2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet kuzum bolluk var Bende severim havlu konusunda biraz sıkıntılarım var. Havluyu en fazla 2 gün kullanırım :26: Bide koklama huyum var. Bişey kokarsa tiksinirim
Bende ıslanınca kokunca hoşlanmam değişmesi lazım bende sık sık değiştiricem kesin
sohbet için teşekkürler.

iyi akşamlar gelincikler
İyi akşamlar kuzum

Çok güzel bir seçim edam

sagol kuzum

bencede yoook boyna yeni gelin olmycan canım

aman kızım bu örtü olmayınca eski gelin mi olacaktım sanki al bohcada ev botu aldım diye bizimkiler laf etti tüylü topuklu terlik almak şart dediler misal ama herkes bohca acılırken ayy ne şirin nereden aklına geldi kız diye güldü ve benim kullanacagım birsey oldugu için gayet mutluydumda annem benim kızın hic ceyizi yok diyo saga sola tabak canagı saymyor kadın ceyizden gerci dantel olarakta pikelerim yok sadece

o zaman taksitle al tabi kuzum
sagol canım 800 adet 250 tl olacak inşallah

sohbet için teşekkürler.

iyi akşamlar gelincikler

görüşürüz canım

Bende ıslanınca kokunca hoşlanmam değişmesi lazım bende sık sık değiştiricem kesin

İyi akşamlar kuzum

Evet bu nedenle sık sık yıkayacağız ve yıpranacaklar zamanla. Bu nedenle havlularımı kullanacağım için içim rahat fuzuli değiller

Kendimi nasılsa avutuyorum

Gayet iyiymiş canım fiyatı

Tanıdık şart böyle yerlerde

Amin canim insallah
Bu arada takma kirpik ben denemedim hic ama denemek lazim

Evet canim ya artik az zaman kaldi son elli gun benim

Neden siz bu kadar sorun yaşadınız canım ?

canım kardeşim bastıracagı için biz internetten bakıyorduk nişanlımla sonra kardeşime kodunu söylüyorduk oda sıgmıyo diyodu sonra tekrar yeni davetiye en sonunda kardeşim katalogu canlı olarak getirdi inşallah bu sefer olur kınada damat tarafından otobüs kalkacak bizim buraya nikhahtada her iki taraftanda kalkacak ee bunların saatlerini falanda yazınca uzun oluyo

Amin canim insallah
Bu arada takma kirpik ben denemedim hic ama denemek lazim

kesinlikle kına ve dügününde yaptır derim canım makyaj inanılmaz yakısıyo

Evet canim ya artik az zaman kaldi son elli gun benim

senin cuma sanırım öylemi ? benimde pazar senin dügün günün benim kına günüm

merhaba canımm valla kimsede yok canım sıkılıyordu benimde

Ay canım yeni gördüm.
ben de takma kirpik taktırcam.
mAKYözle anlaştık. porselen makyaj yapacak.
takma kirpik ve dekolte makyajı hediyesi olacak.
İnşallah güzel olur.
saç için daha kuaför ayarlamadım.
sen ne yapçan bu konuda canım?

çok iyi yapmıssın canım takma kirpik takmalıyız süper oluyo
benim sürekli gittigim kuaförüm var nişandada sacımı makyajımı herseyimi tek basına yaptı yine ona gidicem konustuk ama fiyat hakkında birşey demedi daha bi daha gittigimde konusam tekrar ama memnunum ben baskasına gitmem inşallah bu yüzden parayı abartmaz dügünde nasıl bir sac yapacaksın ?

ben 200 ye anlaştım makyaj için canım. mac ve kryolan ürünleri ile yapıyor.
sen de ürünlerini sor canım. bu ürünler akmıyor ve 12 saat yüzde duruyor.
valla ben duvağı tepeden taktırıyım diyorum.
topuz yapıp yukardan duvak olsa hoş olabilir.
sen nasıl düşündün?

canım bana nişanda ürünleri söyledi ama ben yine unuttum ama ne yaparsa yapsın memnundum ben gece boyunca hic cıkmamıstı
aslında tepeden bazen hosuma gidiyor prenses modelede yakısıyor ama sonra vazgeciorum aslında sadece masa olsa daha cok yakısıyor bana ama zaten sacım tutmuyo kuaför onca saat dayanmaz diyo dıs cekimde aynı gün olacak sabah 8.30 gibi bitmeli kuafördeki işler inşallah ve nikahsa saat 16:00 da o saate kadar dagılır gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…