Kuzum senin canını sıkan ne bakalım lütfen gel anlatabildiğini anlar rahatlarsın kendini çözülmeyecek şeyler için üzme hiçbirzaman hayırlısıyla evinizi bulacaksınız hediye alan arkadaşta vardır bir hayır al hediye sonuçta sen bilirsin tabiki de
selam kızlar nasılsınız? bugün pek keyfim yok uğrayamadım yarın sakin kafayla uğrarım inşaAllah öpüldünüz hepinizz
bende ev kurulsun alırım hemen diyorum dün bütün gün ev aradık 3 semtte ama bulamadık ya çok kötü evler 3+1 120 m2 falan koca ev napcam ben öyle kutu gibi olsun istiyorum öyle kalabalık değilim 2 kişiyiz eşyamızda çok değil diyorum emlakçıya adam 3 tane 3+1 i gezdirdikten sonra bi tane 2+1i gezdirdi çok yorulduk ya ev kiralamanın bu kadar problem olacağını düşünmemiştim gerçekten herkes satıyor evinionun sıkıntısıyla kk ya giremedim düşün düşün kafayı yicem :26:
takının yeri ayrı ev eşyasının yeri ayrıdır ki alacağı eşya sonuçta kap kaçak yani ne kadar tutarki yarım elma gönül elma misali yani benim teyzelerime halalarıma nazım geçtiği için aldırdım yanitakı da takmıyorsa kendileri bilir canım ben bindallı seviyorum canım ondan aalmak istiyorum o yüzden sen neyi hangisini seviyorsan milleti dinleme hiç kaç kere kınamız oluyorki bıraksınlar da gönlümüzdeki olsun
konuşmuyorum kendisiyle o da kafasına göre hareket etmiş barışırız gibisinden işte ama gönül öyle alınmıyor bilmiyor zaar neyse bakalım alıp almayacağım henüz belli değil
Amin inşallah diyeyim önceAynen canım çok rahatladım. Şu imar olayı kaç yıldır çözülemiyordu ha geldi ha gelecek derken sanırım biz epey uğurlu geldik (Nişanlanmamız)
Kayınvalidem de çok sevindi. Biz eve tekrardan masraf olmasın diye imar gelene kadar kirada otururuz diyorduk artık onada gerek kalmadı çok şükür. Eşyalarımızı da evimize göre alırız inşallahhh
Rabbim evi olmayanlara nasip etsin inşallah. Kiracılık zor iş vesselam :26:
ev bulamıyoruz kuzum kiralık daire yok gibibide 800 liraya hep evler oda bütçeyi zorluyo 700-750 ye buluyoruz tamam diyoruz bi gidioz ev harabe resmen kapılar falan kötü boyalar çok eski masraflı rutubetli 2 ay kaldı ama ortada ev yok napcaz bilmiyorum bu kadar zor olacağını düşünmemiştim :26:
ev bulamıyoruz kuzum kiralık daire yok gibibide 800 liraya hep evler oda bütçeyi zorluyo 700-750 ye buluyoruz tamam diyoruz bi gidioz ev harabe resmen kapılar falan kötü boyalar çok eski masraflı rutubetli 2 ay kaldı ama ortada ev yok napcaz bilmiyorum bu kadar zor olacağını düşünmemiştim :26:
Amin inşallah diyeyim önceÇok iyi olmuş dediğin gibi kira olması zor mecbur kalınca kirada kalıyoruz napalım inşallah herkesin kendi evi olur sıkıntılardan kurtarır canımm
Canım anlıyorum gerçekten dediğin gibi bende bir göz atmıştım sitelere ev ilanlarına falan dediğin rakamdan aşağısı yeni gelin evi gibi durmaz insanın içine sınmıyor diğerleride fazla geliyor gerçekten zor dua et bol bol içini ferah tutRabbim inşallah gönlünüze göre bir evde oturmak nasip etsin
canım benim ya iyi ki varsın
canımm benim...ben de merak etmiştim hasta olduğunu düşündüm :26:
ben de senin gibi ev derdindeyim, üstelik hiç çıkıp da tek bi ev gezmedim, netten bakıyorum arada bir,
inşallah bulursun canım, çok yorma kendini, stres yapma..
Canım anlıyorum gerçekten dediğin gibi bende bir göz atmıştım sitelere ev ilanlarına falan dediğin rakamdan aşağısı yeni gelin evi gibi durmaz insanın içine sınmıyor diğerleride fazla geliyor gerçekten zor dua et bol bol içini ferah tut Rabbim inşallah gönlünüze göre bir evde oturmak nasip etsin
Canım İstanbulun neresinde oturuyorsun ?
Bende istanbuldayım merak ettim ev konusu geçince :26:
canım aradığımız yerler küçükçekmece yani sefaköy cennet falandı ama biz taa avcılara kadar gittik bugün de nişanlım yenibosnaya bakıyor işte :26:
Amiiiinnnn inşallah canım. Ben çok iyi biliyorum kiracılık ne demek. Annemler 25 yıllık evliler 24 yıl kirada oturdular. Daha 1 senedir evimiz var çok şükür ki.
amin inşaAllah nehircim Rabbim duysun sesimizi :26:yeni gelin olunca yeni ev istiyorsun haliyle o da bütçeyi aşıo işte off
Hımm anladım canım haklısın. Oralarda cidden pahalıdır. Yeni binalar daha pahalıdır. Eskilerde dediğin gibi harabedir. İnşallah bulursun üzüldüm adına ya düğününe 2 ay kalmış ama ev bulamamışsınız. Yinede gönlünü ferah tut. Nasibin kısmetin nereyse orası olur elbet. Herşeyin hayırlısını iste. Böyle zamanlarda nişanlınla birbirinize daha çok ihtiyacınız olacak.Birbirinizden gördüğünüz destek sizi daha çok yüreklendirir. Ev bulamama, eşya bulamama gibi sebeplerden dolayı birbirinizi kırmayın.
