Günaydın canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Kuzum sakin ol çözülecektir bence istemediğin biryerde oturtmaz sevdiğinde seni sakin ve net yaklaşş olaya hemen bitti gibi cümleler kurma zoruna gider
Eve canim da bugun kizlarda bira dert tasa var galiba yazilanlari okudum da
Bugün moraller bozuk heralde :44:
Canım bir sorunmu var neden tartıştınız hazırlık aşamalarında oluyor maalesef bu tür durumlarBende iyiyim tatlımBiraz gerginim nişanlımla sabah biraz atıştık ama iyiyim yinede
valla kuzum inceldiği yerden kopsun yeter bıktım dün annem bugün onun babası ya bizi düşünen yok bizimkinin de işine geliyo belli ki ses etmiyor ve devam ederse biter bu iş bu kadar net yani bana da yazık ya onun gönlü olsun bunun gönlü olsun ne hakları var beni elalemin işinde hergünn ağlatmaya
Günaydın canımcımGünaydın günaydın günaydın
Günaydınlar olsun =)
Canım bir sorunmu var neden tartıştınız hazırlık aşamalarında oluyor maalesef bu tür durumlar
[/COLOR][/FONT][/B]
Ahhh canım benim ya :26: Çok üzüldüm. Ama sıkma canını ve nişanlınla daha sakin ve mümkün baş başa konuşun. Etraftan size karışan kişiler olmasın siz konuşurken. Birbirinizi dinleyin sakin sakin anlatın. Konuşmadan hallolmaz. O evde oturmamakta haklısın istemediğin insanlar varsa. Bunu daha sakin bir şekilde izah et ki onlarda bu işin olmayacağını bilsinler. Er yada geç bir yerde nasibiniz vardır. Evinizi tutacaksınız ben inanıyorum ama sende nişanlının sonuna kadar yanında ol. Her ne zorluk olursa olsun onu bırakmayı düşünme ve söyleme. Onuda biraz anlamaya çalış oda stresli. Erkekler bizim gibi detaylı düşünemiyor bunu biliyorsun. Nişanlına da bunu söyle. Ondan da sakin olmasını ve bu şekilde konuşmasını iste canım benim
Herşey hallolacak ben buna inanıyorum. Sende canını sıkma olur mu
evet canım kiraya çıkacaktık ve ev bakın dediler şimdi de ben kira ödeyemem size dior e ödeme ben öderim kiramı ya sanki bana yapıyor hayrını oğlu için yapıyor sonuçtaCanim oyle deme kiyamam sana
Kiraya mi cikacaktiniz canim o daireye gecme olayindan once?
Aa. O niye ? :26:
Ailevi meseleler dolayısıyla böyle konuşuyosun sanırım ama düğün arefesinde böyle tatsızlıklar olur, sıkma canını
Kuzum nişanlınla çıkacaksınız bu işin içinden inanıyorum ben sakinliğini koru net birşekilde açıklamanı yap gerisini nişanlın halledecektir aileleri fazla karıştırmamaya çalışın olmaz diyip kestirip atın bazı şeyleri nişanlınla başbaşa sakince bir konuşun önce derim ama sinirli anlarında karar verme lütfen
Sıkma canını canım, bu dünyada sadece olmuşla ölmüşe çare yokEvet keyifler pek yok sanırımBenimde canım sıkkın biraz ama halledices sanırım. Nişanlım öyle söyledi sabah beni bırakırken
Günaydın canımcım
Gün aydın olsun bakalım
nişanlımla konuşuyorum başka insanlarla muhatap olmadım şuana kadar ama madem öyle neden bize ev arayın diyolar ve biz yağmurda gidip ev arıoz çocuk mu kandırıyorlar yok kendilerine ev bulcaklar daha eşyalrını toplicaklar falan bizim oturcağımız yeri tadilat yapcaklar falan ee ne zamn olcak bu iş arayıp ağzıma geleni saymamak için zor tutuyorum inanki
[/B][/COLOR]
Canım erkekler bizim gibi planlı ve detaycı değiller ben belirliyorum tarihi söylüyorum gülüyor böyle hep istediği oluyor insanın öyle yap sen belirle uygundur demek kalsınDüğün tarihi konusunda biraz tartıştıkta :26: Bugün konuşucaz dedi sabah bırakırkenÖptü kokladı gönlümü almaya çalıştı ama ne biliyim şimdiden en azından bir belirlediğimiz tarih olsun istiyorum. Oda istiyo ama bunu bana pek yansıtamıyo :26:
bilmiyorum nilcim napcamı bilmiyorum bırak onları gel başka yerde kendimiz tutalım evimizi kendimiz ödeyelim dedim bakalım ne dicek
Sıkma canını canım, bu dünyada sadece olmuşla ölmüşe çare yok
Naber fıstık, seninde mi moral bozuk
Naber fıstık, seninde mi moral bozuk
Düğün tarihi konusunda biraz tartıştıkta :26: Bugün konuşucaz dedi sabah bırakırkenÖptü kokladı gönlümü almaya çalıştı ama ne biliyim şimdiden en azından bir belirlediğimiz tarih olsun istiyorum. Oda istiyo ama bunu bana pek yansıtamıyo :26:
Canım erkekler bizim gibi planlı ve detaycı değiller ben belirliyorum tarihi söylüyorum gülüyor böyle hep istediği oluyor insanın öyle yap sen belirle uygundur demek kalsın
İnşallah bir orta yolu bulunur seni daha fazla üzmez bu durum kuzum sakin ol ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?