- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
hadi hayırlı olsun canım:)
Allah tamamına erdirsin, bekliyorum fotoğrafları :)
Günaydın hatunlarrr
Keyifler nasıl yerindedir inşaAllah sendromsuz bir hafta diliyorum sizeee
Güle güle kullan canım,
evi tutmuş muydun :)
ben hala evsizim
Güle güle kullan canım,
evi tutmuş muydun :)
ben hala evsizim
Canım yavaş yavaş bitiyor eksikler kız alma yazılıyormu davetiyeye ona zaten en yakınlar bulunmuyormu düğün yerine giderken çıkyıor gelin en yakın akrabalar düğün evinde bulunmazlarmı belki konvoya katılmaları için çağrı olabilir aslında iyi düşünülmüş
Günaydın canım Amin inşallah güpgüzel bir hafta olsun hepimiz için
İyiyim canımcım sen nasılsın
Cok tesekkur ederim canim
Evi yil basinda tutmustuk yavas yavas mobilyalar geldi temizlikler oldu perdeler yapildi temizlik malzemelerine varana kadar alindi ama sahsi esyalar gitmedi daha en buyuk is o
Olsun tatlim sen de Allahin izniyle evine kavusursun insallah
Selam kızlaar nasılsınız ben acaip stresliyim sanki sürekli eksik kalan bişeyler varmış gibi geliyo herşey birbirine karışacak aksilik olacakmış gibi korkuyorum.ayy ne karamsarım bugünkına için birsürü şey düşünüyorum ama nasıl yapıcam nasıl olacak bilmiyorum sizler be alemdesiniz
merhaba kızlarr hepimize iyi haftalar
bikaçgündür yoktum,hepiniz iyisinizdir umarım
hosgeldiniz kızlar
ben iyiyim uğraşıyorum iş,güç
siz nasılsınız :)
ooo canım en büyüğünü halletmişsiniz hiç dert etme :) şahsi eşyalar bir günde gelir, en fazla bir hafta alır toparlanması :)
temizlik mobilyaların yerleşmesi evin tutulması en detaylı uğraştırıcı işler, biz nasıl yapıcaz bilmiyorum artık :26:
hosgeldiniz kızlar
ben iyiyim uğraşıyorum iş,güç
siz nasılsınız :)
hoşbulduk canım
aynı bende iş güç pifff keşke düğüne 2-3 ay kala ücretli izin gibi bişey olsa rahat rahat işlerimizi halletsek ama maaşımızı almaya devam etsek
Allah kolayligini verir insallah canim
keşkeeeeee :26:
İyiyim bende kuzum çalışıyorum iş güç
Pek yoğun sayılmam hafta başı olmasına rağmen sendromsuz bir pazartesi benim için :81:
Amin kuzum inşallahhayırlısı canım sende bulursun inşallah
hosbulduk canımm
iki gündür onuu tanıyamıyorummm bırakma noktasınaa kadar geldiim dün cok kötü oldum ama cok yalvardı kendimde degildim cok stresliyim ondan oluyo dedi normaldee böyle biri degildi ya diyorum gercek yüzünü göstermeye basladı yada diyorum gercekten borc stresi dügün stresinden anlamadım
Amin inşallahAyy amin canım insallahh hepimizin düğün günü çokk güzel olsunnn
Bende merak ettim canım onunla konuşamadık kaç gündür:26:kader niye gelmedi bugün hasta mı ki :26:
Anladım canım mantıklı benimde hayalimdir upuzun konvoy kalabalık davullu zurnalı kız çıkarma oyy çok heyecanlıCanim bizim dugunlere yaziyorlar cunku soyle bir mantik var dugun daha cok erkek tarafina ait oldugu icin onlar ve akrabalari kiz almaya gelecekler yani bir saat vermek gerekiyor gelinin akrabalari zaten evde onlar konvoya katilamaz direkt olarak salona gitmeli ama arkadas yasitlar uzak akrabalar vs ozellikle erkek tarafi konvoya katilsin diye yaziliyor canim not olarak su saatte su adresten gelin alma olacaktir diye
İyiyim canım sen nasılsın karamsar olma insana öyle gelir eksik varmış gibi herşey güzel olsun tam olsun istiyorsun ondan tam olmuşturda kalmışsa eksik içine girdiğinde daha iyi anlarsın zaten incik boncuk bitmezkiSelam kızlaar nasılsınız ben acaip stresliyim sanki sürekli eksik kalan bişeyler varmış gibi geliyo herşey birbirine karışacak aksilik olacakmış gibi korkuyorum.ayy ne karamsarım bugünkına için birsürü şey düşünüyorum ama nasıl yapıcam nasıl olacak bilmiyorum sizler be alemdesiniz
Hayırlı haftalar canım bende yoktum cumadan beri artık burdayız ama iyiyim çok şükür sen nasılsınmerhaba kızlarr hepimize iyi haftalar
bikaçgündür yoktum,hepiniz iyisinizdir umarım
İyiyim canım sen nasılsın karamsar olma insana öyle gelir eksik varmış gibi herşey güzel olsun tam olsun istiyorsun ondan tam olmuşturda kalmışsa eksik içine girdiğinde daha iyi anlarsın zaten incik boncuk bitmezkiYaparsın kına içinde o anlar gelsin aklına neler gelir son haftalar
Evet canım ya gerçekten bitmiyor birde uzakta olmak da çok etkiliyor birçok şeyi kendim hallettim haliyle yoruldum stres yaptım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?