2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

üzülmeeee canım bak gelecek ve hersey ciddilesecek sevin

ne bakıyosun canım ne almak istiyosun ?

Ne almak istediğimden de emin değilim kuzum...
Mesela güzel havlular almak istiyorum ama bi havlu 30 lira en az.Annemin kaldırdığı üç beş havludan başka havlum yok.Fiyat iyi mi sence?
Sonra bi nevresim ya da dört mevsim set alayım diyorum içime sinen olmadı.
Aslında en çok mobilyalarımızı almak istiyorum ben

kuzum havlu cok pahalı :26: internettinde etkisi olabilir kac nevresimin vardı kuzum al nevresim ,pike masa örtüleri vs hersey ama mobilyalarınıza dur kuzum azıcık heee bak birlikte ödeyecekseniz beyaz eşya olabiir taksit ödenir en azından..he ama nakit almak büyük avantaj mobilya beyaz eşyada falan baya baya

aaa kuzum battaniye alllll..tam emin olmamamkla birikte sezon bitince bence kalmaz battaniye eee sende agustosda evlenince yetişemeyebilirsin :26:

üzülmeeee canım bak gelecek ve hersey ciddilesecek sevin

ne bakıyosun canım ne almak istiyosun ?

nasılsın yektacım

Askerliğin tek çekilir yanı gelince bişeyler olacak olması zaten canım. Tek ışığımız bu, yoksa kapkaranlık 6 ay

o 5 hafta da çabucak geçecek inşallah canım.

İnşallah canımm...

Birlikte ödeyeceğiz kuzum da nakit mi oluurr taksit mi olur bilemiyorum.
Alırız mağzada kalır diyoruz. Zaten buraya her ürün gelmiyo, gelmesi 1 ayı bulabiliyor bazen.
Beğendiğim tüm havlular o fiyatlar da o yüzden sadece bakıyorum ben de
3 tane pamuk saten nevresimim var kuzum. Annem de 2 tane misafir için dikmişti galiba.Terzi de annem
Ben dikerim diyo da eli rahatsız bu aralar, kıyamıyorum. O yüzden alayım diyorum.
Dört mevsim filan alırım zaten uğraşmasın.

aaa kuzum battaniye alllll..tam emin olmamamkla birikte sezon bitince bence kalmaz battaniye eee sende agustosda evlenince yetişemeyebilirsin :26:

Kalmaz mı kuzum Çeyiz bu yaa, kaldırmasınlar piyasadan. Bak bunu hiç düşünmemiştim. Ama ben gidemem ki taa yaza kadar annemlere. İnternetten de alsam indirim olmuyor bi de gezmek dokunmak başka. Uff küçük yerde olmak çok kötü yaa...

muti'yi gördüm geldimmm

ben de 2015 gelini olacağım sanırımmm

Askerliğin tek çekilir yanı gelince bişeyler olacak olması zaten canım. Tek ışığımız bu, yoksa kapkaranlık 6 ay

İnşallah canımm...

gececek canım bak dayı oglum gitti ne zaman geliyor anlamadık tabi sevdigine sormak lazım bunu o ayrı ama

canım ne güzel o zaman 5 tane olmus nevresim takımın bence yeter benimde 6 nevresim , bir evlilik seti , 3 battaniye var..bu arada yorganda alabilirsin ben 1 tane almıstım 2 tane kv yapmıs 2 tanede annem yaptıracakmıs 5 tane oo cok bile bu arada anneciginin ellerine saglık fransız güpürlü havlularmı kuzum ?
canım ben aylardır pike arıyodum sezon bitti yok diyolardı..bi keresindede battaniye alacaktım o zamanda demişlerdi kac yıl önce sezon bitti diye model yoktu dogru düzgün :26: özdilek cok güzel yumusacık benim 2 battaniyem özdilek..birde tacın güzel oldugunu düşünüyorum dokunmadım ama

muti'yi gördüm geldimmm

ben de 2015 gelini olacağım sanırımmm

hosgeldinnn

Yorganı da temmuzda gidince alırım diyordum ama bilemedim şimdi kuzum. Kayınvalidem aradı yün yaptırmamı ister misin dedi. Ben de hiç sevmem ama nişanlım seviyor buralar da soğuk olunca 1 tane yapın dedim, diğerleri elyaf olsun dedik ama kaç tane alır bilemiyorum. Annem de alcam diyordu ama ne alır ne kadar alır bilemiyorum. Onun da sezonu olur mu ki kuzum.Yorganda hangi marka iyi?Özelliği ne olmalı?
Teşekkür ederim annem adınaa :) Havlular fransız dantelli değil canım. Chakranın modellerini seviyorum ama çok pahalılar.
Haklısın aslında modellere bakıp bi söyleyeyim annemlere en iyisi.Gidip dokunup karar versinler. Özdileğe baktım şimdi hemen çok bi model göremedim, karaca homeda da örgü battaniye var çoğunlukla.
Bunlar özdileğin ama fiyat yazmıyordu.Nasıllar? Çok içime sinmedi ama...

Sondaki de bambuluymuş...

