2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kız bu ne acele bizim 2 ay var daha gelinlik provalarına gidiyorum hem 5 ayda insan evrim değiştirir huzurla giymeyi nasip etsin Rabbimm canım ama bence straplez olsa daha güzel gösterirmiş yada ben öyle sewdiğimden

ben de cok aceleciyim ya gelinligimi alali bir ay oldu ruyalarima girdi hep dugun gunum gelmis ortalikta gelinligim yok sacim yetismiyor falan tirsa tirsa gidip aldiydim basak burcu olmak cok zor cok

Çok yakıştı tatlımmm çok beğendimmmm maşaAllahhhh

Teşekkür ederim :)

kız bu ne acele bizim 2 ay var daha gelinlik provalarına gidiyorum hem 5 ayda insan evrim değiştirir huzurla giymeyi nasip etsin Rabbimm canım ama bence straplez olsa daha güzel gösterirmiş yada ben öyle sewdiğimden

insan hevesleniyor işte :)
Dayanamadım aldım.
Teşekkür ederim ki

Günaydın tatlımm.Ben seviniyom ama benim maaşında bana kaldığı felan yook bir sürü taksidim var borçlarım biraz daha azalacak die seviniyom

Teşekkür ederim :)

insan hevesleniyor işte :)
Dayanamadım aldım.
Teşekkür ederim ki

kız ağla diye söylemedim ki ben onu ben en sona sakladım ki zayıflim diye mesala son zamana bıraktım maşaAllah senin öyle bi derdin yok

ben de cok aceleciyim ya gelinligimi alali bir ay oldu ruyalarima girdi hep dugun gunum gelmis ortalikta gelinligim yok sacim yetismiyor falan tirsa tirsa gidip aldiydim basak burcu olmak cok zor cok

benimde rüyama girmişti bi kere yetişemiyorum saçım yapılmamış düğün başlicak falan deli gibi dolanıyordum falan Rabbim işimizi rast getirsin düğün günü de

Ayy inşallah.
Hepimizin korkusu galiba, düğün günü tartışmalar çıkması, yağmur yağması, saçlarımızın istediğimiz gibi olmaması, nikaha,düğüne geç kalmamız, işlerimizin yetişmemesi falan.
İnşallah bu aksiliklerin hiç birisi olmaz.

Günaydın tatlımm.Ben seviniyom ama benim maaşında bana kaldığı felan yook bir sürü taksidim var borçlarım biraz daha azalacak die seviniyom

Canim valla Allah yoklugunu gostermesin paranin ev kizida olabilirdik bu halimizle ytisemiyoruz onlara Allah daha da yardim etsin isleri bizden daha zor benim ikibin kiracik zavalli maasim bile yetmiyor

Amin canim insallah erkenden kalkip gidicem ben kuafore saat 4te hazir olmam lazim fotografciya gidilecek sonra eve gelicem gelin alma olacak mesafeler de uzak oooy oy kafayi yicem valla

hahahah dalga geçiyo bi de içimi rahatlattın yani
5 kilocuk kalmış, 5 kilo ne ki?

Canim valla Allah yoklugunu gostermesin paranin ev kizida olabilirdik bu halimizle ytisemiyoruz onlara Allah daha da yardim etsin isleri bizden daha zor benim ikibin kiracik zavalli maasim bile yetmiyor

Aynen tatlım ama maaşımı hep çeyizlere veriyorum yani 1 yıl 3 ay olucak atanalı çeyizimi baştan aşağıya hemen hemen halletim bak burada aldıklarım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639351 bunların haricinde eve led tv aldım dershaneye yazılmıştım 1000 tl dershane parası ehliyete yazıldım onun kurs parası bu çeyizler haricinde bide dikilen çeyizlerimde var 1500 de onlara inşaAllah haziranda biticek taksitlerim.Eğerki çalışmamış olsaydım yapacağım bir şy yoktu babamı bekliyecektim oz mnda babam ne alacaksa ona evet diyecektimm.Rabbime çok şükür bugünleri gördümmm.Rabbim olmayanlarada nasip eylesin inşaAllahhhh