Senin içinde dua edicem inşallah. Yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlayabiliyorum. Rabbim hakkınızdaki en hayırlısını nasip etsin inşallahh
Maşallah canım yeni eviniz hayırlı olsun rahatlamışlardır o yaştan sonra kendi evi olsun ister insan
Aminn aminn... Allah razı olsun canım Rabbim zorluk çıkarmasın hiç karşına inşaAllah
Aminnn cümlemizin inşallah canım benimm
Haklısın canımcım istemekle sonuçta çeyiz o eve girecek yeni ayların yılların belkide orada geçecek ilk mutfağın banyon olacak eşyalarını evinle seveceksin misafir ilk o evde ağırlayacaksın o yüzden önemli
Darısı bizlere inşallah canımAllah razı olsun canım çok sağolYatıp kalkıp şükrediyoruz geçte olsa Rabbim nasip etti diye
evet canım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlicam ben sonuçta o yüzden yeni olsun istiyorum hele bi tanesi tam deli etti beni ev sahibi emlakçı memur olcakmış memleketi nereymiş falan diye sorguluyormuş ben dedim hiç ona bulaştırma bizi ona o zman memleket ne alaka ya ben kötüysem kötüyümdür yani memleketim göstermezki bunu
Darısı bizlere inşallah canım
Öylelerinden hayır gelmez kuzum iyi yapmışsınız herşeyi merak eder bir rahat vermez insana
İnsan tek başına halledince dahada yorucu olur canım haklısın
Yetiştim
Hoşgeldin edam nasılsın
İnşallah canımcım fiyatı çok iyi hem istediğin gibi hem uygun daha ne olsun
Bende isterim o vakit başka türlü gideceğim yokİsim isimmi yazılacak yoksa kk kızları olarakmı
Akşam olsun öyleyse çabucak
Başla kuzum zamanın vaktin varsa onlarda aradan çıkmış olur
selam kızlar nasılsınız? bugün pek keyfim yok uğrayamadım yarın sakin kafayla uğrarım inşaAllah öpüldünüz hepinizz
bende ev kurulsun alırım hemen diyorum dün bütün gün ev aradık 3 semtte ama bulamadık ya çok kötü evler 3+1 120 m2 falan koca ev napcam ben öyle kutu gibi olsun istiyorum öyle kalabalık değilim 2 kişiyiz eşyamızda çok değil diyorum emlakçıya adam 3 tane 3+1 i gezdirdikten sonra bi tane 2+1i gezdirdi çok yorulduk ya ev kiralamanın bu kadar problem olacağını düşünmemiştim gerçekten herkes satıyor evinionun sıkıntısıyla kk ya giremedim düşün düşün kafayı yicem :26:
takının yeri ayrı ev eşyasının yeri ayrıdır ki alacağı eşya sonuçta kap kaçak yani ne kadar tutarki yarım elma gönül elma misali yani benim teyzelerime halalarıma nazım geçtiği için aldırdım yanitakı da takmıyorsa kendileri bilir canım ben bindallı seviyorum canım ondan aalmak istiyorum o yüzden sen neyi hangisini seviyorsan milleti dinleme hiç kaç kere kınamız oluyorki bıraksınlar da gönlümüzdeki olsun
konuşmuyorum kendisiyle o da kafasına göre hareket etmiş barışırız gibisinden işte ama gönül öyle alınmıyor bilmiyor zaar neyse bakalım alıp almayacağım henüz belli değil
canımm benim...ben de merak etmiştim hasta olduğunu düşündüm :26:
ben de senin gibi ev derdindeyim, üstelik hiç çıkıp da tek bi ev gezmedim, netten bakıyorum arada bir,
inşallah bulursun canım, çok yorma kendini, stres yapma..
canım benim ya iyi ki varsınçok zormuş gerçekten edayı şimdi daha iyi anlıyorum hem işime yakın güzergahta olsun hem bütçemize uygun olsun diyoruz ama maalesef bulamıyoruz :26:bakmaya başla bence canım aramızda 2 hafta oynyor çünkü bilseydim daha erken gezerdim nişanlım bugün geziyor bakalım henüz ses çıkmadı :26:
amin inşaAllah nehircim Rabbim duysun sesimizi :26:yeni gelin olunca yeni ev istiyorsun haliyle o da bütçeyi aşıo işte off
canım aradığımız yerler küçükçekmece yani sefaköy cennet falandı ama biz taa avcılara kadar gittik bugün de nişanlım yenibosnaya bakıyor işte :26:
18 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
dimple91 -29 Mart10 Gün :123:
ozlembloom - 5 Nisan17 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan18 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan39 Gün :123:
AngelHeart - 2 Mayıs44 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs51 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs53 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs60 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs66 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs66 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs73 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran80 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran80 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran80 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran81 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran86 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran88 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran92 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran94 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran94 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos143 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos146 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos153 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos157 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos157 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos158 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos164 Gün :123:
ecm - 4 Eylül169 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül170 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül172 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül179 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül180 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül185 Gün :123:
serysery - 15 Kasım241 Gün :123:
Perim35 - 19 Aralık275 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık283 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan403 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs437 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs438 Gün :123:
Mutella - Mayıs438 Gün :123:
YEKTA61 - Haziran469 Gün :123:
december90 - Temmuz499 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
perim azıcık kaldı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?