2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aaa ele inaat'ta güzel hiç aklıma gelmedi.

diğer şarkıyı bilmiyorum,bi dinliyim.

bak bi de şey var. gülşah tütüncü:dua ediyorum

Kullanıcam mecbur ama çok fazla kullanamam ki çalışıyorum uğraşmam onların dantelleriyle :26:
özel günlerde kullanırsın ancak.

Zor zor yetişemiyorum Azıcık yavaş yahuCanım özdilek neden kötü olsun iyidir oda yılların markası

Bende daha alıcam almadım 3 tane havlum var daha

Demekki salıda birşey var

Benim el ve vücut havlum bissürüüü var

Zamanında annem beyaz olarak almıştı ama neden bilmiyorum. Yaklaşık 10 tane vücut havlusu 20 tane belkide daha fazla el havlusu var

Ama renkli almak istiyorum bir kaç tane Bide yüz havlusu almam gerek :44:

aaa ele inaat'ta güzel hiç aklıma gelmedi.

diğer şarkıyı bilmiyorum,bi dinliyim.

bak bi de şey var. gülşah tütüncü:dua ediyorum

özel günlerde kullanırsın ancak.

Öyle olacak gibi canım :26: Normal günde çok zor olur onu kullanamam

edacımm napıosun bayadır konuşamıyoruz :)
işten çıkmak iyi gelmedi sana, göremiyoruz seni,
evde nasıl geçiyor zaman? dinleniyor musun
hazırlıklar ne durumda?

evet canım ya iş yerindeyken hergün buradaydım
2 gündür dinleniyorum canım ondan önce inanılmaz yogundu ev gelen giden
valla canım güzel gidiyor ama birde şu nisanın ortası gelsede ev bosalsa
2 tane de dantelli olucak kuzum etti 6
dantellileri kullanırsan sorun yok canım

evet dedigin gibi olmadı toz pembede hos olur al bakalım bak görüyomusun nasılda karar verdin aslında eminönünden peşin alsan baya uyguna alırsın canım

Evet annem ve anneannemde öyle söylüyor :26: Tamam olsun diyorum ama 4 takıma ne gerek var

teşekkür ederimmm

amann kızlar hep öyle diyorlar zaten ben sinir oluyorum şuda olmalı olmazsa olmaz demelerine Allah askına dantelin nesi olmazsa yasayamıcaz cevremde benim kadar dantel gelenek görenek düşmanı biri daha yoktur

Benimde kullandığım olmuştur itiraf ediyorum

Davetiyelerinin resmini bekliyorusss merak ettimm
kız karısmıs ben hep kullanıyorum tek kişilik hic kullanmam hem daha güzel çift kişilik
canım biz en az 6-7 davetiye sectik ama hep yazılar sıgmadı..inşallah bu sefer sıgacakmıs sabah eve geldi kardeşim uykudan uyandım birde kavga ettk birbirimizi yanlıs anladık davetiye yüzünden o grafiker tanıdıgı matbaacılarda yarı fiyatına yaptıracak inşallah..bizim söz kısacık ama kına dügün yazıları aracların kalkacagı yazıları vs kalabalık uzun oluyor her davetiyeye uymuyor
davetiyemiz bu olacak hayırlısıyla

canım sadece erkek gidince haklı tabi..
sagolsun bizim içinde bulunan kişi anlayıslı gerci o evini satmıs bizim ev sahibine..kadın çok iyi karsıladı biz 8 kişi gittik düşün hepimiz girmeyelim dedik ama kadın olurmu buyrun lütfen diye ısrar etti o zaman sorun yok kuzum kandıramazlar seni :26: bizimkilerde karısmıyor ama canım birseyede ellerini sürmüyorlar :26:

Ooo maşallah canım sende havludan bol ne var bol bol kullanırsın işte havlu gerekli

Kuzum çok güzel sade şık çok beğendim

birinin danteli küçük, kullanırım diye düşünüyorum o pek zorlamaz

diğerinin ki enli ve ağır bi parça ütü derdi var,uğraşamam

ben inatla yaptırmadım..ama etaminden mi neyden birseyden varmıs suan onun için kavga ediyoruz:44: gelin yatak örtüsü almıs bana yaa hic istemedigim şey baktınmı topigimde

ben inatla yaptırmadım..ama etaminden mi neyden birseyden varmıs suan onun için kavga ediyoruz:44: gelin yatak örtüsü almıs bana yaa hic istemedigim şey baktınmı topigimde

hemen bakıyorum

ve baktımmmm

pikene bayıldımmmmm

yatak örtünde güzel.. bence oda olması gereken bişey.yeni gelinsin sen bidada almazsın canımcım,olsun.

Son düzenleme:
hemen bakıyorum

ve baktımmmm

pikene bayıldımmmmm

yatak örtünde güzel.. bence oda olması gereken bişey.yeni gelinsin sen bidada almazsın canımcım,olsun.

ona bende bayıldım evlilik setide havluları fazla ama yinede cok güzel ama işte ahh o yatak örtüsü kız hic bende yeni gelin havası yok onu hic düşünmüyorum ben

Canim cok tesekkur ederim daha guzelleri sana nasip olsun insallah

ona bende bayıldım evlilik setide havluları fazla ama yinede cok güzel ama işte ahh o yatak örtüsü kız hic bende yeni gelin havası yok onu hic düşünmüyorum ben

bencede yoook boyna yeni gelin olmycan canım

Karar vermesine verdim ama peşin almam çok zor canım. Ailem yeni ev aldı. 1 yıl oldu. Onlara destek amaçlı 10.000 tl kredi çekmiştim. Onu ödüyorum şuan zor yani :26: Bide çeyiz borçlarım. Mecburum taksite yani :26:

Davetiyelerin çok ciciymiş canım sevdim Ne kadara ve kaç adet yaptırıyosunuz canım ?

Canim ozdilek cok cok kiytirik ben bursaliyim inan sadece isim yapmis bir firma kesinlikle tavsiye etmem ne havlusunu ne bornozunu ne de battaniyesini

Ooo maşallah canım sende havludan bol ne var bol bol kullanırsın işte havlu gerekli

Kuzum çok güzel sade şık çok beğendim

Evet kuzum bolluk var Bende severim havlu konusunda biraz sıkıntılarım var. Havluyu en fazla 2 gün kullanırım :26: Bide koklama huyum var. Bişey kokarsa tiksinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…