2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gamzemin dügünü var usaşta dimple91in yanii sevincini tüm kalbimle paylasıyorummm

Amin canim:) hep beraber insallah

kıydım kız arkadaşıma verdimm bravo banaaa vallaaa

nasıl gidiyo canım hazırlıklar neler yapıyosun bakim bende o yolda ilerliyorum malum

Canim bitti hazirliklar simdi keyfime bakiyorum zayiflamaya calisiyorum en onemli yaptigim sey isyerindeki sicak cikolata makinasindan uzak durmaya calismak:) :) :)
Artik benim tek isim ceyizleri eve goturmek onlar icin de daha erken diyorum biraz keyfime bakiyorum canim sen nasilsin neler yapiyorsun

Son düzenleme:

canım bende zayıflamaya çalışıyorum ya 3 kilo verdim bakalım 2-3 gündür yerimde sayıklıyorum halbuki yediklerime o kadar dikkat ediyorum valla.
ne dicem şimdi senin gelinliğin dikim aşamasındadır zayıfladıgında gelinlik bol falan gelirse nolucak benim en büyük tereddütüm bu şu zayıflama yolunda valla
benimde çeyiz alışverişim bitti sayılır artık incik mincik şeyler kaldı çok şükür hallettim borçlarıyla cebelleşiyorum
bizim bi eşyalar alıncak ev tutulcak ohooo daha işimiz varrr bide tabi benim bunlar için bursaya gitmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…