2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ama bu renklerde hoş v güzelmiş :) eger renk kalitesi varsa yardımcı olabilirim renk konusunda

aynen diğer eşyalar da çok belirleyici oluo sen nerden beğendin koltuk takımını?

ben gürbüzoğulları mobilyada görmüştüm magazasında çok harika görünüyor orda bayıldım ama konyada bu moilyacı. ben ankaraya gideceğim için ankaradaki park mobilyadan buldum tekrar bu mobilyayı

iyiym bende canım. kızlarla sohbet ediyoruz

nasıl gidiyor. eksiklerin var mı daha?

canım ceyiz olarak diyosan 1 tane daha günlük yemek takımı alıcam ve belkide şarjlı süpürgede alabilirim kesin degil onun dısında kücük şeyler kaldı tuvelet fırcası mutfaga kasıklık yada mutfaga çöp kovası gibi şeyler

aaaaa ama senin sebebin varmıııııışşşş

kızlar ben çeyiz için böyle lavanta keseleri almayı düşündüm nişanlımın ailesine falan hediye diye birer tane veririm dedim bi sordum fiyatını bi keseye 25 30 dediler şok oldum bunlardan yapan yada yaptıran varmı??

ama bu renklerde hoş v güzelmiş :) eger renk kalitesi varsa yardımcı olabilirim renk konusunda

ben koltukların hepsini birbirinden farklı renkte almayı düşünüyorum ama biri kesinlikle siyah olmalı, diğeri de duman rengi ve kırmızı. Diğer bir alternatif siyah, duman, resimdeki mavi ya da bilemiyorum :)) bi de bi sürü rengarenk yastık istiyorum salon takımında da bunu beğendim bak

ay bende az önce bu mobilyalara baktım begendim bence çok hoş ben begendim oturma grubuda çok hoş olur düşüncelerin gayet hooşşş

hatırlıyorum canımm korktunuiyi o zaman takarım ben de artıkk

kesinlikle taktır canım ilk taktıgında 1-2 dk ıslaklık hissettim sonra inan varmı yokmu hic anlamadım

kuzum ufak tefek olanlardan insanı inanılmaz oyalıyor tabi sende benim gibi evlendikten sonra herseyin hazır olsun birde onları almayım diyorsan elektrikli ev aletlerinide en azından son 6 ayda alsanda 1.5 yıl garantisi kalsa daha iyi aslında

mobilyaların cok güzel canım Rabbim güle güle oturmak nasip etsin

Canlarım, Güzel Gelinciklerim, Gelin Adaylarım

Bana bornoz seti konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba? :26:

Mesela kullanan yada öneren varsa bambu mu pamuk mu? :26:

Birde hangi markayı önerirsiniz. Aklımda haliyle Özdilek ve Taç var

Ah sorma Gözlerimden alevler çıkıyor sanki

Dağınıklığa ve fazlalığa gelemiyorum

napcan o kadar battaniyeyii

benimde dantel ve kumaşlar hazır,sardırmak kaldı.

çarşaf tak.kime hediye edilcek,kv. dimi?

merhba canım
ben bambu aldım, henüz kullanamadım ama bambu daha iyiymiş

napcan o kadar battaniyeyii

benimde dantel ve kumaşlar hazır,sardırmak kaldı.

çarşaf tak.kime hediye edilcek,kv. dimi?

Ben akşamları çok üşüyen bir insanım özellikle ayaklarım ve ellerim. Bu nedenle battaniyeye sarılır öyle otururum Bu nedenle tek kişilik almayı düşünüyorum

Sardıkmak derken canım anlamadım da :26:

Çarşaf takımı evet kayınvalideme, görümcekime bide anneanneye bohçada verilecek

canım sana kesinlikle TAC BAMBU diyorum komik gelebilir ama bana babam tavsiye etmişti sanırım 3-4 yıl önce inan kac yıllık bornoz ve hala yumusacık bende bu yüzden tac bambu almıstım

kızlar napıyosunuz bakimm
yoğunluktan giremedim ya :26:

hosgeldin canım valla sıkılmaca yapılacak çok iş var alsında kolilemeye baslasam mı diyorum bu ay sonuna herseyim hazır olsun diyorum ama birde bana bolca kücük kutular lazım evimizde hersey kutularda düzgün halde olsun istiyorum..kutu derken dolap içine ve cekmece içine koymak için mesela şuan dikiş kutusu, öenmli anılarımız oldugu kutu birde takı toka kutusu lazım ikeada varmıydı acaba kapaklı kutular oradan mı baksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…