2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım hayırlı olsun halletmene çok sevindim canını sıkıyordun bak boşuna uygun fiyata buldunmu içine sınmış elli belli aşkla giy kuzum bende bulurum inşallah
sagol kuzum sende bulursun inşallah ama dur var daha zamann bulucan tabi 380 tl canım nakitte son fiyat

Evet canım ya gerçekten bitmiyor birde uzakta olmak da çok etkiliyor birçok şeyi kendim hallettim haliyle yoruldum stres yaptım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsan tek başına halledince dahada yorucu olur canım haklısın
hehehe evet canım yetişiyorsun

iyiyim bende canım saol
Yetiştim
ben geldim kızlarr
Hoşgeldin edam nasılsın
sagol kuzum sende bulursun inşallah ama dur var daha zamann bulucan tabi 380 tl canım nakitte son fiyat
İnşallah canımcım fiyatı çok iyi hem istediğin gibi hem uygun daha ne olsun
Ayakkabi altına itinayla duayla isim yazılır =)
Bende isterim o vakit başka türlü gideceğim yok İsim isimmi yazılacak yoksa kk kızları olarakmı
Bende de o var

Hem nişanlımı göreceğim için hemde evime gideceğim için

Akşam olsun öyleyse çabucak

öyle ya cok şükür kuzum..ayy bugün ne gelen var ne giden alısmısım ya şimdi bi panik heyecan karısık duygular içerisindeyim oyalanmak için ceyizleri kolilemeyemi baslasam ki

öyle ya cok şükür kuzum..ayy bugün ne gelen var ne giden alısmısım ya şimdi bi panik heyecan karısık duygular içerisindeyim oyalanmak için ceyizleri kolilemeyemi baslasam ki

Başla kuzum zamanın vaktin varsa onlarda aradan çıkmış olur

hanımlar selammm nerelerde düğün yapacaksınız Ankara olan var mı öneriye ihtiyacım var azıcık

Olsun olsun ayyy çok sevineceğim bir haber aldımmmm

Ohh ohh yandan yandan

:119::119::119::119::119::119:

Isimde olur kk kızlarida nasıl istersenizzzz

Kız sevindinya bende sevinç doldum bir an ne güzel mutlu oldun öyle hadi hayırlısı diyeyim

çok meraklı biri olarak çook merak ettim:26:sakıncısı yoksa bizimle de paylaşırmısın kii

Şöyle söyliyim. Profilimden görüldüğü üzere nişanlıyım

Ev konusunda belirleşmeyen durumlar vardı. Nişanlımın evi var fakat kayınvalidem temellerinin sağlam olmadığını düşündüğü için imar gelince müteahhite vermeyi düşündüklerini söyledi. Hemde evlerimiz yenilensin dedi. Evleri şuan 3 katlı.

Gelelim konuya. 7 mart itibari ile imar tapuları verilmeye başlandı. Tabi bunların birde masrafları malum. Kayınvalidem de 1000 tl civarında olacağını söyledi ama kat olarak mı bina olarak mı bunun bilgisine sahip değildi. Bugün anneciğimden aldığım haberlere göre tanıdığımız biri kayınvalidemlerle aynı yerde oturuyor. Onlarda evlerini müteahhite veriyorlarmış ve tapu masrafları 3 kat için 600 tl tutmuş. Şimdide inşaat firmalarından teklifler geliyormuş biz yapalım diye. Ona göre değerlendirip bir firma ile anlaşılacak.

Ay ne kadar sevindim anlatamam. Çok şükür nişanlım gitmeden evin inşaatına başlarlarsa onuda geçtim firma ile anlaşırlarsa çok iyi olacak. En azından nişanlım askerden gelince evimiz hazır olmuş olur ve engelimiz kalmaz ev derdimiz olmaz :81::81::81::124::124::124:

selam kızlar nasılsınız? bugün pek keyfim yok uğrayamadım yarın sakin kafayla uğrarım inşaAllah öpüldünüz hepinizz
bende ev kurulsun alırım hemen diyorum dün bütün gün ev aradık 3 semtte ama bulamadık ya çok kötü evler 3+1 120 m2 falan koca ev napcam ben öyle kutu gibi olsun istiyorum öyle kalabalık değilim 2 kişiyiz eşyamızda çok değil diyorum emlakçıya adam 3 tane 3+1 i gezdirdikten sonra bi tane 2+1i gezdirdi çok yorulduk ya ev kiralamanın bu kadar problem olacağını düşünmemiştim gerçekten herkes satıyor evinionun sıkıntısıyla kk ya giremedim düşün düşün kafayı yicem :26:

takının yeri ayrı ev eşyasının yeri ayrıdır ki alacağı eşya sonuçta kap kaçak yani ne kadar tutarki yarım elma gönül elma misali yani benim teyzelerime halalarıma nazım geçtiği için aldırdım yani takı da takmıyorsa kendileri bilir canım ben bindallı seviyorum canım ondan aalmak istiyorum o yüzden sen neyi hangisini seviyorsan milleti dinleme hiç kaç kere kınamız oluyorki bıraksınlar da gönlümüzdeki olsun

konuşmuyorum kendisiyle o da kafasına göre hareket etmiş barışırız gibisinden işte ama gönül öyle alınmıyor bilmiyor zaar neyse bakalım alıp almayacağım henüz belli değil

Çok sevindim canım için rahatlamıştır ev sorunu büyük oluyor geriliyor insan negüzel nişanlın gitmeden hallolursa rahat rahat hazırlıklarını yaparsın sende hadi hayırlısı

Kuzum senin canını sıkan ne bakalım lütfen gel anlatabildiğini anlar rahatlarsın kendini çözülmeyecek şeyler için üzme hiçbirzaman hayırlısıyla evinizi bulacaksınız hediye alan arkadaşta vardır bir hayır al hediye sonuçta sen bilirsin tabiki de

canım benimm taamamen stresdir bunun sebebi 26:
başkaa başkaa sorunlar yaşamadan güzelce atlatırsınız canım bu evreyi

Çok sevindim canım için rahatlamıştır ev sorunu büyük oluyor geriliyor insan negüzel nişanlın gitmeden hallolursa rahat rahat hazırlıklarını yaparsın sende hadi hayırlısı

Aynen canım çok rahatladım. Şu imar olayı kaç yıldır çözülemiyordu ha geldi ha gelecek derken sanırım biz epey uğurlu geldik (Nişanlanmamız )

Kayınvalidem de çok sevindi. Biz eve tekrardan masraf olmasın diye imar gelene kadar kirada otururuz diyorduk artık onada gerek kalmadı çok şükür. Eşyalarımızı da evimize göre alırız inşallahhh

Rabbim evi olmayanlara nasip etsin inşallah. Kiracılık zor iş vesselam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…