2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Guzeller davetiye konusu vardi ya oraya gelin alma da yazilcak ben unutmusum onu yaaa en sona yazilirmis dugunun altina yani belki benim gibi unutanlar vardir diye yazayim dedim

Cumartesi gunu english homedan battaniye aldim cift kisilik 35lira tek kisilik almadim ama o da 30liraydi

Ayrica kutahya porselenden normal bir yemek takimi aldim 230liraya kollarim koptu tasirken arabaya kadaraldigima pisman oldum resmen tasimak cok zor geldikendime kufur ettim yaaa hahahahah
Agzi bozuk edepsiz gelindim yani

Bunlarla beraber bir eksigim kalmadi sukurler olsun
Evin temizlik malzemeleri ve bakliyat ivir zivirlarini da onceden almistik rahatim simdi biraz ama esyalarimi tasimak yerlestirmek nasil gozumde buyuyor anlatamam

Günaydın güzel hanımlar,
Bugün boş sabahım, işe akşam gideceğim. Ama gene de uyandım

Nasılsınız?

Günaydın kızlarr,
yağmur yağdı yağacak hava da soğudu sanki :18:

Günaydın canım
ben iyiyim sen nasılsın?

Gunaydin canim ben de ise geldim hic calisasim yok oyle yorgunum ki saatlerce gunlerce uyuyabilirim
Sen nasilsin canim?

Sorun çözüldü bile tatlı bir sorundu zaten

Günaydın hatunlarrr

Keyifler nasıl yerindedir inşaAllah sendromsuz bir hafta diliyorum sizeee

Güle güle kullan canım,
evi tutmuş muydun :)
ben hala evsizim

Canım yavaş yavaş bitiyor eksikler kız alma yazılıyormu davetiyeye ona zaten en yakınlar bulunmuyormu düğün yerine giderken çıkyıor gelin en yakın akrabalar düğün evinde bulunmazlarmı belki konvoya katılmaları için çağrı olabilir aslında iyi düşünülmüş
Günaydın hatunlarrr

Keyifler nasıl yerindedir inşaAllah sendromsuz bir hafta diliyorum sizeee
Günaydın canım Amin inşallah güpgüzel bir hafta olsun hepimiz için
Günaydın canımcım nasılsın?
İyiyim canımcım sen nasılsın

Günaydın canım :)
Cok şükür iyiyim, ben de haftasonu kına yerimi ayarladım

Vaayy hadi hayırlı olsun tatlımm Rabbim banada nasip etsin inşaAllahhhhÇok sevindim senin adınaa

Amin canım inşaAllahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…