Gamzemin dügünü var usaşta dimple91in yanii sevincini tüm kalbimle paylasıyorummm
günaydın gelinciklerrbugün düğünümüz var mı acaba :44:
kıy kıy yoksa o sana kıycak
ay bilemedim şimdi ben çok severek aldım onu giymezsem üzülürüm ama giyme diyenler oldu banayakışıp yakışmadığından değil hatta gelinden daha güzel duruyorsun demişlerdi mint yeşiliydi kıyafetim kendime yakıştırdığım tek renk aynı kıyafeti iki kere giyme diyerekten ama ben masrafa sokmak istemiyorumm onları ki bunu da bana nişanlım almıştı 320 liraya bakalım oz amana kadar ne değişcek bende mutfağı %90 stor yapcam daha kullanışlı hani şu zebralı modeller var ya canım onlardan salonu da öyle yapabilirim duruma bağlı evi bi halletsek soluğu zeytinburnunda alcaz
o kuş yakında yuvadan uçacağına delalet ediyorbeğenilerin çokluğuyla o kuş sayısı da artıyor canım ben öyle biliyorum
günaydın canım ilk gelinimizi yolculadık mıı ne güzelldarısı tüm bekarlarımıza inşaAllah
günaydın gelinciklerrbugün düğünümüz var mı acaba :44:
kıy kıy yoksa o sana kıycak
ay bilemedim şimdi ben çok severek aldım onu giymezsem üzülürüm ama giyme diyenler oldu banayakışıp yakışmadığından değil hatta gelinden daha güzel duruyorsun demişlerdi mint yeşiliydi kıyafetim kendime yakıştırdığım tek renk aynı kıyafeti iki kere giyme diyerekten ama ben masrafa sokmak istemiyorumm onları ki bunu da bana nişanlım almıştı 320 liraya bakalım oz amana kadar ne değişcek bende mutfağı %90 stor yapcam daha kullanışlı hani şu zebralı modeller var ya canım onlardan salonu da öyle yapabilirim duruma bağlı evi bi halletsek soluğu zeytinburnunda alcaz
o kuş yakında yuvadan uçacağına delalet ediyorbeğenilerin çokluğuyla o kuş sayısı da artıyor canım ben öyle biliyorum
günaydın canım ilk gelinimizi yolculadık mıı ne güzelldarısı tüm bekarlarımıza inşaAllah
ay 4 ay 4 günümüz kalmış naşallahhhhh
Günaydın kızlarrrrrrr, birkaç gündür giremiyorum,
özledim sizi
Gamzemin dügünü var usaşta dimple91in yanii sevincini tüm kalbimle paylasıyorummm
Gunaydin canim masallah sana bursa gelini
nasıl gidiyo canım hazırlıklar neler yapıyosun bakim bende o yolda ilerliyorum malum
GünaydınlarrrrNasılsınız güzel gelinlerrr
İyiyim solicim sen nasilsin canim:)
Canim bitti hazirliklar simdi keyfime bakiyorum zayiflamaya calisiyorum en onemli yaptigim sey isyerindeki sicak cikolata makinasindan uzak durmaya calismak:) :) :)
Artik benim tek isim ceyizleri eve goturmek onlar icin de daha erken diyorum biraz keyfime bakiyorum canim sen nasilsin neler yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?