2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sagol canım benim daha cok güzelleri senin olsun inşallah
sen ne bölüm okuyordun canım ?tabi canım ya inşallah hersey düzgün bir şekilde aksiliksiz gider ama bakalım :44:inşallah canım..Amin ne güzel konustun

yok anacım ben sen kadar zevkli değilim inan bana nevresimlerine varya bayıldım yaa benimki görse dibi düşerdi benim aldıklarımıda beğenmedi zaten şimdi götürcem onu kendi beğensin alsın ne istiyosa... felsefe okuyorum kuzum filozof olcam ben büyüyüncee yaaaa kafayı zırtlatmassak tabii... inşallah inşallah hepimiz için bolca dua gerek ara ara okutturmak lazım büyüklere çok çabuk nazar değiyo bu dönemlerde e gelin moduna giriyosun bakışları değişiyo milletin.. iki defa babanneme refakatçi hastanede kaldım nasıl göz var millette iyiki bi nişanlıyım dedim eve gelir gelmez çatır çatır döktüm tabak çanak ne varsa ki hiç adetim değil olabildiğine yavaş bi insanım dolayısıyle kaza oranım çok düşüktür ilkinde hadi yorgunluktan dedim ikinciye eh yok artık oldum... rabbim kem gözlerden sakınsın hepimizi inşallah...

Gunaydin herkese guzel kizlar
Hava guzel biz guzel nolacak boyleeee

:)Allah iyiligini versin insallah ne de guzel anlatmissin cok hosuma gitti sabah sabah
Amin canim hepimizi Allah nazarlardan korusun

Günaydınnn kızlar neşeniz bol olsun bugünnnn

Canim ozdilek cok cok kiytirik ben bursaliyim inan sadece isim yapmis bir firma kesinlikle tavsiye etmem ne havlusunu ne bornozunu ne de battaniyesini
aldıklarım var bundan sonrasına bakcaz artık:26:

bizim olay hepten değişti biraz önce aldığım habere göre bizimkinin babası biz evden çıkalım o bizim daireye otursun biz asansörlü eve çıkalım demiş engelli kızları var onun için 20 yıldır akılları nerdeymiş acaba ve ben onların binasında oturmak istemiyorum çünkü sevmediğim insanlar var o binada bizimkine saydım saydım lafı bu iş bitti ya dedim ve hakketten buna sessiz kalırsa bitti bu iş ya ben arada kalmaktan yoruldum ya 6 senenin karşılığı bu mu ya bıktım sorun yaşamaktan

Zor zor yetişemiyorum Azıcık yavaş yahuCanım özdilek neden kötü olsun iyidir oda yılların markası

ben de öyle canım, kürkçü hanında çok güzelleri var

belki karşılaşmışta olabiliriz senle
:44:

aaa ele inaat'ta güzel hiç aklıma gelmedi.

diğer şarkıyı bilmiyorum,bi dinliyim.

bak bi de şey var. gülşah tütüncü:dua ediyorum

özel günlerde kullanırsın ancak.
bizim olayımız biraz zorla oldu istenmeyen damat olduğu için tercihim oydu ama sanırım düğün dansı hiç olmicak :26:

Hımm şimdi anladım canım

Kuzum sakin ol çözülecektir bence istemediğin biryerde oturtmaz sevdiğinde seni sakin ve net yaklaşş olaya hemen bitti gibi cümleler kurma zoruna gider

Canim oyle deme kiyamam sana
Kiraya mi cikacaktiniz canim o daireye gecme olayindan once?

Aa. O niye ? :26:

Ailevi meseleler dolayısıyla böyle konuşuyosun sanırım ama düğün arefesinde böyle tatsızlıklar olur, sıkma canını

Son düzenleme:

Ahhh canım benim ya :26: Çok üzüldüm. Ama sıkma canını ve nişanlınla daha sakin ve mümkün baş başa konuşun. Etraftan size karışan kişiler olmasın siz konuşurken. Birbirinizi dinleyin sakin sakin anlatın. Konuşmadan hallolmaz. O evde oturmamakta haklısın istemediğin insanlar varsa. Bunu daha sakin bir şekilde izah et ki onlarda bu işin olmayacağını bilsinler. Er yada geç bir yerde nasibiniz vardır. Evinizi tutacaksınız ben inanıyorum ama sende nişanlının sonuna kadar yanında ol. Her ne zorluk olursa olsun onu bırakmayı düşünme ve söyleme. Onuda biraz anlamaya çalış oda stresli. Erkekler bizim gibi detaylı düşünemiyor bunu biliyorsun. Nişanlına da bunu söyle. Ondan da sakin olmasını ve bu şekilde konuşmasını iste canım benim

Herşey hallolacak ben buna inanıyorum. Sende canını sıkma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…