Genelde dükkan yoğunluğu neredeyse orada rekabet vardır daha uyguna yapabilirler kuzum bence ev sahibinin söylediği kafanı karıştırmasın belkide bu işleri net bilmiyordur yanlışlık olmasın diye perdeci gelip alsın ölçüyü demiş bazı durumlarda onların ölçüleri farklı olabilir haklı ama dediğin gibi ufak farklılık olsa da bu durumda çok farketmez zaten ama bilmediğinden söyleyebileceğini düşündüm ben
öyle evet 69,7 ile girdim ama bu topik daha hareketliydi ondan 70lere katıldım bendedikkat etmeye çalışıyorum özellikle yaptığım bişey yok canım beyaz ekmek yemiyorum zorunlu olmadıkça çayda şekeri kestim falan cips kola abur cubur tarzı da çok çok nadir tüketiyorum falan filan
ama ben giymek istiyordum kuzu olmaz mı topu topu 1 saat giycem çünkü :26: ve başka düğünde giyemem herhalde onu özel bi kıyafet çünkü :26: canım benim nişanlımda zeytinburnu uygun demişti bana ama bi fiyat araştır istersen ayrıca ölçüyü sende alabilirsin bizim evinkileri biz aldık 20-30cm fazla söylersin olur biter yani bence de adamı götürmeye gerek yok ki
kızzzllaaaarrrr burdaki tanıdıklarım beni tanıyanlar kim varsa hepinizi çok özledim
neler oldu hayatımda neler değişti bi bilseniz
ankarada olanları davet edim burdan
2 AĞUSTOS DÜĞÜNÜM VAR
evleniyorum ve darısı tüm bekar nişanlı sözlü arkadaşlarıma diyorum
:123:
selam kızlar nasılsınız
Markafonide güzel şey yok bu sefer ya yeni kampanyada başlamışş
kızzzllaaaarrrr burdaki tanıdıklarım beni tanıyanlar kim varsa hepinizi çok özledim
neler oldu hayatımda neler değişti bi bilseniz
ankarada olanları davet edim burdan
2 AĞUSTOS DÜĞÜNÜM VAR
evleniyorum ve darısı tüm bekar nişanlı sözlü arkadaşlarıma diyorum
:123:
Merhaba canim iyiyim sen nasilsin
iyi akşamlar kızlar ya size bişey sorcam aranızda victoriasecret ürünleri kullanan varmı özellikle parfüm ve vücut losyonu bide nette nerden alabilirim bi el tın şu işe ya:44:
Evet ya bugub ben de birsey goremedim markafonide o yuzden modagrama baktim butun gun
Hadi hayırlı olsun. Nerede olacak düğünün?
Atlar gelirim belki :):)
Parfum kullanmadim canim ama vucut losyonu kullandim markafoni ara sira veriyor kozmetik basligi altinda gordugun kampanyalarin icine bak mutlaka yakalarsin cok sık veriyorlar
O Nasl bi site :26:
Kiyafet kozmetik falan var canim urunleri cok guzel aldim daha once memnun kaldim
ya hep denk gelirdim şimdi almayı kafama koydum ya denk gelmez artık saolsun bende bi araştırayım nerelerde satılıyo diye baktım satan yerlerde buldum aslında ama bu seferde hangisini alcama karar veremedim canım ya:44:
Kararsiz gelinmavi tonlarinda olablar guzel oluyor ama hangisi hatirlamiyorum tatlim
haklısın canım dogru diyosun bir dükkan olmazsan diger dükkan burdadedigim gibi bir mutfakta kararsızım iki perde kullanmamak için sto mu yaptırsam oraya diyorum yada karsısı bos arazi sadece kısa tül mü alsam ki oraya güneslik olmasa :44:
ay kıyamıyorum yaaa birine vermeye mideye indirsem nolurkiiiiii
kuzum sen madem istiyorsun o zaman mutlaka gşy nasıl biseyo zaman cidden ben gitmiyim o taraflara dimi ya ben alamam ama annem tecrübeli kadın öyle diyince aklım karıstı
o kuş yakında yuvadan uçacağına delalet ediyoronu da listeye ekliyim madembide bişey sorcam bu avatarımızın yanındaki mavi kuş ne anlama geliyor :26:
Gunaydin kizlar:)
Bir numarali dimple dun evlenmisti dimi
Hadi darisi basimiza Allah mutlu etsin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?