- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın herkese iyi haftalar.
hava çok soğuk :18:
Günaydın güzel hanımlar,
Bugün boş sabahım, işe akşam gideceğim. Ama gene de uyandım
Nasılsınız?
Günaydın kızlarr,
yağmur yağdı yağacak hava da soğudu sanki :18:
Günaydın canım
ben iyiyim sen nasılsın?
Gunaydin canim ben de ise geldim hic calisasim yok oyle yorgunum ki saatlerce gunlerce uyuyabilirim
Sen nasilsin canim?
Sorun çözüldü bile tatlı bir sorundu zaten
Günaydın canım insan böyle anlara sinir oluyor değlmi sonra her uyumadığın süre için kendine kızıyorsun
Günaydın canımcım hava değişik kapalı bugün arada yaz gibi oluyor falan hep dikkat istiyor işte
naber larissacımGünaydın canım :)
evet ben de üşüdüm sanki :26:
Günaydın canımcım hayırlı haftalar evet tuhaf birgünden daha merhaba
Günaydın hatunlarrr
Keyifler nasıl yerindedir inşaAllah sendromsuz bir hafta diliyorum sizeee
Guzeller davetiye konusu vardi ya oraya gelin alma da yazilcak ben unutmusum onu yaaa en sona yazilirmis dugunun altina yani belki benim gibi unutanlar vardir diye yazayim dedim
Cumartesi gunu english homedan battaniye aldim cift kisilik 35lira tek kisilik almadim ama o da 30liraydi
Ayrica kutahya porselenden normal bir yemek takimi aldim 230liraya kollarim koptu tasirken arabaya kadaraldigima pisman oldum resmen tasimak cok zor geldi kendime kufur ettim yaaa hahahahah
Agzi bozuk edepsiz gelindim yani
Bunlarla beraber bir eksigim kalmadi sukurler olsun
Evin temizlik malzemeleri ve bakliyat ivir zivirlarini da onceden almistik rahatim simdi biraz ama esyalarimi tasimak yerlestirmek nasil gozumde buyuyor anlatamam
Canım yavaş yavaş bitiyor eksikler kız alma yazılıyormu davetiyeye ona zaten en yakınlar bulunmuyormu düğün yerine giderken çıkyıor gelin en yakın akrabalar düğün evinde bulunmazlarmı belki konvoya katılmaları için çağrı olabilir aslında iyi düşünülmüşGuzeller davetiye konusu vardi ya oraya gelin alma da yazilcak ben unutmusum onu yaaa en sona yazilirmis dugunun altina yani belki benim gibi unutanlar vardir diye yazayim dedim
Cumartesi gunu english homedan battaniye aldim cift kisilik 35lira tek kisilik almadim ama o da 30liraydi
Ayrica kutahya porselenden normal bir yemek takimi aldim 230liraya kollarim koptu tasirken arabaya kadaraldigima pisman oldum resmen tasimak cok zor geldi kendime kufur ettim yaaa hahahahah
Agzi bozuk edepsiz gelindim yani
Bunlarla beraber bir eksigim kalmadi sukurler olsun
Evin temizlik malzemeleri ve bakliyat ivir zivirlarini da onceden almistik rahatim simdi biraz ama esyalarimi tasimak yerlestirmek nasil gozumde buyuyor anlatamam
Günaydın canım Amin inşallah güpgüzel bir hafta olsun hepimiz içinGünaydın hatunlarrr
Keyifler nasıl yerindedir inşaAllah sendromsuz bir hafta diliyorum sizeee
İyiyim canımcım sen nasılsınGünaydın canımcım nasılsın?
naber larissacım
cumartesi günü hava muhteşemdi ama ben isteydim
dün de hava berbattı, şansıma . . .
İyiyim canımcım sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın?
Ctesi günü çok kalın giyindim şansıma, bütün gün piştim dışardaydım,
çoook sıcaktı
Günaydın canım :)
Cok şükür iyiyim, ben de haftasonu kına yerimi ayarladım
Canım yavaş yavaş bitiyor eksikler kız alma yazılıyormu davetiyeye ona zaten en yakınlar bulunmuyormu düğün yerine giderken çıkyıor gelin en yakın akrabalar düğün evinde bulunmazlarmı belki konvoya katılmaları için çağrı olabilir aslında iyi düşünülmüş
Günaydın canım Amin inşallah güpgüzel bir hafta olsun hepimiz için
İyiyim canımcım sen nasılsın
iyiyim bende sağolasın canım
havalar bu sene cok dengesiz.
sen çalışıyo muydun canım
Vaayy hadi hayırlı olsun tatlımm Rabbim banada nasip etsin inşaAllahhhhÇok sevindim senin adınaa
Amin canım inşaAllahhhh
hiç sormaaa
naber nehirim? geçen gün seni banlı gördüm sanki..
Günaydınlarr
sağol canım, Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?