2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin canim insallah
Aynen oyle ikimiz de dert etmiyoruz elbet bi ara alinir sonra alinir veya hic alinmasa da problem degil tek kanepeyle de evlenebilirim onemli olan agiz tadimiz yerinde olsun

Kesinlikle öyle canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh

yardımların için saol kuzumm sağlayan vardır elbet 4.kuşağa kadar veren olabiliyor tabiki kan grubunun tutması ve ameliyata engel bi hastalığının olmaması gerekiyor tansiyon şeker ghibi ama bu zamnda böyle biri var mı ki küçücük çocuklarda bile var şeker falan yani olmadı kadavra sırasına girecek işte herşey Rabbim den canım ne diyelim ki

Amin kuzum inşallahSizde tabiki sürekli baktırın Rabbim büyük İkisi zor ve yorucu olur canım çok haklısın hepiniz bir anda gittiniz larissada yok

evet canım Rabbime sığındık bizde vardır onun bi bildiği :26:zor ki ne zor canım baş ağrım bi tuttu ki yemek bile yiyemedim dün doğru dürüstgerçi yemesem bana kar olur bişey yoktur umarım larissa yoğunluktan gelmiyordur inşaAllah :26:

Cok gecmisler olsun canim
Allah razı olsn tatlım

Ben de bahcede sokak kedilerine bakiyorum surekli yemek koyuyorum diye beni cok seviyorlar ben de onlari mincikliyorum tabi firsat bu firsat deyip
Artik kapiyi acip disari cikmak imkansiz hale geldi ustume basima tirmaniyorlar cok sekerler ya

Ama ama yerim ben onları yaa.. Çok seviyorum valla imkanım olsa alıp besliycem ama yok :26:

inşallah bu ev daha cok siner içine canım bizde pazar günü ölcü almaya gidecektik ama oturan kadın evde yokmus..bakalım bugün yada pazartesi aksam evdeysem gidelim dicek ev sahibi aynı canım bizim takımda öyle oyy bindallında hayırlı olsun cıkmıs aradan iyi olmus
olsun canım ya daha hayırlı olmustur inşallah oradan cıkmak senin için

Edam artık hiç karşılaşamıyoruz nerelerdesin

kuzummmm yengem bizdeydi kac gündür ceyiz vs ugrasıyoruz işte gerci cok dantelim yok benim ama yyinede ütü bitmiyor gerci baya hurclar doldu masallah

Rica ederim canım benim her zaman

Haklısın canım. Çocukta bile şeker çıkıyor. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Cuma vakti dualarımız kabul olur inşallah. En yakın zamanda da bulunur böbrek

tamam

a101 ci oldum çıktım iyice. ne var ne yok diye bi gezeyim dedim, baktım zeytin peynirlik var renkli renkli porselen. hemmmmmeeen aldımm

Evet bende sürekli takip ediyorum

Beğendiklerimi alıyorum Güzel şeyler geliyor ama züccaciye olarak

Kıyamam kuzum olsun insan yemek yemeyince bu sefer dermansız kalır azda olsa atıştırmak lazım Yoğunluktandır inşallah:26:
napıyosunuz kızlar
Hoşgeldin canım iyidir çok şükür uğraşıyorum ben sen ne yapıyorsun
kuzummmm yengem bizdeydi kac gündür ceyiz vs ugrasıyoruz işte gerci cok dantelim yok benim ama yyinede ütü bitmiyor gerci baya hurclar doldu masallah

Ohh ohh bayağı olmuş çeyiz desene benimde hiç dantelim yok şahsen olmasına da gönlüm razı değil yatak başı falan yapılacak galiba aslında istemiyorum ama olacak sanırım mecburen

aynen canım bende çalışıyrum iş güç zayıflama derdindeyimmm bu ara fenaaa sardım bu olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…