Son düzenleme:

Canim benim mor renk tek omuzlu bir abiyem vardi onceden alinmis onu giyecegim bir de bindalli aldim bordo renk ikisini de kinada giyecegim kismetse benim kina cok az kisiyle evde olacak 10-15 kisi olur maksimum ama dedim ki evde baska tur bir elbise zor olur dar kesim uzun ama kuyruklu olsun uygundur diye dusundum canim

gel gel buyur canım ama daha pahalıya gelir o zaman

canım bugün kendime yine bulamadım bi kaç moda evine sordum 1200 tl 1500 tl ye dikeriz dediler doğal olarak vazgeçtim.hazır bir şey bakıcam artık..kırmızı prenses 2 model sordum senin için biri mendil kesim mi neymiş üzeri bol taşlı çok kabarık bir şey 700 dedi sanırım birde normal altı işlemesiz tül üzerinde s şekilinde olacak şekilde taşlarla süslemişler drapeli ona da 600 tl dedi.kendisi dikiyormuş bayan..inşallah doğru hatırlıyorumdur çok fazla şey baktımda ablam istanbulda ümraniyeye ve eminönüne bakıcaktı benim için saolsun.sende iyice gez dolaş canım

canım inan ben aldıgımda kardeşime alacaktım kampanyası var diye almıstım bir tanede ceyize microfiber yorgan kardeşim cok memnun sıcak tutuyormus ama ben üşürüm onunla gibi geliyo onu çok sıcaklarda kullanamam sanırım annemin yaptıklarını kullanırım denicez bakalım canım benim bir battaniyem bunla gibi ne diyolar bilmiyorum ama normal battaniye gibi kalın yumos gibi degildi ben öyle hatırlıyorum :44: ben puantiyeyi cok svedigimden 2. cok tatlı geldi bana 1. de güzel ama 3. de güzel ya ama havlu konusunu bilmiyorum oradan almadım ama indirimler olur herhalde canım ya :44:
buda öyleee bu arada tanısalım eda ben nickimdede görüldügü gibi

ahh canım ya peki benim gibi dügün salonu tutsaydın ve abiye giymek istemeseydin baya taslı balık model yada ucus ucus etekli taslı bir abiyemi yoksa kabarık mı tercih ederdin ve bu kabarık gelinligin gibi aynı türden etege sahip olsa yinede alırmıydın

canım yaaaa inanırmısın bizde fatihi gez gez öldük..birde beden sorunu var 42 sırt dekoltesi istemiyorum cok..cok güzel şeyler yoktu direk kırmızılara baktım ama güzel birsey yoktu zaten o halde bile fiyatlar ucuktu fatih olmasından kaynaklı galiba..o ikinci s şeklinde olanı güzel tahmin ediyorum ama o kesin kücük bedendir keske buradada olsa..ya aslında vardı bir kadınla resmen kavga edecektim o kadar igrenc o kadar basit bir model ki tas yapay çiçek allahım ne varsa doldurmus ama nasıl abartıyo harika vs diye çok çok sinir oldum ben bu tarz begenmem diyorum hala övüyo canım ya yarın bulamazsam hazırmı yaptırsam diye kararsızım kırmızı şöyle güzel birsey bulamadım ya bugün hic..yarın bakırköye gidicez ama..canım ya benim için fiyatta sormussun cok teşekkür ederim keske yakın olsakta gidip baksaydım dedigin yerlere..sen fiyat olarak ne düşünüyordun en fazla canım ben bindallıda almıcam ya acaba 1100 e teslim mi olsam diyorum kabarık olana az parada degil ya

kııızlarrr iş arkdaşımın kınasından geldim şimdi bir oynadım sormayın hiç oturmadım desem yeridir uzun zaman sonra düğün görünce böyle oluyo sanırım dedım bakayım kızlar napıyo bi geçmişi okudumm :44: sizin bu bahsettiğiniz bindallı fiyatlarımı ya? :44: bana çok uçuk geldide fiyatlar çünkü geçen perşembe eminönündeydim bindallı fiyatıda sordum200ille-350 tl arası satın fiyatı hemde bimbir çeşit model var kızlar bu dediğiniz fiyatlara satıyolrda bya kar ediyolardır
neyse nasılsınız bakalımm :13:

Son düzenleme:

Canim ben herhalde ucusan etekleri olan kuyruklu muyruklu birsey giyerdim gogus dekolteli tasli turkuazli mavili giyerdim bindalliya da sonra gecerdim

canım hazır fatihe gitmişken eminönüne yakın geçseydin keşke orada mutlaka bulursun fiyatlarıda gerçektenn çok uygun benm tavsiyem hiç bakırköye falan gitme bosuna yorulma bence istediğin modeli orda bulursun ama tabi sen bilirsin ben gördüğüm için önerdim

canım arkadasın ne giymiş kız bindallı degil bunlar gelinlikcilere abiye yada kabarık diktirdigimizde olan fiyatlar ben bindallı istemiyorumda
Canim ben herhalde ucusan etekleri olan kuyruklu muyruklu birsey giyerdim gogus dekolteli tasli turkuazli mavili giyerdim bindalliya da sonra gecerdim
işte bende olay bindallıda kopuyor üfff ne olur yarın bulayım elbiseyiii ya benim cocuklugumdan beri nişan diyince lacivert mavi tonları gelirdi ve nişanımda saks mavisi giydim balık model..kınayada hep kırmızı yakıstırırdım ve şimdide taktım kırmızıya

canım arkadasada birseyler baktık 11 de evden cıktık ve eve geldigimizde 21:30 gibiydi ama bizim buradada dolandık 1 saat canımız cıktı bindallımı abiyemi canım ? ben yarın bulamazsam hemen sipariş vereyim diyorum ama gitsem mi eminönünede yarın bulamasam pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…