- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
ayy bide bunu düşünadetim cok düzenli gtmiyo ama böyle giderse dügün zamanı olurum doktora gidip hap kullansam geciktirnesi için ne kadar süre kullanmalıyım ve yan etkisi olurmu acaba
yok canım izmirdeyim. fakat başka yere bakıcaz dediğin gibi.
O kadar buruk bi sevinç oluyordu canım ya dün çok yakın bi arkadaşımdan evlilik müjdesi aldım bayan benim bay nişanlımın arkadaşı nisan sonu nişan yapacaklarmis orda evli olucam çok enteresan yaa Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin herkese
Bakın canım hoşunuza giden ve bütçeye de uyan varsa ohh miss :)
evet anlıyorum canım.
Çok az bir zaman sonra Allah'ın izni ile farklı bir yaşama adım atıcaz.
Rabbim hepimize mutlu, huzurlu ve bereketli bir yuva nasip etsin inşallah.
adamlara bak yani 200 az degilKeşke canım biz 750ye tuttuk sonra aradan 2 ay geçti şubatta başlıcaz kiraya sitede yeni dolmaya başladı bi dediler aidat 200 diye valla kavga ettim site yönetimiyle biz tutarken 120 olacak demişlerdi ev sahibini devreye soktuk siz baskı yapın biz kiracı tiz sonuçta diye kirası 700 indirdi adam şimdi aidat ta düştü 140 a rahatladım yoksa kabustu karşıma kadar kalmam diyordum ama şuanki düştü 60 ye de var ama aidat işte ya hmm Beyazıt baya uzak cnm ya benimki Bakırköy'de Allahtan tek vesait, Sultanahmet, Eminönü, Eyüp baktın mi cnm ben seneye çıkarsam islere uydurucaz sende bi bak
dogru tabiki canım ama nolur Allah'ım hayırlısıyla hemen cıksın karsımızı evsiz kalıcaz diye cok korkuyorumcanım sen dua et. Allah'a havale et bu konuyu.
o sizin için bir ev belirlemiştir zaten.
Allah evlenen çiftlere yardım eder biliyorsun.
Yine bennnben daha önce 1 defa kullandım canım adet olmadan 2-3 gün önce başlıyorsun ilk gün s, Ö, a daha sonra s, a bıraktıktan sonrada 1 hafta içinde oluyorsun bi yan etkisini görmedim devamli olmadığı sürece tabii
davetiyemi ekliyim buraya canım.
mayıs konsetpli bir şey seçtim. inşallah beğenirsiniz. az sonra... :)
pembeyi çok severim kızlar. bu da bana zarif geldi. ayrıca mayıs ayı olacağı için te uygun geldi.
Eki Görüntüle 1005017
Eki Görüntüle 1005018
adamlara bak yani 200 az degilsizin ev sahibi masallah iyi insan canım baskası olsa ilgilenmez..gerci söyleyende o ama size.. ne güzel bak şimdi aidatta düşmüş sizin iyiymiş tabi canım bizim uzak kalıyo heryer cok pahalıki baksamda bos
dogru tabiki canım ama nolur Allah'ım hayırlısıyla hemen cıksın karsımızı evsiz kalıcaz diye cok korkuyorum
kuzum iyimiş ama işte benim adet düzensiz oluyor ya o zaman ortalama bir tarihte almaya baslasam dügünden bir hafta sonrada bıraksam :44: en kötüsü kına ve dügün günü hic rahat edemem bennişan zamanıda tam bvir tarih belirlemiştik o zamanlar düzenli gidiyodum sonra bi baktım nişan günü adetim hemen 1 hafta önceye aldık nişanı ama strestenmidir nedir zamanı gecikmişti bosa almıs olduk ve ondan sonrada iyice düzen bozuldu :44:
bide en fala kac gün kullanılır canım
oyy ne güzel davetiye buuuupembeyi çok severim kızlar. bu da bana zarif geldi. ayrıca mayıs ayı olacağı için te uygun geldi.
Eki Görüntüle 1005017
Eki Görüntüle 1005018
Bizim seçtiğimiz kataloğa ydi bu model hatta bu olsun dedim paşam dedi millet açamaz kurdelenin altı tık diye açılıyor dime canım cirt cirt gibi çokk güzel benimkini çok benziyor du bakim telden atabilcek miyim benimkini
oyy ne güzel davetiye buuuu
Kutuda 30 tane falan var canim uzatabilirsin, ama doktora ya da eczacılara sor ben doğum kontrole başlamadım korktumm
demek ki aynı şeyi beğenmişiz canım. :)
Aslında kolay açılıyor canım. bir sorun yok.
bekliyorum seninkini de. :)
Telden koyamiyorum foto yaa ama seninkini kırmızı dallisi ucundan cekiyor sun :)
10 gün falan yani :44: evet canım yine sormam lazım..bende kullanmıcam dogum kontrol kararlıyım cevremde hep ya yan etikileri olan gördüm yada bırakıp cocuk istedigi halde şimdide olmayan :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?