Benim de Ankara'daki düğünüm akşam 7.30da olacak, kuaförden 4 gibi çıksam, dış çekim olacak, git gel, evden çıkma faslı, yetişirim herhalde :)
Artık düğün gecesi de pertin çıkar. Önceki günden de yorgun olursun muhtemelen, geç yatarsın, düğün günü çok yorulursun. Düğün gecesi de geç biter falan. Ondan sonra kocanın koynunda uyur kalırsın kız. Koca da avcunu yalar bu durumda
Benim gördüğüm davetiyelerde hep önce kına yazılıyor .
ben nasıl görmedim senin çeyizliği ya çok şirinler maşaAllahyoksa gördüm de hatırlamıyorum mu :26:
maşallah benimkinden daha çok çeyizin, en iyisini yapmışsın
çalışınca herşeyin iyisini alıyoruz, bende yavaş yavaş toparlıyorum hayırlısı bakalım
hoşbuldum larissacım,naber
Amin kuzum inşallah ben göreve başlasam hiç sorun değil hemen ev alcaz Allahın izniyle. Rabbim tüm Özençlerimizi yaşatsın inşallah. Amin kuzummmm aminnnn
hhahahamannnn bazen koyver gitsin diyorum ama olmuyo eskiden inceciktim çok sinir oluyodum, şimdi azcık kilo aldım ama aynaya bakınca sanki yanaklarım tombiş gibi insan yaş ilerledikçe daha çok alıyormuş gerçekten
ayrıca bence verirsin, 5 kilo gerçekten çok birşey değil bebetom,
ben henüz göstermedim gelinliğimi, yanlış alıntı mı yaptın kuzu :))
Düğünden sonra atarım artık :)
maşallah benimkinden daha çok çeyizin, en iyisini yapmışsın
çalışınca herşeyin iyisini alıyoruz, bende yavaş yavaş toparlıyorum hayırlısı bakalım
kızlar düğün davetiyesine önce kına mı yoksa düğün mü yazılır?
kına tarihi önce ve salonda olduğu için bir de kız adı, ailesi solda kaldığı için önce olur diye düşünüyorum...
Sağda da damat adı, ailesi olduğu için bir de düğün tarihi sonra olduğu için sağ tarafada bunu yazalım diyorum....
amaa çok kafam karıştı çünkü nişanlım düğün önce yazılır diyor :/
sizce nasıl olması gerekir söler misiniz lütfen
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Benim gordugum davetiyelerde kina once yaziliyor canim
Aaa sen ona yorum yazmistin ben de sanaaaa pardon tatlim ya kusura bakmaseninkini de bekliyoruz tatlim heyecanla
hhahahamannnn bazen koyver gitsin diyorum ama olmuyo eskiden inceciktim çok sinir oluyodum, şimdi azcık kilo aldım ama aynaya bakınca sanki yanaklarım tombiş gibi insan yaş ilerledikçe daha çok alıyormuş gerçekten
ayrıca bence verirsin, 5 kilo gerçekten çok birşey değil bebetom,
canım geç değil mi saat 4 çünkü güneşten yararlanmak için 2 de çağırmıştı bizi dış çekim yapan kadın :26: bizde koca mağdur olmasın diye gündüz düğünü yapcazBenim de Ankara'daki düğünüm akşam 7.30da olacak, kuaförden 4 gibi çıksam, dış çekim olacak, git gel, evden çıkma faslı, yetişirim herhalde :)
Artık düğün gecesi de pertin çıkar. Önceki günden de yorgun olursun muhtemelen, geç yatarsın, düğün günü çok yorulursun. Düğün gecesi de geç biter falan. Ondan sonra kocanın koynunda uyur kalırsın kız. Koca da avcunu yalar bu durumda
Sağolun kızlar.evet çalışmasydım kendi istediğim gibi alamazdım çok şükür RabbimeRabbim olmayanlarada nasip eylesin bu cuma günü hürmetine inşaAllaahhh
merhaba kızlar
hayırlı cumalar
kızlaar
Yarın sevdiceğimin annesi ve teyzesi bize geliyor annemle tanışmak için
Bizde hazırlıklar tam gaz devam ediyor pastalar börekler
Görseniz annem benden heyecanlı
Dua edin benim için, güzel geçsin inşallah, çok iyi anlaşsınlar inşallahKazasız belasız inşallaaah
kızlar düğün davetiyesine önce kına mı yoksa düğün mü yazılır?
kına tarihi önce ve salonda olduğu için bir de kız adı, ailesi solda kaldığı için önce olur diye düşünüyorum...
Sağda da damat adı, ailesi olduğu için bir de düğün tarihi sonra olduğu için sağ tarafada bunu yazalım diyorum....
amaa çok kafam karıştı çünkü nişanlım düğün önce yazılır diyor :/
sizce nasıl olması gerekir söler misiniz lütfen
Siz nasıl yapıyorsunuz?
evet kuzum ilk kına sonra düğün yazılıyor. gittim davetiyeme baktım senın içindağıtmaya başlıycaz artık bizde
inşallah cok güzel geçer hersey ıstedıgın gıbı olur en guzel muhabbetler sızın olsunn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?