- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ben geldim kızlarr
sagol kuzum sende bulursun inşallah ama dur var daha zamann bulucan tabiCanım hayırlı olsun halletmene çok sevindim canını sıkıyordun bak boşuna uygun fiyata buldunmu içine sınmış elli belli aşkla giy kuzumbende bulurum inşallah
Gün bitsede eve gitsem diye beklemiyor değilim
Evet canım ya gerçekten bitmiyor birde uzakta olmak da çok etkiliyor birçok şeyi kendim hallettim haliyle yoruldum stres yaptım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yetiştimhehehe evet canım yetişiyorsun
iyiyim bende canım saol
Hoşgeldin edam nasılsınben geldim kızlarr
İnşallah canımcım fiyatı çok iyi hem istediğin gibi hem uygun daha ne olsunsagol kuzum sende bulursun inşallah ama dur var daha zamann bulucan tabi380 tl canım nakitte son fiyat
Bende isterim o vakit başka türlü gideceğim yokAyakkabi altına itinayla duayla isim yazılır =)
Bende de o var
Hem nişanlımı göreceğim için hemde evime gideceğim için
İnsan tek başına halledince dahada yorucu olur canım haklısın
Yetiştim
Hoşgeldin edam nasılsın
İnşallah canımcım fiyatı çok iyi hem istediğin gibi hem uygun daha ne olsun
Bende isterim o vakit başka türlü gideceğim yokİsim isimmi yazılacak yoksa kk kızları olarakmı
Akşam olsun öyleyse çabucak
öyle ya cok şükür kuzum..ayy bugün ne gelen var ne giden alısmısım ya şimdi bi panik heyecan karısık duygular içerisindeyim oyalanmak için ceyizleri kolilemeyemi baslasam ki
Yetiştim
Hoşgeldin edam nasılsın
Bende isterim o vakit başka türlü gideceğim yokİsim isimmi yazılacak yoksa kk kızları olarakmı
Olsun olsun ayyy çok sevineceğim bir haber aldımmmm
Ohh ohh yandan yandan
:119::119::119::119::119::119:
Yetiştim
Hoşgeldin edam nasılsın
Isimde olur kk kızlarida nasıl istersenizzzz
Olsun olsun ayyy çok sevineceğim bir haber aldımmmm
Ohh ohh yandan yandan
:119::119::119::119::119::119:
Evet canım bu aralar bi halsizlik vardı devamında grip geldi ama iyiyim çok şükür amin canım cümlemiz için inşallah hepimizin işleri rastgitsin
Kız sevindinya bende sevinç doldum bir an ne güzel mutlu oldun öyle hadi hayırlısı diyeyim
çok meraklı biri olarak çook merak ettim:26:sakıncısı yoksa bizimle de paylaşırmısın kii
bende ev kurulsun alırım hemen diyorum dün bütün gün ev aradık 3 semtte ama bulamadık ya çok kötü evler 3+1 120 m2 falan koca ev napcam ben öyle kutu gibi olsun istiyorum öyle kalabalık değilim 2 kişiyiz eşyamızda çok değil diyorum emlakçıya adam 3 tane 3+1 i gezdirdikten sonra bi tane 2+1i gezdirdi çok yorulduk ya ev kiralamanın bu kadar problem olacağını düşünmemiştim gerçekten herkes satıyor evinibenimde yoksonra alırsınız diyolar ama dedigin gibi ayakkabılar ne olacak olmaz ki:44: al ceyizine tesekkürde etme ayyy ne güzel ya inanırmısın bana daha bardak dısında hediye eden olmadı üstelik nişandan sonra yemeni vs saymazsak bir çöp gelmedi amcam sordu ısrarla ne eksigin var diye bende herseyim tamam dedim sonra neyse o zaman dügüünde takı takarız dedi yani alsaymıs takmayacakmıs haaa bide yengemin kız kardeşi var cok severim ısrarla sordu ne alayım diye ben yok dedim sonra yengem onlara para lazım 3 takacaksan 5 tak madem dedi güldü ama insan bekliyo biri bi kase alsın edanın ceyizine desin
canım yaaa ben bindallı istemiyorum aslında ne yapıcam onuda bilmiyorum bugün bakmadıgım yer kalmadı arkadaslarımla fatihte ama yok yok zaten cok ucuk yerler bide hep gelinlikciler ve kapalılar için olan dükkanlar var bosa gitmişiznaspıcam ben ya kızlar baska renk olsun diyolar ama yok ben kırmızı istiyorum normalde cok tercih etmem ama bana görede o gün kırmızı olmalı ancak gelin oldugumu öyle hissederim üfff ne denesem sen gelinsin bu olmaz dediler ben ne yapıcam
Kuzum neden böyle birşey yapmış akrabanız anlayamadım seni bilmiyorlarmı sonuçta :26:Canını sıkma kuzum artık olan olmuş geride verilmezki hediye sonuçta illa pahalı birşey alınacaksa şahsen daha fazla takı taksınlar fikrimi sormadan alacaklarsa yani ben alırım iyisini
Şöyle söyliyim. Profilimden görüldüğü üzere nişanlıyım
Ev konusunda belirleşmeyen durumlar vardı. Nişanlımın evi var fakat kayınvalidem temellerinin sağlam olmadığını düşündüğü için imar gelince müteahhite vermeyi düşündüklerini söyledi. Hemde evlerimiz yenilensin dedi. Evleri şuan 3 katlı.
