2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin canım inşallah cümlemize , evet bende hatırlıyorum zan işte su gibi akıyor

Selam canım az kalmış maşallah.son zamanlarda neleri hallettin son hazırlıkların nasıl gitti

Geçen hafta çeyizi atlattim canım bugünde son gelinlik provama gidiyorum yarın teslim alicaz evle ilgili işler bitti Kına düğün kosturmacasi başladı canım ya yetistiricez ama inş Rabbim isteyen herkesin islerini su gibi akitsin inş

Merhaba kızlarr sizden bir konuda yardım isteyeceğim abim evlenecek ve beyaz eşya almayı düşünüyor ama hangi marka alalım hangi model alalım hiç bilgimiz yok sizler çeyizinize hangi marka model aldınız rica etsem beni bilgilendirimsiniz ?

O 3 kilo gitmiyor işte canım siz nasıl yapıyorsunuz diyeti sporlamı destekliyorsunuz spor yapmam gerek

ben akşamları eve geç gittiğim için yarım saat kendi çapımda spor yapıyorum haklısın 1 kilo bile olsa dert bu yaniiiiiiii ama düğünüme kadar acilen zayıflamam gerek

ben çok araştıraraktan bütün beyaz eşyalarımız arçelik inox aldım hem servis garanti açısından umarım memnun kalırım

ben akşamları eve geç gittiğim için yarım saat kendi çapımda spor yapıyorum haklısın 1 kilo bile olsa dert bu yaniiiiiiii ama düğünüme kadar acilen zayıflamam gerek

Bende akşamları yapmak istiyorum yemek yedikten sonra yapmaya halim kalmıyor ee öncesindede yapamıyorum herkes beraber sofrada beni bekliyor oluyor o saatlerde Stresten verirsin verir daha 4 ay var

Bende akşamları yapmak istiyorum yemek yedikten sonra yapmaya halim kalmıyor ee öncesindede yapamıyorum herkes beraber sofrada beni bekliyor oluyor o saatlerde Stresten verirsin verir daha 4 ay var

ay bilemiyorum canım ya ben stresten daha kilo almasam diyorum
bende akşam salata yiyorum bi tek
2 SAAT SONRA FALAN SPOR

Selam gelincikleerr
Hazırlıklar nasıl gidiyor, nasılsınıız??

Kesinlikle stresten kilo veriliyor :18:
Ama ben dün tartıldım kilo almışım çok mutlu oldum
47 den / 49 olmuşum heyo

benimde pikeler falan yok öyle off kuzum içim daralıyo şu eve gidip ölcü alma işinden..daha önce cok basıma geldiginden biliyırum ve korkuyorum şu ev olmazsa sorun cıkarsa naparız diye

Amin canım inşallah :) kına telaşları bende de var zamanım da var ayarlicam inşallah kına için muzik hediye ikram ayarladin mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…