2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnsallah gule gule kullanirsin canim

sagol kuzum sende..ayyy azıcık kaldı ya şaka maka artık kullanıcaz bu ürünleri

en son 1 tane annem almış.onu ekledim.

4 nevresimim var canımcım.

masallah kuzum 1 tane daha çift kişilik alabilirsin aslında sizin kullanacagınız 3 nevresim olsun bari

canım inan seni inanılmaz iyi anlıyorum şu ana kadar ev bulma dısında hic bir şekilde onlardan yardım görmedim ben hep bizden hep bizden masallah bizde cevre cokta onlardamı yok anlamadım gitti :44:kesinlikle dinleme onları evde oturacak sensin..canım aksam su eve git bir bak bakalım eger içine siniyorsa ciddi anlamda konus eger tam tarih veriyorlarsa cıkmak için tut ama içine sinmesi önemli canım ben hep dua ederken inşallah badanasız ev olur diyorum eger eski binaysa nedeni şu rutubeti badana yaparak kapatıyorlar anlamıyorsun sonra biraz zaman gecince bi bakıyosun anaaa ev ne haldeymiş..o yüzden bina eskiyse eger pis olsun oldugu gibi göreyim kirası ne kadar bu arada

Bugün salı gün geçmez şimdiEdam stresten oluyor herşey tamamlanıcak yolunda gider merak etme

Evet herşey bana bakıyor kuzumPamukluda olsun ama bambu oranı yüksek olsun %100 pamuk alma derim canım

evet ya bugün salı demekki salının evi yada işi olmuyor hep sıkıcı

bide memnun kalmazmıssın beddua edermişsin sakın heee bakk ben bildiklerimi paylasıyorum
aynen canım bide elektrikli ev aleti olsa şans işi dersin ama tekstilde öyle bir durum yok :44:babamın kullandıgı bornoz sütlü kahve canım ilk halini şimdi gözümün önüne getiremiyorum ama sanmıyorum solma oldugunu :44: siyah kırmızı falan olsa tehlikeli olur tabi..

benim bornoz takımım bu yıka yıka kullan renkleri aynı oldugundan yıkamada problemde cıkmaz hem bide ben siyah yada kırmızı bornoz kullanamazdım sanırım :26:dedigin gibi seninde koyu renk alma canımcım
yehuuuu prim alırdım bende

ben eminönünden çok uyguna aldım canım
papilia sanırım markası
adam dediki, taç ve diğerlerinden çok daha iyi bu dedi..
ki satış için dediğini sanmıyorum, çünkü daha pahalısı taçtı ama önermedi nedense :26:
hatta dedi ki sen bi daha geleceksin buraya, çok memnun kalıcaksın dedi
eminönünden bakabiliyorsan, ordan bak derim
illa ki belli markaları almak zorunda değilsin, sırf marka olduğu için aşırı pahalı

favorilerimi yazdım minik kuşum

çıkış müziğin de melih kibar: mesaj...

dinlemelisin

senin istediğin bişi varsa yaz,beraber seçeriz

edacımm napıosun bayadır konuşamıyoruz :)
işten çıkmak iyi gelmedi sana, göremiyoruz seni,
evde nasıl geçiyor zaman? dinleniyor musun
hazırlıklar ne durumda?

sagol kuzum sende..ayyy azıcık kaldı ya şaka maka artık kullanıcaz bu ürünleri

masallah kuzum 1 tane daha çift kişilik alabilirsin aslında sizin kullanacagınız 3 nevresim olsun bari

2 tane de dantelli olucak kuzum etti 6

Yok kuzum benim sana beddua değil her zaman dua ederim merak etme sen Öyle huylarım yoktur

Bende kırmızı siyah tarzında sevmiyorum. Alırsam açık renk istiyorum. Mesela ya ikisi seninki gibi olur yada benimki toz pembe nişanlımın beyaz olabilir. Bu şekilde ancak olur. Bende bambu alayım o zaman benden günah gitti

Marka takıntım yoktur canım ama kullanım çok önemli. Marka olarak tavsiye isteme sebebimde genelde bilindik marka alıyor herkes ve kullanıyor. En azından kullananlardan fikir almış oluyorum. En çok korkularımdan biri renk atması ve kazık gibi olması. Ama en azından mağazasından alırsam geri iade imkanım olur. Yada değiştirme. Eminönüne yakın zamanda gitmeyi planlıyorum havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum. O zaman bakacağım

kızın çeyiizinde mutlaka olmalıymışşş

anaam çifte kumrular siziiii

Bencede almıyım ben tek kişilik

Misafirede tek kişilik olmaz. Ben kendimden örnek vermek gerekirse yatakta döndüğümde bir yerim açılınca uykum kaçıyor

Misafiriminde kaçmasın
ayy aynı bennn Allah'ım diyorum ben mi kocamanım diye bazen çift kişilik nevresim kullanıyorum

benim elimde ugras olmayınca sıkılıyorum sanırım nikah şekerlerimi falan bitirdim sıkılıyorum kardeşim bugün davetiyelerimizi bastıracak aksilik olmazsa aksama gelirse davetiyeler onları zarflarım

canım benim aldıgım ucuz olandı inşallah seninki öyle dgeildir memnun kalırsın

Benimde kullandığım olmuştur itiraf ediyorum

Davetiyelerinin resmini bekliyorusss merak ettimm

canım adam bırakmamış karım evde benim olmaz gibisinden hakta veriyorum ama bizi de anlamaları lazım yani kadını yemeye gitmicem bi hafta zaman kaybetmeme sebep olcak dedim nişanlıma o da ben bakmaya devam ediyorum o olcak diye bişey yok canım falan dedi yani o yüzden tekrar ısrar etmicem ama pazar günü gidicem eğer aynısını derse bende başka yere bakarım artık 1 hafta sonra taşınıyorsa illaki eşyalarını toplamıştır diye düşünüyorum dimi yani çok doğru diyorsun rutubeti kapatıyorlar öyle ama astım hastası olduğum için hemen anlıyorum rutubetli evden nefesim daralıyor çok az bile ıslaklık olsa anlıyorum çok şükür bu da iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum yardım ediyorlarsa kendi evlatlarına kardeşlerine ediyorlar canım bana değil ki neyseki karışmıyo kaynana kayınbaba falan hiiç ama işte biraz sinir oldum abisine o kadar

bende el havlularımı hep eminönünden aldım canım marka falan bakmadan elime güzel gelen yumuşak uygun havlulardan aldım hep

canım benim aldıgım ucuz olandı inşallah seninki öyle dgeildir memnun kalırsın

inşaAllah canım memnun kalırım umarım

Hımm türkçe olarak pek bilemiyorum :26:

olsun canım bu da yeterli düşünmen kafi

favorilerimi yazdım minik kuşum

çıkış müziğin de melih kibar: mesaj...

dinlemelisin

senin istediğin bişi varsa yaz,beraber seçeriz

dinledim canım ever çok hoş gerçekten onu yazmıştım bi köşeye
benim istediğim iki tane var
berkay-ele inat
ferhat göçer-sarıl bana

Zor zor yetişemiyorum Azıcık yavaş yahuCanım özdilek neden kötü olsun iyidir oda yılların markası
Tamam canım dikkat ederim. Ellerimisde pamuk gibi yumuşacık olsun Onada dikkat ederim
Bende daha alıcam almadım 3 tane havlum var daha
evet ya bugün salı demekki salının evi yada işi olmuyor hep sıkıcı

Demekki salıda birşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…