- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
bulursun gönlüne göre inşallah canım.
ben aldım bugün edacım.
evi ne zaman boşaltıcak kiracılar?
Amin inşallah canım
aaa ne güzel nnasıl birsey aldın ne renk
canım en gec 15 nisan demiş aslında cok gec oluyor ama kadın ben daha önce cıkıcam ama size mahcup olmamak için dına 15 diyelim demişişte o yüzden ay sonu eve gidip perde ve halı için ölcü alıcaz ki ev bosaldıgında hemen bir badana temizlik ardından yerleşme olsun inşallah 10 una kadar bosaltır
inşallah canım.
nar kırmızısı aldım ben de.
ben de perdelerimi beğendim. bugün gelip ölçüsünü aldılar.
20 günde dikilecek kısmetse.
ne güzel canım ya inşallah bende hafta sonu bulurum
deme ya o kadar uzun mu sürüyormusbende bu pazar degil haftaya gideyim bari perdeciye..
ben perdeyi bizim buradan alıcam perdeciler carsısı var burada..ama ev çok uzak kalıyor baska ilcede tahminimce ölcü almaya gelmezler bilmiyorumki
daha önce hep annem alıyordu evdeki perde ölcülerini sanki ben öyle hatırlıyorum ee adam gelmezse bide oralarda birini bulmak lazım onlar hakkındada fikrim yok en azından burada yaptıran tanıdıklar var bilemedim kiama ölçüsüz nasıl olacak canım?
siz alırsınız belki ama tam doğru olacak mı ki?
onların alması bence daha iyi.
bize tüm ev için 20 gün dediler canım.
daha az sürede diken de vardır belki.
ayyy canım fiyatlar harika..tabi bedenin etkisiyle hazır olanları bulursun 38 senben 300 e bulsam varyaaaaaaaa göbek atarımm kırmızı birseyler varmıydı peki? 420 olana bşle razıyım ben ben nisanı bekleyemem tabi uwww baya fazla fiyatı onun bakalım ben ne yapıcam amin inşallah ikimizinde
daha önce hep annem alıyordu evdeki perde ölcülerini sanki ben öyle hatırlıyorum ee adam gelmezse bide oralarda birini bulmak lazım onlar hakkındada fikrim yok en azından burada yaptıran tanıdıklar var bilemedim ki
hatta bu hafta içi gidip konusabilirim ben :44:
çok sevinirim canım bakalım yarın biz neler bulucazevet melda diye bir yerde kırmızı vardı sanırım, 420 dediği mağaza o.. yarın yine başka yerlere bakıcaz kısmetse, markasına bakarım en azından sana söylerim canm
konuş canım onlar sana bir yol gösterirler.
sıkma canını her şey çözümleniyor.
çok sevinirim canım bakalım yarın biz neler bulucazbende aksam gelince sana anlatırım
öyle tabi canım kınalıkta cözüme ulasırsa ne ala
gel gel buyur canım ama daha pahalıya gelir o zamantamm canım saol. bakarsn ben ordan almaya gelirim :112:
bakalım kuzum neler olacak :44:özgürlügünüze az kaldı o zamangerci hep öyle oluyor as kuzum toparladın mı kolileri
heh işte bak beni bi sen anlıyorsun..bende bugün evdekilerle aynı sorunları yasadım...ben birine hediye alırken kendi zevkimi degil karsımdakinin zevkini dikkate alırım karsımdakini mutlu etmek önemli olan..heleki evlenecek birine büyük bir hediye alıyorsam kesinlikle onun begendigi olmalı..cam kase degilki bu aman ne olacak hediye hediyedir densin..aslında o marka cok güzel ama işte insanın hayalindeki en güzelibeni anlayan biri varr şimdi ohh ya bu arada tamamlarsın inşallah kuzum benim 2-3 parca eksigim kaldı ama eve gidince cıkar elbet eksik
iyi geceler kızlarr
Çok şükür kuzum hayırlısıyla 15 gün kaldı kınaya 14. Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah sağlıkla mutlulukla
Günaydın kızlarrr :)
En sevdiğim gün! :)
Gunaydin kizceler
Gene geldim bolgesel zayiflamayaaaa
Cilt bakimi da yaptiracagim saat 11gibi carsilardayim bugun eksik kalan son seylerimi de tamamlayacagim yarin da aileler arasinda evde minik bir torenle yuzuklerimizi takacagiz kismetse sonra 9mayis dugun
Gunaydin larissacigim
Al benden de o kadar bayiliyorum tatil gunune
Günaydın canım, çok sevindim adına, hadi hayırlı olsun bakalımm :))
benim malesef tatil değil, yarım gün :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?