napıyosunuz kızlar
inşaAllah canım ya cumadan sonra gidecekler Onu bekliyorum bendeinşallah bu ev daha cok siner içine canım bizde pazar günü ölcü almaya gidecektik ama oturan kadın evde yokmus..bakalım bugün yada pazartesi aksam evdeysem gidelim dicek ev sahibiaynı canım bizim takımda öyle oyy bindallında hayırlı olsun cıkmıs aradan iyi olmus olsun canım ya daha hayırlı olmustur inşallah oradan cıkmak senin için
Rica ederim canım benim her zaman
Haklısın canım. Çocukta bile şeker çıkıyor. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Cuma vakti dualarımız kabul olur inşallah. En yakın zamanda da bulunur böbrek
benimde pikeler falan yok öyleoff kuzum içim daralıyo şu eve gidip ölcü alma işinden..daha önce cok basıma geldiginden biliyırum ve korkuyorum şu ev olmazsa sorun cıkarsa naparız diye
havalar biraz ısınsa koşuya çıkıcam dışarı
aminn canımm aminnn allah razı olsun senden
iyiyim canım sen napıosun?
inşaAllah canım ya cumadan sonra gidecekler Onu bekliyorum bendeaynen hayırlısı buymuş diyorum canım inşaAllah alırsın ölüçülerini canım ya herşey zamanın da olur umarım bizimkide pazar günü perde bakalım falan diyordu evi ayarladık sanki ben bindallımı çok sevdim hepten onu mu giysem napsam diyorum
Kuzum içini ferah tut bakıyım niye sorun olsun Allah korusun her şey de vardır bir hayır
iyiyim canım sen napıosun?
inşaAllah canım ya cumadan sonra gidecekler Onu bekliyorum bendeaynen hayırlısı buymuş diyorum canım inşaAllah alırsın ölüçülerini canım ya herşey zamanın da olur umarım bizimkide pazar günü perde bakalım falan diyordu evi ayarladık sanki ben bindallımı çok sevdim hepten onu mu giysem napsam diyorum
Yazı bekliyorum bende ısınsın akşamları spordayım hep
Kesinlikle öyle canımAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh
kasma kendini kuzum rahat ol kötüyü çağırma boşver akışına bırakbenimde pikeler falan yok öyleoff kuzum içim daralıyo şu eve gidip ölcü alma işinden..daha önce cok basıma geldiginden biliyırum ve korkuyorum şu ev olmazsa sorun cıkarsa naparız diye
almadım ama yeni aldığım bi kıyafet var daha doğrusu nişanlım aldım kuzenin düğününde giydim 2 saat geç kaldım düğüne çünkü onu giycem millet gördü giyme falan diyen oldu ama ben kıyafete doymadım kiiinşallah canımönce bulun tabiki canım off zamanlarmız azaldı ya aslına baska kıyafet almadıysan olur hemde daha iyi benceetek kıyafet
çalışıyorum canım bende iş güç uğraşıyoruz işte
ne biliyim canım ya biz ev sahibine parayı verdik oda içerideki kadına evin satın almak için parasını vermişler bende kadını aradım ev sahibini biz salı günü tapu işlemleri için gidicez sen sakın sıkma canını falanb diyo ama bilmiyorum
kasma kendini kuzum rahat ol kötüyü çağırma boşver akışına bırakbenimde pike takımım var napcam bunları diyordum annem zorla koydu :26:
almadım ama yeni aldığım bi kıyafet var daha doğrusu nişanlım aldım kuzenin düğününde giydim 2 saat geç kaldım düğüne çünkü onu giycem millet gördü giyme falan diyen oldu ama ben kıyafete doymadım kiibindallıyı da çok seviyorum ondan tek mi onu giysem diyorum
bizim zayıflama topiğine gelmişsin hoşgeldin
Ohh ohh suyundan da:118:
kızlar biz dün kredi çektik eşyalarımız gelinlik fotograf halı perde için inşallah yüzümüz kara çıkmaz rabbim ödeme kolaylıgı verir
lelelele sakineeeeee :118::122::119::124:
kızlar biz dün kredi çektik eşyalarımız gelinlik fotograf halı perde için inşallah yüzümüz kara çıkmaz rabbim ödeme kolaylıgı verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?