2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ön sayfada değiştirdim canım

Oyyy :) Ne kadar heyecanlısındır kim bilir canım ya :) Ben bile heyecanlandım şuanda :)

Tabiii canım ya bugün deterjan, şampuan falan aldık dış fircalari annemle goturucez ceyizden önce eve, haftaya bigün çeyiz sonraki hafta nikah ve ctesi dugun, yani 3 hafta sonra bugün antalyada olucaz Allah nasip ederse

Kızlarrrr bugün kınalıgımı aldımmmm sıfır kollu gibi önü bogaza kadar kapalı yani nasıl anlatayım tenim görünüyor ama..sonra sırt v şeklinde..kırmızı renk hafif kuyruklu paletli bir elbise aldımm balık model

canım vardır kesin bunlardan moda olmustu ya

canım aldımm yukarıda yazıdgım gibi şükürler olsunnn bakırköyden buldum istanbulda oturanlara tavsiye fatihe hic ugramayın bakırköyde baya çeşit var kız ilahi ucuz diye bir tane daha mı aldınn

yogunlas kuzum

Tabiii canım ya bugün deterjan, şampuan falan aldık dış fircalari annemle goturucez ceyizden önce eve, haftaya bigün çeyiz sonraki hafta nikah ve ctesi dugun, yani 3 hafta sonra bugün antalyada olucaz Allah nasip ederse

özlem nasılsın canım az önce gördüm azıcık kaldıııı heyecan nasıl

Çok sevindim canım senin adına, hayırlı olsun kuzum. Çok sıkıntı yapıyordun ama bak bu iş de halloldu.İstediğin renk olmuş hem ne güzel. Güzel güzel giymeyi nasip etsin Rabbim.

Iyiyim canım nolsun işte son kosturmacalar, heyecanla ilerliyoruz sende almışsın kına kıyafeti hayırlı olsun canim

Çok sevindim canım senin adına, hayırlı olsun kuzum. Çok sıkıntı yapıyordun ama bak bu iş de halloldu.İstediğin renk olmuş hem ne güzel. Güzel güzel giymeyi nasip etsin Rabbim.

sagol kuzum ahh sorma biliyosun beni sıkıntı yapacak birseyler mutlaka bulurum yine evet ya kırmızıda kırmızı dedim oldu hayalimdeki gibi..bu arada ben o olmaz bu olmaz derken bugün kacc tane kız gördüm dümdüz abiye alıp kendi kına geceme diyen bide ne cok gelin var ya Amin kuzumm
Iyiyim canım nolsun işte son kosturmacalar, heyecanla ilerliyoruz sende almışsın kına kıyafeti hayırlı olsun canim

dimi ya artık son ceyizlerde gitsin hele bi evet canım ya sagol çok şükür aldık

Ben de senin gibiyim edacım, o yüzden bu halin bence çok normal
Artık isteyen istediğini giyiyo canım, yeter ki içimize sinsin.
Herkes evleniyo gibi sanki di mi

Evvet canım ya çeyiz kaldı birtek :) zaman çabuk geçiyor :) ev noldu canim boya olcak mi

Ben de senin gibiyim edacım, o yüzden bu halin bence çok normal
Artık isteyen istediğini giyiyo canım, yeter ki içimize sinsin.
Herkes evleniyo gibi sanki di mi

öyle canım dogru diyosun önemli olan içimize sinmesi valla ya bekar kalmayacak

Evvet canım ya çeyiz kaldı birtek :) zaman çabuk geçiyor :) ev noldu canim boya olcak mi

ev bosalmadı tabi zaman var ama boyacaz büyük ihtimal canım ben cok istiyorum tam temiz olsun ev diye

öyle canım dogru diyosun önemli olan içimize sinmesi valla ya bekar kalmayacak

ev bosalmadı tabi zaman var ama boyacaz büyük ihtimal canım ben cok istiyorum tam temiz olsun ev diye

Ee tamam canım ev bulundu en büyük dert oydu boyanır tertemiz olur inşallah, :)

ayy ben yazıp uyumuşum bilee :105:

bende sanırım 1500e diktiricem A kesim diyorlar ya öyle bir şey istiyorum.bende bulamazsam vericem mecburum ne yapiyim on kere kınamız olmuyo dediğin gibi.. Allahtan benim vaktim daha var canım biraz onunda rahatlığı var.senin aciliyeti var gerçekten.bulursun inşallah

Son düzenleme:

Canim Allah seni inandirsin stresten omuzlarim sirtim tutuldu yabir de kurabiye yapsam hepten sakat kalicam demek ki
Bu aksam aramizda nisan yapildi bohcalar verildi alindi acildi bakildi ikramlar caylar kahveler gayet guzel gecti bir de ben hasta olmasam iyi olacakti tutulmus heryerimle servis falan yaptim en kisa zamanda fotolari paylasicam cok guzel samimi gecti gulduk soyledik aileye hazirladigim havlular sabunlar cok begenildi cok mutlu oldu herkes

bu arada sacını nasıl yaptırıyosun dügünde ve kınada karar verdin mi

Kınada bukleli Açık bi model Istiyorum, düğünü daha düşünmedim kuaforume bırakıcam ama derli toplu bir model Istiyorum nikahta da kibar bi dağınık topuz yaptıricam sen canim

canım ben buldum abiye bakırköydenn
ben anladım alışverişe hep sevdigimle gitmeliyim
nişanlık ve gelinligi ilk giydigimi almıstım bugünde kınalıgı ilk denedim bir elbise sonra bir kac magazaya daha girdim ama aklımda ilk giydigim kalınca dönüp onu aldık kırmızı renk balık model arkası hafif kuyruklu ününden biraz kesilecek ben babet giyecegim için parıl parıl parlıyorum içime çok sindi ama tac takamıcam yakısmaz sanırım kırmızı paletliye basıma ne takabilirim ki

Kınada bukleli Açık bi model Istiyorum, düğünü daha düşünmedim kuaforume bırakıcam ama derli toplu bir model Istiyorum nikahta da kibar bi dağınık topuz yaptıricam sen canim
aslında çok kararsızım kınada senin gibi acık bir model diyorum ama dügünde daah dogrusu nikahta sabah 8.30 gibi cıkıcam kuaförden ve nikah saat 4 de o arada dıs cekim vs olacak..aslında ben acık bir sac istiyorum ama kusaför dayanmaz diyo o saate kadar sacın

Ayy ne guzel masallah canim cok cok az kaldi hayirlisiyla insallah

Kınada feste takilcagi icin açık olsun dedim nişanda bukleli dağınık topuz yaptirdim dış çekimde sol tarafım düştü Allahtan evde tanıdık kuaför vardı düzeltti o yüzden yüksek duvar istiyorum bide ilerleyen saatlerde cıksa o duvar sırtım daha iyi görünsün dayanmazsa hiç yaptırma canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…