Benim eşim de üvey anne elinde kuzum aynı bu anlattığın durum bizimdr başımızda. Bu yaşına kadar sahip çıkmamışlar bi ayakkabı bilr almışlığı yok babasının. Kadının ağzına çok bakıyo kadın da inadına cadı. Benimki de yufka yürekli çabuk unutuyo yaptıklarını ama ben unutmuyorum zaten düğünden sonra görüşmeyi düşünmüyorum. Benim anam babam el bebek gül bebek büyüttü beni. Murat iyi olduğu için onlara ses etmiyolar. Sonuçta eşimin suçu ne dimi. Neyse biz mutlu olalım da onlar kapının dışında kalsın dediğin gibi herkese hak ettiği gibi kuzum...
madem babası abisi sözlüm bana harcasın diye dolduruyo cebını para bırakıcam harcasın çünkü harcatmayıncada gidip gelinim aldırmadı demiyo memnun bıraktım diyo başkalarına taşıyo sürekli başkalarına hediye alıyoamin canım benim hepimizin allahım sevdiğimden yana pişman ettirmesin beni yeter
canım bak bunun gibi kabarık istiyorum bende evet ama hazır olupta bunun kırmızı olanı varmıdır? gecen sene bu olmasada buna benzer coktu 200 tl hemde..şimdi bulsam kırmızı ren 500-600 e kadar ahh ahhcanım ben normalde uzun abiye giymem hani şimdi kardeşim evlense belkide kuzenim falan evlense kısa alırım..
Amin canım sagolbakalım biz ne yapıcaz para yetmicek sevdigim nasılsa 2 hafta izin alıcam ben dügünden 2 gün sonra takılan paralarla gitsek tatile diyo önce rezervasyon yapıp gidince ödeme sansımız olmazmı ya
[
Canim buyuk oteller kabul etmez ama bir site var orada kuck yerler de vardi sanirim o siteden yardim alabilirsin kesinlikle kabul edecek cok guzel yerler var ufak isletmeler neredekal.com bir bak istersen
keske bizede biri balayı hediye etsesevdigim için gitmek istiyorum sadece..anneme söyledim hatta annemin yengeside bizdeydi annem dediki selam söyle o arkadasına siz bu kk da iyi birbirinizi bulmussunuz sizin gibi hevesli gelin olmaz diyo dün aksam bende actım bazılarını baktım baktım cok işim var aslında kolileme zor olacak..bu ay sonuna kadar bitirmek istiyorum ben öye planlıyorum kendimi ama daha baslamadım ya ben kitaplarımı nisanda kolilerim nedeni şu bi kitaplık benim kitaplarla dolu şimdi gidince bos kalacak..anneminde nisanda günü var kadınlar eşyası yok demesinler diyo canım kullanılır bardak olsun kırılıyorlar nasılsa rende lazım kuuzm salata yapsan havucu nasıl rendelersin makarna süzgeci ,mutfak makası,normal makas,tırnak makası aldınmı misal bunları aklıma geldiler seninde gelen varsa hatırlat ben dün igne seti,iplik seti,makas bile aldım bide onlara dikiş kutusu bulucam şimdi hemde cok
o zaman güzel gercekten canım mesela hürrem olarak bir model varmı aklında ben neden begenmiyorum ya
Ayyy kuzum unutulur mu hiç iyi günde Kötü Günde hep burdayız inşallah hep iyi şeyler anlatırım :)))
keske bizede biri balayı hediye etsesevdigim için gitmek istiyorum sadece..anneme söyledim hatta annemin yengeside bizdeydi annem dediki selam söyle o arkadasına siz bu kk da iyi birbirinizi bulmussunuz sizin gibi hevesli gelin olmaz diyo dün aksam bende actım bazılarını baktım baktım cok işim var aslında kolileme zor olacak..bu ay sonuna kadar bitirmek istiyorum ben öye planlıyorum kendimi ama daha baslamadım ya ben kitaplarımı nisanda kolilerim nedeni şu bi kitaplık benim kitaplarla dolu şimdi gidince bos kalacak..anneminde nisanda günü var kadınlar eşyası yok demesinler diyo canım kullanılır bardak olsun kırılıyorlar nasılsa rende lazım kuuzm salata yapsan havucu nasıl rendelersin makarna süzgeci ,mutfak makası,normal makas,tırnak makası aldınmı misal bunları aklıma geldiler seninde gelen varsa hatırlat ben dün igne seti,iplik seti,makas bile aldım bide onlara dikiş kutusu bulucam şimdi hemde cok
Hmmmm benim anlamam lazimdi zaten normal elti olsa gunahini vermezzz
İyiyim canımcım sen nasılsın nerelerdesin:13:
iyiyim canım sen nasılsıntopic çok boşlandı son zamanlarda, bende giremiyorum herkes yoğun sanırım benim gibi :26:
Bu hafta kadar yoğun bi hafta görmedim :26:
günaydın canlarımmmm bugün tartıda 65.8ü gördüm çok mutluyum benn
Günaydın canımm inşaAllah istediğin rakamlarıda görürsünn tatlımmm
benimde kilo vermem lazım
Verirsin inşaallah tatlımm yemenizden kısmayın sadece ne yediğinize dikkat edin kalorilerine vs dikkat edin kızlar. Ben 46 kiloyum ama mesela kebap vs öyle şeyler çok yerim ama bunun yanında tatlı kremalı şeyler pek yemem kola içmem ama ayrana bayılırım ev yapımı olcak tabi börek felan öyle şeylerde çok yememm dengeleniyor yani bir şekilde
Günaydın canımm inşaAllah istediğin rakamlarıda görürsünn tatlımmm
günaydınnn canımmmm gözün aydınn
çok iyi ya maşallah inşallah bizde dilediğimiz kiloya ulaşırız hala şansım var :)
Günaydın kızlar bu arada öptüm hepinizi
Cuma günlerini çok seviyorum
Günaydın canım bende çok seviyorum cuma günlerine hele de ayın 15 i gelinceee
Günaydın canımm, demiştim sana :)
daha da vereceğine inanıyorum :)))
bende dün karar verdim, çikolata (yememe) diyetine başlıyorumyani 1 ay denicem bakalım nasıl olacak,
hergün en az 3 paket çikolata bitiriyorum :26: alerji yapıyor, ve çikolatayı yemeye başladığımdan beri basenlerim daha da genişledi sanki :26:
maaş günü müben 1inde alıyorum :))
Yarın tatil olmasa da yarım gün, hava güzel olursa birşeyler yaparım artık :)
Kızlarrrrr
Günaydın.
gelinliğim nasıl?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=700753&p=34447402#post34447402
Kızlarrrrr
Günaydın.
gelinliğim nasıl?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=700753&p=34447402#post34447402
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?