- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Sagol canım benim daha cok güzelleri senin olsun inşallahayyyy çok güzel herbişeylerin kuzucuğum özenerek baktım maşşallah diyim nazar etmiyimsadelik iyidir iyidir.. :)
öylemi dersin.. inşallah çabuk geçer benim uğraşlara ekstra bide sınavlarım girecek hepten beter olurum ben artıkın.. ya bişi diyimmi herşeyin tam gibi bile gelse aksilik olcakya son saniyeye kadar eksik çıkıyormuş rabbim hayırlısıyla yuvalarımızı kurmayı nasip etsinde inşallah bu koşturmalar tatlı telaşlar şimdi öyleymiş gibi gelmesede pek ilerde öyle gelir heralde... zira panik hallerde oluyor insan bu zamanlarda biliyorum bide ben mi pek şanslıyım bilmem nişanımda olmadık herşey başıma geldi ondan ödüm kopuyo şimdi inşallah düğüne öyle olmaz.. Allahım sen her türlü aksilikten bizi sakın yarabbiiiim... çok cici gelinler oluruz inşallah... şöyle görenlerin ağzını açıkta bırakçak güzellikte olalım hepimiz o güne...
Sagol canım benim daha cok güzelleri senin olsun inşallah
sen ne bölüm okuyordun canım ?tabi canım ya inşallah hersey düzgün bir şekilde aksiliksiz gider ama bakalım :44:inşallah canım..Amin ne güzel konustun
olaun canım hayırlısıyla olsundaa
yok anacım ben sen kadar zevkli değilim inan bana nevresimlerine varya bayıldım yaa benimki görse dibi düşerdi benim aldıklarımıda beğenmedi zatenşimdi götürcem onu kendi beğensin alsın ne istiyosa... felsefe okuyorum kuzum filozof olcam ben büyüyüncee yaaaa kafayı zırtlatmassak tabii... inşallah inşallah hepimiz için bolca dua gerek ara ara okutturmak lazım büyüklere çok çabuk nazar değiyo bu dönemlerde e gelin moduna giriyosun bakışları değişiyo milletin.. iki defa babanneme refakatçi hastanede kaldım nasıl göz var millette iyiki bi nişanlıyım dedim eve gelir gelmez çatır çatır döktüm tabak çanak ne varsa ki hiç adetim değil olabildiğine yavaş bi insanım dolayısıyle kaza oranım çok düşüktür ilkinde hadi yorgunluktan dedim ikinciye eh yok artık oldum... rabbim kem gözlerden sakınsın hepimizi inşallah...
Günaydın canım hava güzel yaz geliyorGunaydin herkese guzel kizlar
Hava guzel biz guzel nolacak boyleeee
Günaydınnn kızlar neşeniz bol olsun bugünnnn
Günaydın canım hava güzel yaz geliyor
Günaydın canım inşallah bol bol gülelim
aldıklarım var bundan sonrasına bakcaz artık:26:Canim ozdilek cok cok kiytirik ben bursaliyim inan sadece isim yapmis bir firma kesinlikle tavsiye etmem ne havlusunu ne bornozunu ne de battaniyesini
canım sadece erkek gidince haklı tabi..
sagolsun bizim içinde bulunan kişi anlayıslı gerci o evini satmıs bizim ev sahibine..kadın çok iyi karsıladı biz 8 kişi gittik düşün hepimiz girmeyelim dedik ama kadın olurmu buyrun lütfen diye ısrar ettio zaman sorun yok kuzum kandıramazlar seni :26: bizimkilerde karısmıyor ama canım birseyede ellerini sürmüyorlar :26:
Zor zor yetişemiyorumAzıcık yavaş yahu Canım özdilek neden kötü olsun iyidir oda yılların markası
ben de öyle canım, kürkçü hanında çok güzelleri var
bizim olayımız biraz zorla oldu istenmeyen damat olduğu için tercihim oydu ama sanırım düğün dansı hiç olmicak :26:aaa ele inaat'ta güzel hiç aklıma gelmedi.
diğer şarkıyı bilmiyorum,bi dinliyim.
bak bi de şey var. gülşah tütüncü:dua ediyorum
özel günlerde kullanırsın ancak.
canım kardeşim bastıracagı için biz internetten bakıyorduk nişanlımla sonra kardeşime kodunu söylüyorduk oda sıgmıyo diyodu sonra tekrar yeni davetiye en sonunda kardeşim katalogu canlı olarak getirdi inşallah bu sefer olurkınada damat tarafından otobüs kalkacak bizim buraya nikhahtada her iki taraftanda kalkacak ee bunların saatlerini falanda yazınca uzun oluyo
bizim olay hepten değişti biraz önce aldığım habere göre bizimkinin babası biz evden çıkalım o bizim daireye otursun biz asansörlü eve çıkalım demiş engelli kızları var onun için 20 yıldır akılları nerdeymiş acaba ve ben onların binasında oturmak istemiyorum çünkü sevmediğim insanlar var o binadabizimkine saydım saydım lafı bu iş bitti ya dedim ve hakketten buna sessiz kalırsa bitti bu iş ya ben arada kalmaktan yoruldum ya 6 senenin karşılığı bu mu ya bıktım sorun yaşamaktan
Günaydın
Nasılsınız Güzel Gelinler
aldıklarım var bundan sonrasına bakcaz artık:26:
bizim olay hepten değişti biraz önce aldığım habere göre bizimkinin babası biz evden çıkalım o bizim daireye otursun biz asansörlü eve çıkalım demiş engelli kızları var onun için 20 yıldır akılları nerdeymiş acaba ve ben onların binasında oturmak istemiyorum çünkü sevmediğim insanlar var o binadabizimkine saydım saydım lafı bu iş bitti ya dedim ve hakketten buna sessiz kalırsa bitti bu iş ya ben arada kalmaktan yoruldum ya 6 senenin karşılığı bu mu ya bıktım sorun yaşamaktan
belki karşılaşmışta olabiliriz senle :44:
bizim olayımız biraz zorla oldu istenmeyen damat olduğu için tercihim oydu ama sanırım düğün dansı hiç olmicak :26:
günaydın kızlar, bugün içim duruk, sıkıntılı,
atamıyorum üzerimden
Günaydın canım hava güzel yaz geliyor
Günaydın canım inşallah bol bol gülelim
Aa. O niye ? :26:aldıklarım var bundan sonrasına bakcaz artık:26:
belki karşılaşmışta olabiliriz senle :44:
bizim olayımız biraz zorla oldu istenmeyen damat olduğu için tercihim oydu ama sanırım düğün dansı hiç olmicak :26:
aldıklarım var bundan sonrasına bakcaz artık:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?