selam kızlarrr morelim cok bozukkkkkkkk
Tesekkur ederim canim
Sacma ama bir de nisanimiz olsun dedik dugunden bir ay once))
selam kızlarrr morelim cok bozukkkkkkkk
selammm neden:18:
kiracı bugünn cıktı ev boyasını fıstık yesile boyamıs bir ay önceden nisanlımaa dedim kum beji istiyorum diye tamam halletcem dedi bugün kiracı cıkmıs fısstık yesile boyamıs napim öyle olsun diyo biraz sert cıkıstım gerizekalımısın malmısın dedi yaa deliricemmmmmmmmolsun tabii :) güzel olur, bi anı
cok hosmus cnm :) hayırlı olsun
neden ki :26:
BIDE HAKARETMI EDIYORkiracı bugünn cıktı ev boyasını fıstık yesile boyamıs bir ay önceden nisanlımaa dedim kum beji istiyorum diye tamam halletcem dedi bugün kiracı cıkmıs fısstık yesile boyamıs napim öyle olsun diyo biraz sert cıkıstım gerizekalımısın malmısın dedi yaa deliricemmmmmmmm
BIDE HAKARETMI EDIYOR(((((
canım boya yaptırma ıkna edersen .
kagıt badana yaptır
kiracı bugünn cıktı ev boyasını fıstık yesile boyamıs bir ay önceden nisanlımaa dedim kum beji istiyorum diye tamam halletcem dedi bugün kiracı cıkmıs fısstık yesile boyamıs napim öyle olsun diyo biraz sert cıkıstım gerizekalımısın malmısın dedi yaa deliricemmmmmmmm
aaa vay anasını 22 günün kalmış doğrmu canımmm :26:
ev sahibiii fıstık yesili kalsın demiss böyle bisey olabilir mi
sacmalamıs
ev sahıbı
kım dıyor bunu kendın kulaklarınla duydunmu canım
fıstık yesılı cok boguk ablamların evıde öyleydı hemen degıstık esyaları gösteermıyor
evet sibelcimm
olsun tabii :) güzel olur, bi anı
cok hosmus cnm :) hayırlı olsun
neden ki :26:
canım bu çok güzelmiş bende kınada dağıtmak istiyorum kendim yapıcam ama nasıl olur acaba netten baktım ama biraz pahalı geldi bana çünkü 200 tane falan yapılcak en az
kiracı bugünn cıktı ev boyasını fıstık yesile boyamıs bir ay önceden nisanlımaa dedim kum beji istiyorum diye tamam halletcem dedi bugün kiracı cıkmıs fısstık yesile boyamıs napim öyle olsun diyo biraz sert cıkıstım gerizekalımısın malmısın dedi yaa deliricemmmmmmmm
Canim nasil yapildigini bilmiyorum cok yakin bir arkadasim yapiyordu malzemesi falan guvenilir diye kendisinden siparis ettim 150adet.yetmeyecek belki ama olsun sabun da yaptirmistim kalmazsa onlardan dagitirim diye dusundum
evet canımm çok az kaldı ve o kadar çok eksik varmış ki onu farkettim benim ayakkabılığım yok nereye koycam o kadar ayakkabıyı kapıda bırakamam yao tost makinası olayı zaten beni deli etti o kuzenimle konuşmuyorum ve ona bana bişey alma demiştim onun üstüne bilerek gidip almış en pahalısı hangisi ise gidip onu almış mağazadan annem dedi sırf geri çevirmim diye teşekkür etmem için aramamı bekliyor ama avucunu yalar aramicam ararsam gel geri al dicem biliyorum kendimi neyse uzun hikaye zaten bu mevzu seni anlıyorum kuzu anlamam mı ben de birine bişey alırken istediği özellikle bişey varsa onu alırım sorarım yani benim arkadaşlarım da soruyo şimdi sağolsunlar nazımın geçtiği herkese bunu bunu istiyorum derim yani halama 600 liralık süpürge aldırdım teyzeme yemek takımım tost ve fön makinam abime aldırıyordum işte bozdu birileri bile bile
canım sizin bahsettiğiniz fiyatlar kına elbisesi mi bindallı için mi? özlem eminönünden 200tl ye satın almışta ondan sizinkiler bana uçuk geldi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?