2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet canim persembe kina cuma dugun hayirlisiyla baska yer bulamadik bir de aile israr etti kina persembe olmali diye mecburen oyle yapildi cok apar topar oldu bizim bu isler oyle evimiz gibi hazir degildi bir ay icinde salon tutuldu yapilacaklara karar verildi basladik bitti oldu canim

olaun canım hayırlısıyla olsundaa

canım sen çok erken gidicekmişsin kuaföre.
ben aynı gün dış çekim konusunda kararsızım. çünkü akşam oynamak zıplamak gerekçek düğünde.
yorgunluk olabilir diye düşünüyorum.
ama senin sadece nikahtı de mi canım?
nikahtan sonra bir şey yapıcakmısınız?

evet canım mecburen yoksa yetişemicem.
evet canım sadece nikah aksam içinde birsey düşünmüyoruz bu konuda nişanlımla uyusamadık ne yapacagımız konusunda ve sonra en hayırlısı hic birsey yapmayalım dedik

anladım canım. :)
İnşallah güzel geçer her şey.
Balayından sonra artık yeni topik açarız inşallah. yeni evliler topiği v.s

anladım canım.
artık arada yazarsın. ben internetsiz sıkılırım gündüz. ondan istiyorum. :)
aslında bende sıkılırım ama internet olursada şuan oldugu gibi basından kalkamam ister istemez eşim eve geldiginde oda onun basına gececek vs gerek yok o yüzden

Ay evet canım yaa...
1,5 aydan düşmeye başladık. :)
senin de 1 ay 22 günün kalmış.

bende 1.5 aya yaklasıyorum
cocuklugumu hatırlıyorum cok özel gelirdi gelin olacak kişiler bana :)
sonra bundan bir yıl önce bile şu kalan 1.5 ayları düşünüp gelin olanların yerine koyardım kendimi acaba duyguları nasıl diye düşünürdüm şimdidde tam içerisindeyim vayy bee

Son düzenleme:
oooh valla sayın siz son son günleri bize daha aylar var... napıyosunuz bakayım güzeller hazırlıklar tamam mı son bi buçuk aylara girilmiş..

oooh valla sayın siz son son günleri bize daha aylar var... napıyosunuz bakayım güzeller hazırlıklar tamam mı son bi buçuk aylara girilmiş..

ahh canım o aylar dedigin o kadar cabuk gececek ki son 4 ay yazısnı gördükten sonra nasıl gecti anlamadım tamamlıyoruz canım yavas yavas sen neler yapıyosun

Ben de düşünürdüm aynı şeyleri canım.
çok değişik duygular gerçekten.
bazen inanması zor geliyor. :)

ahh canım o aylar dedigin o kadar cabuk gececek ki son 4 ay yazısnı gördükten sonra nasıl gecti anlamadım tamamlıyoruz canım yavas yavas sen neler yapıyosun

İnan çok çabuk geçiyor canım.
Hazırlıklar tamamlanıyor adım adım.

vallaha 2012den beri bekliyoz geçmesini bana pek hızlı geçmiyor gibi ama bakalım :26:

rabbim kolaylık versin kızlar şimdiden sıkıntısı bastı beni sizi tahmin bile edemiyorum ayyy ne kadarda heycan verici demi son aylara girmek evleriniz mobilyalarınız gelinlikleriniz herbişeyiniz tamamlanmıştır muhtemelen ne güzel yaa o koşuştuma bitmiştir bari ben hala başlamadım bişiler yapmaya benimki erzurumdaydı üç güne geliyor inşallah derhal başlıcam bakmaya eksiklerime ıvır zıvır hiç birşeyim yok... gelsin hele bi pederi soyup alışverişe götüreceğim derrrhal...

anlatın bakayım nasıl seçtiniz mobilyalarınızı falan renkler ne tonlarda cıvıl cıvıl mı yoksa sadelikten yana mı davrandınız şimdiki yeni gelin evleri bi afet oluyor vallahi ben pek kararsızım fikir olur banada..

Ben de düşünürdüm aynı şeyleri canım.
çok değişik duygular gerçekten.
bazen inanması zor geliyor. :)
hemde çok zor bu arada tugcecim kınada hangi müzikler calacak karar verdin mi yani tepsiyle cıkarken ve daha sonrasında kına yakılırken mesela kızlar yüksek yüksek tepelere ile cıkalım diyolar ama bende önce kınayı getir aney ile cıkayım aglatmaya calısın sonra aglayınca yüksek yüksek tepeelere calsın diyorum bird yeşim salkımın kına gecesi diye bir şarkısı var oda hosuma gidiyor ama hareketli :44: gerci o an hic bişey duymayız kesin ama

zaman kısaldıkca daha cabuk akıyor canım sürkli ugras var cünkü..telaslar devam canım hatta bizim evin bosalması nisan ortası oldugundan daha bizim kosturma son günlere kadar sürer:44: ben daha sadeciyim canım hep hayalimde olan renkleri sectim..evimizde krem,kahve, cappuccino renkleri bulunacak inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600164 aldıklarımızıda paylastım

ayyyy çok güzel herbişeylerin kuzucuğum özenerek baktım maşşallah diyim nazar etmiyim sadelik iyidir iyidir.. :)

öylemi dersin.. inşallah çabuk geçer benim uğraşlara ekstra bide sınavlarım girecek hepten beter olurum ben artıkın.. ya bişi diyimmi herşeyin tam gibi bile gelse aksilik olcakya son saniyeye kadar eksik çıkıyormuş rabbim hayırlısıyla yuvalarımızı kurmayı nasip etsinde inşallah bu koşturmalar tatlı telaşlar şimdi öyleymiş gibi gelmesede pek ilerde öyle gelir heralde... zira panik hallerde oluyor insan bu zamanlarda biliyorum bide ben mi pek şanslıyım bilmem nişanımda olmadık herşey başıma geldi ondan ödüm kopuyo şimdi inşallah düğüne öyle olmaz.. Allahım sen her türlü aksilikten bizi sakın yarabbiiiim... çok cici gelinler oluruz inşallah... şöyle görenlerin ağzını açıkta bırakçak güzellikte olalım hepimiz o güne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…