sohbet için teşekkürler.
iyi akşamlar gelincikler
Bende ıslanınca kokunca hoşlanmam değişmesi lazım bende sık sık değiştiricem kesinEvet kuzum bolluk varBende severim havlu konusunda biraz sıkıntılarım var. Havluyu en fazla 2 gün kullanırım :26: Bide koklama huyum var. Bişey kokarsa tiksinirim
İyi akşamlar kuzumsohbet için teşekkürler.
iyi akşamlar gelincikler
Çok güzel bir seçim edam
bencede yoookboyna yeni gelin olmycan canım
o zaman taksitle al tabi kuzumKarar vermesine verdim ama peşin almam çok zor canım. Ailem yeni ev aldı. 1 yıl oldu. Onlara destek amaçlı 10.000 tl kredi çekmiştim. Onu ödüyorum şuan zor yani :26: Bide çeyiz borçlarım. Mecburum taksite yani :26:
Davetiyelerin çok ciciymiş canım sevdimNe kadara ve kaç adet yaptırıyosunuz canım ?
sohbet için teşekkürler.
iyi akşamlar gelincikler
Bende ıslanınca kokunca hoşlanmam değişmesi lazım bende sık sık değiştiricem kesin
İyi akşamlar kuzum
sagol kuzum
aman kızım bu örtü olmayınca eski gelin mi olacaktım sankial bohcada ev botu aldım diye bizimkiler laf etti tüylü topuklu terlik almak şart dediler misal ama herkes bohca acılırken ayy ne şirin nereden aklına geldi kız diye güldü ve benim kullanacagım birsey oldugu için gayet mutluydumda annem benim kızın hic ceyizi yok diyo saga sola tabak canagı saymyor kadın ceyizden gerci dantel olarakta pikelerim yok sadece
o zaman taksitle al tabi kuzum
sagol canım 800 adet 250 tl olacak inşallah
görüşürüz canım
Evet bu nedenle sık sık yıkayacağız ve yıpranacaklar zamanla. Bu nedenle havlularımı kullanacağım için içim rahat fuzuli değiller
Kendimi nasılsa avutuyorum
Evet canım fuzuli değiller kullanışlı olan hiçbirşeyden zarar gelmez
Gayet iyiymiş canım fiyatı
Tanıdık şart böyle yerlerde
evet canım haklısın bakalım davetiye elime bi gelsinde artık kac gündür o davetiye bu davetiye bekliyoruz
kesinlikle taktır canım ilk taktıgında 1-2 dk ıslaklık hissettim sonra inan varmı yokmu hic anlamadım
kuzum ufak tefek olanlardan insanı inanılmaz oyalıyor tabi sende benim gibi evlendikten sonra herseyin hazır olsun birde onları almayım diyorsanelektrikli ev aletlerinide en azından son 6 ayda alsanda 1.5 yıl garantisi kalsa daha iyi aslında
mobilyaların cok güzel canım Rabbim güle güle oturmak nasip etsin
Canım kahve rengini ve ağır ahşapları sevmediğim için ilk model diyorum daha ferah kolay kombinlenir gibi geldi
Çok güzeller canım sade şık güle güle kullan
Amin canim insallah
Bu arada takma kirpik ben denemedim hic ama denemek lazim
sagol kuzum sende..ayyy azıcık kaldı ya şaka maka artık kullanıcaz bu ürünleri
masallah kuzum1 tane daha çift kişilik alabilirsin aslında sizin kullanacagınız 3 nevresim olsun bari
canım inan seni inanılmaz iyi anlıyorum şu ana kadar ev bulma dısında hic bir şekilde onlardan yardım görmedim ben hep bizden hep bizden masallah bizde cevre cokta onlardamı yok anlamadım gitti :44:kesinlikle dinleme onları evde oturacak sensin..canım aksam su eve git bir bak bakalım eger içine siniyorsa ciddi anlamda konus eger tam tarih veriyorlarsa cıkmak için tut ama içine sinmesi önemlicanım ben hep dua ederken inşallah badanasız ev olur diyorum eger eski binaysa nedeni şu rutubeti badana yaparak kapatıyorlar anlamıyorsun sonra biraz zaman gecince bi bakıyosun anaaa ev ne haldeymiş..o yüzden bina eskiyse eger pis olsun oldugu gibi göreyim kirası ne kadar bu arada
evet ya bugün salıdemekki salının evi yada işi olmuyor hep sıkıcı
bide memnun kalmazmıssın beddua edermişsin sakın heee bakk ben bildiklerimi paylasıyorum
aynen canım bide elektrikli ev aleti olsa şans işi dersin ama tekstilde öyle bir durum yok :44:babamın kullandıgı bornoz sütlü kahve canım ilk halini şimdi gözümün önüne getiremiyorum ama sanmıyorum solma oldugunu :44: siyah kırmızı falan olsa tehlikeli olur tabi..
Eki Görüntüle 1028284
benim bornoz takımım bu yıka yıka kullan renkleri aynı oldugundan yıkamada problemde cıkmaz hem bide ben siyah yada kırmızı bornoz kullanamazdım sanırım :26:dedigin gibi seninde koyu renk alma canımcım
yehuuuu prim alırdım bende
Neden siz bu kadar sorun yaşadınız canım ?
Amin canim insallah
Bu arada takma kirpik ben denemedim hic ama denemek lazim
Evet canim ya artik az zaman kaldi son elli gun benim
Merhaba kızlar.
Neler yapıyorsunuz?
merhaba canımm valla kimsede yok canım sıkılıyordu benimde
çok iyi yapmıssın canım takma kirpik takmalıyız süper oluyoAy canım yeni gördüm.
ben de takma kirpik taktırcam.
mAKYözle anlaştık. porselen makyaj yapacak.
takma kirpik ve dekolte makyajı hediyesi olacak.
İnşallah güzel olur.
saç için daha kuaför ayarlamadım.
sen ne yapçan bu konuda canım?
çok iyi yapmıssın canım takma kirpik takmalıyız süper oluyo
benim sürekli gittigim kuaförüm var nişandada sacımı makyajımı herseyimi tek basına yaptı yine ona gidicem konustuk ama fiyat hakkında birşey demedi dahabi daha gittigimde konusam tekrar ama memnunum ben baskasına gitmem inşallah bu yüzden parayı abartmaz dügünde nasıl bir sac yapacaksın ?
ben 200 ye anlaştım makyaj için canım. mac ve kryolan ürünleri ile yapıyor.
sen de ürünlerini sor canım. bu ürünler akmıyor ve 12 saat yüzde duruyor.
valla ben duvağı tepeden taktırıyım diyorum.
topuz yapıp yukardan duvak olsa hoş olabilir.
sen nasıl düşündün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?