2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

merhba canım
ben bambu aldım, henüz kullanamadım ama bambu daha iyiymiş

Bende araştırdım bambu iyi diyorlar. Suyu daha iyi emiyormuş ama bornoz sonuçta ben onu kaç saat üstümde tutucam ki. Bide epey fark var Misal 200 tl pamuk ise bambu 300 tl. Sence fuzuli değil mi?

Yani başka bir avantajı var mı?

Pamuk olanlar sertleşiyor mu zamanla :26:

sende bendensin mutlaka benimde üzerimde battaniye olur ama ben ceyizime hic tek kişilik birsey almadım ne nevresim ne battaniye şuan baba evimdede tek kişilik ürün bulunmaz bizim

onlarıda 1 haftada halledersin.

evlendikten sonra gidip bi kürdan bile alasım gelmez alışverişten öğğ geleceği için

e bide herşeyim tam olsun istiyorum

garanti konusu beni frenleyebilir

selam kızlar bende yine aynı bu haftada aynı telaş fln yok hiç bişey yapmadık sizler maşşallah yogunluk başlamış bir tek bugün iş arkadasım bana çeyizim için uşaktan battaniye almış getirdi çok şeker bişey

Son düzenleme:
sende bendensin mutlaka benimde üzerimde battaniye olur ama ben ceyizime hic tek kişilik birsey almadım ne nevresim ne battaniye şuan baba evimdede tek kişilik ürün bulunmaz bizim

Aslında evlenecek biri olarak saçma olur tek kişilik almak

Benim müstakbel kocişim durmaz ki yanıma gelmek ister o zamanda sığamayız kiii

Bende son anda almaktan vazgeçtiklerim çoktur çünkü gerçekten beğendiğimi ya da kullanıp kullanamayacağımı iyi tartarım
Güzeller canım ama renkleri böylemi çalışmışlar mor ve mavi biraz farklı gibi geldi ama önemli olan senin sevmem dekorunu öyle tamamlarsın farklı tonlarda güzel olur
Bende o durumdayımBen almaya karar verdim çünkü daha onlar bitecek başka şeyler başlayacak yatak odasınıda son ana bırakmam gerek kına yeri kaftanım damatlık ve diğer birsürü iş
aaaaa ama senin sebebin varmıııııışşşş
Tabii benim bir sebebim var
Çok güzel canım sanırım bu tarzı beğeniyorsun güzel kombinlediğinde ve gerçekten orjinal duran modeller tercih ettiğinde ferahlatıcı güzel bir salon oluşuyor

Kuzum ben bornoz seti almadım çünkü büyüklerdiBayanı M erkeği L oluyor genelde L bedene erkek arkadaşım iki kişiyle sığar diyeyim normalde S belki M giyen birinden bahsediyorumO yüzden tekli alındı oyshodan aldım 2 tane pufidikler çok tatlılar zaten birsürü havlu falan alıcam sete gerek yok diye düşündüm ama alacak olsaydım Taç ya da Sarev tercih ederdim alırken bambu oranının yüksek olmasına dikkat et derim suyu daha iyi çekiyor
kızlar napıyosunuz bakimm
yoğunluktan giremedim ya :26:

Bende buradayım ama yokum sayfa açık vakit buldukça yazıyorum

Pamuk olanlar sertleşiyor mu zamanla :26:

Canım keisnlikle gereksiz degil..
Misal benim bornozum bu evde kullandıgım

böyle birsey olamaz aldıgımdan beri pişmanım inan evlenicek olmasam coktaaaan yenisini almıstım..bir kere kazık gibi hic yumusamıyo 2. de suyu emmiyo bambudaki gibi..hatta bas havlusu daha sacımı hic kurulamadıgım halde sırılsıklam oluyo..bizde o zaman daha uygun diye almıstık ki özdilekte kötü marka degil düşün 300 olsun kesinlikle bambu olsun en azından ileride degiştirme geregi duymazsın..
ayyyy ne kadar ısrarcı oldum sanki bambu alırsan para kazanıcam gibi

böyle bişey canım.bohçaya konulacak

bende cok üşürüm. battaaniye değilde biraz daha ince polarlar var,onlardan örterim üstüme

onlarıda 1 haftada halledersin.

evlendikten sonra gidip bi kürdan bile alasım gelmez alışverişten öğğ geleceği için

e bide herşeyim tam olsun istiyorum

garanti konusu beni frenleyebilir

inşallah canım
kesinlikle sende bendensin al kuzum al iyiki almısım pişman degilim

Aslında evlenecek biri olarak saçma olur tek kişilik almak

Benim müstakbel kocişim durmaz ki yanıma gelmek ister o zamanda sığamayız kiii

ya bakk alma sen tek kişilik aslında cogunluk alıyor misafir için ama ben misafir tek kişide olsa çift kişilik sericem

dimi yani iyi düşünmek lazım

Canım kahve rengini ve ağır ahşapları sevmediğim için ilk model diyorum daha ferah kolay kombinlenir gibi geldi

Çok güzeller canım sade şık güle güle kullan

Canim ben de ayni fikirdeyim tac bambu cok iyi ozdilek gercekten havlu konusunda sadece isim yapmis havlulari kazik gibi ben hic memnun degilim bu nedenle ceyizime tac aldim sarev zara home markalarindan da havlularim var ceyizlik onlar da ozdilekten cooook cok daha kaliteli ve zevkli

sonradan uğraşamam ıvır zıvırla.

ben tek kişilik nevresim ve battaniye aldım.2 şer tane. ablam ve kardeşim gelir muhakkak

kesinlikle canım özdilek havlularımda var ama napalım artık güle güle kullanalım inşallah

sonradan uğraşamam ıvır zıvırla.

ben tek kişilik nevresim ve battaniye aldım.2 şer tane. ablam ve kardeşim gelir muhakkak

masallah birde ikişer tane toplam kac nevresim oldu kuzum ilk sayfayı güncelliyormusun bu arada :44:

ufff iki gündr sanki birseyler eksik gidecekmiş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…