2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

edacım 1100 lira bunun için çok geldi bana zaten gelinliğime 1500 gibi bişey vericez.ama mecbur bırakıyorlar bir yandan da.gerçekten ikinci s şekilli gibi olan daha hoştu.bedenini ayarlardı bence terzi kendisiydi çünkü alta katında atölyesinde ayarlardı belki..rica ederim canm baktım kendime bulamıyorum bari dedim senin bir fikrin olsun.ben burada bulduysam sen kesin bulursun.. bence biraz daha gez küçük yerlere falanda bak yabana atma çok güzel yapıyorlar bazıları fiyatta fazla vermiyorlar hem..bir de dediğim gibi 2 hafta sonra gelin daha çok model gelicek nisan başında diyorlar hep
bu arada bende elbiseye çok para verirsem bindallımı ucuz bi'şey düşünüyorum canım bir yerden dengelemek lazım.75 tlye falan klasik bindallı kiralıyorlar..
ikimizde çok gezdik anlaşılan ben baya baya yoruldum 10 saat uyusam uyurum:105:

Son düzenleme:

bende gelinlige 1600 verdim canım 200 vermiştik kaldı 1400 bide ama gelinlik asıl bi kere olacak o cocuklugumuzdan beri hayalimiz..sonra bir dolu fotograf cekimi vs vs özel gün ama kına ne bileyim aslında içim acıyo ama işte bulamazsamdaaaa inşallah bende öyle bir yer bulurum canım ya baktım ama mesela bi yere daha girdik kadın yanlıs hatırlamıyosam 500 dedi ama içerisi o kadar fena kokuyoduki..ve diktigi modeller hic hos kaliteli durmuyor haliyle nisan basıda cok gec benim için hatta fazlasıyla gec ayy saat kac olmus hadi ben kactım görüşürz canım..

ne güzel ya hayırlı olsun şimdiden adaşımm
sen neden üzülüyosun ki peki ? :26:

boyaa sorunu yüzünden canım bizim tuttugumuz evin boyası fıstık yesili en sevmedim renk ben kum beji istiyodum bir ay önceden nerdeyse hergün dedim cıkan kiracı gene fıstık yesiline boyayıp bize teslim etcekti bende dedim konusalım fazlasını verip kum beji yapalım tamam söz halletcem dedi ama gün geldi kiracı geldi adam o konusana kadar boyayı almıs ve ev o renge boyanmaya basladı yani benim renk hayal oldu kavga ettik fena sekilde bide bana gerizekalı mal diyo hakaret ediyo haklıymıs gibi

Hmm yanlis konusmus insan gergin olabilir ama boyle konusmaya ggerek yok ki uzulme canim duzelir ya o da sıkıntıda sen de
off cok zorrr bu işler

o zaman güzel gercekten canım mesela hürrem olarak bir model varmı aklında ben neden begenmiyorum ya

Kuzum bahsettiğim aşağıdaki modeller gögüs kısımları tabiki o kadar açık olmayacak şekilde çok hoşuma gidiyorlar bilmiyorum varmı kaftan satan yerlerde bu tarz sade modeller diktirmemmi gerekir denemek lazım üzerimde güzel dururlarmı

Canım çok yakışmış zarif kibar güzel gelincik seni aşkla giy tatlım
İnşallah güzel geçmiştir canım börekler,pastalar dedin güzel geçmemesi mümkün değil

Canım henüz düğün davetiyesi ortada yok ama gördüğüm kadarıyla kına öncesinde yazılır düğün daha sonra sıralama olarak öyledir zaten yapış şeklimiz davetiyceiye sorduysanız söylemiştir nişanlını zaten ikna eder davetiyeci sen merak etme
Şükür iyileşme belirtileri gösteriyorum, yarın davetiye dağıtmaya başlıcam. Haftaya çeyiz, sonraki hafta nikah vee düğün

Ohh ohh gelinimiz iyileşmiş hayırlısıyla davetiyeleri eline aldığında hiçbirşeyciğin kalmaz canımcım

Kuzum neden böyle birşey yapmış akrabanız anlayamadım seni bilmiyorlarmı sonuçta :26:Canını sıkma kuzum artık olan olmuş geride verilmezki hediye sonuçta illa pahalı birşey alınacaksa şahsen daha fazla takı taksınlar fikrimi sormadan alacaklarsa yani ben alırım iyisini
Çok tatlı canım kendinmi yaptın özel yapımmı çok istiyorum bende
ben duymadım kirayı verdikten sonra ev sahibinin karısma hakkı varmı yaa işine öyle geliyo tabiii sinirden patlıcam
Sakin ol canım kiracıda olsanız parayı veriyorsunuz sonuta diğer kiracı sormadan boyamış sizinde hakkınız var fıstık yeşili ne demek kum beji açık griler falan olsa herşeye uysun boşver ev sahibi nereden görecek yerleştikten sonra ev sizindir içini ferah tut sen nişanlın ikna olacaktır eşyalar bir gelsin duvar sırıtsın
Nihanım ben olsam puantiye hastası olarak tabiki 2.model derdim kuzum görüntülerinden yumuşacık oldukları belli aklıma geldi annemlerin önceden koydukları 2 tane battaniye dışında battaniyem hiç yok 1-2 tane almam gerek yeni böyle güzel modellerden

