bende çalışıyorum. muhasebeciyim. 22 yaşındayım. 1 ay sonra 23evet canım çalışıyorum
sen:)
Günaydınlar canım
Ooo hayırlı olsun canım benim istediğin yermi olduben de iyiyim canım, kına yerini ayarladım haftasonu
selam herkeseee
Evet canım banlıydım farketmeden Eylüle birşeyler söyledim sanırım konu dışı başka bir topikte aslında hiç yapım değil ama farketmedim işte İyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Günaydınlar canım
olsun,çabuk tahliye oldun. bu kadarla kalsın
Günaydın ruh ikizimNasılsın neler yapıyosun bakalım
bende çalışıyorum. muhasebeciyim. 22 yaşındayım. 1 ay sonra 23
olsun,çabuk tahliye oldun. bu kadarla kalsın
Ooo hayırlı olsun canım benim istediğin yermi oldu
Bizimde yakınlarda biryer var orayı kestirdim gözüme sorucam fiyatları fazla istemez inşallah sonradan tutucam ama ön değerlendirme olsun önce
canım aslında pek bakmamıştım, evime yakın bi düğün salonu :)
aslında çok gelecek yok ama napalım uygun bulduk baya da :)
650 kişillik salon,
en fazla 150 kişi gelir :)
o da en fazla diye tahmin ediyorum ama yine de belli olmaz heralde bu işler
hiç ummadık kişiler gelebilir :)
meraba şekerlerrr
canım aslında pek bakmamıştım, evime yakın bi düğün salonu :)
aslında çok gelecek yok ama napalım uygun bulduk baya da :)
650 kişillik salon,
en fazla 150 kişi gelir :)
o da en fazla diye tahmin ediyorum ama yine de belli olmaz heralde bu işler
hiç ummadık kişiler gelebilir :)
Bizimde yakınlarda biryer var orayı kestirdim gözüme sorucam fiyatları fazla istemez inşallah sonradan tutucam ama ön değerlendirme olsun önceKınaya fazla olmuyor ama olsun biz bize yeteriz kuzum
Merhaba şeker
boyaa sorunu yüzünden canım bizim tuttugumuz evin boyası fıstık yesili en sevmedim renk ben kum beji istiyodum bir ay önceden nerdeyse hergün dedim cıkan kiracı gene fıstık yesiline boyayıp bize teslim etcekti bende dedim konusalım fazlasını verip kum beji yapalım tamam söz halletcem dedi ama gün geldi kiracı geldi adam o konusana kadar boyayı almıs ve ev o renge boyanmaya basladı yani benim renk hayal oldu kavga ettik fena sekilde bide bana gerizekalı mal diyo hakaret ediyo haklıymıs gibi
off cok zorrr bu işler
İşte uğraşıyorum canımcım yoğunum bugün sen nasılsın ikizim
hayırlı olsun tatlım..tarih kaçtı senin?
Bizimde yakınlarda biryer var orayı kestirdim gözüme sorucam fiyatları fazla istemez inşallah sonradan tutucam ama ön değerlendirme olsun önceKınaya fazla olmuyor ama olsun biz bize yeteriz kuzum
Merhaba şeker
İyiyim canım sen nasılsınmeraba canım naberr?
Düğün günün bol güneşli neşe doolu olacak inşallah canım aklına getirmemeye çalış mecbur o anlarda ağlanacak en azından öncesi rahat olsunTünaydınlar olsun, güneş güzel yüzünü gösterdi ,havalar isindikca moral yükseliyor, duygusal moda girmemeye çalışıyorum, suan işin eğlencesini düşünüyorum , uzerimdeki kasvetli havayı defettim, kına yaklastikca ağlak moda giricem sanırım , Nasılsıniz :)
Sen anlattıkça ben duygulandım buradaKızlar ya
Ben heyecanlıyım çok.
Düğün günü ne olurum acaba?
Kınayı akşam evde kendi aramızda yakacağız, acaba ne hissedeceğim. Ortaya oturtacaklar beni evin salonunda başıma kırmızı bir şifon şal örtecekler, şarkılar türküler söyleyip kına mı yakacaklar, ağlatmaya mı çalışacaklar? Ben ellerimi açmayacağım :)
Sonra sabah olacak. Kahvaltı yapcaz ailecek,teyzemler falan. Kahvaltı yapabilecek miyim, heyecandan bir şeyler yiyebilecek miyim acaba?
Kuaföre gidilecek. Orada neler olacak, gelinliğimi orada giyeceğim. Provada giymek gibi değildir herhalde, süslü püslü bir gelincik olcam ben.
Nişanlım beni almaya gelecek ya, beni görünce ne hissedecek acaba? Beğenecek mi? Ya ağlarsam?
Sonra dış çekimlerden sonra eve gidince bir de evden çıkma merasimi olacak. Ay ben istemem, öyle kırmızı kuşaklar, vedalaşmalar, ağlaşmalar falan. Çok uzağa gitmeyecem ki gene ailemin şehrinde oturacağım.
Ay bilemedim ben. Aklıma geldikçe bazı sahneler ağlayasım geliyor.
Nelerrrr olacak? Gelsin 20-21-23 ağustos :)
selam bebeğim Günaydın
hosgeldin canım
Ooo hayırlı olsun canım benim istediğin yermi oldu
Hoşgeldin canım
bide hakaretmi ediyo yuh yanioturcagaınız ev sizinmi canım ? szdemi kiraya cıkıcaksınız
fazla zamanında kalmamış yaa :26: yeşilde abes biraz evet :26:
İyiyim canım sen nasılsın
Düğün günün bol güneşli neşe doolu olacak inşallah canım aklına getirmemeye çalış mecbur o anlarda ağlanacak en azından öncesi rahat olsun
Sen anlattıkça ben duygulandım burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?