alicaz bide ben suslicem biraz tül falan bakıcam hemde çeyiz de kullanmak için, kına için abiye ve bindallı bakıcam 20 gün kaldı çeyize. ...
Baya yoğunsun canım. Allah kolaylık versin.
Malum 1 ay kaldı.
Biz de davetiyemizi seçtik.
Kına elbisemi ayırttım.
evle ilgili ayrıntılar da var tabi ama her şey olur bence sırayla.
Ahh ahh oluyor canım tabi Rabbimin de izniyle
Ohh sende epey is halletmissin
Yavaş yavaş yapılıyor istee
evet canım yapılıyor dediğin gibi.
nikah şekeri için de bir dükkana baktık. 585 le 900 arası fiyat söyledi.
bize çok geldi.
260 tane dağıtıcaz.
siz kaça yaptırdınız?
kızlarr az önce yazmıstım gitmemiş..ev bulamadık hemde hic bakıp ııı begenmedim diyecegim bir ev bile yok emlakcılar kiralık hic daire yok dediler..bagcılar ve güngörende yani bu 2 yer elendi..zaten limit düşük napıcaz bilmiyorum begenmedigim gazi mahallesinde bile ev kalmamıs morelim 0
maşallah canım.
Kaldı 59 gün...
Üzülme bebeğim vardır Rabbimin bi hikmeti bi bildiği, hayırlı değilmiş demekki oralar, taşınıp pişman olacağına böylesi daha iyi başka hangi Semtler var listede canimm
dogru tabi canım ama diger semtlerede bakıyorum yokgazi mahallesi var suan orada bulsak valla tamam ama bakıyorum internetten tam işte güzel dedigim evde rutubet cıkıyo resimde bile belli bi emlakcıyla konustuk adam ben esenyurttayım 2.5 yıldır sizede öneririm diyo ama hem sevdigimin işe uzak kalıyo metrobüs ve tramvayla en az 1.5 saat hemde ortalarak cok sessiz ıssız gibi sanırım sevdigim mesaiye kaldıgında ben ne yapıcam
Yavrumoooo bende esenyurttayim ama esenkente Bahçeşehir tarafina daha yakın heryerde iyisi kötüsü var Biz sitede tuttuk nisanlim biraz pipirikli de, ama ben memnunum canım işte iş sıkıntı alemde 2 sokak arkada ilk sene alıştım diye yakın olsun dedik seneye Allah Kerim , benim is bi belli olsa, sende içine sinen yeri tut bebeğim semtine bakma, is ne tarafta nişanlının
site olması güvenli kuzum hemde cok güzel ama onunda ücrei aidat falan vardır iştenişanlım beyazıt tarafında calısıyo cok güzel daireler var ama en son esenyurda gittgimde 2-3 yıl oldu gerci ben metrobüse yakın yerine degilde daha ileri kısımlarına gitmiştim cok ıssızdı keske fiyat bir 100 tl asagı olsa ve seninle komsu olsaydık
kızlarr az önce yazmıstım gitmemiş..ev bulamadık hemde hic bakıp ııı begenmedim diyecegim bir ev bile yok emlakcılar kiralık hic daire yok dediler..bagcılar ve güngörende yani bu 2 yer elendi..zaten limit düşük napıcaz bilmiyorum begenmedigim gazi mahallesinde bile ev kalmamıs morelim 0
Bizim nikah 1 nisanda olucak ama kendimiz kiydiricaz şahitlerleçok demişsin yawww başka yere de sordunuz mu cnm istanbuldaysan beylikduzunde ki eskidji çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?