- 14 Şubat 2014
- 187
- 33
- 118
- 35
merhba canım
ben bambu aldım, henüz kullanamadım ama bambu daha iyiymiş
canım sana kesinlikle TAC BAMBU diyorumkomik gelebilir ama bana babam tavsiye etmişti sanırım 3-4 yıl önce inan kac yıllık bornoz ve hala yumusacık bende bu yüzden tac bambu almıstım
hosgeldin canım valla sıkılmaca yapılacak çok iş var alsında kolilemeye baslasam mı diyorum bu ay sonuna herseyim hazır olsun diyorum amabirde bana bolca kücük kutular lazım evimizde hersey kutularda düzgün halde olsun istiyorum..kutu derken dolap içine ve cekmece içine koymak için mesela şuan dikiş kutusu, öenmli anılarımız oldugu kutu birde takı toka kutusu lazım ikeada varmıydı acaba kapaklı kutular oradan mı baksam
Ben akşamları çok üşüyen bir insanım özellikle ayaklarım ve ellerim. Bu nedenle battaniyeye sarılır öyle otururumBu nedenle tek kişilik almayı düşünüyorum
Sardıkmak derken canım anlamadım da :26:
Çarşaf takımı evet kayınvalideme, görümcekime bide anneanneye bohçada verilecek
canım ceyiz olarak diyosan 1 tane daha günlük yemek takımı alıcam ve belkide şarjlı süpürgede alabilirim kesin degil onun dısında kücük şeyler kaldı tuvelet fırcası mutfaga kasıklık yada mutfaga çöp kovası gibi şeyler
kuzum ufak tefek olanlardan insanı inanılmaz oyalıyor tabi sende benim gibi evlendikten sonra herseyin hazır olsun birde onları almayım diyorsanelektrikli ev aletlerinide en azından son 6 ayda alsanda 1.5 yıl garantisi kalsa daha iyi aslında
sende bendensin mutlaka benimde üzerimde battaniye olurama ben ceyizime hic tek kişilik birsey almadım ne nevresim ne battaniye şuan baba evimdede tek kişilik ürün bulunmaz bizim
ben konyadayım tatlım sen?
heh iyi ol kuzum şimdide ckmecelerimi topluyorum ufak elemeler yapıyorum yani çöpe atıyorumtek ben mi böyleyim gözüme kullanmadıgım birsey gelince çöpe atmak istiyorum bu yüzden birşey alırken cok düşünüyorum aslında kullanırmıyım diye
Güzeller canım ama renkleri böylemi çalışmışlar mor ve mavi biraz farklı gibi geldi ama önemli olan senin sevmem dekorunu öyle tamamlarsın farklı tonlarda güzel olurben daha yatak odası ve yemek odası takımını begenemedim ya ama salon takımı begendim bunları alıcam inşaallah sizce nasıl :)Eki Görüntüle 1028124 Eki Görüntüle 1028123 Eki Görüntüle 1028125 Eki Görüntüle 1028126
Bende o durumdayımEvet canım işte o çelişkide bırakıyor insanı. Diyorum ki alayım kurtulayım bir yandan kısa sürede bitsin borcum rahatlıyım bende kafamda
Nasıl motive ediyorum anlatamam. Sürekli her daim destek olmaya çalışıyorum. Kafası dağılsın diye uğraşıyorum. Üzülsem de belli etmemeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla gider gelir
Borçlar borçlarResmen bu durumdayım
Tabii benim bir sebebim varaaaaa ama senin sebebin varmıııııışşşş
Çok güzel canım sanırım bu tarzı beğeniyorsun güzel kombinlediğinde ve gerçekten orjinal duran modeller tercih ettiğinde ferahlatıcı güzel bir salon oluşuyorben koltukların hepsini birbirinden farklı renkte almayı düşünüyorum ama biri kesinlikle siyah olmalı, diğeri de duman rengi ve kırmızı. Diğer bir alternatif siyah, duman, resimdeki mavi ya da bilemiyorum :)) bi de bi sürü rengarenk yastık istiyorum salon takımında da bunu beğendim bak
Eki Görüntüle 1028219 Eki Görüntüle 1028221 Eki Görüntüle 1028220 Eki Görüntüle 1028218
Canlarım, Güzel Gelinciklerim, Gelin Adaylarım
Bana bornoz seti konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba? :26:
Mesela kullanan yada öneren varsa bambu mu pamuk mu? :26:
Birde hangi markayı önerirsiniz. Aklımda haliyle Özdilek ve Taç var
kızlar napıyosunuz bakimm
yoğunluktan giremedim ya :26:
Bende araştırdım bambu iyi diyorlar. Suyu daha iyi emiyormuş ama bornoz sonuçta ben onu kaç saat üstümde tutucam ki. Bide epey fark var Misal 200 tl pamuk ise bambu 300 tl. Sence fuzuli değil mi?
