- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Günaydın güzel hanımlar,
Bugün boş sabahım, işe akşam gideceğim. Ama gene de uyandım
Nasılsınız?
Günaydın güzel hanımlar,
Nasılsınız?
Günaydın kızlarr,
yağmur yağdı yağacak hava da soğudu sanki :18:
Günaydın canım
ben iyiyim sen nasılsın?
Canım henüz düğün davetiyesi ortada yok ama gördüğüm kadarıyla kına öncesinde yazılır düğün daha sonra sıralama olarak öyledir zaten yapış şeklimiz davetiyceiye sorduysanız söylemiştir nişanlını zaten ikna eder davetiyeci sen merak etme
Gunaydin canim
Günaydın kızlarr,
Günaydın canım
ben iyiyim sen nasılsın?
Gunaydin canim ben de ise geldim hic calisasim yok oyle yorgunum ki saatlerce gunlerce uyuyabilirim
Sen nasilsin canim?
Ayy iyiyim ben de. Akşam işe gideceğim. Sabah çıkıp eve de gelemeyeceğim, salı sabahları öğlene kadar eğitim günümüz :) Eğitileceğiz hep beraber :)
Sonra da arkadaşlarımla gezmeye gideceğim. Ulucanlar cezaevine :) Müze olmuş da.
Canim Allah seni inandirsin stresten omuzlarim sirtim tutuldu yabir de kurabiye yapsam hepten sakat kalicam demek ki
Bu aksam aramizda nisan yapildi bohcalar verildi alindi acildi bakildi ikramlar caylar kahveler gayet guzel gecti bir de ben hasta olmasam iyi olacakti tutulmus heryerimle servis falan yaptim en kisa zamanda fotolari paylasicam cok guzel samimi gecti gulduk soyledik aileye hazirladigim havlular sabunlar cok begenildi cok mutlu oldu herkes
en mantıklısı kınanın önce yazılması zaten...
hallettik çok şükür baskıya verdik =)
nöbetten sonra nasıl buluyorsun o enerjiyi :))
müzeyi merak edip şimdi baktım da, çok gerçekçi gibi görünüyor herşey, gitmek isterdim
bizim yerimize de gez, fotoğraf çekebilirsen görmek isterim :)
Nöbetten sonra uyuyunca da sersem gibi uyanıyorum, başım ağrıyor. Günüm de ziyan olmuş gibi hissediyorum :)
Fotoğraf çekip hem instagrama atcam, hem de buraya atcam o vakit.
Kızlarrrr bugün kınalıgımı aldımmmm sıfır kollu gibi önü bogaza kadar kapalı yani nasıl anlatayım tenim görünüyor ama..sonra sırt v şeklinde..kırmızı renk hafif kuyruklu paletli bir elbise aldımm balık model
canım vardır kesin bunlardanmoda olmustu ya
günaydın canım nasılsın :)
yüzükler takıldı mı? ne zaman takılacaktı :)
Çok sevindim canım güzel geçmesine ohh büyük bir stresi daha geride bıraktın bekliyoruz resimleri Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Çok güzel geçti canımm
Pek anlaştılar maşallah
Kurabiyelerini ben yapayım?
Ayy iyiyim ben de. Akşam işe gideceğim. Sabah çıkıp eve de gelemeyeceğim, salı sabahları öğlene kadar eğitim günümüz :) Eğitileceğiz hep beraber :)
Sonra da arkadaşlarımla gezmeye gideceğim. Ulucanlar cezaevine :) Müze olmuş da.
İyiyim canim her tarafim tutuldu stresten
Dun takildi canim yuzukler kendime ince altin alyans almistik sozlume de celik alyans kendisi altin istemedi
Bohcalar alindi verildi acildi guzelce
Foto ekleyecegim insallah en yakin zamanda
Guzel bir aksamdi gulduk eglendik
Allah herkese nasip etsin
Günaydın canım insan böyle anlara sinir oluyor değlmi sonra her uyumadığın süre için kendine kızıyorsunGünaydın güzel hanımlar,
Nasılsınız?
Günaydın kızlarr,
günaydın herkese iyi haftalar.
hava çok soğuk :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?