acaba arkadaşın başka illerede yapıyomuki sipariş versek kargoyla gönderse sabunu nerde yaptırdın canım odamı aynı kusura bakma çok sordum ama bide fiyatını söyleyebilirmisin rica etsem ben bi türlü istediğim gibi bulamadım buldukalrımda çok pahalı o yüzden sordum
Canim bildigim kadariyla arkadasim siparis uzerine yapiyor ve kargoyla gonderiyor fiyat icin bana henuz bisey demedi odemeyi de yapmadigim icin sana soyleyemiyorum facebooktan çınar şeker diye aratirsan kendisine ulasabilirsin ama sabunlari tanesi 2tlye yaptirdim hatta buradan bir arkadas yaptigi icin konuda actim orada resimleri de var bir goz at istersen canim ne demek istedigin kadar soru sorabilirsin yardimci olabildiysem ne mutlu bana
benimde yoksonra alırsınız diyolar ama dedigin gibi ayakkabılar ne olacak olmaz ki:44: al ceyizine tesekkürde etme ayyy ne güzel ya inanırmısın bana daha bardak dısında hediye eden olmadı üstelik nişandan sonra yemeni vs saymazsak bir çöp gelmedi amcam sordu ısrarla ne eksigin var diye bende herseyim tamam dedim sonra neyse o zaman dügüünde takı takarız dedi yani alsaymıs takmayacakmıs haaa bide yengemin kız kardeşi var cok severim ısrarla sordu ne alayım diye ben yok dedim sonra yengem onlara para lazım 3 takacaksan 5 tak madem dedi güldü ama insan bekliyo biri bi kase alsın edanın ceyizine desin
canım yaaa ben bindallı istemiyorum aslında ne yapıcam onuda bilmiyorum bugün bakmadıgım yer kalmadı arkadaslarımla fatihte ama yok yok zaten cok ucuk yerler bide hep gelinlikciler ve kapalılar için olan dükkanlar var bosa gitmişiznaspıcam ben ya kızlar baska renk olsun diyolar ama yok ben kırmızı istiyorum normalde cok tercih etmem ama bana görede o gün kırmızı olmalı ancak gelin oldugumu öyle hissederim üfff ne denesem sen gelinsin bu olmaz dediler ben ne yapıcam
Edacim gecenin prensesi sen olacaksin canim sen ne renk ne model istiyorsan odur sen bakma baskalarinin lafina bildigini sevdigini yap cabim gozunde kalmasin hicbirsey mutlu olman onemli tatlim
ay canlarım varya beni yazdıklarınızla heyecanlandırıyorsunuzzsiz değil sanki benimde 20 günüm 1 ayım vs... kalmış gbi heyecan yaptım haa hakkınızda hayırlı olsun hepinizin darısı da bana olsun inşallah yaaa daha 450 lerdeyim tabi mezuniyet tarihine bağlı mayıs sonu yada en geç 6 haziran olursa 450 yoksa 520 güncük falan
İyi akşamlaaar
Kizlar muhabbetiniz bol olsunnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlaaar
Kızlaar nasılsınız?
hosgeldiniz kızlarrr
nihancım iyi sen nasılsın
Hoşbulduk canım, iyiyim ben de canım nolsun o site senin bu site benim dolaşıyom ama bi şey alamıyom
Mutiim nasılsın
hosgeldiniz kızlarrr
nihancım iyi sen nasılsın
al al kuzum dügüne az kaldı
İyiyim kızlar siz nasılsınız?
4 Gün sonra askerimi gönderiyorum
Hosbuldum tatlimmmhosgeldiniz kızlarrrnihancım iyi sen nasılsın
Az kalmış canım ama üzülme, Allah'ın izniyle yapıp sağsalim gelecek ve hiç ayrılmayacaksınız.
Bak ben ne yapayım evlendikten sonra gidecek çok daha zor
Hem çok yakınsınız, hafta sonları bile görebilirsin.
İyiyim kızlar siz nasılsınız?
4 Gün sonra askerimi gönderiyorum
Ayy az kaldı di mi kuzum ya. Ben hiç gün saymıyorum hele bi netleşsin de
Sitelerde de sanki hep aynı şeyler var
Hosbuldum tatlimmm
Ama ilk 5 hafta tee Kastamonu'da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?