kız bu ne acele bizim 2 ay var daha gelinlik provalarına gidiyorum hem 5 ayda insan evrim değiştirirhuzurla giymeyi nasip etsin Rabbimm canım ama bence straplez olsa daha güzel gösterirmiş yada ben öyle sewdiğimden
Çok yakıştı tatlımmm çok beğendimmmm maşaAllahhhh
kız bu ne acele bizim 2 ay var daha gelinlik provalarına gidiyorum hem 5 ayda insan evrim değiştirirhuzurla giymeyi nasip etsin Rabbimm canım ama bence straplez olsa daha güzel gösterirmiş yada ben öyle sewdiğimden
Gunaydin herkeseeee
Valla benim bu ay maasin yariya yakini balayi odemesine gitti elimde kala kala 1200 lira kaldi anneme verdim biraz hafta sonu da ihtiyaclarim olacak onlara harcayacagim odemelerim falan var onlari yapicam para gene bittizaten neye ihtiyacim var bilmiyorum da o kadar liste yaptim metrelerce aldikca uzerini cizdim hep cok planliyimdir ama bilmiyorum sanki birseyler eksik de adini hatirlayamiyorum gibi geliyor ufak tfek mutfak ivir ziviri falan bile var hrhalde cok buyuk biseyi unuttum ben )))
kız ağla diye söylemedim ki ben onu ben en sona sakladım ki zayıflim diye mesala son zamana bıraktımTeşekkür ederim :)
insan hevesleniyor işte :)
Dayanamadım aldım.
Teşekkür ederim ki
ben de cok aceleciyim ya gelinligimi alali bir ay oldu ruyalarima girdi hep dugun gunum gelmis ortalikta gelinligim yok sacim yetismiyor falan tirsa tirsa gidip aldiydim basak burcu olmak cok zor cok
kız ağla diye söylemedim ki ben onu ben en sona sakladım ki zayıflim diye mesala son zamana bıraktımmaşaAllah senin öyle bi derdin yok
Gelinliğim oldu ya duygusala bağladım. :)
benimde rüyama girmişti bi kere yetişemiyorum saçım yapılmamış düğün başlicak falan deli gibi dolanıyordum falan Rabbim işimizi rast getirsin düğün günü de
Günaydın tatlımm.Ben seviniyom ama benim maaşında bana kaldığı felan yook bir sürü taksidim var borçlarım biraz daha azalacak die seviniyom
kız ağla diye söylemedim ki ben onu ben en sona sakladım ki zayıflim diye mesala son zamana bıraktımmaşaAllah senin öyle bi derdin yok
Hmm zayif olmak ne guzel keske ben de zayif olaydim60 kiloyum yaaaa
benimde rüyama girmişti bi kere yetişemiyorum saçım yapılmamış düğün başlicak falan deli gibi dolanıyordum falan Rabbim işimizi rast getirsin düğün günü de
evet canım sen benden çok inandın bana çok sağol desteğin için durmak yok yola devam 60ı görene kadar devam 15 nisana ne kaldı şurdabende önceden çikolata yerdim muhakkak bi paket büyük tadelle bitirirdim şimdi ise aramıyorum yiye yiye bıktım galiba hem baseni geniş olanın doğumu rahat olurmuş diyorlar takılma yani fazla
Kızlarrrrr
Günaydın.
gelinliğim nasıl?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=700753&p=34447402#post34447402
Canim valla Allah yoklugunu gostermesin paranin ev kizida olabilirdik bu halimizle ytisemiyoruz onlara Allah daha da yardim etsin isleri bizden daha zor benim ikibin kiracik zavalli maasim bile yetmiyor
Aynen canim kotu gunde yanimizda olmayanlara iyi gunde ihtiyacimiz yok cok sukur Allah muhtac etmesin oylelerine
Amin kuzum :) sonuna kadar haklısın biz cefasını çekeriz düğünde böbürlenen onlar olur herşeyi ben yaptım düğün benim dercesine. Rabbim bizden uzak tutsun inşallah :)
Masallah canim insanin kendi emegi de bir baska oluyor Allah olmayanlara da nasip etsin boyle guzel heyecanlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canim kotu gunde yanimizda olmayanlara iyi gunde ihtiyacimiz yok cok sukur Allah muhtac etmesin oylelerine
Amin kuzum :) sonuna kadar haklısın biz cefasını çekeriz düğünde böbürlenen onlar olur herşeyi ben yaptım düğün benim dercesine. Rabbim bizden uzak tutsun inşallah :)
Amin canimin icihaklisin kesinlikle
hahahahdalga geçiyo bi de içimi rahatlattın yani
5 kilocuk kalmış, 5 kilo ne ki?
aynen canım hepimiz korkusu budur bu saydıklarını aklımadan geçirmek istemiyorum ben kötüye davet olmasın bide benim düğün 1 ye ya 6 gibi ayakta olmam lazım bütün hepsi yetişcek mi :18:Ayy inşallah.
