- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
GünaydınlarrrrNasılsınız güzel gelinlerrr
Günaydınlar
Çok iyiyim tatlım sen nasılsın
Maşallahh az bir zaman kaldı
canım bende zayıflamaya çalışıyorum ya 3 kilo verdim bakalım 2-3 gündür yerimde sayıklıyorum halbuki yediklerime o kadar dikkat ediyorum valla.
ne dicem şimdi senin gelinliğin dikim aşamasındadır zayıfladıgında gelinlik bol falan gelirse nolucak benim en büyük tereddütüm bu şu zayıflama yolunda valla
benimde çeyiz alışverişim bitti sayılır artık incik mincik şeyler kaldı çok şükür hallettim borçlarıyla cebelleşiyorum
bizim bi eşyalar alıncak ev tutulcak ohooo daha işimiz varrrbide tabi benim bunlar için bursaya gitmem gerek
Nasılsın canım
Canim benim gelinlik hazir duruyor ama oyle birden bes on kilo veremeyecegim icin sorun olmaz zaten:) uc kilocuk fazlaligim var keske verebilsem super olur
Gel bursaya buralarda hava misler gibi
İyiyim canım sen nasılsın
Bende iyiyim canım çok şükür
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
İyiyim ben de nehircim sukur halimize
dün çok yağmış yağmur canım sonra burdada başladı halada devam ediyormayısın başında gelicem bakalım gelinlik ev eşya halledicez inşallah siz ev tuttunuzmu yoksa varmıydı ev kız benim en az 10-15 kilo vermem lazım ondan taktım gelinliğe gelinliğin resmini göstersene kızzzz
Ay evet canim ya ama bu sabah beni acayip kizdirdi sinir oldum da gecti sonra valla gidip bogasim geldi o derece pasazadeyi
Evet canim dun cok yagdi masallah
Bizim ev tutuldu uc ay oldu icini ayarladik yavas yavas simdi son bir temizlik daha yapilip oturulacak kismetse o islere de nisanlim bakiyor ben emekli ettim kendimi artikgelinligimin uzerimde cekilmis resmi yok ama askidaki hali var onu atayim canim pek belli olmuyor modeli ama ince askilari var gogusteki taslardan Eki Görüntüle 1042935
Biz de seni ozledik larissacik nerde kaldin nerelerdesin:)?
Evet canim dun cok yagdi masallah
Bizim ev tutuldu uc ay oldu icini ayarladik yavas yavas simdi son bir temizlik daha yapilip oturulacak kismetse o islere de nisanlim bakiyor ben emekli ettim kendimi artikgelinligimin uzerimde cekilmis resmi yok ama askidaki hali var onu atayim canim pek belli olmuyor modeli ama ince askilari var gogusteki taslardan Eki Görüntüle 1042935
İyiyim canım benim sen nasılsın
Hayırdır tatlım. Büyük bir problem değildir inşallah
merhaba canım :)
çook yoğun bir haftaydısonunda atlattım
nasılsın neler yapıyorsun :)
Herkese günaydınnn.
Bugünde bitsin gitsinnnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?