Yani başka bir avantajı var mı?
Pamuk olanlar sertleşiyor mu zamanla :26:
Ben akşamları çok üşüyen bir insanım özellikle ayaklarım ve ellerim. Bu nedenle battaniyeye sarılır öyle otururumBu nedenle tek kişilik almayı düşünüyorum
Sardıkmak derken canım anlamadım da :26:
Çarşaf takımı evet kayınvalideme, görümcekime bide anneanneye bohçada verilecek
onlarıda 1 haftada halledersin.
evlendikten sonra gidip bi kürdan bile alasım gelmez alışverişten öğğ geleceği için
e bide herşeyim tam olsun istiyorum
garanti konusu beni frenleyebilir
ya bakk alma sen tek kişilik
Aslında evlenecek biri olarak saçma olur tek kişilik almak
Benim müstakbel kocişim durmaz ki yanıma gelmek ister o zamanda sığamayız kiii
Bende son anda almaktan vazgeçtiklerim çoktur çünkü gerçekten beğendiğimi ya da kullanıp kullanamayacağımı iyi tartarım
Güzeller canım ama renkleri böylemi çalışmışlar mor ve mavi biraz farklı gibi geldi ama önemli olan senin sevmem dekorunu öyle tamamlarsın farklı tonlarda güzel olur
Bende o durumdayımBen almaya karar verdim çünkü daha onlar bitecek başka şeyler başlayacak yatak odasınıda son ana bırakmam gerek kına yeri kaftanım damatlık ve diğer birsürü iş
Tabii benim bir sebebim var
Çok güzel canım sanırım bu tarzı beğeniyorsun güzel kombinlediğinde ve gerçekten orjinal duran modeller tercih ettiğinde ferahlatıcı güzel bir salon oluşuyor
Kuzum ben bornoz seti almadım çünkü büyüklerdiBayanı M erkeği L oluyor genelde L bedene erkek arkadaşım iki kişiyle sığar diyeyim normalde S belki M giyen birinden bahsediyorum O yüzden tekli alındı oyshodan aldım 2 tane pufidikler çok tatlılar zaten birsürü havlu falan alıcam sete gerek yok diye düşündüm ama alacak olsaydım Taç ya da Sarev tercih ederdim alırken bambu oranının yüksek olmasına dikkat et derim suyu daha iyi çekiyor
Bende buradayım ama yokum sayfa açık vakit buldukça yazıyorum
kızlar sizce hangi yatak odası daha güzel yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1028118 Eki Görüntüle 1028119 Eki Görüntüle 1028120 Eki Görüntüle 1028121
Canım keisnlikle gereksiz degil..
Misal benim bornozum bu evde kullandıgım
Eki Görüntüle 1028239
böyle birsey olamaz aldıgımdan beri pişmanım inan evlenicek olmasam coktaaaan yenisini almıstım..bir kere kazık gibi hic yumusamıyo2. de suyu emmiyo bambudaki gibi..hatta bas havlusu daha sacımı hic kurulamadıgım halde sırılsıklam oluyo..bizde o zaman daha uygun diye almıstık ki özdilekte kötü marka degil düşün 300 olsun kesinlikle bambu olsun en azından ileride degiştirme geregi duymazsın..
ayyyy ne kadar ısrarcı oldum sanki bambu alırsan para kazanıcam gibi
inşallah canım
kesinlikle sende bendensinal kuzum al iyiki almısım pişman degilim
ya bakk alma sen tek kişilikaslında cogunluk alıyor misafir için ama ben misafir tek kişide olsa çift kişilik sericem
dimi yani iyi düşünmek lazım
Canım kahve rengini ve ağır ahşapları sevmediğim için ilk model diyorum daha ferah kolay kombinlenir gibi geldi
Çok güzeller canım sade şık güle güle kullan
Ben de bursadayim tatlim
ne güzel bursada mobilya açısında daha çok seçenek var dimi
Canim ben de ayni fikirdeyim tac bambu cok iyi ozdilek gercekten havlu konusunda sadece isim yapmis havlulari kazik gibi ben hic memnun degilim bu nedenle ceyizime tac aldim sarev zara home markalarindan da havlularim var ceyizlik onlar da ozdilekten cooook cok daha kaliteli ve zevkli
sonradan uğraşamam ıvır zıvırla.
ben tek kişilik nevresim ve battaniye aldım.2 şer tane. ablam ve kardeşim gelir muhakkak
Evet kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?