2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ev bulamıyoruz kuzum kiralık daire yok gibi bide 800 liraya hep evler oda bütçeyi zorluyo 700-750 ye buluyoruz tamam diyoruz bi gidioz ev harabe resmen kapılar falan kötü boyalar çok eski masraflı rutubetli 2 ay kaldı ama ortada ev yok napcaz bilmiyorum bu kadar zor olacağını düşünmemiştim :26:

canımm benim...ben de merak etmiştim hasta olduğunu düşündüm :26:
ben de senin gibi ev derdindeyim, üstelik hiç çıkıp da tek bi ev gezmedim, netten bakıyorum arada bir,
inşallah bulursun canım, çok yorma kendini, stres yapma..

Amin inşallah diyeyim önceÇok iyi olmuş dediğin gibi kira olması zor mecbur kalınca kirada kalıyoruz napalım inşallah herkesin kendi evi olur sıkıntılardan kurtarır canımm

Canım anlıyorum gerçekten dediğin gibi bende bir göz atmıştım sitelere ev ilanlarına falan dediğin rakamdan aşağısı yeni gelin evi gibi durmaz insanın içine sınmıyor diğerleride fazla geliyor gerçekten zor dua et bol bol içini ferah tutRabbim inşallah gönlünüze göre bir evde oturmak nasip etsin

Canım İstanbulun neresinde oturuyorsun ?

Bende istanbuldayım merak ettim ev konusu geçince :26:

Amiiiinnnn inşallah canım. Ben çok iyi biliyorum kiracılık ne demek. Annemler 25 yıllık evliler 24 yıl kirada oturdular. Daha 1 senedir evimiz var çok şükür ki.

canım benim ya iyi ki varsın çok zormuş gerçekten edayı şimdi daha iyi anlıyorum hem işime yakın güzergahta olsun hem bütçemize uygun olsun diyoruz ama maalesef bulamıyoruz :26:bakmaya başla bence canım aramızda 2 hafta oynyor çünkü bilseydim daha erken gezerdim nişanlım bugün geziyor bakalım henüz ses çıkmadı :26:

amin inşaAllah nehircim Rabbim duysun sesimizi :26:yeni gelin olunca yeni ev istiyorsun haliyle o da bütçeyi aşıo işte off

Canım İstanbulun neresinde oturuyorsun ?

Bende istanbuldayım merak ettim ev konusu geçince :26:

canım aradığımız yerler küçükçekmece yani sefaköy cennet falandı ama biz taa avcılara kadar gittik bugün de nişanlım yenibosnaya bakıyor işte :26:

canım aradığımız yerler küçükçekmece yani sefaköy cennet falandı ama biz taa avcılara kadar gittik bugün de nişanlım yenibosnaya bakıyor işte :26:

Hımm anladım canım haklısın. Oralarda cidden pahalıdır. Yeni binalar daha pahalıdır. Eskilerde dediğin gibi harabedir. İnşallah bulursun üzüldüm adına ya düğününe 2 ay kalmış ama ev bulamamışsınız. Yinede gönlünü ferah tut. Nasibin kısmetin nereyse orası olur elbet. Herşeyin hayırlısını iste. Böyle zamanlarda nişanlınla birbirinize daha çok ihtiyacınız olacak.Birbirinizden gördüğünüz destek sizi daha çok yüreklendirir. Ev bulamama, eşya bulamama gibi sebeplerden dolayı birbirinizi kırmayın.

Senin içinde dua edicem inşallah. Yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlayabiliyorum. Rabbim hakkınızdaki en hayırlısını nasip etsin inşallahh

Amiiiinnnn inşallah canım. Ben çok iyi biliyorum kiracılık ne demek. Annemler 25 yıllık evliler 24 yıl kirada oturdular. Daha 1 senedir evimiz var çok şükür ki.

Maşallah canım yeni eviniz hayırlı olsun rahatlamışlardır o yaştan sonra kendi evi olsun ister insan

amin inşaAllah nehircim Rabbim duysun sesimizi :26:yeni gelin olunca yeni ev istiyorsun haliyle o da bütçeyi aşıo işte off

Haklısın canımcım istemekle sonuçta çeyiz o eve girecek yeni ayların yılların belkide orada geçecek ilk mutfağın banyon olacak eşyalarını evinle seveceksin misafir ilk o evde ağırlayacaksın o yüzden önemli

Aminn aminn... Allah razı olsun canım Rabbim zorluk çıkarmasın hiç karşına inşaAllah

Aminnn cümlemizin inşallah canım benimm

evet canım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlicam ben sonuçta o yüzden yeni olsun istiyorum hele bi tanesi tam deli etti beni ev sahibi emlakçı memur olcakmış memleketi nereymiş falan diye sorguluyormuş ben dedim hiç ona bulaştırma bizi ona o zman memleket ne alaka ya ben kötüysem kötüyümdür yani memleketim göstermezki bunu

Allah razı olsun canım çok sağol Yatıp kalkıp şükrediyoruz geçte olsa Rabbim nasip etti diye
Darısı bizlere inşallah canım

Öylelerinden hayır gelmez kuzum iyi yapmışsınız herşeyi merak eder bir rahat vermez insana

En sonunda eve geldim sukurler olsun
Valla nefret ettim calismaktan luzumsuz bir isyerinde ya
Hayirlisiyla evlensem de ayrilsam su ugursuz yerden diyorum artik sabrim iyice zorlanmaya basladi

Başla kuzum zamanın vaktin varsa onlarda aradan çıkmış olur

kzuum baslayamadım cünkü annemle can sıkıntısından arkadasıma gittik iyiyim sen nasılsın bakalımm

ahhh kızlar ahhh ev bulmak o kadar zor ki..aklım olsa daha önce arardım dedim hep ev ararken birde sansımıza hep yagmur yagdı sırıl sıklam aradık evleri..biliyosunuz uyku uyuyamaz olmustum ama sevdigim hep üzülme bitanem nasibimizde bir ev var ama şuan karsımıza cıkmıyor ama biz evsiz degiliz diyordu..oda cok üzülüyodu biliyorum ama bulamıyorduk..sagolsun görümce olmasaydı o evi bulamazdık sanırım Allah razı olsun ama sevdigim haklıymıs meger bizim bir evimiz varmıs anahtarı daha alamasakta..üzülmeyin olurmu biliyorum cok zor ama inanın bir ev cıkacak tanıdıklarad haber salın ben hayır biz buluruz diye artislik yapıyordum ama olmuyor bulunmuyo mesela bizim ev sahibi emlakcıya vermeyi hic düşünmüyormus tanıdık biri tutsun diye öyle bir ev bulunabilir inşallah tez zamanda cıkar karsınıza..

18 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

dimple91 -29 Mart 10 Gün :123:

ozlembloom - 5 Nisan 17 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan 18 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan 39 Gün :123:

AngelHeart - 2 Mayıs 44 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs 51 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 53 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 60 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs 66 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 66 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs 73 Gün :123:

anabelgunes - 7 Haziran 80 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 80 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran 80 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran 81 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran 86 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran 88 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 92 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran 94 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran 94 Gün :123:

yengec123 - 9 Ağustos 143 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 146 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos 153 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 157 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos 157 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos 158 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 164 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 169 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 170 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 172 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül 179 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül 180 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül 185 Gün :123:

serysery - 15 Kasım 241 Gün :123:

Perim35 - 19 Aralık 275 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık 283 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 403 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 437 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 438 Gün :123:
Mutella - Mayıs 438 Gün :123:

YEKTA61 - Haziran 469 Gün :123:

december90 - Temmuz 499 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

perim azıcık kaldı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…