2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aynen yaaa benşimde bildiğim öyle çünkü kına düğünden önce yapılıyor ama nişanlım tutturdu düğün önce kına sonra yazılır diye sinir etti beni yaaa :/

ben nasıl görmedim senin çeyizliği ya çok şirinler maşaAllah yoksa gördüm de hatırlamıyorum mu :26:

maşallah benimkinden daha çok çeyizin, en iyisini yapmışsın
çalışınca herşeyin iyisini alıyoruz, bende yavaş yavaş toparlıyorum hayırlısı bakalım

Sağolun kızlar.evet çalışmasydım kendi istediğim gibi alamazdım çok şükür RabbimeRabbim olmayanlarada nasip eylesin bu cuma günü hürmetine inşaAllaahhh

Aaa sen ona yorum yazmistin ben de sanaaaa pardon tatlim ya kusura bakmaseninkini de bekliyoruz tatlim heyecanla

Benim gordugum davetiyelerde kina once yaziliyor canim

ben gibi desene bende eskiden 48 kiloyken sinir olurdum kendime şimdi ise beğenmiyorum tabi biraz da yaşlandım ondan vercem 5i de 6 yı da bizimkinin diline düşmemem lazım

canım geç değil mi saat 4 çünkü güneşten yararlanmak için 2 de çağırmıştı bizi dış çekim yapan kadın :26: bizde koca mağdur olmasın diye gündüz düğünü yapcaz şaka tabi canım milletin ertesi günü iş günü olduğu için gündüz istedik eve gidip dinlensinler diye

Sağolun kızlar.evet çalışmasydım kendi istediğim gibi alamazdım çok şükür RabbimeRabbim olmayanlarada nasip eylesin bu cuma günü hürmetine inşaAllaahhh

amin canımmm

merhaba kızlar

hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canım nabersin?

Kızlaar
Yarın sevdiceğimin annesi ve teyzesi bize geliyor annemle tanışmak için
Bizde hazırlıklar tam gaz devam ediyor pastalar börekler
Görseniz annem benden heyecanlı
Dua edin benim için, güzel geçsin inşallah, çok iyi anlaşsınlar inşallah Kazasız belasız inşallaaah

inşallah cok güzel geçer hersey ıstedıgın gıbı olur en guzel muhabbetler sızın olsunn:)

kızlar benm nişanlım ankaralı bende konyalıyım nişanlım doğu görevini yapıyor ve mayısta bitecek ankaraya yerleşeğiz tercih yaptı ama ben istemiyorum ankrayıııı çünkü annemden babamdan ayrı olmak onları görememk ben çok korkutuyor çok üzülüyorum ya :84::84:

evet kuzum ilk kına sonra düğün yazılıyor. gittim davetiyeme baktım senın için dağıtmaya başlıycaz artık bizde

Merhaba:) benimde Mayısın ilk haftası düğünüm var.Şu an evimiz tadilatta koşuşturmalar devam ediyor..Allah herkese sevdiğiyle mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…