Amin canim insallah
Aynen oyle ikimiz de dert etmiyoruz elbet bi ara alinir sonra alinir veya hic alinmasa da problem degil tek kanepeyle de evlenebilirim onemli olan agiz tadimiz yerinde olsun
Kartal köprüsünde inersen kuzum KM23 var birde 16KH var. Bunlar tam hastanenin önünden geçer.
Peki babanın kardeşleri uyum sağlamıyor mu canım? Onlarıda araştırdınız mı ? Gerçi vermek isterler mi bilmem ama öyle birşey olsa ben gözüm kapalı veririm kardeşime aileme. Rabbim kimseye yaşatmasın öyle birşey :26:
Evet sizin içinde ne kadar zor bir durum. Çaresiz kalıyosunuz :26:
Amin kuzum inşallahSizde tabiki sürekli baktırın Rabbim büyük İkisi zor ve yorucu olur canım çok haklısın hepiniz bir anda gittiniz larissada yok
Allah razı olsn tatlımCok gecmisler olsun canim
Selam canim hosgeldin
Ben de bahcede sokak kedilerine bakiyorum surekli yemek koyuyorum diye beni cok seviyorlar ben de onlari mincikliyorum tabi firsat bu firsat deyip
Artik kapiyi acip disari cikmak imkansiz hale geldi ustume basima tirmaniyorlar cok sekerler ya
amin canımm benimmm dün gittik eve baktım evin planı iyi hoştu ama mutfak küçüktü yani buzdolabım dışarda kalıyordu onun dışında beğendim bazı tadilatlar var tabikayınbabaya söyledim başka bi ev daha var adam içini yapıyor falan dedi oraya bakacaklar bugün nişanlım falan ben gidemiyorum maalesef resimlerini çekin dedim bende bakalım olur inşaAllah ya daraldım artık evim olsun istiyorum bende hatemoğlunun benim için ayrı bi yeri vardır olivium ilk açıldığında destek için gitmiştim arefelerde falan giderdim hep kurtarıcı kasiyerdim ben ikitelli maslak profilo olivium hepsinde emeğim var ama bi kendini bilmez yüzünden arkama bakmadan gittim işte yok canım tanıyamadım muhtemelen benden sonra girmiştir 4 yıl oldu ayrılalı dediğim gibi bizim damatlığında ceketi ekru pantolonu siyah ha bu arada dün kendime binsallı aldım bordo sarı renkte 180 liraya aldım ilk girdiğim dünkkan ve ilk giydiğim bindallıyı aldım nişanlım çok hoş çok güzel dedi diye yoksa daha sonra 120ye bile bulduk yani özlemin dediği yere gitcektim halbuki ama bizimki gerek yok gezmeye çok güzel bu dedi
Edam artık hiç karşılaşamıyoruz nerelerdesin
yardımların için saol kuzummsağlayan vardır elbet 4.kuşağa kadar veren olabiliyor tabiki kan grubunun tutması ve ameliyata engel bi hastalığının olmaması gerekiyor tansiyon şeker ghibi ama bu zamnda böyle biri var mı ki küçücük çocuklarda bile var şeker falan yani olmadı kadavra sırasına girecek işte herşey Rabbim den canım ne diyelim ki
evet canım Rabbime sığındık bizde vardır onun bi bildiği :26:zor ki ne zor canım baş ağrım bi tuttu ki yemek bile yiyemedim dün doğru dürüstgerçi yemesem bana kar olur bişey yoktur umarım larissa yoğunluktan gelmiyordur inşaAllah :26:
Allah razı olsn tatlım
Gittiğinde bak kuzum
tamam
a101 ci oldum çıktım iyice.ne var ne yok diye bi gezeyim dedim, baktım zeytin peynirlik var renkli renkli porselen. hemmmmmeeen aldımm
evet canım Rabbime sığındık bizde vardır onun bi bildiği :26:zor ki ne zor canım baş ağrım bi tuttu ki yemek bile yiyemedim dün doğru dürüstgerçi yemesem bana kar olur bişey yoktur umarım larissa yoğunluktan gelmiyordur inşaAllah :26:
Hoşgeldin canım iyidir çok şükür uğraşıyorum ben sen ne yapıyorsunnapıyosunuz kızlar
kuzummmm yengem bizdeydi kac gündür ceyiz vs ugrasıyoruz işte gerci cok dantelim yok benim ama yyinede ütü bitmiyor gerci baya hurclar doldu masallah
Evet bende sürekli takip ediyorum
Beğendiklerimi alıyorumGüzel şeyler geliyor ama züccaciye olarak
Kıyamam kuzum olsun insan yemek yemeyince bu sefer dermansız kalır azda olsa atıştırmak lazımYoğunluktandır inşallah:26:
Hoşgeldin canım iyidir çok şükür uğraşıyorum ben sen ne yapıyorsun
Ohh ohh bayağı olmuş çeyiz desene benimde hiç dantelim yok şahsen olmasına da gönlüm razı değil yatak başı falan yapılacak galiba aslında istemiyorum ama olacak sanırım mecburen
aynen canım bende çalışıyrum iş güç zayıflama derdindeyimmm bu ara fenaaa sardım bu olaya
chef ürünleri dimi. bu aldığımda super chef. cidden cok güzeeel.
baya bişey aldım ben a101 den
Evet canımA101 bizim sayemizde kazanıyor valla
biri a101 mi dedidün akşam sütyen yıkama topu kaptım bi tane
başka şeylerde vardı bakmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?