2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy bide bunu düşün adetim cok düzenli gtmiyo ama böyle giderse dügün zamanı olurum doktora gidip hap kullansam geciktirnesi için ne kadar süre kullanmalıyım ve yan etkisi olurmu acaba

Yine bennn ben daha önce 1 defa kullandım canım adet olmadan 2-3 gün önce başlıyorsun ilk gün s, Ö, a daha sonra s, a bıraktıktan sonrada 1 hafta içinde oluyorsun bi yan etkisini görmedim devamli olmadığı sürece tabii

evet anlıyorum canım.
Çok az bir zaman sonra Allah'ın izni ile farklı bir yaşama adım atıcaz.
Rabbim hepimize mutlu, huzurlu ve bereketli bir yuva nasip etsin inşallah.

adamlara bak yani 200 az degil sizin ev sahibi masallah iyi insan canım baskası olsa ilgilenmez..gerci söyleyende o ama size.. ne güzel bak şimdi aidatta düşmüş sizin iyiymiş tabi canım bizim uzak kalıyo heryer cok pahalıki baksamda bos

canım sen dua et. Allah'a havale et bu konuyu.
o sizin için bir ev belirlemiştir zaten.
Allah evlenen çiftlere yardım eder biliyorsun.
dogru tabiki canım ama nolur Allah'ım hayırlısıyla hemen cıksın karsımızı evsiz kalıcaz diye cok korkuyorum

kuzum iyimiş ama işte benim adet düzensiz oluyor ya o zaman ortalama bir tarihte almaya baslasam dügünden bir hafta sonrada bıraksam :44: en kötüsü kına ve dügün günü hic rahat edemem ben nişan zamanıda tam bvir tarih belirlemiştik o zamanlar düzenli gidiyodum sonra bi baktım nişan günü adetim hemen 1 hafta önceye aldık nişanı ama strestenmidir nedir zamanı gecikmişti bosa almıs olduk ve ondan sonrada iyice düzen bozuldu :44:
bide en fala kac gün kullanılır canım

Son düzenleme:
pembeyi çok severim kızlar. bu da bana zarif geldi. ayrıca mayıs ayı olacağı için te uygun geldi.

Kutuda 30 tane falan var canim uzatabilirsin, ama doktora ya da eczacılara sor ben doğum kontrole başlamadım korktumm

demek ki aynı şeyi beğenmişiz canım. :)
Aslında kolay açılıyor canım. bir sorun yok.
bekliyorum seninkini de. :)

Kutuda 30 tane falan var canim uzatabilirsin, ama doktora ya da eczacılara sor ben doğum kontrole başlamadım korktumm

10 gün falan yani :44: evet canım yine sormam lazım..bende kullanmıcam dogum kontrol kararlıyım cevremde hep ya yan etikileri olan gördüm yada bırakıp cocuk istedigi halde şimdide olmayan :44:

bu arada özlemcim kurdele sabit yerinden hiç çıkmıyor.
sadece kağıdı tutup yukarı çektik mi hemen açılıyor.
sizin ki farklımıydı acaba?

10 gün falan yani :44: evet canım yine sormam lazım..bende kullanmıcam dogum kontrol kararlıyım cevremde hep ya yan etikileri olan gördüm yada bırakıp cocuk istedigi halde şimdide olmayan :44:

herkesin bünyesi farklı edacım. ilacı bırakıp bir ay içinde hamile kalanda var.
ben 1,5 yıldır kullanıyorum kist tedavisi için. kistlerim kaybolma aşamasındaydı en son.
ben de doktora gidicem bu ay.
ilacı bırakıcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…