2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canim benim gelinlik hazir duruyor ama oyle birden bes on kilo veremeyecegim icin sorun olmaz zaten:) uc kilocuk fazlaligim var keske verebilsem super olur
Gel bursaya buralarda hava misler gibi

Canim benim gelinlik hazir duruyor ama oyle birden bes on kilo veremeyecegim icin sorun olmaz zaten:) uc kilocuk fazlaligim var keske verebilsem super olur
Gel bursaya buralarda hava misler gibi

dün çok yağmış yağmur canım sonra burdada başladı halada devam ediyor mayısın başında gelicem bakalım gelinlik ev eşya halledicez inşallah siz ev tuttunuzmu yoksa varmıydı ev kız benim en az 10-15 kilo vermem lazım ondan taktım gelinliğe gelinliğin resmini göstersene kızzzz

Son düzenleme:

Evet canim dun cok yagdi masallah
Bizim ev tutuldu uc ay oldu icini ayarladik yavas yavas simdi son bir temizlik daha yapilip oturulacak kismetse o islere de nisanlim bakiyor ben emekli ettim kendimi artik gelinligimin uzerimde cekilmis resmi yok ama askidaki hali var onu atayim canim pek belli olmuyor modeli ama ince askilari var gogusteki taslardan

Allah güle güle giymeyi nasip etsin canım gelinliğini
satınmı aldın nerde yaptırdınn.. ohh iyimiş valla nişanlın hallediyosa bizimde öyle olcak büyük ihtimal ben burdan erişemeyeceğime göre
nerden tuttunuz evi kirası ne kadar kız ne soru soruyorum dimi yaa

Son düzenleme:

Canım oldukça gösterişli taşları üzerinde de çok güzel duruyordur eminim aşkla giy
İyiyim canım benim sen nasılsın

Bende iyiyim kuzum çok şükür

Hayırdır tatlım. Büyük bir problem değildir inşallah

Ya canim buyuk degil aslinda da ben cok sinirlendim
Gece saat ikide eve gitti kuzenleriyle gezdi falan sabah da en gec sekizde uyanip ise gitmesi gerekiyordu isi kendimize ait yani zaman derdi gec kaldi derdi yok ama hicaksatmaz saatli cikar evden neyse bu uyanmadi mesaj attim aradim anca dort kere arayinca acti gunaydin gec kaldin saat dokuz dedim anladi kacinciya aradigimi merak ettim yani ondan sinirlendim hic huyu degildir boyle yapmak ondan gerildim sanirim sonra konusalim mi dedim niye ki dedi bir de sevimli sevimli konusuyor mahcup oyle kapadik telefonu giyinip cikmis aradi gene birsey olmamis gibi konusmaya devam ettik oyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…