ayyy seninde 15 günün kalmış ne güzel yaaaa =)))
tamam o zaman bende ilk kına sonra düğün yazdrcam =)
Şükür iyileşme belirtileri gösteriyorum, yarın davetiye dağıtmaya başlıcam. Haftaya çeyiz, sonraki hafta nikah vee düğün
geçmiş olsun cnm hastamıydın düğüne az kalmıs Rabbim yardım etsin inşaşallah ayy koşuştrmalar yine başladı hee hadi bakalım MUtlulugunuz daim olur inşallah cnm
Ayyy kuzum unutulur mu hiç iyi günde Kötü Günde hep burdayız inşallah hep iyi şeyler anlatırım :)))
Hadi bakalim insallah ay cok az kalmis :)
Evet ya azcık bişey kaldıhayırlısı inşallah hepimiz için nice musmutlu günlere inşallah
Heyecan varmi bakalim 14 gun sonra bambaska bi hayatin icinde olucaksin :)
canım vardır aslında ama bende yarın bakmaya çıkıcam bursada bulursam sana markalarının söylerim sende istanbulda bakarsın nerede varsa, bursaya gelip almak istersen de yardımcı olurum götürürüm senibende arkadaşlarımınkinde hep kısa aldım birazda uzun giymek istiyorum
ah keşke olsaydı balayınız canım ya ikinize de iyi gelirdi biz balayı için evleniyoruz sankitatilimiz var ohh mis gibi kafa dinlicez diyoruz birbirimize bize çok dışardan müdahale olduğu için 6 senede özgürlüğümüz evlendiğimiz gün başlicak diyoruz hep anneciğine sende selam söyle ellerinde öpüyorum rendesiz olur mu canım zaten toparlarken farkediyorsun bunu dün akşam tost makinası almış bana kuzen sormadan etmeden ya 240 lira vermiş benim beğendiğim kenwood kırmızıydı o gidip kafasına göre gri philips almış defalarca dedim yani kafasına göre iş yapanlardan nefret ediyorum bende almicam onun tost makinasınnı geri verin dedim sinirle akşam aklıma geldi yine sinir oldum şimdi çocuğa yaa benimde öyle ıvır zıvırım yok canım makas falan filan süzgecim var ama nevalem peçeteliğim baharatlığım kağıt havluluğum balık tavam kaşıklığım tahta kaşıklarım falan filan eksiklerim arasında çok eksiğim var maaşım gelsin bu ay bitcek hepsi Allah ın izniyle
doğru diyorsun 50 yaşına bile gelseler kıskançlık oluyor bu benim hem hala kızım hemde süt kardeşim o büyük gelin ben küçük tamam çok destek oldu falan ama sanki soğuk şu aralar neden bilmiyorum ama önce bana kuzum canım manevi kızım gibi hitap ederdi şimdi ise kader diyor direk ismimle hitap ediyor sorsam yanlış düşündüğümü söyleyecek biliyorum ama 28 senedir alışagelmişliğin dışında bişey var bilmiyorum yada ben çok hassasım :26:
canım burdaydım dün aslında ama şirket netinde problem oldu giremedim internete iş bile yapamadım dün :26:
yoğunluk ara ara oluyor ama kendi kendime yapıyorum fırsatım oldukça netten bir şeyler araştırıyor kampanyaları takip ediyor oradan oraya atlıyorum canım ondan topiğimde açık sürekli takip etmeye çalışıyorum ama kaçırdığım da oluyor zaman zaman
merhaba canım iyi sen nasılsınMerhaba kızlar.
Nasılsınız?
merhaba canım iyi sen nasılsın
buldunmu canım ? olur canım yaaaa inşallah ikimizde buluruz..keske gelebilsemmhakkımız hangi renk düşünüyosun bu arada
ahh o nikah işlemlerii çok yorucu gercekten kimse adam akıllı birsey söylemeyince hele oradan oraya..bugün git yarın gelBen de iyiyim canım. iki haftadır hızlandı hazırlıklar.
şükür nikah işlemlerini hallettik.
biraz uğraştırdılar ama bitti şükür.
Senin nasıl gidiyor hazırlıklar?
canım bulduuum kirasına 300 dedi bir moda evi.fotoğraftakiyle çook benziyor birde n11 diye sitede bulmuş ablam söyledi 196 tlydi sanırım.bursada setbaşı diye bir yer var orada bi iki mağazada da buldum biri 620 diğeri de aynı elbiseye 420 dedi. şaka gibi kazıklıyorlar insanları.. ayrıca nisanda yeni modellerimiz gelicek dedi çogu. hele çarşıda gördüm bir tane bayıldımmm 1800 dedi wedding gelin damat diye bir mağaza. bunların hepsi işlemeli veya boncuklu straplez, siyah kuşağı var arkasında fiyonk ve altı kabarık tül bazıları kendinden tarlatanlı bazılarına istersen kullanıyorsun
pudra düşünüyorum edacım nar çiçeği de olabilir.inşallah gönlümüze göre olur..
ahh o nikah işlemlerii çok yorucu gercekten kimse adam akıllı birsey söylemeyince hele oradan oraya..bugün git yarın gel
bizdede durum aynı canım ceyizdeki son eksikler hızla tamamlanıyor yarın arkadaslarla pazar günüde nişanlımla kına için elbise bakmaya gidicez inşallah hafta sonu bulurum sen aldın mı sahi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?