2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızzzllaaaarrrr burdaki tanıdıklarım beni tanıyanlar kim varsa hepinizi çok özledim
neler oldu hayatımda neler değişti bi bilseniz
ankarada olanları davet edim burdan
2 AĞUSTOS DÜĞÜNÜM VAR
evleniyorum ve darısı tüm bekar nişanlı sözlü arkadaşlarıma diyorum
:123:

haklısın canım dogru diyosun bir dükkan olmazsan diger dükkan burdadedigim gibi bir mutfakta kararsızım iki perde kullanmamak için sto mu yaptırsam oraya diyorum yada karsısı bos arazi sadece kısa tül mü alsam ki oraya güneslik olmasa :44:

kuzum sen madem istiyorsun o zaman mutlaka gşy nasıl bisey o zaman cidden ben gitmiyim o taraflara dimi ya ben alamam ama annem tecrübeli kadın öyle diyince aklım karıstı

iyi akşamlar kızlar ya size bişey sorcam aranızda victoriasecret ürünleri kullanan varmı özellikle parfüm ve vücut losyonu bide nette nerden alabilirim bi el tın şu işe ya:44:

Hadi hayırlı olsun. Nerede olacak düğünün?
Atlar gelirim belki :):)

Hayirli ugurlu olsun canim benim de 9mayista insallah

iyi akşamlar kızlar ya size bişey sorcam aranızda victoriasecret ürünleri kullanan varmı özellikle parfüm ve vücut losyonu bide nette nerden alabilirim bi el tın şu işe ya:44:

Parfum kullanmadim canim ama vucut losyonu kullandim markafoni ara sira veriyor kozmetik basligi altinda gordugun kampanyalarin icine bak mutlaka yakalarsin cok sık veriyorlar

Parfum kullanmadim canim ama vucut losyonu kullandim markafoni ara sira veriyor kozmetik basligi altinda gordugun kampanyalarin icine bak mutlaka yakalarsin cok sık veriyorlar

ya hep denk gelirdim şimdi almayı kafama koydum ya denk gelmez artık saolsun bende bi araştırayım nerelerde satılıyo diye baktım satan yerlerde buldum aslında ama bu seferde hangisini alcama karar veremedim canım ya:44:

Kararsiz gelin mavi tonlarinda olablar guzel oluyor ama hangisi hatirlamiyorum tatlim

Kararsiz gelin mavi tonlarinda olablar guzel oluyor ama hangisi hatirlamiyorum tatlim

valla hayatımın hiç bir evresinde bu düğün hazırlıklarında olduğu gibi kararsız kalmamıştımdeneme yanılma yöntemiyle bulucam artık şekerim napıyım başka

Stor yaptır canım kullanımı kolay diyorlar desen desen varlar çokta şıklar storlar karar senin tabi

Gunaydin kizlar:)
Bir numarali dimple dun evlenmisti dimi
Hadi darisi basimiza Allah mutlu etsin hepimizi

günaydın gelinciklerr bugün düğünümüz var mı acaba :44:

ay kıyamıyorum yaaa birine vermeye mideye indirsem nolurkiiiiii

kıy kıy yoksa o sana kıycak

kuzum sen madem istiyorsun o zaman mutlaka gşy nasıl bisey o zaman cidden ben gitmiyim o taraflara dimi ya ben alamam ama annem tecrübeli kadın öyle diyince aklım karıstı

ay bilemedim şimdi ben çok severek aldım onu giymezsem üzülürüm ama giyme diyenler oldu bana yakışıp yakışmadığından değil hatta gelinden daha güzel duruyorsun demişlerdi mint yeşiliydi kıyafetim kendime yakıştırdığım tek renk aynı kıyafeti iki kere giyme diyerekten ama ben masrafa sokmak istemiyorumm onları ki bunu da bana nişanlım almıştı 320 liraya bakalım oz amana kadar ne değişcek bende mutfağı %90 stor yapcam daha kullanışlı hani şu zebralı modeller var ya canım onlardan salonu da öyle yapabilirim duruma bağlı evi bi halletsek soluğu zeytinburnunda alcaz

onu da listeye ekliyim madem bide bişey sorcam bu avatarımızın yanındaki mavi kuş ne anlama geliyor :26:
o kuş yakında yuvadan uçacağına delalet ediyor beğenilerin çokluğuyla o kuş sayısı da artıyor canım ben öyle biliyorum
Gunaydin kizlar:)
Bir numarali dimple dun evlenmisti dimi
Hadi darisi basimiza Allah mutlu etsin hepimizi

günaydın canım ilk gelinimizi yolculadık mıı ne güzell darısı tüm bekarlarımıza inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…