aaa ele inaat'ta güzel hiç aklıma gelmedi.inşaAllah canım memnun kalırım umarım
olsun canım bu da yeterli düşünmen kafi
dinledim canım ever çok hoş gerçekten onu yazmıştım bi köşeye
benim istediğim iki tane var
berkay-ele inat
ferhat göçer-sarıl bana
özel günlerde kullanırsın ancak.Kullanıcam mecbur ama çok fazla kullanamam ki çalışıyorum uğraşmam onların dantelleriyle :26:
Zor zor yetişemiyorumAzıcık yavaş yahu Canım özdilek neden kötü olsun iyidir oda yılların markası
Bende daha alıcam almadım 3 tane havlum var daha
Demekki salıda birşey var
aaa ele inaat'ta güzel hiç aklıma gelmedi.
diğer şarkıyı bilmiyorum,bi dinliyim.
bak bi de şey var. gülşah tütüncü:dua ediyorum
özel günlerde kullanırsın ancak.
edacımm napıosun bayadır konuşamıyoruz :)
işten çıkmak iyi gelmedi sana, göremiyoruz seni,
evde nasıl geçiyor zaman? dinleniyor musun
hazırlıklar ne durumda?
dantellileri kullanırsan sorun yok canım2 tane de dantelli olucak kuzum etti 6
Yok kuzum benim sana beddua değil her zaman dua ederim merak etme senÖyle huylarım yoktur
Bende kırmızı siyah tarzında sevmiyorum. Alırsam açık renk istiyorum. Mesela ya ikisi seninki gibi olur yada benimki toz pembe nişanlımın beyaz olabilir. Bu şekilde ancak olur. Bende bambu alayım o zaman benden günah gitti
Evet annem ve anneannemde öyle söylüyor :26: Tamam olsun diyorum ama 4 takıma ne gerek var
teşekkür ederimmm
kız karısmıs ben hep kullanıyorum tek kişilik hic kullanmam hem daha güzel çift kişilik
Benimde kullandığım olmuştur itiraf ediyorum
Davetiyelerinin resmini bekliyorusss merak ettimm
canım sadece erkek gidince haklı tabi..canım adam bırakmamış karım evde benim olmaz gibisinden hakta veriyorum ama bizi de anlamaları lazım yani kadını yemeye gitmicem bi hafta zaman kaybetmeme sebep olcak dedim nişanlıma o da ben bakmaya devam ediyorum o olcak diye bişey yok canım falan dedi yanio yüzden tekrar ısrar etmicem ama pazar günü gidicem eğer aynısını derse bende başka yere bakarım artık 1 hafta sonra taşınıyorsa illaki eşyalarını toplamıştır diye düşünüyorum dimi yani çok doğru diyorsun rutubeti kapatıyorlar öyle ama astım hastası olduğum için hemen anlıyorum rutubetli evden nefesim daralıyor çok az bile ıslaklık olsa anlıyorum çok şükür bu da iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum yardım ediyorlarsa kendi evlatlarına kardeşlerine ediyorlar canım bana değil ki neyseki karışmıyo kaynana kayınbaba falan hiiç ama işte biraz sinir oldum abisine o kadar
bende el havlularımı hep eminönünden aldım canım marka falan bakmadan elime güzel gelen yumuşak uygun havlulardan aldım hep
Zor zor yetişemiyorumAzıcık yavaş yahu Canım özdilek neden kötü olsun iyidir oda yılların markası
Bende daha alıcam almadım 3 tane havlum var daha
Demekki salıda birşey var
dantellileri kullanırsan sorun yok canım
:
Ooo maşallah canım sende havludan bol ne var bol bol kullanırsın işte havlu gerekliBenim el ve vücut havlum bissürüüü var
Zamanında annem beyaz olarak almıştı ama neden bilmiyorum. Yaklaşık 10 tane vücut havlusu 20 tane belkide daha fazla el havlusu var
Ama renkli almak istiyorum bir kaç taneBide yüz havlusu almam gerek :44:
ekız karısmıs ben hep kullanıyorum tek kişilik hic kullanmam hem daha güzel çift kişilik
canım biz en az 6-7 davetiye sectik ama hep yazılar sıgmadı..inşallah bu sefer sıgacakmıs sabah eve geldi kardeşim uykudan uyandım birde kavga ettk birbirimizi yanlıs anladık davetiye yüzündeno grafiker tanıdıgı matbaacılarda yarı fiyatına yaptıracak inşallah..bizim söz kısacık ama kına dügün yazıları aracların kalkacagı yazıları vs kalabalık uzun oluyor her davetiyeye uymuyor
davetiyemiz bu olacak hayırlısıyla
Eki Görüntüle 1028293 Eki Görüntüle 1028292
kesinlikle kuzum bir zamanlar en sevdigim gündü benim ya :26:
birinin danteli küçük, kullanırım diye düşünüyorumo pek zorlamaz
diğerinin ki enli ve ağır bi parça ütü derdi var,uğraşamam
Ooo maşallah canım sende havludan bol ne var bol bol kullanırsın işte havlu gerekli
Kuzum çok güzel sade şık çok beğendim
valla kuzum hem fiyatı cok olmasın hem yazı sıgsın diye ortada bunda bulustuk artıkSevdiğin günler farketmemişin demekki
ben inatla yaptırmadım..ama etaminden mi neyden birseyden varmıs suan onun için kavga ediyoruz:44: gelin yatak örtüsü almıs bana yaahic istemedigim şey baktınmı topigimde
hemen bakıyorum
hemen bakıyorum
ve baktımmmm
pikene bayıldımmmmm
yatak örtünde güzel.. bence oda olması gereken bişey.yeni gelinsin senbidada almazsın canımcım,olsun.
