2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

napıyosunuz kızlar

iyiyim canım sen napıosun?

inşaAllah canım ya cumadan sonra gidecekler Onu bekliyorum bende aynen hayırlısı buymuş diyorum canım inşaAllah alırsın ölüçülerini canım ya herşey zamanın da olur umarım bizimkide pazar günü perde bakalım falan diyordu evi ayarladık sanki ben bindallımı çok sevdim hepten onu mu giysem napsam diyorum

Rica ederim canım benim her zaman

Haklısın canım. Çocukta bile şeker çıkıyor. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Cuma vakti dualarımız kabul olur inşallah. En yakın zamanda da bulunur böbrek

aminn canımm aminnn allah razı olsun senden

benimde pikeler falan yok öyle off kuzum içim daralıyo şu eve gidip ölcü alma işinden..daha önce cok basıma geldiginden biliyırum ve korkuyorum şu ev olmazsa sorun cıkarsa naparız diye

Kuzum içini ferah tut bakıyım niye sorun olsun Allah korusun her şey de vardır bir hayır

inşallah canım önce bulun tabiki canım off zamanlarmız azaldı ya aslına baska kıyafet almadıysan olur hemde daha iyi benceetek kıyafet

Kuzum içini ferah tut bakıyım niye sorun olsun Allah korusun her şey de vardır bir hayır

ne biliyim canım ya biz ev sahibine parayı verdik oda içerideki kadına evin satın almak için parasını vermişler bende kadını aradım ev sahibini biz salı günü tapu işlemleri için gidicez sen sakın sıkma canını falanb diyo ama bilmiyorum

çalışıyorum canım bende iş güç uğraşıyoruz işte

Yazı bekliyorum bende ısınsın akşamları spordayım hep

ohh ohh yandan

benimde pikeler falan yok öyle off kuzum içim daralıyo şu eve gidip ölcü alma işinden..daha önce cok basıma geldiginden biliyırum ve korkuyorum şu ev olmazsa sorun cıkarsa naparız diye
kasma kendini kuzum rahat ol kötüyü çağırma boşver akışına bırak benimde pike takımım var napcam bunları diyordum annem zorla koydu :26:

inşallah canım önce bulun tabiki canım off zamanlarmız azaldı ya aslına baska kıyafet almadıysan olur hemde daha iyi benceetek kıyafet
almadım ama yeni aldığım bi kıyafet var daha doğrusu nişanlım aldım kuzenin düğününde giydim 2 saat geç kaldım düğüne çünkü onu giycem millet gördü giyme falan diyen oldu ama ben kıyafete doymadım kii bindallıyı da çok seviyorum ondan tek mi onu giysem diyorum
çalışıyorum canım bende iş güç uğraşıyoruz işte

bizim zayıflama topiğine gelmişsin hoşgeldin

Biraz karışık ama canım herkes yerinde sonuçta bir sorunda bulursun milleti o yüzden içini ferah tut sorunsuz halledilecek

senin topik hangisiydi canım ben o kadar çok topiğe girdimki bazıları hiç cevap yazmıyo insana bende sinir olup girmiyorum oraya bidaha

kızlar biz dün kredi çektik eşyalarımız gelinlik fotograf halı perde için inşallah yüzümüz kara çıkmaz rabbim ödeme kolaylıgı verir

kızlar biz dün kredi çektik eşyalarımız gelinlik fotograf halı perde için inşallah yüzümüz kara çıkmaz rabbim ödeme kolaylıgı verir

Rabbim kolaylığını verir canım merak etme. Çok iyi yapmışsınız kredi çekip hepsini peşin olarak halledersiniz.

Bizimde aklımızda o var bakalım hayırlısı

malesef bu işler kredi çekmeden olmuyor canım yaaa.....

benim nişanlımın ailesi de kredi çekti...

Allah yuva kuranlara yardım eder.... merka etme borçtaa ödenir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…