2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ayyy baska topikleri okudum da icim karardi yahuuu daha da okumam ne dertler varmis millette

ayyy seninde 15 günün kalmış ne güzel yaaaa =)))

tamam o zaman bende ilk kına sonra düğün yazdrcam =)

Çok şükür kuzum hayırlısıyla 15 gün kaldı kınaya 14. Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah sağlıkla mutlulukla

Şükür iyileşme belirtileri gösteriyorum, yarın davetiye dağıtmaya başlıcam. Haftaya çeyiz, sonraki hafta nikah vee düğün

selamlar gelincikler hasta bakıcılıktan gelinliğe tekrar terfi ederek topiğe teşrif etmiş bulunuyorum hayırlı uğurlu olsun... nabıyonuz bakem kimler neler yaptı acep şöyle hızlı bi gözden geçirme yapmam lazım... bn uzun süredir gelin olmaktan çok uzak işler peşindeydim ama artık yeter yani haftaya benimki geliyor erzurumlardan tutcam kolundan gidip deli gibi çeyiz alışverişi yapacağım

Şükür iyileşme belirtileri gösteriyorum, yarın davetiye dağıtmaya başlıcam. Haftaya çeyiz, sonraki hafta nikah vee düğün

geçmiş olsun cnm hastamıydın düğüne az kalmıs Rabbim yardım etsin inşaşallah ayy koşuştrmalar yine başladı hee hadi bakalım MUtlulugunuz daim olur inşallah cnm

geçmiş olsun cnm hastamıydın düğüne az kalmıs Rabbim yardım etsin inşaşallah ayy koşuştrmalar yine başladı hee hadi bakalım MUtlulugunuz daim olur inşallah cnm

Evet canım bu aralar bi halsizlik vardı devamında grip geldi ama iyiyim çok şükür amin canım cümlemiz için inşallah hepimizin işleri rastgitsin

Heyecan varmi bakalim 14 gun sonra bambaska bi hayatin icinde olucaksin :)

Yaa telaşı atamadık ki üzerimizden henüz heyecan yok ne zaman olur bilmiyorum da niye yok onu da bilmiyorum :26:

buldunmu canım ? olur canım yaaaa inşallah ikimizde buluruz..keske gelebilsemm hakkımız hangi renk düşünüyosun bu arada

bakalım kuzum neler olacak :44:özgürlügünüze az kaldı o zaman gerci hep öyle oluyor as kuzum toparladın mı kolileri
heh işte bak beni bi sen anlıyorsun..bende bugün evdekilerle aynı sorunları yasadım...ben birine hediye alırken kendi zevkimi degil karsımdakinin zevkini dikkate alırım karsımdakini mutlu etmek önemli olan..heleki evlenecek birine büyük bir hediye alıyorsam kesinlikle onun begendigi olmalı..cam kase degilki bu aman ne olacak hediye hediyedir densin..aslında o marka cok güzel ama işte insanın hayalindeki en güzeli beni anlayan biri varr şimdi ohh ya bu arada tamamlarsın inşallah kuzum benim 2-3 parca eksigim kaldı ama eve gidince cıkar elbet eksik

iyi geceler kızlarr

buldunmu canım ? olur canım yaaaa inşallah ikimizde buluruz..keske gelebilsemm hakkımız hangi renk düşünüyosun bu arada

canım bulduuum kirasına 300 dedi bir moda evi.fotoğraftakiyle çook benziyor birde n11 diye sitede bulmuş ablam söyledi 196 tlydi sanırım.bursada setbaşı diye bir yer var orada bi iki mağazada da buldum biri 620 diğeri de aynı elbiseye 420 dedi. şaka gibi kazıklıyorlar insanları.. ayrıca nisanda yeni modellerimiz gelicek dedi çogu. hele çarşıda gördüm bir tane bayıldımmm 1800 dedi wedding gelin damat diye bir mağaza. bunların hepsi işlemeli veya boncuklu straplez, siyah kuşağı var arkasında fiyonk ve altı kabarık tül bazıları kendinden tarlatanlı bazılarına istersen kullanıyorsun

pudra düşünüyorum edacım nar çiçeği de olabilir.inşallah gönlümüze göre olur..

Son düzenleme:
Ben de iyiyim canım. iki haftadır hızlandı hazırlıklar.
şükür nikah işlemlerini hallettik.
biraz uğraştırdılar ama bitti şükür.
Senin nasıl gidiyor hazırlıklar?
ahh o nikah işlemlerii çok yorucu gercekten kimse adam akıllı birsey söylemeyince hele oradan oraya..bugün git yarın gel
bizdede durum aynı canım ceyizdeki son eksikler hızla tamamlanıyor yarın arkadaslarla pazar günüde nişanlımla kına için elbise bakmaya gidicez inşallah hafta sonu bulurum sen aldın mı sahi ?

ayyy canım fiyatlar harika..tabi bedenin etkisiyle hazır olanları bulursun 38 sen ben 300 e bulsam varyaaaaaaaa göbek atarımm kırmızı birseyler varmıydı peki? 420 olana bşle razıyım ben ben nisanı bekleyemem tabi uwww baya fazla fiyatı onun bakalım ben ne yapıcam amin inşallah ikimizinde

bulursun gönlüne göre inşallah canım.
ben aldım bugün edacım.
evi ne zaman boşaltıcak kiracılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…