- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
10 gün falan yani :44: evet canım yine sormam lazım..bende kullanmıcam dogum kontrol kararlıyım cevremde hep ya yan etikileri olan gördüm yada bırakıp cocuk istedigi halde şimdide olmayan :44:
Paşam yarın alıp getirecek canım haftasonu doğru başlarım Evvet benziyor canım :)seninki de çok hoş canım.
kırmızı kırmızı :)
ikimizinki de çiçekli
sen başladın mı dağıtmaya?
bu arada kızlar size sorum var.
nişanlınızın ailesi mi alıyor her şeyi?
yoksa siz mi borca giriyorsunuz nişanlınızla?
güle güle dagıtın mı diyimayy canım benim beğendiğine çok sevindim.
oyy oyy sneinkide pek güzelmiş zevkli hatunlar sizi
herkesin bünyesi farklı edacım. ilacı bırakıp bir ay içinde hamile kalanda var.
ben 1,5 yıldır kullanıyorum kist tedavisi için. kistlerim kaybolma aşamasındaydı en son.
ben de doktora gidicem bu ay.
ilacı bırakıcam artık.
ben hep istiyodum ama 1-2 haftadır korkmaya basladımAynen canım ya bana etki etmedi geciktirici ama doğum kontrol nasıl olur bilmem bide migren var bende , çocuk için erken çünkü is hayatım düğünden sonra başlıcak inş bide ödemeleri bi rutine sokalim yanii
güle güle dagıtın mı diyim
yav bizimkiler nasıl 800 dagıtıcak ben anlamadım
inşallah düzelmiştir canım..
dogrudur kuzum kesinlikle ama duyunca korkuyor insan :44:
ben hep istiyodum ama 1-2 haftadır korkmaya basladım
Beyaz eşyalarımızı aldılar canım ,mobilyaları biz aldık nisanlim yani ,yatak odasını babam aldı ama Allah var herşeye destek oluyorlar iki ailede ama pasamin annesi kossturur benle hep kitaplıkları annesi aldı biz beğenmiştik, bugün babası geldi avizelerimizi taktı o bile yeter yani ama genel olarak düğün salonu, mobilya, halı ve pedeler nişanlımda
maşallah canım.
bizde de nişanlımın ailesi yapıyor genelde.
ilk aydan borca girmek istemiyorum açıkçası.
ben çalışmıyorum çünkü.
Beyaz eşyalarımızı aldılar canım ,mobilyaları biz aldık nisanlim yani ,yatak odasını babam aldı ama Allah var herşeye destek oluyorlar iki ailede ama pasamin annesi kossturur benle hep kitaplıkları annesi aldı biz beğenmiştik, bugün babası geldi avizelerimizi taktı o bile yeter yani ama genel olarak düğün salonu, mobilya, halı ve pedeler nişanlımda
güle güle dagıtın mı diyim
yav bizimkiler nasıl 800 dagıtıcak ben anlamadım
inşallah düzelmiştir canım..
dogrudur kuzum kesinlikle ama duyunca korkuyor insan :44:
ben hep istiyodum ama 1-2 haftadır korkmaya basladım
bu arada ev benim canım.
içinin tadilatını da babam yaptırıyor.
Allah huzur versin canimm ne güzel işte maşallah :)
Durumları varsa en iyisi canım benim kv ve kp emekli ve memur ellerinden geldiğince yapıyorlar o da yetiyor isteyerek yapmasalar içime sinmez ama hevesle yaptıklarını bildigimden çok rahatım :)
Kızlar sohbet şahane ama ben artık yatış moduna geçeyim yarın sabah kalkıp kayinvalidemle buluşup tül perde bi ton işi halledicez sabaha pörtlek gözlerle gitmeyeyim, öpüldünüz yarın taze havadislerle gelirim ins, hayirli geceler Öpüldünüz :)))
canım kredi cektiler 22.5bu arada kızlar size sorum var.
nişanlınızın ailesi mi alıyor her şeyi?
yoksa siz mi borca giriyorsunuz nişanlınızla?
Ahh ahh babamın bi lafı var bekara kadın bosamak kolay diye bende bi anlatırdim korunacaz ben hap içerim onla mi uğraşıcam ne zararı olcak falan diye bi gittim doktora abovvvvv yok dedim özlem ne ilaç alcan bırak beyin düşünsün ahaha
güle güle dağıtalım hep beraber canım.
800 de çokmuş be canım.
kaç kişi gelicek düğüne? 1500 falan mı yoksa?
Kızlar sohbet şahane ama ben artık yatış moduna geçeyim yarın sabah kalkıp kayinvalidemle buluşup tül perde bi ton işi halledicez sabaha pörtlek gözlerle gitmeyeyim, öpüldünüz yarın taze havadislerle gelirim ins, hayirli geceler Öpüldünüz :)))
canım kredi cektiler 22.5
tabi nişanlım ortokuldan sonra borcları var diye okumamıs calısmıs ve daha bizim nişan olanana kadar maasın büyük kısmını eve veriyordu yeni bıraktı..sagolsunlar cektiler tabi Allah razı olsun ama yinede benim gözümde olması gereken bu..okumayı istedigi halde fedakarlık yapmıs sonucta..
zaten hersey bu paranın içinde istemedeki çicek çikolata tutulan servisin parası vs aklına gelecek herseynişanda takılanıda verdm ben kattık içine..borc az olsun diye napalım köşe koltuk borc olacak inşallah baska borc cıkmaz yetişmeye calısıyoruz bu parayla gecende görümce nasıl yeytmiyor artar gibi babamın cektigi gibi bişey söyledi ona taktımda aslında nasıl yeter bide nikah yapıyoruz dügün yapsak yanmıstık tamam adam daha fazla cekemiyor elinden gelen bu ama en azından cok görülmeseydi neyse belki öyle demek istememiştir diye düşünmek istiyorum :44:
tabi canım ya onlar düşünsünler
canım iki tarafta cok cok kalabalık..nişan evde aile arasında oldugu halde hala bugün bile darılanlar olmus..köyden bilmem kimmiş nişana beni neden cagırmadınız diye laf edip duruyomus millette ne tuhafbabamda kimse bizi cagırmadı demesin herkese verelimde gelen gelir gelmeyen gelmez diyo bide nikah yani tuhaf olan ben 400 tane nikah sekeri yapıyorum o bile zor ilerliyo 1 tane fazla yapamam valla
bende cıkayım canım cok gec olmusöpüyorum kızlar ikinizide
Anlıyorum canım seni. 22,5 ancak yeter zaten. çok falan değil yani.
açıkçası birbirlerine benziyor nişanlılarımız.
biz de seni öpüyoruz edacım.
bide baya kısarak valla nikah sekerlerimizi elimde yapıyorum ee daha ne yapayım
hadi sende uyu canım yarın gece görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?