2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Güle güle kullan canım,
evi tutmuş muydun :)
ben hala evsizim

Cok tesekkur ederim canim
Evi yil basinda tutmustuk yavas yavas mobilyalar geldi temizlikler oldu perdeler yapildi temizlik malzemelerine varana kadar alindi ama sahsi esyalar gitmedi daha en buyuk is o

Canim bizim dugunlere yaziyorlar cunku soyle bir mantik var dugun daha cok erkek tarafina ait oldugu icin onlar ve akrabalari kiz almaya gelecekler yani bir saat vermek gerekiyor gelinin akrabalari zaten evde onlar konvoya katilamaz direkt olarak salona gitmeli ama arkadas yasitlar uzak akrabalar vs ozellikle erkek tarafi konvoya katilsin diye yaziliyor canim not olarak su saatte su adresten gelin alma olacaktir diye

Selam kızlaar nasılsınız ben acaip stresliyim sanki sürekli eksik kalan bişeyler varmış gibi geliyo herşey birbirine karışacak aksilik olacakmış gibi korkuyorum.ayy ne karamsarım bugün kına için birsürü şey düşünüyorum ama nasıl yapıcam nasıl olacak bilmiyorum sizler be alemdesiniz

Cok tesekkur ederim canim
Evi yil basinda tutmustuk yavas yavas mobilyalar geldi temizlikler oldu perdeler yapildi temizlik malzemelerine varana kadar alindi ama sahsi esyalar gitmedi daha en buyuk is o

ooo canım en büyüğünü halletmişsiniz hiç dert etme :) şahsi eşyalar bir günde gelir, en fazla bir hafta alır toparlanması :)
temizlik mobilyaların yerleşmesi evin tutulması en detaylı uğraştırıcı işler, biz nasıl yapıcaz bilmiyorum artık :26:

merhaba kızlarr hepimize iyi haftalar

bikaçgündür yoktum,hepiniz iyisinizdir umarım

hosgeldiniz kızlar
ben iyiyim uğraşıyorum iş,güç
siz nasılsınız :)

hosgeldiniz kızlar
ben iyiyim uğraşıyorum iş,güç
siz nasılsınız :)

İyiyiz bizde iş güçle uğraşmaktan sıkıldım biraz nisanda bırakıyorum inşallah hazırlıklar da bitti gibi şimdi kınaya başladım süslemeleri hazırlıkları kendim yapıyorum

Allah kolayligini verir insallah canim

İyiyim bende kuzum çalışıyorum iş güç

Pek yoğun sayılmam hafta başı olmasına rağmen sendromsuz bir pazartesi benim için :81:

Gün bitsede eve gitsem diye beklemiyor değilim
hayırlısı canım sende bulursun inşallah
Amin kuzum inşallah

Nasılsın canımSen daha iyi tanırsın nişanlını yaşayan bilen sensin canım ama bence stresten oluyor böyle kırılmışsın ama çok farklı bir karekter değişikliğinden kaynaklandığını düşünmüyorum ben sinirli stres altında ağzından çıkabileceğini düşünüyorum kendini üzme olur böyle durumlar güzel anlarınızın tadını çıkarın derim
Ayy amin canım insallahh hepimizin düğün günü çokk güzel olsunnn
Amin inşallah Ayakkabı altına isimlerimizi yazakmısın bakıyım en azından kk kızları diye belirtmeni isteriz
kader niye gelmedi bugün hasta mı ki :26:
Bende merak ettim canım onunla konuşamadık kaç gündür:26:
Anladım canım mantıklı benimde hayalimdir upuzun konvoy kalabalık davullu zurnalı kız çıkarma oyy çok heyecanlı
İyiyim canım sen nasılsın karamsar olma insana öyle gelir eksik varmış gibi herşey güzel olsun tam olsun istiyorsun ondan tam olmuşturda kalmışsa eksik içine girdiğinde daha iyi anlarsın zaten incik boncuk bitmezki Yaparsın kına içinde o anlar gelsin aklına neler gelir son haftalar
merhaba kızlarr hepimize iyi haftalar

bikaçgündür yoktum,hepiniz iyisinizdir umarım
Hayırlı haftalar canım bende yoktum cumadan beri artık burdayız ama iyiyim çok şükür sen nasılsın

Anam herkese yetişmek ne zor yahu yetişiyorum ama dimi

Hayırlı haftalar canım bende yoktum cumadan beri artık burdayız ama iyiyim çok şükür sen nasılsın

Anam herkese yetişmek ne zor yahu yetişiyorum ama dimi [/QUOTE]

hehehe evet canım yetişiyorsun

iyiyim bende canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…