2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

selammm neden:18:

olsun tabii :) güzel olur, bi anı

cok hosmus cnm :) hayırlı olsun

neden ki :26:
kiracı bugünn cıktı ev boyasını fıstık yesile boyamıs bir ay önceden nisanlımaa dedim kum beji istiyorum diye tamam halletcem dedi bugün kiracı cıkmıs fısstık yesile boyamıs napim öyle olsun diyo biraz sert cıkıstım gerizekalımısın malmısın dedi yaa deliricemmmmmmmm

BIDE HAKARETMI EDIYOR(((((
canım boya yaptırma ıkna edersen .
kagıt badana yaptır

aaa vay anasını 22 günün kalmış doğrmu canımmm :26:

sacmalamıs
ev sahıbı
kım dıyor bunu kendın kulaklarınla duydunmu canım
fıstık yesılı cok boguk ablamların evıde öyleydı hemen degıstık esyaları gösteermıyor

ben duymadım kirayı verdikten sonra ev sahibinin karısma hakkı varmı yaa işine öyle geliyo tabiii sinirden patlıcam

canım bu çok güzelmiş bende kınada dağıtmak istiyorum kendim yapıcam ama nasıl olur acaba netten baktım ama biraz pahalı geldi bana çünkü 200 tane falan yapılcak en az

Canim nasil yapildigini bilmiyorum cok yakin bir arkadasim yapiyordu malzemesi falan guvenilir diye kendisinden siparis ettim 150adet.yetmeyecek belki ama olsun sabun da yaptirmistim kalmazsa onlardan dagitirim diye dusundum

Hmm yanlis konusmus insan gergin olabilir ama boyle konusmaya ggerek yok ki uzulme canim duzelir ya o da sıkıntıda sen de

Canim nasil yapildigini bilmiyorum cok yakin bir arkadasim yapiyordu malzemesi falan guvenilir diye kendisinden siparis ettim 150adet.yetmeyecek belki ama olsun sabun da yaptirmistim kalmazsa onlardan dagitirim diye dusundum

acaba arkadaşın başka illerede yapıyomuki sipariş versek kargoyla gönderse sabunu nerde yaptırdın canım odamı aynı kusura bakma çok sordum ama bide fiyatını söyleyebilirmisin rica etsem ben bi türlü istediğim gibi bulamadım buldukalrımda çok pahalı o yüzden sordum

selam kızlar napıyosunuz biran önce gelinliğin altına ayakkabı almam lazım provaya ayakkabıyla gitcem bugün gezindim biraz ama bulamadım ya çok kararsız kaldım gerildim iyice

benimde yoksonra alırsınız diyolar ama dedigin gibi ayakkabılar ne olacak olmaz ki:44: al ceyizine tesekkürde etme ayyy ne güzel ya inanırmısın bana daha bardak dısında hediye eden olmadı üstelik nişandan sonra yemeni vs saymazsak bir çöp gelmedi amcam sordu ısrarla ne eksigin var diye bende herseyim tamam dedim sonra neyse o zaman dügüünde takı takarız dedi yani alsaymıs takmayacakmıs haaa bide yengemin kız kardeşi var cok severim ısrarla sordu ne alayım diye ben yok dedim sonra yengem onlara para lazım 3 takacaksan 5 tak madem dedi güldü ama insan bekliyo biri bi kase alsın edanın ceyizine desin
canım yaaa ben bindallı istemiyorum aslında ne yapıcam onuda bilmiyorum bugün bakmadıgım yer kalmadı arkadaslarımla fatihte ama yok yok zaten cok ucuk yerler bide hep gelinlikciler ve kapalılar için olan dükkanlar var bosa gitmişiz naspıcam ben ya kızlar baska renk olsun diyolar ama yok ben kırmızı istiyorum normalde cok tercih etmem ama bana görede o gün kırmızı olmalı ancak gelin oldugumu öyle hissederim üfff ne denesem sen gelinsin bu olmaz dediler ben ne yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…