Masallah canim insanin kendi emegi de bir baska oluyor Allah olmayanlara da nasip etsin boyle guzel heyecanlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah canim insanin kendi emegi de bir baska oluyor Allah olmayanlara da nasip etsin boyle guzel heyecanlar

Amiiiinn tatlımmm

aynen canım hepimiz korkusu budur bu saydıklarını aklımadan geçirmek istemiyorum ben kötüye davet olmasın bide benim düğün 1 ye ya 6 gibi ayakta olmam lazım bütün hepsi yetişcek mi :18:

Amin canim insallah erkenden kalkip gidicem ben kuafore saat 4te hazir olmam lazim fotografciya gidilecek sonra eve gelicem gelin alma olacak mesafeler de uzak oooy oy kafayi yicem valla

benim de yol problemim var ya kuaför ile fotocu mahalleden ama düğünüm avrupa yakasında olduğu için erken bitirip eve gitmem lazım evden çıkma faslı falan uzun sürüyo millet olunca evde haliyle nişanda hepsini gönderdim benle nişanlım çıktık en son millet evden çıkmıyor ya zorla çıkardık annemle

hahahah dalga geçiyo bi de içimi rahatlattın yani
5 kilocuk kalmış, 5 kilo ne ki?
dalga değil kızz valla annem diyor hep bana bende de var basen çünkü göbek kadar olmasa da var yani di mi ya 5 kilo ne ki nişanlım 1 ayda çok zor diyo ona inat vercem diyorum zorlama kendini hasta olursun bak yapıyor şimdi de beni mi düşünüuyor yoksa hırsımdan mı tırstı anlamadım

ben nasıl görmedim senin çeyizliği ya çok şirinler maşaAllah yoksa gördüm de hatırlamıyorum mu :26:

hhahah amannnn bazen koyver gitsin diyorum ama olmuyo eskiden inceciktim çok sinir oluyodum, şimdi azcık kilo aldım ama aynaya bakınca sanki yanaklarım tombiş gibi insan yaş ilerledikçe daha çok alıyormuş gerçekten
ayrıca bence verirsin, 5 kilo gerçekten çok birşey değil bebetom,

Ayyy gelinlige bayildimmm cok guzel masallah

ben henüz göstermedim gelinliğimi, yanlış alıntı mı yaptın kuzu :))
Düğünden sonra atarım artık :)

maşallah benimkinden daha çok çeyizin, en iyisini yapmışsın
çalışınca herşeyin iyisini alıyoruz, bende yavaş yavaş toparlıyorum hayırlısı bakalım

kızlar düğün davetiyesine önce kına mı yoksa düğün mü yazılır?

kına tarihi önce ve salonda olduğu için bir de kız adı, ailesi solda kaldığı için önce olur diye düşünüyorum...

Sağda da damat adı, ailesi olduğu için bir de düğün tarihi sonra olduğu için sağ tarafada bunu yazalım diyorum....

amaa çok kafam karıştı çünkü nişanlım düğün önce yazılır diyor :/

sizce nasıl olması gerekir söler misiniz lütfen

Siz nasıl yapıyorsunuz?

Benim de Ankara'daki düğünüm akşam 7.30da olacak, kuaförden 4 gibi çıksam, dış çekim olacak, git gel, evden çıkma faslı, yetişirim herhalde :)

Artık düğün gecesi de pertin çıkar. Önceki günden de yorgun olursun muhtemelen, geç yatarsın, düğün günü çok yorulursun. Düğün gecesi de geç biter falan. Ondan sonra kocanın koynunda uyur kalırsın kız. Koca da avcunu yalar bu durumda

Benim gördüğüm davetiyelerde hep önce kına yazılıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…