Bende diyetteyim az yiyorum yani yaza kadar gidecek 3 kilo kararım kesin
hepsini borca yatırdın dimi
sorma yabenim sıkıntım çok canım borç harç çeyiz yedi bitirdi beni
3 kilomubenim vermem gereken 15 kilonun yanındaaaaa ohoooooooooo
Ay canım maşallah. ne kadar çabuk geçti.
hatırlıyorum da sen de 1 ay 20 gün falan yazıyordu.
Hatta ben benim de öyle az günüm kalacak mı diyordum.
benim de azalmaya başladı.
Allah mutluluk ve huzur dolu bir hayat versin yeni hayatında inşallah.
Selam canım az kalmış maşallah.son zamanlarda neleri hallettin son hazırlıkların nasıl gitti
evlenen, evlenecek olan herkesin tüm derdi şu borçlar.
Allah ödeme kolaylığı versin inşAllah :106:
O 3 kilo gitmiyor işte canım siz nasıl yapıyorsunuz diyeti sporlamı destekliyorsunuz spor yapmam gerek
Merhaba kızlarr sizden bir konuda yardım isteyeceğim abim evlenecek ve beyaz eşya almayı düşünüyor ama hangi marka alalım hangi model alalım hiç bilgimiz yok sizler çeyizinize hangi marka model aldınız rica etsem beni bilgilendirimsiniz ?
ben akşamları eve geç gittiğim için yarım saat kendi çapımda spor yapıyorumhaklısın 1 kilo bile olsa dert bu yaniiiiiiii ama düğünüme kadar acilen zayıflamam gerek
ben çok araştıraraktan bütün beyaz eşyalarımız arçelik inox aldım hem servis garanti açısından umarım memnun kalırım
Bende akşamları yapmak istiyorum yemek yedikten sonra yapmaya halim kalmıyor ee öncesindede yapamıyorum herkes beraber sofrada beni bekliyor oluyor o saatlerdeStresten verirsin verir daha 4 ay var
cevabın için çok teşşekkür ederim hemen bakıyorum.umarım memnun kalır güzel günlerde kullanırsın.
ay bilemiyorum canım ya ben stresten daha kilo almasam diyorum
bende akşam salata yiyorum bi tek
2 SAAT SONRA FALAN SPOR
Kıyamam kuzum olsun insan yemek yemeyince bu sefer dermansız kalır azda olsa atıştırmak lazımYoğunluktandır inşallah:26:
Hoşgeldin canım iyidir çok şükür uğraşıyorum ben sen ne yapıyorsun
Ohh ohh bayağı olmuş çeyiz desene benimde hiç dantelim yok şahsen olmasına da gönlüm razı değil yatak başı falan yapılacak galiba aslında istemiyorum ama olacak sanırım mecburen
Almazsın canım spor yapıyorsun vücut buna izin vermez
Amin canım inşallah :) kına telaşları bende de var zamanım da var ayarlicam inşallah kına için muzik hediye ikram ayarladin miGeçen hafta çeyizi atlattim canım bugünde son gelinlik provama gidiyorum yarın teslim alicaz evle ilgili işler bitti Kına düğün kosturmacasi başladı canım ya yetistiricez ama inş Rabbim isteyen herkesin islerini su gibi akitsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?