- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Merhaba kızlar.
Neler yapıyorsunuz?
canım kardeşim bastıracagı için biz internetten bakıyorduk nişanlımla sonra kardeşime kodunu söylüyorduk oda sıgmıyo diyodu sonra tekrar yeni davetiye en sonunda kardeşim katalogu canlı olarak getirdi inşallah bu sefer olurkınada damat tarafından otobüs kalkacak bizim buraya nikhahtada her iki taraftanda kalkacak ee bunların saatlerini falanda yazınca uzun oluyo
kesinlikle kına ve dügününde yaptır derim canımmakyaj inanılmaz yakısıyo
senin cuma sanırım öylemi ? benimde pazar senin dügün günün benim kına günüm
evet canim persembe kina cuma dugun hayirlisiyla baska yer bulamadik bir de aile israr etti kina persembe olmali diye mecburen oyle yapildi cok apar topar oldu bizim bu isler oyle evimiz gibi hazir degildi bir ay icinde salon tutuldu yapilacaklara karar verildi basladik bitti oldu canim
canım bana nişanda ürünleri söyledi ama ben yine unuttum ama ne yaparsa yapsın memnundum ben gece boyunca hic cıkmamıstı
aslında tepeden bazen hosuma gidiyor prenses modelede yakısıyor ama sonra vazgeciorum aslında sadece masa olsa daha cok yakısıyor bana ama zaten sacım tutmuyo kuaför onca saat dayanmaz diyo dıs cekimde aynı gün olacak sabah 8.30 gibi bitmeli kuafördeki işler inşallah ve nikahsa saat 16:00 da o saate kadar dagılır gider
evet canım mecburen yoksa yetişemicem.canım sen çok erken gidicekmişsin kuaföre.
ben aynı gün dış çekim konusunda kararsızım. çünkü akşam oynamak zıplamak gerekçek düğünde.
yorgunluk olabilir diye düşünüyorum.
ama senin sadece nikahtı de mi canım?
nikahtan sonra bir şey yapıcakmısınız?
evet canım mecburen yoksa yetişemicem.
evet canım sadece nikah aksam içinde birsey düşünmüyoruz bu konuda nişanlımla uyusamadık ne yapacagımız konusunda ve sonra en hayırlısı hic birsey yapmayalım dedik
anladım canım. :)
İnşallah güzel geçer her şey.
Balayından sonra artık yeni topik açarız inşallah. yeni evliler topiği v.s
canım acmıstık biz bir tane arada yine orayada yazıyoruz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677025 buama ben evlendikten sonra cok sık burada olamayacagım evimizde internet istemiyoruz çünkü ancak anneme geldikce selam veririm artık :44:
aslında bende sıkılırım ama internet olursada şuan oldugu gibi basından kalkamam ister istemez eşim eve geldiginde oda onun basına gececek vs gerek yok o yüzdenanladım canım.
artık arada yazarsın. ben internetsiz sıkılırım gündüz. ondan istiyorum. :)
aslında bende sıkılırım ama internet olursada şuan oldugu gibi basından kalkamam ister istemez eşim eve geldiginde oda onun basına gececek vs gerek yok o yüzden
1 gün daha bitttianladım canım daha iyi o zaman sizin için öylesi.
1 gün daha bitttisenin 1 ay 13 günün kaldı
Ay evet canım yaa...
1,5 aydan düşmeye başladık. :)
senin de 1 ay 22 günün kalmış.
oooh valla sayın siz son son günleri bize daha aylar var...napıyosunuz bakayım güzeller hazırlıklar tamam mı son bi buçuk aylara girilmiş..
bende 1.5 aya yaklasıyorum
cocuklugumu hatırlıyorum cok özel gelirdi gelin olacak kişiler bana :)
sonra bundan bir yıl önce bile şu kalan 1.5 ayları düşünüp gelin olanların yerine koyardım kendimi acaba duyguları nasıl diye düşünürdüm şimdidde tam içerisindeyimvayy bee
oooh valla sayın siz son son günleri bize daha aylar var...napıyosunuz bakayım güzeller hazırlıklar tamam mı son bi buçuk aylara girilmiş..
ahh canım o aylar dedigin o kadar cabuk gececek ki son 4 ay yazısnı gördükten sonra nasıl gecti anlamadımtamamlıyoruz canım yavas yavas sen neler yapıyosun
İnan çok çabuk geçiyor canım.
Hazırlıklar tamamlanıyor adım adım.
hemde çok zorBen de düşünürdüm aynı şeyleri canım.
çok değişik duygular gerçekten.
bazen inanması zor geliyor. :)
vallaha 2012den beri bekliyoz geçmesini bana pek hızlı geçmiyor gibi ama bakalım :26:
rabbim kolaylık versin kızlar şimdiden sıkıntısı bastı beni sizi tahmin bile edemiyorum ayyy ne kadarda heycan verici demi son aylara girmek evleriniz mobilyalarınız gelinlikleriniz herbişeyiniz tamamlanmıştır muhtemelen ne güzel yaa o koşuştuma bitmiştir bari ben hala başlamadım bişiler yapmaya benimki erzurumdaydı üç güne geliyor inşallah derhal başlıcam bakmaya eksiklerime ıvır zıvır hiç birşeyim yok... gelsin hele bi pederi soyup alışverişe götüreceğim derrrhal...
anlatın bakayım nasıl seçtiniz mobilyalarınızı falan renkler ne tonlarda cıvıl cıvıl mı yoksa sadelikten yana mı davrandınızşimdiki yeni gelin evleri bi afet oluyor vallahi ben pek kararsızım fikir olur banada..
zaman kısaldıkca daha cabuk akıyor canım sürkli ugras var cünkü..telaslar devam canım hatta bizim evin bosalması nisan ortası oldugundan daha bizim kosturma son günlere kadar sürer:44: ben daha sadeciyim canım hep hayalimde olan renkleri sectim..evimizde krem,kahve, cappuccino renkleri bulunacak inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600164 aldıklarımızıda paylastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?