2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Rabbim kolaylığını verir canım merak etme. Çok iyi yapmışsınız kredi çekip hepsini peşin olarak halledersiniz.

Bizimde aklımızda o var bakalım hayırlısı

aynen canım bizde öyle düşündük borcumuz tek bi yere olsun 20 bin çektik 25 bin olarak ödencek geri inegölden alıcaz eşyalarımızı uygun fiyata bizim çalıştıgımız firmalardan birinden nasip olursa bakalım

malesef bu işler kredi çekmeden olmuyor canım yaaa.....

benim nişanlımın ailesi de kredi çekti...

Allah yuva kuranlara yardım eder.... merka etme borçtaa ödenir.....

aynen canım nişanlım benim kendi adına çekti ama babası abileri hepsi bir ödeyecek bakalım babası daha abileriyle konuşacak ama bekliyorum heyecanla tepkilerini

Faiz oranı neydi canım? Birde hangi bankadan ve kaç ay vadeli çektiniz?

Bana total biraz fazla geldi de ondan sormak istedim.

Bende ailem için ihtiyaç kredisi çektim. 10.000 çektim 11.000 ödüyorum. 24 ay vadeli.

senin topik hangisiydi canım ben o kadar çok topiğe girdimki bazıları hiç cevap yazmıyo insana bende sinir olup girmiyorum oraya bidaha

70-79 topiği canım denk gelmedi mi sana ben okuyorum seni diyorum bu nicki tanıyorum ben bi yerden bi de baktım ki gelincikler arasındasın

Faiz oranı neydi canım? Birde hangi bankadan ve kaç ay vadeli çektiniz?

Bana total biraz fazla geldi de ondan sormak istedim.

Bende ailem için ihtiyaç kredisi çektim. 10.000 çektim 11.000 ödüyorum. 24 ay vadeli.

canım yanlıs hatırlamıyosam faiz oranı 1.2
36 ay vadeli çektik biz krediyi iş bankasından en uygunu o geldi bize

70-79 topiği canım denk gelmedi mi sana ben okuyorum seni diyorum bu nicki tanıyorum ben bi yerden bi de baktım ki gelincikler arasındasın

ay canım şimdi gördüm kusura bakma bende kilona baktım 65 sin ya bu kız 70-79 topiğinde değildir dedim ama topiğe baktım şimdi gördüm ayy diyet arkadaşımı olduk şimdi biz sen neler uyguluyosun canımmm

canım yanlıs hatırlamıyosam faiz oranı 1.2
36 ay vadeli çektik biz krediyi iş bankasından en uygunu o geldi bize

Hımm doğrudur canım. Şuan ne durumda kredi faiz oranları pek bilgim yok. Bende ing den çekmiştim. Kredi faiz oranı 0,88 di. 88 tl de dosya masrafı aldılar. Şansıma diyeyim artık kampanyanın son günüydü hemde Ertesi günde paramı aldım

Zaman çok çok önemli böyle kredi çekmek için. Bende nisanda çekmiştim aslında şuan belkide vardır kampanya ama baktınız mı bilmiyorum :26:

canım bencede o elbiseyi giyme baska bir dügünde yine giyersin eger baska abiye istemiyorsan dedigim gibi sadece bindallı giymek daha güzel ben kına zamanı kıyafet degiştirmek istemedigim için sadece abiye aldım
v asagıda bir sorum var
Biraz karışık ama canım herkes yerinde sonuçta bir sorunda bulursun milleti o yüzden içini ferah tut sorunsuz halledilecek
canım ev sahibiyle konustum sanırım pazartesi gidicez ölcü için ama şimdi ev sahibi aklımı karıstırdı bence perdeci ile birlikte gel dedi yanlıs olmasın dedi.ben normal tül ile güneslik istiyorum eskisi gibi uzun olacak tüller onun dısında birsey olmayacak bi mutfakta kararsızım tabi..ben zeytinburnundayım perdeciler carsısı burada adam normal tül için ölcü almaya gelmez gibi geliyor o kadar yolu annemde alabilir zaten..ama tabi ya olmazsa diyorum şimdi sorum ne yapayım ? zeytinburnumu bu konuda daha uygundur gazi mahallesimi burada cok dükkan olması fiyat arttırrmı yoksa tam tersi gazide tek tük olan dükkanlarmı pahalıdır

evet canım bu ay sonuda çıkıyomuş faiz oranları malesef o yüzden acele ettik bizde

evet canım bu ay sonuda çıkıyomuş faiz oranları malesef o yüzden acele ettik bizde

Şimdiden çekmeniz çok iyi olmuş o zaman canım Hatta faiz oranları düştüğünde yapılandırma bile yapabilirsiniz. Kârınız olur

Genelde dükkan yoğunluğu neredeyse orada rekabet vardır daha uyguna yapabilirler kuzum bence ev sahibinin söylediği kafanı karıştırmasın belkide bu işleri net bilmiyordur yanlışlık olmasın diye perdeci gelip alsın ölçüyü demiş bazı durumlarda onların ölçüleri farklı olabilir haklı ama dediğin gibi ufak farklılık olsa da bu durumda çok farketmez zaten ama bilmediğinden söyleyebileceğini düşündüm ben

Bak gidiyor makine ayy nasıl anlamsız bir şarkı

hakketten yaaaaaa

Şimdiden çekmeniz çok iyi olmuş o zaman canım Hatta faiz oranları düştüğünde yapılandırma bile yapabilirsiniz. Kârınız olur

öyle bi durum varmı bilmiyorum canım araştırmak gerek ama benim hiç işim olmuyo artık evlendikten sonra bakarız 20 bin yetermiki gelinlik halı perde mobilyaya yaa

hakketten yaaaaaa

öyle bi durum varmı bilmiyorum canım araştırmak gerek ama benim hiç işim olmuyo artık evlendikten sonra bakarız 20 bin yetermiki gelinlik halı perde mobilyaya yaa

Var canım. Ama şöyle ki çektiğiniz kredi faiz oranın altında bir faiz oranıysa geçerlidir bu durum. Hem totalinizden düşer hemde aylık taksitleriniz biraz daha az olur. Bence takipte olun bankanızın faiz oranlarını

Yetedebilir yetmeyedebilir. Alacağınız mobilyanın fiyatına bağlı. Gelinliğin v.s. herşeyin fiyatına bağlı canım. İş sizde bitiyor yani 20 bini geçmesin derseniz ona göre mobilyada bulabilirsiniz. Nerede oturuyorsun canım? Semte görede fiyatlar oldukça değişiklik gösteriyor.

ben evlenince bursada oturucam canım mobilyalarımızıda inegölden alıcaz nasipse dediğin gibi takip edelim şu bankayı inşallah düşer oranlar

öyle evet 69,7 ile girdim ama bu topik daha hareketliydi ondan 70lere katıldım bende dikkat etmeye çalışıyorum özellikle yaptığım bişey yok canım beyaz ekmek yemiyorum zorunlu olmadıkça çayda şekeri kestim falan cips kola abur cubur tarzı da çok çok nadir tüketiyorum falan filan

ama ben giymek istiyordum kuzu olmaz mı topu topu 1 saat giycem çünkü :26: ve başka düğünde giyemem herhalde onu özel bi kıyafet çünkü :26: canım benim nişanlımda zeytinburnu uygun demişti bana ama bi fiyat araştır istersen ayrıca ölçüyü sende alabilirsin bizim evinkileri biz aldık 20-30cm fazla söylersin olur biter yani bence de adamı götürmeye gerek yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…