Son düzenleme:

he o zaman onlara göre normal fiyatlar ben bindallı sandım ama dediğim gibi eminönünde abiyede kabarık tarzdada dolu ve gerçekten fiyatlar uygun bu senenin bütün modelleri var boydan boya carsının içindeki magazalar dolu vitrindekileri görünce zaten bayılıp direkt içeri atlıyosun :13: ayrıca benim burda izmirde diktirdiğim gelinlik modelinin ve ya baktıklarımda hep orda vardı vitrinlerde bakmanızı öneririim ayrıca biizm burdaki 40lık sırf nakıslı havlular orada 20tl biz butun bohca işini ordan tamamladık ve ceyızım içinde elişini sona bırakmıstım öyle çok yok onları gidip ordan tamamlıcam benim burada 300e aldıgım bamboolu bornoz orda 140 tl görünce bi tane daha aldım

nasılsınız canlar :) ? bende şimdi hazırlanıyorum kayınvalideme yemege davetliyim oradan da yarım kalan alışverişimi tamamlıcam daha nişan tacım ayakkabım herbişeyim duruyo desem inanırmısınız :44: herkese bol sans bu günlerde gönlümüze göre versn allh inşallah

Canim kurabiyeyi bir arkadasima yaptirdim usendim ugrasamam bunca isin arasinda diyebegendigine sevindim

Bana da en şeker o geliyor canım,ben de çok seviyorum puantiyeyi. Resimleri buldum da satan yeri bulamadım kuzum ya. özdileğin bunlar gerçekten güzel gibiler. Taçın bazı modelleri de fena değil de bilemiyorum gerçeğini, battaniye de sen ne tavsiye edersin kuzum?

Evet kuzum puantiye ortak beğenimiz. Biraz daha bakınayım ben yoğunlaşayım şu battaniye işine

Canim kurabiyeyi bir arkadasima yaptirdim usendim ugrasamam bunca isin arasinda diyebegendigine sevindim
İyi yapmışsın canım bende yapamam heyecandan stresten olmaz falan hazır yapmak yaptırmak daha mantıklı

Canım battaniye olayını fazla araştırmadım taçın beğenmiştim ama %100 polyesterdi beğendiğim ürün vazgeçtim en azından pamuk ve akrilik olmasını öneriyorlar polyester olsun da tamamen olmasın yani buna dikkat ediyorum şuan Sarevin battaniyelerini beğeniyorum tek renklileri var kafamda onun açık mavisi almak var bakalım engilish home da çok tatlılar ama kalitelilermi bilmiyorum kkdan öğrendiğim kadarıyla merinosun battaniyelerini tercih ediyorlar birde mink diye bir markanın ama kullanmadığım görmediğim için kesin birşey söyleyemem kuzum

Son düzenleme:

Anladım canım dikkat edeyim ben de polyester olmamasına. English homeda ben de güllü battaniyeyi beğenmiştim ama niyeyse kaliteli değilmiş gibi hissediyorum Sareve de hiç bakmadım bakayım ona da. Nevresimleri harika da battaniyesini görmedim...Kaç tane battaniye gerekli ki kuzum?

2 tane battaniyem var annemler zamanında almış desenli falanlar onları kullanırım ama birde kendi gönlüme göre olsun diyorum şahsen biz evde 4 battaniye rahat kullanıyoruz o yüzden ben 1 tane çift kişilik 1 tanede tek kişilik düşünüyorum ya da ikisi de çift kişilik olsun battaniye çok severim tv karşısında otururken bile alabilirim yani sürekli

Evet bizde de çok kullanılır canım. Benim de burda alelacele şimdiki evime aldığım bi battaniye var ama desenini sevmiyorum mecburen almıştım. Misafire kullanırım onu artık. 2 tane de kendimize alsak ya da 1 çift 1 tek bilemedim anneme de sorayım

Sor kuzum sende benim durumumdasın

17 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

dimple91 -29 Mart 11 Gün :123:

ozlembloom - 5 Nisan 18 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan 19 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan 40 Gün :123:

tugcecan - 2 Mayıs 45 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs 52 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 54 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 61 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs 67 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 67 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs 74 Gün :123:

anabelgunes - 7 Haziran 81 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 81 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran 81 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran 82 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran 87 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran 89 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 93 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran 95 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran 95 Gün :123:

yengec123 - 9 Ağustos 144 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 147 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos 154 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 158 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos 158 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos 159 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 165 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 170 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 171 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 173 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül 180 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül 181 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül 186 Gün :123:

serysery - 15 Kasım 242 Gün :123:

Perim35 - 19 Aralık 276 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık 284 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 404 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 438 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 439 Gün :123:
Mutella - Mayıs 439 Gün :123:

YEKTA61 - Haziran 470 Gün :123:

december90 - Temmuz 500 Gün :123:

tanemmmmm - Ağustos 531 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

Çok güzel geçti canımm
Pek anlaştılar maşallah
Kurabiyelerini ben yapayım?

Ve askerlik şafağım da başlıyor

Sağol canım liste için.
son 45 gün. Allah su gibi geçmesini nasip etsin herkese.
sevgi ve ışık dolu günler olsun.

18 gün kalmış yuppiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…