2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın güzel hanımlar,
Bugün boş sabahım, işe akşam gideceğim. Ama gene de uyandım

Nasılsınız?

Gunaydin canim ben de ise geldim hic calisasim yok oyle yorgunum ki saatlerce gunlerce uyuyabilirim
Sen nasilsin canim?

en mantıklısı kınanın önce yazılması zaten...

hallettik çok şükür baskıya verdik =)

Günaydın kızlarr,
yağmur yağdı yağacak hava da soğudu sanki :18:

Günaydın canım
ben iyiyim sen nasılsın?

Gunaydin canim ben de ise geldim hic calisasim yok oyle yorgunum ki saatlerce gunlerce uyuyabilirim
Sen nasilsin canim?

Ayy iyiyim ben de. Akşam işe gideceğim. Sabah çıkıp eve de gelemeyeceğim, salı sabahları öğlene kadar eğitim günümüz :) Eğitileceğiz hep beraber :)

Sonra da arkadaşlarımla gezmeye gideceğim. Ulucanlar cezaevine :) Müze olmuş da.

nöbetten sonra nasıl buluyorsun o enerjiyi :))
müzeyi merak edip şimdi baktım da, çok gerçekçi gibi görünüyor herşey, gitmek isterdim
bizim yerimize de gez, fotoğraf çekebilirsen görmek isterim :)

Çok sevindim canım güzel geçmesine ohh büyük bir stresi daha geride bıraktın bekliyoruz resimleri Rabbim tamamına erdirsin inşallah

nöbetten sonra nasıl buluyorsun o enerjiyi :))
müzeyi merak edip şimdi baktım da, çok gerçekçi gibi görünüyor herşey, gitmek isterdim
bizim yerimize de gez, fotoğraf çekebilirsen görmek isterim :)

Nöbetten sonra uyuyunca da sersem gibi uyanıyorum, başım ağrıyor. Günüm de ziyan olmuş gibi hissediyorum :)

Fotoğraf çekip hem instagrama atcam, hem de buraya atcam o vakit.

Canım hayırlı olsun halletmene çok sevindim canını sıkıyordun bak boşuna uygun fiyata buldunmu içine sınmış elli belli aşkla giy kuzum bende bulurum inşallah

günaydın canım nasılsın :)
yüzükler takıldı mı? ne zaman takılacaktı :)

İyiyim canim her tarafim tutuldu stresten
Dun takildi canim yuzukler kendime ince altin alyans almistik sozlume de celik alyans kendisi altin istemedi
Bohcalar alindi verildi acildi guzelce
Foto ekleyecegim insallah en yakin zamanda
Guzel bir aksamdi gulduk eglendik
Allah herkese nasip etsin

Bu guzel enerjiye masallah demek istiyorum Allah bozmasin agzinin tadini canim

hadi hayırlı olsun canım:)
Allah tamamına erdirsin, bekliyorum fotoğrafları :)

Günaydın güzel hanımlar,
Bugün boş sabahım, işe akşam gideceğim. Ama gene de uyandım

Nasılsınız?
Günaydın canım insan böyle anlara sinir oluyor değlmi sonra her uyumadığın süre için kendine kızıyorsun
Günaydın kızlarr,
yağmur yağdı yağacak hava da soğudu sanki :18:

Günaydın canımcım hava değişik kapalı bugün arada yaz gibi oluyor falan hep dikkat istiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…