Tabi zahmet olmassa değiştirebilirsin canım.
Teşekkür ederim.
18 gün kalmış yuppiii :)
Ön sayfada değiştirdim canım
Oyyy :) Ne kadar heyecanlısındır kim bilir canım ya :) Ben bile heyecanlandım şuanda :)
Kuzum bahsettiğim aşağıdaki modeller gögüs kısımları tabiki o kadar açık olmayacak şekildeçok hoşuma gidiyorlar bilmiyorum varmı kaftan satan yerlerde bu tarz sade modeller diktirmemmi gerekir denemek lazım üzerimde güzel dururlarmı
Eki Görüntüle 1024995
Eki Görüntüle 1024996
Eki Görüntüle 1024997
Canım çok yakışmış zarif kibar güzel gelincik seni aşkla giy tatlım
İnşallah güzel geçmiştir canım börekler,pastalar dedin güzel geçmemesi mümkün değil
Canım henüz düğün davetiyesi ortada yok ama gördüğüm kadarıyla kına öncesinde yazılır düğün daha sonra sıralama olarak öyledir zaten yapış şeklimiz davetiyceiye sorduysanız söylemiştir nişanlını zaten ikna eder davetiyeci sen merak etme
Ohh ohh gelinimiz iyileşmişhayırlısıyla davetiyeleri eline aldığında hiçbirşeyciğin kalmaz canımcım
Kuzum neden böyle birşey yapmış akrabanız anlayamadım seni bilmiyorlarmı sonuçta :26:Canını sıkma kuzum artık olan olmuş geride verilmezki hediye sonuçta illa pahalı birşey alınacaksa şahsen daha fazla takı taksınlar fikrimi sormadan alacaklarsa yani ben alırım iyisini
Çok tatlı canım kendinmi yaptın özel yapımmı çok istiyorum bende
Sakin ol canım kiracıda olsanız parayı veriyorsunuz sonuta diğer kiracı sormadan boyamış sizinde hakkınız var fıstık yeşili ne demek kum beji açık griler falan olsa herşeye uysun boşver ev sahibi nereden görecek yerleştikten sonra ev sizindir içini ferah tut sen nişanlın ikna olacaktır eşyalar bir gelsin duvar sırıtsın
Nihanım ben olsam puantiye hastası olarak tabiki 2.model derdim kuzum görüntülerinden yumuşacık oldukları belliaklıma geldi annemlerin önceden koydukları 2 tane battaniye dışında battaniyem hiç yok 1-2 tane almam gerek yeni böyle güzel modellerden
canım aldımm yukarıda yazıdgım gibi şükürler olsunnnhe o zaman onlara göre normal fiyatlar ben bindallı sandımama dediğim gibi eminönünde abiyede kabarık tarzdada dolu ve gerçekten fiyatlar uygun bu senenin bütün modelleri var boydan boya carsının içindeki magazalar dolu vitrindekileri görünce zaten bayılıp direkt içeri atlıyosun :13: ayrıca benim burda izmirde diktirdiğim gelinlik modelinin ve ya baktıklarımda hep orda vardı vitrinlerde bakmanızı öneririim ayrıca biizm burdaki 40lık sırf nakıslı havlular orada 20tl biz butun bohca işini ordan tamamladık ve ceyızım içinde elişini sona bırakmıstım öyle çok yok onları gidip ordan tamamlıcam benim burada 300e aldıgım bamboolu bornoz orda 140 tl görünce bi tane daha aldım
Bana da en şeker o geliyor canım,ben de çok seviyorum puantiyeyi. Resimleri buldum da satan yeri bulamadım kuzum ya. özdileğin bunlar gerçekten güzel gibiler. Taçın bazı modelleri de fena değil de bilemiyorum gerçeğini, battaniye de sen ne tavsiye edersin kuzum?
Evet kuzum puantiye ortak beğenimiz. Biraz daha bakınayım ben yoğunlaşayım şu battaniye işine
Tabiii canım ya bugün deterjan, şampuan falan aldık dış fircalari annemle goturucez ceyizden önce eve, haftaya bigün çeyiz sonraki hafta nikah ve ctesi dugun, yani 3 hafta sonra bugün antalyada olucaz Allah nasip ederse
Kızlarrrr bugün kınalıgımı aldımmmm sıfır kollu gibi önü bogaza kadar kapalı yani nasıl anlatayım tenim görünüyor ama..sonra sırt v şeklinde..kırmızı renk hafif kuyruklu paletli bir elbise aldımm balık model
yogunlas kuzum
Kızlarrrr bugün kınalıgımı aldımmmm sıfır kollu gibi önü bogaza kadar kapalı yani nasıl anlatayım tenim görünüyor ama..sonra sırt v şeklinde..kırmızı renk hafif kuyruklu paletli bir elbise aldımm balık model
canım vardır kesin bunlardanmoda olmustu ya
canım aldımm yukarıda yazıdgım gibi şükürler olsunnnbakırköyden buldum istanbulda oturanlara tavsiye fatihe hic ugramayın bakırköyde baya çeşit var kız ilahi ucuz diye bir tane daha mı aldınn
yogunlas kuzum
özlem nasılsın canım az önce gördüm azıcık kaldıııı heyecan nasıl
Çok sevindim canım senin adına, hayırlı olsun kuzum. Çok sıkıntı yapıyordun ama bak bu iş de halloldu.İstediğin renk olmuş hem ne güzel. Güzel güzel giymeyi nasip etsin Rabbim.
