2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzum sakin ol çözülecektir bence istemediğin biryerde oturtmaz sevdiğinde seni sakin ve net yaklaşş olaya hemen bitti gibi cümleler kurma zoruna gider

valla kuzum inceldiği yerden kopsun yeter bıktım dün annem bugün onun babası ya bizi düşünen yok bizimkinin de işine geliyo belli ki ses etmiyor ve devam ederse biter bu iş bu kadar net yani bana da yazık ya onun gönlü olsun bunun gönlü olsun ne hakları var beni elalemin işinde hergünn ağlatmaya

Bende iyiyim tatlım Biraz gerginim nişanlımla sabah biraz atıştık ama iyiyim yinede
Canım bir sorunmu var neden tartıştınız hazırlık aşamalarında oluyor maalesef bu tür durumlar

Kuzum nişanlınla çıkacaksınız bu işin içinden inanıyorum ben sakinliğini koru net birşekilde açıklamanı yap gerisini nişanlın halledecektir aileleri fazla karıştırmamaya çalışın olmaz diyip kestirip atın bazı şeyleri nişanlınla başbaşa sakince bir konuşun önce derim ama sinirli anlarında karar verme lütfen

Canım bir sorunmu var neden tartıştınız hazırlık aşamalarında oluyor maalesef bu tür durumlar

[/COLOR][/FONT][/B]

Düğün tarihi konusunda biraz tartıştıkta :26: Bugün konuşucaz dedi sabah bırakırken Öptü kokladı gönlümü almaya çalıştı ama ne biliyim şimdiden en azından bir belirlediğimiz tarih olsun istiyorum. Oda istiyo ama bunu bana pek yansıtamıyo :26:

nişanlımla konuşuyorum başka insanlarla muhatap olmadım şuana kadar ama madem öyle neden bize ev arayın diyolar ve biz yağmurda gidip ev arıoz çocuk mu kandırıyorlar yok kendilerine ev bulcaklar daha eşyalrını toplicaklar falan bizim oturcağımız yeri tadilat yapcaklar falan ee ne zamn olcak bu iş arayıp ağzıma geleni saymamak için zor tutuyorum inanki

Canim oyle deme kiyamam sana
Kiraya mi cikacaktiniz canim o daireye gecme olayindan once?
evet canım kiraya çıkacaktık ve ev bakın dediler şimdi de ben kira ödeyemem size dior e ödeme ben öderim kiramı ya sanki bana yapıyor hayrını oğlu için yapıyor sonuçta
Aa. O niye ? :26:

Ailevi meseleler dolayısıyla böyle konuşuyosun sanırım ama düğün arefesinde böyle tatsızlıklar olur, sıkma canını

karışmasalar olmuyor ya olmuyorr işte kahretsin ya

bilmiyorum nilcim napcamı bilmiyorum bırak onları gel başka yerde kendimiz tutalım evimizi kendimiz ödeyelim dedim bakalım ne dicek

Kuzum sen hiç moralini bozma. Tek yapman gereken bana bu yazdıklarının hepsini sakin bir şekilde nişanlına yada ailesine söyle. Kısa sürede bunları yapacağınız için kabul etmiyorum ve biz ev aramaya devam ediyoruz de kestir at konuyu.

Var mı böyle bi saçmalık ya sen zaten ev bulma konusunda ne kadar zorlandığın belli bide onları mı bekliyceksin ev bulacaklar toparlanıp yerleşicekler. Üstüne bide eviniz tadilat olacak. Sen hangi ara yerleşiceksin bu eve. Yok yok kuzum akla mantığa sığmaz bu. Ara nişanlına söyle bunları. Oda izah etsin ailesine ve daha da fazla dallanıp budaklandırmasınlar işi. Sana yazık ya vallahi size yazık. Zaten evlilik telaşı eşyasıydı eviydi telaşınız stresiniz var. Neden böyle yaparlar anlamam :26:

Canım erkekler bizim gibi planlı ve detaycı değiller ben belirliyorum tarihi söylüyorum gülüyor böyle hep istediği oluyor insanın öyle yap sen belirle uygundur demek kalsın
bilmiyorum nilcim napcamı bilmiyorum bırak onları gel başka yerde kendimiz tutalım evimizi kendimiz ödeyelim dedim bakalım ne dicek

İnşallah bir orta yolu bulunur seni daha fazla üzmez bu durum kuzum sakin ol ama

Ah canim ayni dertler bende de vardi hatta daha beterdi biz nisanli bile degildik bir turlu bir tarih koyamiyorduk valla acayip sinirleniyordum ben her allahin gunu kavga kiyamet gidiyordum insan istiyor ki bir yil mi iki yil mi ne kadar beklenecek bilsin
Tarihi koyduktan sonra rahatliyor insan
Erkekler kusura bakmayin ama baya bir odunlar bence hic dusunemeyenleri bile var
İnsallah konusarak halledeceksiniz canim

Belirlediğim tarihe birşey dediği yok. Sadece dediği şimdiden kesin konuşuyosun sonra o tarihi alamazsak kalmazsa yer üzüleceksin diyor. Bende dedim ki ben şuan bunu düşünmek zorundayım. En azından olabilme ihtimalini düşünmek zorundayım. Sen askerdeyken ben annenle mi konuşucam babanla mı konuşucam düğün tarihimi, balayımı v.s. Şimdiden senin fikrini bilmem gerek ki en azından ona göre hareket edelim. 2015 te bayramlar hangi zamana denk geliyor onlara falan baktım söyledim uygun bir tarih.

Sen askerdeyken nasıl konuşucaz dedim kaç kere geliceksin buraya sanki yada telefonda mı konuşucaz sanki saatlerce telefon muhabbeti yapabilicez dedim. Haklısın konuşalım bugün halledelim sorunumuzu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…