- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
İnsallah gule gule kullanirsin canim
sagol kuzum sende..ayyy azıcık kaldı ya şaka maka artık kullanıcaz bu ürünleri
en son 1 tane annem almış.onu ekledim.
4 nevresimim var canımcım.
masallah kuzum
bende şükrediyorum başkası çekemez yoksa benimaşaAllah hepimize
bende türkçe istiyorum canım önerileriniz bekliyorumm
iyi bişeyler yapılmasını istemiyorlar hiç ama hiiç kardeşte olsa kıskanıyorlar farkındayım ama benim abim kardeşim nazar değmesin hiiç karışmazlar bişey istesem hemen verirler Rabbime şükür hiç sıkıntım yok onlarda ama onunkinde var seziyorum yani tamam nişanlım biraz rahat bi insan ama onlar alıştırdılar onu böyle şimdi şikayet edemezler yani benim şikayet etmem gerekirken sesimi çıkarmıyorum çünkü öyle tanıdım ben onu öyle kabullendim sonuçta bizimki ev bulcak bugün ya konuştuk iki kere biri senin gibi oturan var onun çıkması lazım ama 1 haftada çıkcakmış boya badana olması lazım kesinlikle boyasız oturamam ben ona :26:anlaşılan iş var yine gerçi ona da razıyım bu ay sonu teslim etsinler yeterki
canım inan seni inanılmaz iyi anlıyorum şu ana kadar ev bulma dısında hic bir şekilde onlardan yardım görmedim ben hep bizden hep bizden masallah bizde cevre cokta onlardamı yok anlamadım gitti :44:kesinlikle dinleme onları evde oturacak sensin..canım aksam su eve git bir bak bakalım eger içine siniyorsa ciddi anlamda konus eger tam tarih veriyorlarsa cıkmak için tut ama içine sinmesi önemli
Bugün salı gün geçmez şimdiEdam stresten oluyor herşey tamamlanıcak yolunda gider merak etme
Evet herşey bana bakıyor kuzumPamukluda olsun ama bambu oranı yüksek olsun %100 pamuk alma derim canım
evet ya bugün salı
Hımmmmm :26: Bak yaptığın bu açıklama bana yeterli geldi gibi
Cidden canım eğer yumuşamıyorsa bende bambu alırım. Sevmiyorum öyle kazık gibi şeyleri. Banyo yapmama nedenlerimden olabilir
Bende öyle diyorum aslında kaç kere evime eşya alıcam yada kötüsünü alıp sürekli almak mı yoksa iyisi olsun bir kere mi olsun diye çok düşünüyorum. Zaten taksitle alınacak. Bir şekilde ödiycem. Bende bambu düşüneyim o zaman. Bide en çok dikkat edeceğim konu. Renklerinde solda olur mu?
Çok koyu renk düşünmüyorum. Hem solma ihtimalinden hemde iki bornozuda aynı anda yıkayabileyelim diye
Satış temsilcisi olsan çoktan bambuyu satmıştın bana
aynen canım bide elektrikli ev aleti olsa şans işi dersin ama tekstilde öyle bir durum yok :44:babamın kullandıgı bornoz sütlü kahve canım ilk halini şimdi gözümün önüne getiremiyorum ama sanmıyorum solma oldugunu :44: siyah kırmızı falan olsa tehlikeli olur tabi..
benim bornoz takımım bu yıka yıka kullan renkleri aynı oldugundan yıkamada problemde cıkmaz hem bide ben siyah yada kırmızı bornoz kullanamazdım sanırım :26:dedigin gibi seninde koyu renk alma canımcım
yehuuuu prim alırdım bende