2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar size beğendiğim yatak odası ve yemek odasını modelini gösteriyimmiiiiiiiiiii bunları alırsam ikisini çok uyguna alıyoruzzzz

bende sadece sabahları ekmek yiyorum sarı bugday ekmegı yada tam bugday ekmegı baska ekmek yemıyorum seker zaten kullanmıyorum çikolata çok seviyorum ama çekmecemde dünden yarım kalan bi çikolata var napsamki onu

hakketten yaaaaaa

öyle bi durum varmı bilmiyorum canım araştırmak gerek ama benim hiç işim olmuyo artık evlendikten sonra bakarız 20 bin yetermiki gelinlik halı perde mobilyaya yaa

Var canım. Ama şöyle ki çektiğiniz kredi faiz oranın altında bir faiz oranıysa geçerlidir bu durum. Hem totalinizden düşer hemde aylık taksitleriniz biraz daha az olur. Bence takipte olun bankanızın faiz oranlarını

Yetedebilir yetmeyedebilir. Alacağınız mobilyanın fiyatına bağlı. Gelinliğin v.s. herşeyin fiyatına bağlı canım. İş sizde bitiyor yani 20 bini geçmesin derseniz ona göre mobilyada bulabilirsiniz. Nerede oturuyorsun canım? Semte görede fiyatlar oldukça değişiklik gösteriyor.

aynı mesaj gelmiş kız

bende sadece sabahları ekmek yiyorum sarı bugday ekmegı yada tam bugday ekmegı baska ekmek yemıyorum seker zaten kullanmıyorum çikolata çok seviyorum ama çekmecemde dünden yarım kalan bi çikolata var napsamki onu

hayrına birisine ver bence sen o çikolatayı bende bayadır yemiyorum çikolatayı

ben evlenince bursada oturucam canım mobilyalarımızıda inegölden alıcaz nasipse dediğin gibi takip edelim şu bankayı inşallah düşer oranlar

İnşallah canım benim. Fiyatlar ne durumda orada? Mesela bu gönderdiğin yatak odası ve yemek odası ne kadar?

Bu arada çok beğendim model ve renk harikaaa

hayrına birisine ver bence sen o çikolatayı bende bayadır yemiyorum çikolatayı

ay kıyamıyorum yaaa birine vermeye mideye indirsem nolurkiiiiii

İnternetciğim sağolsun bu aralar benden çok kopuyorda Arada böyle saçmalıklarda yapabiliyor

olsun canım biz saçmalıklara açığız her daimmm

İnşallah canım benim. Fiyatlar ne durumda orada? Mesela bu gönderdiğin yatak odası ve yemek odası ne kadar?

Bu arada çok beğendim model ve renk harikaaa

canım bu gönderdiğim yatak yemek firması benim çalıştıgım magazanın eski çalıştıgı firma geliş fiyatından ürünleri alabiliriz maximum 4.500 tl ikisi daha düşükte olabilir yemek masası sandalyelerini istedigim renk yaptırabiliyorum ama ben inegöldeki modelleri görmeden tamam budur diyemiyorum sence nasıllll

Bence harika ben çok çok beğendim. Hatta düşündüğüm modeller arasında diyebilirim

Markası nedir canım bunun?

İnternet sitesi falan var mı?

Bu arada fiyat süper Kalite bakımından nasıldır sence canım. Sen çalıştığın için anlıyosundur illaki :26:

ayy canım
markası alçelik mobilya canım sitesi var ama giriş için kullanıcı adı ve şifre istiyor istersen verebilirim.
işte benimde derdim şu ki inegöle gidip malını görmem lazım ürünün masası bana çok ince geldi açıkçası tereddütteyim :26:
nişanlıma göre bu başka modele bakmaya gerek yok işte bizz kızlar

Hımm benim içinde o önemli canım illa gidip elimle dokunup bakıcam her bir yanına

O kadar para veriyoruz canım mecbur incik cıncık etmeliyiz bence

Markafonide güzel şey yok bu sefer ya yeni kampanyada başlamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…