Bende o durumdayımBen almaya karar verdim çünkü daha onlar bitecek başka şeyler başlayacak yatak odasınıda son ana bırakmam gerek kına yeri kaftanım damatlık ve diğer birsürü iş
Kuzum ben bornoz seti almadım çünkü büyüklerdiBayanı M erkeği L oluyor genelde L bedene erkek arkadaşım iki kişiyle sığar diyeyim normalde S belki M giyen birinden bahsediyorum O yüzden tekli alındı oyshodan aldım 2 tane pufidikler çok tatlılar zaten birsürü havlu falan alıcam sete gerek yok diye düşündüm ama alacak olsaydım Taç ya da Sarev tercih ederdim alırken bambu oranının yüksek olmasına dikkat et derim suyu daha iyi çekiyor
kesinlikle canım özdilek havlularımda var ama napalım artıkgüle güle kullanalım inşallah
masallah birde ikişer tanetoplam kac nevresim oldu kuzum ilk sayfayı güncelliyormusun bu arada :44:
ufff iki gündr sanki birseyler eksik gidecekmiş gibi geliyor
kesinlikle canım özdilek havlularımda var ama napalım artıkgüle güle kullanalım inşallah
masallah birde ikişer tanetoplam kac nevresim oldu kuzum ilk sayfayı güncelliyormusun bu arada :44:
bende şükrediyorum başkası çekemez yoksa beniNe kadar şikayetçi olsakta o bir anlık olurBen her zaman şükrediyorum Allahıma. Seninle mutlu olmasa düşünmezdi sanırım evlenmeyi Bu en büyük şans bence
Sizede kocaman MaşallahhAllah nazarlardan saklasın sizi
Çok merak ettimmHemen dinliycem
Tavsiye istersen eğer ben nişan dans müziğimi önerebilirim. Her dinlediğimde tüylerim diken diken olur çok etkilenirim o şarkıyla. Düğün dans müziğimizi seçemezsek aynı müziği istiyorummm..
Mariah Carey - Without You
kesinlikle canım erkek görünce yok diyorlar mesela bir emlakcı ben kapının dısındaydım beni görmedi ev yok dedi sonra içeri ben girince hee ailesiniz siz bi dairemiz var demiştiyine bir amca ben orda oldugum halde sen tekmi tutacaksın dedi nişanlım hayır amca yeni evlenicez diyince hee tamam ailesiniz olur o zaman dedi cumartesi sen calısıyormuydun ? öyleyse izin al canım cumartesi çünkü nişanlım o şekilde yapmıstı hafta sonu 2 gün ararız diye ve çok şükür bu sekilde bulduk
erkekler öyle canım ya bırak erkekleri görümcem bile bizim ev için daha gec bosaltsalar bile yetişirsiniz düşüncesindedügüne 1 aydan az zaman kalmıs olacak bizim işlerin en gec dügünden bir hafta önce bitmesi şart
Canım sen mi alacaksın yatak odanı, kaftanının, damatlığı falan ?
Hımm bir çok kişi bambu diyor ama hala kararsızım. :26: Accık daha düşüneyim
Canım keisnlikle gereksiz degil..
Misal benim bornozum bu evde kullandıgım
Eki Görüntüle 1028239
böyle birsey olamaz aldıgımdan beri pişmanım inan evlenicek olmasam coktaaaan yenisini almıstım..bir kere kazık gibi hic yumusamıyo2. de suyu emmiyo bambudaki gibi..hatta bas havlusu daha sacımı hic kurulamadıgım halde sırılsıklam oluyo..bizde o zaman daha uygun diye almıstık ki özdilekte kötü marka degil düşün 300 olsun kesinlikle bambu olsun en azından ileride degiştirme geregi duymazsın..
ayyyy ne kadar ısrarcı oldum sanki bambu alırsan para kazanıcam gibi
Eki Görüntüle 1028241
böyle bişey canım.bohçaya konulacak
bende cok üşürüm. battaaniye değilde biraz daha ince polarlar var,onlardan örterim üstüme
bende türkçe istiyorum canım önerileriniz bekliyorumm
çok yazmışsınız kızlar ben çok geri kaldım amaa ya :26:
inşallah canım
kesinlikle sende bendensinal kuzum al iyiki almısım pişman degilim
ya bakk alma sen tek kişilikaslında cogunluk alıyor misafir için ama ben misafir tek kişide olsa çift kişilik sericem
Canım kahve rengini ve ağır ahşapları sevmediğim için ilk model diyorum daha ferah kolay kombinlenir gibi geldi
sağol canım yorumun için
Aynı şeyden bahsediyormuşuz demekkiBenimde öyle olacak 4 takım. Şuan dantelleri hazır benimde sardırılacak o zaman
Polarlarda ısıtmıyor beni ya nasıl bişeyim anlamadım. Sabahları alev alev yanar ayaklarım ellerim akşamlarıda soğuk olur. Nişanlımda tam tersi
bende şükrediyorum başkası çekemez yoksa benimaşaAllah hepimize
bende türkçe istiyorum canım önerileriniz bekliyorumm
[/COLOR][/B]
Bugün salı gün geçmez şimdiEdam stresten oluyor herşey tamamlanıcak yolunda gider merak etme
Evet herşey bana bakıyor kuzumPamukluda olsun ama bambu oranı yüksek olsun %100 pamuk alma derim canım
Hımm o zaman artık aldığım havlulara daha çok dikkat ederim. Etiketlerine bakmadan almayayım
deniz seki: herşey seninle güzel
tarkan:asla
melih görgün:rüya
Çok hızlı ilerliyor kuzum yetişemiyorum bende yahu
bunlar pahalı oluyo bide.kumaşı ayrıııı pikosu ayrııı
siz tam bulmuşsunuz canım ya birbirinizi ısıtırsınız
Bambu daha çok su çeker özellikle banyo havlularında ve bornozunda dikkat et kuzum el havluları pamukluda idare eder herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?