Gelelim konuya. 7 mart itibari ile imar tapuları verilmeye başlandı. Tabi bunların birde masrafları malum. Kayınvalidem de 1000 tl civarında olacağını söyledi ama kat olarak mı bina olarak mı bunun bilgisine sahip değildi. Bugün anneciğimden aldığım haberlere göre tanıdığımız biri kayınvalidemlerle aynı yerde oturuyor. Onlarda evlerini müteahhite veriyorlarmış ve tapu masrafları 3 kat için 600 tl tutmuş. Şimdide inşaat firmalarından teklifler geliyormuş biz yapalım diye. Ona göre değerlendirip bir firma ile anlaşılacak.
Ay ne kadar sevindim anlatamam. Çok şükür nişanlım gitmeden evin inşaatına başlarlarsa onuda geçtim firma ile anlaşırlarsa çok iyi olacak. En azından nişanlım askerden gelince evimiz hazır olmuş olur ve engelimiz kalmaz ev derdimiz olmaz :81::81::81::124::124::124:
selam kızlar nasılsınız? bugün pek keyfim yok uğrayamadım yarın sakin kafayla uğrarım inşaAllah öpüldünüz hepinizz
bende ev kurulsun alırım hemen diyorum dün bütün gün ev aradık 3 semtte ama bulamadık ya çok kötü evler 3+1 120 m2 falan koca ev napcam ben öyle kutu gibi olsun istiyorum öyle kalabalık değilim 2 kişiyiz eşyamızda çok değil diyorum emlakçıya adam 3 tane 3+1 i gezdirdikten sonra bi tane 2+1i gezdirdi çok yorulduk ya ev kiralamanın bu kadar problem olacağını düşünmemiştim gerçekten herkes satıyor evinionun sıkıntısıyla kk ya giremedim düşün düşün kafayı yicem :26:
takının yeri ayrı ev eşyasının yeri ayrıdır ki alacağı eşya sonuçta kap kaçak yani ne kadar tutarki yarım elma gönül elma misali yani benim teyzelerime halalarıma nazım geçtiği için aldırdım yanitakı da takmıyorsa kendileri bilir canım ben bindallı seviyorum canım ondan aalmak istiyorum o yüzden sen neyi hangisini seviyorsan milleti dinleme hiç kaç kere kınamız oluyorki bıraksınlar da gönlümüzdeki olsun
konuşmuyorum kendisiyle o da kafasına göre hareket etmiş barışırız gibisinden işte ama gönül öyle alınmıyor bilmiyor zaar neyse bakalım alıp almayacağım henüz belli değil
günaydıınn tatlım
hosbulduk canım
hosbulduk canımm
iki gündür onuu tanıyamıyorummm bırakma noktasınaa kadar geldiim dün cok kötü oldum ama cok yalvardı kendimde degildim cok stresliyim ondan oluyo dedi normaldee böyle biri degildi ya diyorum gercek yüzünü göstermeye basladı yada diyorum gercekten borc stresi dügün stresinden anlamadım
Çok sevindim canım için rahatlamıştır ev sorunu büyük oluyor geriliyor insan negüzel nişanlın gitmeden hallolursa rahat rahat hazırlıklarını yaparsın sende hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?