- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
Merhaba kızlar.
Özlemcim çok az kalmış inşallah her şey çok güzel olur.
Edacım kına elbiseni güle güle giy.
Kınada feste takilcagi icin açık olsun dedim nişanda bukleli dağınık topuz yaptirdim dış çekimde sol tarafım düştü Allahtan evde tanıdık kuaför vardı düzeltti o yüzden yüksek duvar istiyorum bide ilerleyen saatlerde cıksa o duvar sırtım daha iyi görünsün dayanmazsa hiç yaptırma canimm
sagol tugcecim ya baya rahatladım vallaMerhaba kızlar.
Özlemcim çok az kalmış inşallah her şey çok güzel olur.
Edacım kına elbiseni güle güle giy.
hadi ya bak düşmüş senindeben bindallı giymicem ama degişik olsun hep topuz olmasın diye düşünüyorum bakalım
sagol tugcecim ya baya rahatladım vallaşimdi sacıma birsey takabilirmiyim acaba diye düşünüyorum
Amin canım inşallah az kaldı valla ya darısı daha guzeli size inş
canım ben buldum abiye bakırköydenn
ben anladım alışverişe hep sevdigimle gitmeliyim
nişanlık ve gelinligi ilk giydigimi almıstım bugünde kınalıgı ilk denedim bir elbise sonra bir kac magazaya daha girdim ama aklımda ilk giydigim kalınca dönüp onu aldık kırmızı renk balık model arkası hafif kuyruklu ününden biraz kesilecek ben babet giyecegim için parıl parıl parlıyorum içime çok sindiama tac takamıcam yakısmaz sanırım kırmızı paletliye basıma ne takabilirim ki
hadi ya bak düşmüş senindeben bindallı giymicem ama degişik olsun hep topuz olmasın diye düşünüyorum bakalım
sagol tugcecim ya baya rahatladım vallaşimdi sacıma birsey takabilirmiyim acaba diye düşünüyorum
amin canım inşallah.
heyecandan uyumakta zorlanıyorsundur de mi? :)
Yani birkaç gündür gripten uyuyakaliyordum ama dünden beri ayrı bi stres var ne bilim ilk defa ailemden bağımsız tatile gidicem bugün marketten temizlik alışverişini yaptık çok ilginç yaa
evet canım ilginç gerçekten.
ben de ilk kez kısmetse ailemden ayrı tatile gidicem.
hele evim tam döşensin herhalde o zaman çok değişik bir duygu olur benim için.
inşallah canım aman ne stresli işler yaBende kınada mizample makinasına giricem masa tutmuyor bende de inş istediğin gibi olur cnmm
aaa hayırlı olsun güle güle giy canm içine sinmesine çok sevindimcanım bence de fazla abartı yerine şıklık çok önemli. düz bant takabilirsin bak şunun gibi yada bunun üzerine hafif pulları veya taşları olan bir şey tabii saçını nasıl yaptırıcaksın onada bağlı
Eki Görüntüle 1026040
bende öyle diyordum kuzum ama şimdi bakınca abiyeye parıldayan gümüs tonlarını yakıstıramadım mesela kırmızı paletli bir elbiseben de bindallı giymiycem edacım.
Kafama da taşlı kınada takılan bir şey aldım.
saçımı maşa yaptırıp onu taktırmayı düşünüyorum.
inşallah canım aman ne stresli işler yaburasıda olmasa napardık acaba
canım gelin oldugum belli olsun diye istiyorumama uyduramıyorum bisey ama buda normal tac gibi :44:
bende öyle diyordum kuzum ama şimdi bakınca abiyeye gümüs tonlarını yakıstıramadım mesela kırmızı paltli bir elbise
Angelim hayırlı sabahlar,nasılsın gülüm?
Evet zaten ayrı canım ya o evi dizerken bağlanıyor insan, benimsiyor, ben atlatayim su gibi Aksın zaman sizee
bi postada onun için geziceksin şimdi dert derdi getiriyo ay deliricemcanım gelin oldugum belli olsun diye istiyorumama uyduramıyorum bisey ama buda normal tac gibi :44:
İyiyim canım teşekkürler sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?