2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba kızlar.
Özlemcim çok az kalmış inşallah her şey çok güzel olur.
Edacım kına elbiseni güle güle giy.

hadi ya bak düşmüş seninde ben bindallı giymicem ama degişik olsun hep topuz olmasın diye düşünüyorum bakalım
Merhaba kızlar.
Özlemcim çok az kalmış inşallah her şey çok güzel olur.
Edacım kına elbiseni güle güle giy.
sagol tugcecim ya baya rahatladım valla şimdi sacıma birsey takabilirmiyim acaba diye düşünüyorum

Bende kınada mizample makinasına giricem masa tutmuyor bende de inş istediğin gibi olur cnmm

aaa hayırlı olsun güle güle giy canm içine sinmesine çok sevindim canım bence de fazla abartı yerine şıklık çok önemli. düz bant takabilirsin bak şunun gibi yada bunun üzerine hafif pulları veya taşları olan bir şey tabii saçını nasıl yaptırıcaksın onada bağlı

ben de bindallı giymiycem edacım.
Kafama da taşlı kınada takılan bir şey aldım.
saçımı maşa yaptırıp onu taktırmayı düşünüyorum.

amin canım inşallah.
heyecandan uyumakta zorlanıyorsundur de mi? :)

Yani birkaç gündür gripten uyuyakaliyordum ama dünden beri ayrı bi stres var ne bilim ilk defa ailemden bağımsız tatile gidicem bugün marketten temizlik alışverişini yaptık çok ilginç yaa

Son düzenleme:
Yani birkaç gündür gripten uyuyakaliyordum ama dünden beri ayrı bi stres var ne bilim ilk defa ailemden bağımsız tatile gidicem bugün marketten temizlik alışverişini yaptık çok ilginç yaa

evet canım ilginç gerçekten.
ben de ilk kez kısmetse ailemden ayrı tatile gidicem.
hele evim tam döşensin herhalde o zaman çok değişik bir duygu olur benim için.

evet canım ilginç gerçekten.
ben de ilk kez kısmetse ailemden ayrı tatile gidicem.
hele evim tam döşensin herhalde o zaman çok değişik bir duygu olur benim için.

Evet zaten ayrı canım ya o evi dizerken bağlanıyor insan, benimsiyor, ben atlatayim su gibi Aksın zaman sizee

Bende kınada mizample makinasına giricem masa tutmuyor bende de inş istediğin gibi olur cnmm
inşallah canım aman ne stresli işler ya burasıda olmasa napardık acaba

canım gelin oldugum belli olsun diye istiyorum ama uyduramıyorum bisey ama buda normal tac gibi :44:
ben de bindallı giymiycem edacım.
Kafama da taşlı kınada takılan bir şey aldım.
saçımı maşa yaptırıp onu taktırmayı düşünüyorum.
bende öyle diyordum kuzum ama şimdi bakınca abiyeye parıldayan gümüs tonlarını yakıstıramadım mesela kırmızı paletli bir elbise

Son düzenleme:

Aynen canım buradan az fikir almadım yani :)

Anladım ki stresten uyuyamayan bütün gelin olacak kızlar burada :)) herkese iyi geceler diliyorum

Günaydın güzel hanımlar,
Bugün boş sabahım, işe akşam gideceğim. Ama gene de uyandım

Nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…