Hepimizin korkusu galiba, düğün günü tartışmalar çıkması, yağmur yağması, saçlarımızın istediğimiz gibi olmaması, nikaha,düğüne geç kalmamız, işlerimizin yetişmemesi falan.
İnşallah bu aksiliklerin hiç birisi olmaz.
Amin canim insallah erkenden kalkip gidicem ben kuafore saat 4te hazir olmam lazim fotografciya gidilecek sonra eve gelicem gelin alma olacak mesafeler de uzak oooy oy kafayi yicem valla
dalga değil kızz valla annem diyor hep bana bende de var basen çünkü göbek kadar olmasa da var yani
hahahahdalga geçiyo bi de içimi rahatlattın yani
5 kilocuk kalmış, 5 kilo ne ki?
Aynen tatlım ama maaşımı hep çeyizlere veriyorum yani 1 yıl 3 ay olucak atanalı çeyizimi baştan aşağıya hemen hemen halletim bak burada aldıklarım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639351 bunların haricinde eve led tv aldım dershaneye yazılmıştım 1000 tl dershane parası ehliyete yazıldım onun kurs parası bu çeyizler haricinde bide dikilen çeyizlerimde var 1500 de onlara inşaAllah haziranda biticek taksitlerim.Eğerki çalışmamış olsaydım yapacağım bir şy yoktu babamı bekliyecektim oz mnda babam ne alacaksa ona evet diyecektimm.Rabbime çok şükür bugünleri gördümmm.Rabbim olmayanlarada nasip eylesin inşaAllahhhh
Amin canimin icihaklisin kesinlikle
dalga değil kızz valla annem diyor hep bana bende de var basen çünkü göbek kadar olmasa da var yanidi mi ya 5 kilo ne ki nişanlım 1 ayda çok zor diyo ona inat vercem diyorum zorlama kendini hasta olursun bak yapıyor şimdi de beni mi düşünüuyor yoksa hırsımdan mı tırstı anlamadım
Ayyy gelinlige bayildimmm cok guzel masallah
Aynen tatlım ama maaşımı hep çeyizlere veriyorum yani 1 yıl 3 ay olucak atanalı çeyizimi baştan aşağıya hemen hemen halletim bak burada aldıklarım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639351 bunların haricinde eve led tv aldım dershaneye yazılmıştım 1000 tl dershane parası ehliyete yazıldım onun kurs parası bu çeyizler haricinde bide dikilen çeyizlerimde var 1500 de onlara inşaAllah haziranda biticek taksitlerim.Eğerki çalışmamış olsaydım yapacağım bir şy yoktu babamı bekliyecektim oz mnda babam ne alacaksa ona evet diyecektimm.Rabbime çok şükür bugünleri gördümmm.Rabbim olmayanlarada nasip eylesin inşaAllahhhh
aynen canım hepimiz korkusu budur bu saydıklarını aklımadan geçirmek istemiyorum ben kötüye davet olmasın bide benim düğün 1 ye ya 6 gibi ayakta olmam lazım bütün hepsi yetişcek mi :18:
benim de yol problemim var ya kuaför ile fotocu mahalleden ama düğünüm avrupa yakasında olduğu için erken bitirip eve gitmem lazım evden çıkma faslı falan uzun sürüyo millet olunca evde haliyle nişanda hepsini gönderdim benle nişanlım çıktık en son millet evden çıkmıyor ya zorla çıkardık annemle
kızlar düğün davetiyesine önce kına mı yoksa düğün mü yazılır?
kına tarihi önce ve salonda olduğu için bir de kız adı, ailesi solda kaldığı için önce olur diye düşünüyorum...
Sağda da damat adı, ailesi olduğu için bir de düğün tarihi sonra olduğu için sağ tarafada bunu yazalım diyorum....
amaa çok kafam karıştı çünkü nişanlım düğün önce yazılır diyor :/
sizce nasıl olması gerekir söler misiniz lütfen
Siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?