2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlarr iyi haftalar hepinizee
yatak odasını geçen haflarada alıp sonra iptal ettirmiştik dün tekrar dolaşıp diğer beğendiğimin tam tersine bi takım aldık ilk başta ceviz rengi olan yatak odası şimdi ise bembeyazz sizinle paylaşmak istedimm bakalım beğencekmisiniz?:26:
Eki Görüntüle 1005071 doğtaştan 3300tl ye aldık bu arada diğeri 5800dü :26:

Ben bunu çok beğendim ki hep aklımdaki model kuzum çok güzel ferah modern benimde aklımda bu modeli aşkla huzurla kullan inşallah

canımsınn nilimm en güzelleri de senin olsun inşaAllah kuzumm naber nasılsın?

Amin kuzum benim cümlemize inşallahİyiyim çok şükür sen nasılsın Yatak odasının fiyatı düşmüşmü daha fazla diye görmüştüm mağazasında çok güzel ya sen kullan bakalım kullanışlımı ne kötüyüm ama

Son düzenleme:

bu işler böyledir zaten tatlım sen bana ben başkasına sorar danışırım biraz şans işidir mobilya beyaz eşya falan kimine iyisi kime kötüsü denk gelir yani kullandıkça artı ve ekslerini tabiki paylaşırım Rabbim o günleri göstersin inşaAllah normalde biraz daha pahalı evet artı ben bazalı aldım daha da arttı 4bin küsür etiketi ama nakit alınca 3300e indirdi canım onuda teslimatta vercez tabi 30 nisan da teslim alcaz nasipse

kızlarr günaydıın düğüne 26 kınaya 25 gün kaldı darısı başınıza inşallah

O zaman nakit almak daha mantıklı değilmiPara biriktirmek gerekİnşallah güzel mutlu günlerde kullanmak nasip olsun canımcım
kızlarr günaydıın düğüne 26 kınaya 25 gün kaldı darısı başınıza inşallah

Günaydın canım azıcık kalmış ki heyecan ne durumda

O zaman nakit almak daha mantıklı değilmiPara biriktirmek gerekİnşallah güzel mutlu günlerde kullanmak nasip olsun canımcım

Günaydın canım azıcık kalmış ki heyecan ne durumda

ayyy sorma canım yaa daha dün evimizi temizledik çok değişik bi duygu heyeca hat safhada o muhteşem günü düşündükçe ayyy anlatamıyorum inşallah ağız tadıyla olur herşey

Son düzenleme:
ayyy sorma canım yaa daha dün evimizi temizledik çok değişik bi duygu heyeca hat safhada o muhteşem günü düşündükçe ayyy anlatamıyorum inşallah ağız tadıyla olur herşey

Çok muhteşem bir duygudur tahmin edebiliyorum tahmin ederken bile heyecanlı yaşamak nasıldır kimbilirİnşallah canım gönlünüze göre olsun

tesekkürrrr ederiiiim canııım cok pahalııı yaa davetiyelerrrr biz uygun göze gelen bisey olsun istedik
Merhaba canım ben de davetiye işimi hallettim şu an baskıda.senin davetiyen de çok güzelmiş.sade ve tamamen şık.ayıp olmazsa kaça hallettin ben davetiye için fazla bi para vermek istemiyodum orta halli bişey oldu ama ortalama ne kadar oldu senin

canım yatak odanda ne güzelmiş güle güle kullanın hic eskimesin inşallah

evet kızlar bende merak ettim kacar adet bastırdınız ne kadar

ben 250 tane bastırdım.400 kişilik düğün için

fiyat ne tuttu canım
yavvv biz yeminle 2 çiftin rahat bir şekilde davetiyesini bastırıyoruz tam 800 tane kardeşim ben uyguna halledicem dedi ama bakalım bu aksam begenelimde bastıracakmı :44: nikah olacak bizim olduki herkes geldi 1600 olur o zaman rahat sadece eşleriyle gelseler nikah salonunun bina kapısı kuyruk olur artık şaka bi yana verilenlerin cogu gelmeyecek bu belli bişeyde babam ayıp olmasın vermedi demesinler diye veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…