- 14 Şubat 2014
- 187
- 33
- 118
- 35
Evet canim mobilyalarda beyaz tonlari cok hos oluyor
Koltuk kanepeleri de koyu renk alinca ev bogulmuyor hem
Cok tesekkur ederimdaha guzelleri senin olsun insallah canim
ağır derken kötü anlamda demedim canım güzel yani beğendim bence de dediğin gibi renkler daha iyi olur ben de bunu beğendim ama renklerine henüz karar veremedim
Eki Görüntüle 1028166 2 tane üçlü bir de berjer istiyorum
aynen kesınlıkle katılıyorum tatlım birbirimimizin zevkleri uyusuyor senle :13:
yok tatlım kötü anlamadımrenk olarakta şöyle düşün herkes tarafından begenilen hoş renkleri düşün yada koyu tonlar düşün mobilyalarını açık renk al tamamen senin evinn dekorasyonuna baglı renkleri
aynen diğer eşyalar da çok belirleyici oluo sen nerden beğendin koltuk takımını?
iyiym bende canım. kızlarla sohbet ediyoruz
nasıl gidiyor. eksiklerin var mı daha?
Canım tefalden alınırsa ne zaman yakın bayiye gidip açtırabiliyorsunuz garantisini dedi tavalarımı öyle aldım ama diğer markaların büyük ihtimal başlayacaktır artık 1 sene zaman kaybım olsun napayım olursa düğünden sonrada bozulur yapacka birşeyim yok canım alayımda çıksın daha alınacak dünya kadar şey var :97:
Canım elektrikli ürünler birazda şansa bakıyor aslında iyi diyorsun sende sorun çıkıyor o yüzden şansımıza artık tost makinesinde biraz fazla bastırılır bişey olur diğerinde olduğunda kendi söylüyor atıyor falanben ekmek kızartması çok aramam ama evde erkek arkadaşım çok kullanıyor seviyorda onun için alacağım
Yaz kuzum bende kafama yazdımİnşallah çabucak geçer zaman sizin için hayırlısıyla yapar gelir canımcım bol bol motive etmek düşüyor sana hayaller güzel günleri düşünmesini sağlamak canım ben öyle yaptım Almak güzelde borç ödemek olmasa bende sadece borca çalışıyorum resmen
ama bu renklerde hoş v güzelmiş :) eger renk kalitesi varsa yardımcı olabilirim renk konusunda
ben koltukların hepsini birbirinden farklı renkte almayı düşünüyorum ama biri kesinlikle siyah olmalı, diğeri de duman rengi ve kırmızı. Diğer bir alternatif siyah, duman, resimdeki mavi ya da bilemiyorum :)) bi de bi sürü rengarenk yastık istiyorum salon takımında da bunu beğendim bak
Eki Görüntüle 1028219 Eki Görüntüle 1028221 Eki Görüntüle 1028220 Eki Görüntüle 1028218
hatırlıyorum canımm korktunuiyi o zaman takarım ben de artıkk
ben çok sonlara doğru sarkıtmak istemiyorum, alıyım aradan çıksın diyorumbakalım...
nevresimler, battaniyeler, havlular bitti.
pike alıcaz. nevresim sardırıcaz. bide bornoz alıcam. elektrklilerden önce bunları hallederim.
Ah sormaGözlerimden alevler çıkıyor sanki
Dağınıklığa ve fazlalığa gelemiyorum
Benimde var ama nedense gözüme az görünüyor :26:
Nevresim almam şart sanırım şuan 3 tane falan olması lazım. 3 de battaniyem var. ama battaniyede 1 tane daha alıcam.
Bornoz takımımı almadım henüz. Yakın zamanda alıcam onuda.
Nevresimlerimi de biz yazın halledecekmişiz bir kaç ay sonra. Anneciğim öyle dedi. Borçlarımız biraz hafiflesin öyle. Dantellerim hazır sadece kumaşlar bakılacak
Yazın koşuşturmalarım var yaniÇarşaf takımı falan yaptırıcaz biz hediye edilecek bohçalar için. Onlarda yazın hallolacak inşallah
Heralde bu kadar süre olmasa hiç bişey yapamazmışız borçtan
Canlarım, Güzel Gelinciklerim, Gelin Adaylarım
Bana bornoz seti konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba? :26:
Mesela kullanan yada öneren varsa bambu mu pamuk mu? :26:
Birde hangi markayı önerirsiniz. Aklımda haliyle Özdilek ve Taç var
ay bende az önce bu mobilyalara baktım begendim bence çok hoş ben begendim oturma grubuda çok hoş olur düşüncelerin gayet hooşşş
napcan o kadar battaniyeyii
benimde dantel ve kumaşlar hazır,sardırmak kaldı.
çarşaf tak.kime hediye edilcek,kv. dimi?
Canlarım, Güzel Gelinciklerim, Gelin Adaylarım
Bana bornoz seti konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba? :26:
Mesela kullanan yada öneren varsa bambu mu pamuk mu? :26:
Birde hangi markayı önerirsiniz. Aklımda haliyle Özdilek ve Taç var
kızlar napıyosunuz bakimm
yoğunluktan giremedim ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?