2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın ruh ikizim Nasılsın neler yapıyosun bakalım

Ooo hayırlı olsun canım benim istediğin yermi oldu

canım aslında pek bakmamıştım, evime yakın bi düğün salonu :)
aslında çok gelecek yok ama napalım uygun bulduk baya da :)
650 kişillik salon,
en fazla 150 kişi gelir :)
o da en fazla diye tahmin ediyorum ama yine de belli olmaz heralde bu işler
hiç ummadık kişiler gelebilir :)

Bizimde yakınlarda biryer var orayı kestirdim gözüme sorucam fiyatları fazla istemez inşallah sonradan tutucam ama ön değerlendirme olsun önceKınaya fazla olmuyor ama olsun biz bize yeteriz kuzum
meraba şekerlerrr

Merhaba şeker

hayırlı olsun tatlım..tarih kaçtı senin?

Bizimde yakınlarda biryer var orayı kestirdim gözüme sorucam fiyatları fazla istemez inşallah sonradan tutucam ama ön değerlendirme olsun önceKınaya fazla olmuyor ama olsun biz bize yeteriz kuzum

Merhaba şeker

meraba canım naberr?

Tünaydınlar olsun, güneş güzel yüzünü gösterdi ,havalar isindikca moral yükseliyor, duygusal moda girmemeye çalışıyorum, suan işin eğlencesini düşünüyorum , uzerimdeki kasvetli havayı defettim, kına yaklastikca ağlak moda giricem sanırım , Nasılsıniz :)

Son düzenleme:
Kızlar ya
Ben heyecanlıyım çok.

Düğün günü ne olurum acaba?

Kınayı akşam evde kendi aramızda yakacağız, acaba ne hissedeceğim. Ortaya oturtacaklar beni evin salonunda başıma kırmızı bir şifon şal örtecekler, şarkılar türküler söyleyip kına mı yakacaklar, ağlatmaya mı çalışacaklar? Ben ellerimi açmayacağım :)

Sonra sabah olacak. Kahvaltı yapcaz ailecek,teyzemler falan. Kahvaltı yapabilecek miyim, heyecandan bir şeyler yiyebilecek miyim acaba?

Kuaföre gidilecek. Orada neler olacak, gelinliğimi orada giyeceğim. Provada giymek gibi değildir herhalde, süslü püslü bir gelincik olcam ben.
Nişanlım beni almaya gelecek ya, beni görünce ne hissedecek acaba? Beğenecek mi? Ya ağlarsam?

Sonra dış çekimlerden sonra eve gidince bir de evden çıkma merasimi olacak. Ay ben istemem, öyle kırmızı kuşaklar, vedalaşmalar, ağlaşmalar falan. Çok uzağa gitmeyecem ki gene ailemin şehrinde oturacağım.

Ay bilemedim ben. Aklıma geldikçe bazı sahneler ağlayasım geliyor.

Nelerrrr olacak? Gelsin 20-21-23 ağustos :)

bide hakaretmi ediyo yuh yani oturcagaınız ev sizinmi canım ? szdemi kiraya cıkıcaksınız
fazla zamanında kalmamış yaa :26: yeşilde abes biraz evet :26:

Merhaba şeker

hayırlısı canım sende bulursun inşallah

meraba canım naberr?
İyiyim canım sen nasılsın
Düğün günün bol güneşli neşe doolu olacak inşallah canım aklına getirmemeye çalış mecbur o anlarda ağlanacak en azından öncesi rahat olsun
Sen anlattıkça ben duygulandım burada

selam bebeğim Günaydın

günaydıınn tatlım
hosgeldin canım

hosbulduk canım
Ooo hayırlı olsun canım benim istediğin yermi oldu
Hoşgeldin canım

hosbulduk canımm

bide hakaretmi ediyo yuh yani oturcagaınız ev sizinmi canım ? szdemi kiraya cıkıcaksınız
fazla zamanında kalmamış yaa :26: yeşilde abes biraz evet :26:

iki gündür onuu tanıyamıyorummm bırakma noktasınaa kadar geldiim dün cok kötü oldum ama cok yalvardı kendimde degildim cok stresliyim ondan oluyo dedi normaldee böyle biri degildi ya diyorum gercek yüzünü göstermeye basladı yada diyorum gercekten borc stresi dügün stresinden anlamadım

Ayy amin canım insallahh hepimizin düğün günü çokk güzel olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…