kesinlikle taktır canım ilk taktıgında 1-2 dk ıslaklık hissettim sonra inan varmı yokmu hic anlamadım
kuzum ufak tefek olanlardan insanı inanılmaz oyalıyor tabi sende benim gibi evlendikten sonra herseyin hazır olsun birde onları almayım diyorsanelektrikli ev aletlerinide en azından son 6 ayda alsanda 1.5 yıl garantisi kalsa daha iyi aslında
mobilyaların cok güzel canım Rabbim güle güle oturmak nasip etsin
valla kuzum hem fiyatı cok olmasın hem yazı sıgsın diye ortada bunda bulustuk artık
kesinlikle farketmemişim
ona bende bayıldım evlilik setide havluları fazla ama yinede cok güzel ama işte ahh o yatak örtüsükız hic bende yeni gelin havası yok onu hic düşünmüyorum ben
evet canım ya iş yerindeyken hergün buradaydım
2 gündür dinleniyorum canım ondan önce inanılmaz yogundu ev gelen giden
valla canım güzel gidiyor ama birde şu nisanın ortası gelsede ev bosalsa
dantellileri kullanırsan sorun yok canım
evet dedigin gibi olmadı toz pembede hos olural bakalım bak görüyomusun nasılda karar verdin aslında eminönünden peşin alsan baya uyguna alırsın canım
amann kızlar hep öyle diyorlar zaten ben sinir oluyorum şuda olmalı olmazsa olmaz demelerine Allah askına dantelin nesi olmazsa yasayamıcazcevremde benim kadar dantel gelenek görenek düşmanı biri daha yoktur
kız karısmıs ben hep kullanıyorum tek kişilik hic kullanmam hem daha güzel çift kişilik
canım biz en az 6-7 davetiye sectik ama hep yazılar sıgmadı..inşallah bu sefer sıgacakmıs sabah eve geldi kardeşim uykudan uyandım birde kavga ettk birbirimizi yanlıs anladık davetiye yüzündeno grafiker tanıdıgı matbaacılarda yarı fiyatına yaptıracak inşallah..bizim söz kısacık ama kına dügün yazıları aracların kalkacagı yazıları vs kalabalık uzun oluyor her davetiyeye uymuyor
davetiyemiz bu olacak hayırlısıyla
Eki Görüntüle 1028293 Eki Görüntüle 1028292
canım sadece erkek gidince haklı tabi..
sagolsun bizim içinde bulunan kişi anlayıslı gerci o evini satmıs bizim ev sahibine..kadın çok iyi karsıladı biz 8 kişi gittik düşün hepimiz girmeyelim dedik ama kadın olurmu buyrun lütfen diye ısrar ettio zaman sorun yok kuzum kandıramazlar seni :26: bizimkilerde karısmıyor ama canım birseyede ellerini sürmüyorlar :26:
canımsın dans ederken dinlicem bide bunlarıı varsa aklında başka yaz canım bütün işlerim haloldu dans müziğim kaldı çünkü
aynen yetişemiyorumm bi işe bakayım dedim topik almış başını gitmiş
ya kızlar özdilek kötü mü şimdi anlamadım ben benimde bornozum özdilek çünküöyle ucuz falanda değildi hiçte aldığımızda en pahalısıydı
Ooo maşallah canım sende havludan bol ne var bol bol kullanırsın işte havlu gerekli
Kuzum çok güzel sade şık çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?