2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aynen canim kotu gunde yanimizda olmayanlara iyi gunde ihtiyacimiz yok cok sukur Allah muhtac etmesin oylelerine

Ayyy kuzum unutulur mu hiç iyi günde Kötü Günde hep burdayız inşallah hep iyi şeyler anlatırım :)))

İnsallah canim

ah keşke olsaydı balayınız canım ya ikinize de iyi gelirdi biz balayı için evleniyoruz sanki tatilimiz var ohh mis gibi kafa dinlicez diyoruz birbirimize bize çok dışardan müdahale olduğu için 6 senede özgürlüğümüz evlendiğimiz gün başlicak diyoruz hep anneciğine sende selam söyle ellerinde öpüyorum rendesiz olur mu canım zaten toparlarken farkediyorsun bunu dün akşam tost makinası almış bana kuzen sormadan etmeden ya 240 lira vermiş benim beğendiğim kenwood kırmızıydı o gidip kafasına göre gri philips almış defalarca dedim yani kafasına göre iş yapanlardan nefret ediyorum bende almicam onun tost makinasınnı geri verin dedim sinirle akşam aklıma geldi yine sinir oldum şimdi çocuğa yaabenimde öyle ıvır zıvırım yok canım makas falan filan süzgecim var ama nevalem peçeteliğim baharatlığım kağıt havluluğum balık tavam kaşıklığım tahta kaşıklarım falan filan eksiklerim arasında çok eksiğim var maaşım gelsin bu ay bitcek hepsi Allah ın izniyle
Hmmmm benim anlamam lazimdi zaten normal elti olsa gunahini vermezzz

doğru diyorsun 50 yaşına bile gelseler kıskançlık oluyor bu benim hem hala kızım hemde süt kardeşim o büyük gelin ben küçük tamam çok destek oldu falan ama sanki soğuk şu aralar neden bilmiyorum ama önce bana kuzum canım manevi kızım gibi hitap ederdi şimdi ise kader diyor direk ismimle hitap ediyor sorsam yanlış düşündüğümü söyleyecek biliyorum ama 28 senedir alışagelmişliğin dışında bişey var bilmiyorum yada ben çok hassasım :26:

İyiyim canımcım sen nasılsın nerelerdesin:13:

canım burdaydım dün aslında ama şirket netinde problem oldu giremedim internete iş bile yapamadım dün :26:

iyiyim canım sen nasılsın topic çok boşlandı son zamanlarda, bende giremiyorum herkes yoğun sanırım benim gibi :26:
Bu hafta kadar yoğun bi hafta görmedim :26:

yoğunluk ara ara oluyor ama kendi kendime yapıyorum fırsatım oldukça netten bir şeyler araştırıyor kampanyaları takip ediyor oradan oraya atlıyorum canım ondan topiğimde açık sürekli takip etmeye çalışıyorum ama kaçırdığım da oluyor zaman zaman

benimde kilo vermem lazım

Verirsin inşaallah tatlımm yemenizden kısmayın sadece ne yediğinize dikkat edin kalorilerine vs dikkat edin kızlar. Ben 46 kiloyum ama mesela kebap vs öyle şeyler çok yerim ama bunun yanında tatlı kremalı şeyler pek yemem kola içmem ama ayrana bayılırım ev yapımı olcak tabi börek felan öyle şeylerde çok yememm dengeleniyor yani bir şekilde

çok iyi ya maşallah inşallah bizde dilediğimiz kiloya ulaşırız hala şansım var :)

günaydın canlarımmmm bugün tartıda 65.8ü gördüm çok mutluyum benn

Günaydın canımm, demiştim sana :)
daha da vereceğine inanıyorum :)))
bende dün karar verdim, çikolata (yememe) diyetine başlıyorum yani 1 ay denicem bakalım nasıl olacak,
hergün en az 3 paket çikolata bitiriyorum :26: alerji yapıyor, ve çikolatayı yemeye başladığımdan beri basenlerim daha da genişledi sanki :26:

çok iyi ya maşallah inşallah bizde dilediğimiz kiloya ulaşırız hala şansım var :)

ulaşırsın tatlımm.Gerçi zayıfım ama öyle boylu postluda değilim boyuma göre kilom normal boy 1.57 kilo 46 :)

evet canım sen benden çok inandın bana çok sağol desteğin için durmak yok yola devam 60ı görene kadar devam 15 nisana ne kaldı şurda bende önceden çikolata yerdim muhakkak bi paket büyük tadelle bitirirdim şimdi ise aramıyorum yiye yiye bıktım galiba hem baseni geniş olanın doğumu rahat olurmuş diyorlar takılma yani fazla

Gunaydin herkeseeee
Valla benim bu ay maasin yariya yakini balayi odemesine gitti elimde kala kala 1200 lira kaldi anneme verdim biraz hafta sonu da ihtiyaclarim olacak onlara harcayacagim odemelerim falan var onlari yapicam para gene bittizaten neye ihtiyacim var bilmiyorum da o kadar liste yaptim metrelerce aldikca uzerini cizdim hep cok planliyimdir ama bilmiyorum sanki birseyler eksik de adini hatirlayamiyorum gibi geliyorufak tfek mutfak ivir ziviri falan bile var hrhalde cok buyuk biseyi unuttum ben)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…