öyle evet 69,7 ile girdim ama bu topik daha hareketliydi ondan 70lere katıldım bendedikkat etmeye çalışıyorum özellikle yaptığım bişey yok canım beyaz ekmek yemiyorum zorunlu olmadıkça çayda şekeri kestim falan cips kola abur cubur tarzı da çok çok nadir tüketiyorum falan filan
ama ben giymek istiyordum kuzu olmaz mı topu topu 1 saat giycem çünkü :26: ve başka düğünde giyemem herhalde onu özel bi kıyafet çünkü :26: canım benim nişanlımda zeytinburnu uygun demişti bana ama bi fiyat araştır istersen ayrıca ölçüyü sende alabilirsin bizim evinkileri biz aldık 20-30cm fazla söylersin olur biter yani bence de adamı götürmeye gerek yok ki
Kına müzikleri hazır canım bi sistemi kurucam ben ses icin, çerezler ve ikramları da haftaya alicazAmin canım inşallah :) kına telaşları bende de var zamanım da var ayarlicam inşallah kına için muzik hediye ikram ayarladin mi
hakketten yaaaaaa
öyle bi durum varmı bilmiyorum canım araştırmak gerek ama benim hiç işim olmuyoartık evlendikten sonra bakarız 20 bin yetermiki gelinlik halı perde mobilyaya yaa
Var canım. Ama şöyle ki çektiğiniz kredi faiz oranın altında bir faiz oranıysa geçerlidir bu durum. Hem totalinizden düşer hemde aylık taksitleriniz biraz daha az olur. Bence takipte olun bankanızın faiz oranlarını
Yetedebilir yetmeyedebilir. Alacağınız mobilyanın fiyatına bağlı. Gelinliğin v.s. herşeyin fiyatına bağlı canım. İş sizde bitiyor yani20 bini geçmesin derseniz ona göre mobilyada bulabilirsiniz. Nerede oturuyorsun canım? Semte görede fiyatlar oldukça değişiklik gösteriyor.
bende sadece sabahları ekmek yiyorum sarı bugday ekmegı yada tam bugday ekmegı baska ekmek yemıyorum seker zaten kullanmıyorum çikolata çok seviyorum amaçekmecemde dünden yarım kalan bi çikolata var napsamki onu
aynı mesaj gelmiş kız
ben evlenince bursada oturucam canım mobilyalarımızıda inegölden alıcaz nasipsedediğin gibi takip edelim şu bankayı inşallah düşer oranlar
hayrına birisine ver bence sen o çikolatayıbende bayadır yemiyorum çikolatayı
İnternetciğim sağolsun bu aralar benden çok kopuyordaArada böyle saçmalıklarda yapabiliyor
İnşallah canım benim. Fiyatlar ne durumda orada? Mesela bu gönderdiğin yatak odası ve yemek odası ne kadar?
Bu arada çok beğendim model ve renk harikaaa
ay kıyamıyorum yaaa birine vermeye mideye indirsem nolurkiiiiii
olsun canım biz saçmalıklara açığız her daimmm
canım bu gönderdiğim yatak yemek firması benim çalıştıgım magazanın eski çalıştıgı firma geliş fiyatından ürünleri alabiliriz maximum 4.500 tl ikisi daha düşükte olabilir yemek masası sandalyelerini istedigim renk yaptırabiliyorum ama ben inegöldeki modelleri görmeden tamam budur diyemiyorum sence nasıllll
Bence harika ben çok çok beğendim. Hatta düşündüğüm modeller arasında diyebilirim
Markası nedir canım bunun?
İnternet sitesi falan var mı?
Bu arada fiyat süperKalite bakımından nasıldır sence canım. Sen çalıştığın için anlıyosundur illaki :26:
AminnnnEş adaylarımıza da sabır versin
ayy canım
markası alçelik mobilya canım sitesi var ama giriş için kullanıcı adı ve şifre istiyor istersen verebilirim.
işte benimde derdim şu ki inegöle gidip malını görmem lazım ürünün masası bana çok ince geldi açıkçası tereddütteyim :26:
nişanlıma göre bu başka modele bakmaya gerek yokişte bizz kızlar
Kesinlikle öyle seviyolarsa katlanıcaklar mecburr
Evet herşey onlar için. Herşey güzel bir yuva, mutlu, huzurlu bir yaşam için
Evet , Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh
Hımm benim içinde o önemli canım illa gidip elimle dokunup bakıcam her bir yanına
O kadar para veriyoruz canım mecbur incik cıncık etmeliyiz bence
Amiiinnnn inşallahhh
aynen canım tabikide
:109::106::106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?