2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım sen mi alacaksın yatak odanı, kaftanının, damatlığı falan ?

Hımm bir çok kişi bambu diyor ama hala kararsızım. :26: Accık daha düşüneyim

İnsallah gule gule kullanirsin canim

en son 1 tane annem almış.onu ekledim.

4 nevresimim var canımcım.

bende şükrediyorum başkası çekemez yoksa beni maşaAllah hepimize

bende türkçe istiyorum canım önerileriniz bekliyorumm

iyi bişeyler yapılmasını istemiyorlar hiç ama hiiç kardeşte olsa kıskanıyorlar farkındayım ama benim abim kardeşim nazar değmesin hiiç karışmazlar bişey istesem hemen verirler Rabbime şükür hiç sıkıntım yok onlarda ama onunkinde var seziyorum yani tamam nişanlım biraz rahat bi insan ama onlar alıştırdılar onu böyle şimdi şikayet edemezler yani benim şikayet etmem gerekirken sesimi çıkarmıyorum çünkü öyle tanıdım ben onu öyle kabullendim sonuçta bizimki ev bulcak bugün ya konuştuk iki kere biri senin gibi oturan var onun çıkması lazım ama 1 haftada çıkcakmış boya badana olması lazım kesinlikle boyasız oturamam ben ona :26:anlaşılan iş var yine gerçi ona da razıyım bu ay sonu teslim etsinler yeterki

ufff iki gündr sanki birseyler eksik gidecekmiş gibi geliyor

Bugün salı gün geçmez şimdiEdam stresten oluyor herşey tamamlanıcak yolunda gider merak etme
Canım sen mi alacaksın yatak odanı, kaftanının, damatlığı falan ?

Hımm bir çok kişi bambu diyor ama hala kararsızım. :26: Accık daha düşüneyim

Evet herşey bana bakıyor kuzumPamukluda olsun ama bambu oranı yüksek olsun %100 pamuk alma derim canım

Hımmmmm :26: Bak yaptığın bu açıklama bana yeterli geldi gibi

Cidden canım eğer yumuşamıyorsa bende bambu alırım. Sevmiyorum öyle kazık gibi şeyleri. Banyo yapmama nedenlerimden olabilir

Bende öyle diyorum aslında kaç kere evime eşya alıcam yada kötüsünü alıp sürekli almak mı yoksa iyisi olsun bir kere mi olsun diye çok düşünüyorum. Zaten taksitle alınacak. Bir şekilde ödiycem. Bende bambu düşüneyim o zaman. Bide en çok dikkat edeceğim konu. Renklerinde solda olur mu?

Çok koyu renk düşünmüyorum. Hem solma ihtimalinden hemde iki bornozuda aynı anda yıkayabileyelim diye

Satış temsilcisi olsan çoktan bambuyu satmıştın bana

Eki Görüntüle 1028241

böyle bişey canım.bohçaya konulacak

bende cok üşürüm. battaaniye değilde biraz daha ince polarlar var,onlardan örterim üstüme

Aynı şeyden bahsediyormuşuz demekki Benimde öyle olacak 4 takım. Şuan dantelleri hazır benimde sardırılacak o zaman

Polarlarda ısıtmıyor beni ya nasıl bişeyim anlamadım. Sabahları alev alev yanar ayaklarım ellerim akşamlarıda soğuk olur. Nişanlımda tam tersi

inşallah canım
kesinlikle sende bendensin al kuzum al iyiki almısım pişman degilim

ya bakk alma sen tek kişilik aslında cogunluk alıyor misafir için ama ben misafir tek kişide olsa çift kişilik sericem

Bencede almıyım ben tek kişilik

Misafirede tek kişilik olmaz. Ben kendimden örnek vermek gerekirse yatakta döndüğümde bir yerim açılınca uykum kaçıyor

Misafiriminde kaçmasın

bunlar pahalı oluyo bide.kumaşı ayrıııı pikosu ayrııı

siz tam bulmuşsunuz canım ya birbirinizi ısıtırsınız

Bugün salı gün geçmez şimdiEdam stresten oluyor herşey tamamlanıcak yolunda gider merak etme

Evet herşey bana bakıyor kuzumPamukluda olsun ama bambu oranı yüksek olsun %100 pamuk alma derim canım

Hımm o zaman artık aldığım havlulara daha çok dikkat ederim. Etiketlerine bakmadan almayayım

deniz seki: herşey seninle güzel

tarkan:asla

melih görgün:rüya

canımsın dans ederken dinlicem bide bunlarıı varsa aklında başka yaz canım bütün işlerim haloldu dans müziğim kaldı çünkü

Çok hızlı ilerliyor kuzum yetişemiyorum bende yahu

aynen yetişemiyorumm bi işe bakayım dedim topik almış başını gitmiş

ya kızlar özdilek kötü mü şimdi anlamadım ben benimde bornozum özdilek çünkü öyle ucuz falanda değildi hiçte aldığımızda en pahalısıydı

bunlar pahalı oluyo bide.kumaşı ayrıııı pikosu ayrııı

siz tam bulmuşsunuz canım ya birbirinizi ısıtırsınız

Off sorma ya anneme o kadar diyorum daha yaptırma ama yok illa olacak diyor :26:

150-200 tl kuzum az değil ya :26:

Ay sorma cidden tam bulduk

Mesela sabahları ve akşamları nişanlım beni işe getirir akşamları alır. Sabahları elleri çok soğuk oluyor. Sağ elini bana veriyor iki elimle ısıtıyorum

Akşamlarıda o benim elimi tuturak ısıtıyor. Tek elle araba kullamak zor oluyor ama pratik yapıyorum alıştım artık diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…