Iyiyim canım nolsun işte son kosturmacalar, heyecanla ilerliyoruz sende almışsın kına kıyafeti hayırlı olsun canim
sagol kuzum ahh sorma biliyosun beni sıkıntı yapacak birseyler mutlaka bulurum yineevet ya kırmızıda kırmızı dedim oldu hayalimdeki gibi..bu arada ben o olmaz bu olmaz derken bugün kacc tane kız gördüm dümdüz abiye alıp kendi kına geceme diyen bide ne cok gelin var ya Amin kuzumm
sagol kuzum ahh sorma biliyosun beni sıkıntı yapacak birseyler mutlaka bulurum yineevet ya kırmızıda kırmızı dedim oldu hayalimdeki gibi..bu arada ben o olmaz bu olmaz derken bugün kacc tane kız gördüm dümdüz abiye alıp kendi kına geceme diyen bide ne cok gelin var ya Amin kuzumm
dimi ya artık son ceyizlerde gitsin hele bievet canım ya sagol çok şükür aldık
Ben de senin gibiyim edacım, o yüzden bu halin bence çok normal
Artık isteyen istediğini giyiyo canım, yeter ki içimize sinsin.
Herkes evleniyo gibi sanki di mi
Evvet canım ya çeyiz kaldı birtek :) zaman çabuk geçiyor :) ev noldu canim boya olcak mi
öyle canım dogru diyosun önemli olan içimize sinmesivalla ya bekar kalmayacak
ev bosalmadı tabi zaman var ama boyacaz büyük ihtimal canım ben cok istiyorum tam temiz olsun ev diye
öyle canım dogru diyosun zaten bir bosalsın hersey olacak inşallah ama bi bosalsınEe tamam canım ev bulundu en büyük dert oydu boyanır tertemiz olur inşallah, :)
öyle canım dogru diyosun zaten bir bosalsın hersey olacak inşallah ama bi bosalsın
bu arada sacını nasıl yaptırıyosun dügünde ve kınada karar verdin miOlur olur canım herşey :))))
bende gelinlige 1600 verdim canım 200 vermiştik kaldı 1400 bideama gelinlik asıl bi kere olacak o cocuklugumuzdan beri hayalimiz..sonra bir dolu fotograf cekimi vs vs özel gün ama kına ne bileyim aslında içim acıyo ama işte bulamazsamdaaaa inşallah bende öyle bir yer bulurum canım ya baktım ama mesela bi yere daha girdik kadın yanlıs hatırlamıyosam 500 dedi ama içerisi o kadar fena kokuyoduki..ve diktigi modeller hic hos kaliteli durmuyor haliyle nisan basıda cok gec benim için hatta fazlasıyla gec ayy saat kac olmus hadi ben kactım görüşürz canım..
İyi yapmışsın canım bende yapamam heyecandan stresten olmaz falan hazır yapmak yaptırmak daha mantıklı
Canım battaniye olayını fazla araştırmadım taçın beğenmiştim ama %100 polyesterdi beğendiğim ürün vazgeçtim en azından pamuk ve akrilik olmasını öneriyorlar polyester olsun da tamamen olmasın yani buna dikkat ediyorum şuan Sarevin battaniyelerini beğeniyorum tek renklileri var kafamda onun açık mavisi almak var bakalım engilish home da çok tatlılar ama kalitelilermi bilmiyorum kkdan öğrendiğim kadarıyla merinosun battaniyelerini tercih ediyorlar birde mink diye bir markanın ama kullanmadığım görmediğim için kesin birşey söyleyemem kuzum
bu arada sacını nasıl yaptırıyosun dügünde ve kınada karar verdin mi
ayy ben yazıp uyumuşum bilee :105:
bende sanırım 1500e diktiricem A kesim diyorlar ya öyle bir şey istiyorum.bende bulamazsam vericem mecburum ne yapiyim on kere kınamız olmuyo dediğin gibi.. Allahtan benim vaktim daha var canım biraz onunda rahatlığı var.senin aciliyeti var gerçekten.bulursun inşallah
aslında çok kararsızım kınada senin gibi acık bir model diyorum ama dügündeKınada bukleli Açık bi model Istiyorum, düğünü daha düşünmedim kuaforume bırakıcam ama derli toplu bir model Istiyorum nikahta da kibar bi dağınık topuz yaptıricam sen canim
Tabiii canım ya bugün deterjan, şampuan falan aldık dış fircalari annemle goturucez ceyizden önce eve, haftaya bigün çeyiz sonraki hafta nikah ve ctesi dugun, yani 3 hafta sonra bugün antalyada olucaz Allah nasip ederse
aslında çok kararsızım kınada senin gibi acık bir model diyorum ama dügündedaah dogrusu nikahta sabah 8.30 gibi cıkıcam kuaförden ve nikah saat 4 de o arada dıs cekim vs olacak..aslında ben acık bir sac istiyorum ama kusaför dayanmaz diyo o saate kadar sacın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?