2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canim bildigim kadariyla arkadasim siparis uzerine yapiyor ve kargoyla gonderiyor fiyat icin bana henuz bisey demedi odemeyi de yapmadigim icin sana soyleyemiyorum facebooktan çınar şeker diye aratirsan kendisine ulasabilirsin ama sabunlari tanesi 2tlye yaptirdim hatta buradan bir arkadas yaptigi icin konuda actim orada resimleri de var bir goz at istersen canim ne demek istedigin kadar soru sorabilirsin yardimci olabildiysem ne mutlu bana

:) çok teşekkür ederim tatlım ben bi bakayım

Edacim gecenin prensesi sen olacaksin canim sen ne renk ne model istiyorsan odur sen bakma baskalarinin lafina bildigini sevdigini yap cabim gozunde kalmasin hicbirsey mutlu olman onemli tatlim

Edacim gecenin prensesi sen olacaksin canim sen ne renk ne model istiyorsan odur sen bakma baskalarinin lafina bildigini sevdigini yap cabim gozunde kalmasin hicbirsey mutlu olman onemli tatlim

sagol casnım tek emin oldugum kırmızı oldugu hemde tam kırmızı canlı kabarık denemiştim prenses model harika durmustu dikim hem pahalı hemde gelinligimde prenses oldugu için farklı olsun istiyorum..öyle birsey oılsunki taslı falan ucus ucus gibi etekleri yani tuttupta baskası giyemesin ama gelinlik gbide olmasa daha iyi sanki..sen nasıl birsey düşüyosun ? bindallıda giyecekmisin ?

ay canlarım varya beni yazdıklarınızla heyecanlandırıyorsunuzz siz değil sanki benimde 20 günüm 1 ayım vs... kalmış gbi heyecan yaptım haa hakkınızda hayırlı olsun hepinizin darısı da bana olsun inşallah yaaa daha 450 lerdeyim tabi mezuniyet tarihine bağlı mayıs sonu yada en geç 6 haziran olursa 450 yoksa 520 güncük falan

Son düzenleme:
Kizlar muhabbetiniz bol olsunnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hepsi gelecek canım ahh ahh bende burada bir zamanlar 1 sene kaldı diye bile seviniyordum

İyiyim kızlar siz nasılsınız?
4 Gün sonra askerimi gönderiyorum

Az kalmış canım ama üzülme, Allah'ın izniyle yapıp sağsalim gelecek ve hiç ayrılmayacaksınız.
Bak ben ne yapayım evlendikten sonra gidecek çok daha zor
Hem çok yakınsınız, hafta sonları bile görebilirsin.

Ama ilk 5 hafta tee Kastamonu'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…