Allah güle güle giymeyi nasip etsin canım gelinliğini
satınmı aldın nerde yaptırdınn.. ohh iyimiş valla nişanlın hallediyosa bizimde öyle olcak büyük ihtimal ben burdan erişemeyeceğime göre
nerden tuttunuz evi kirası ne kadar kız ne soru soruyorum dimi yaa
merhaba canım :)
çook yoğun bir haftaydısonunda atlattım
nasılsın neler yapıyorsun :)
Canım oldukça gösterişli taşları üzerinde de çok güzel duruyordur eminim aşkla giy
Bende iyiyim kuzum çok şükür
günaydın canım hoşgeldin
aynen bitsin yaa 3 haftadır tatil yok çalışıyorummmmm yarın yatıcam artık yetersen nerde çalışıyosunn canımmm
Amin canım inşallahCok tesekkur ederim canim hep beraber daha da iyi gunlerimiz olacak insallah
Hoşbuldum tatlım naber
İnşaat şirk.ön muhasebeciyim
Amin canım inşallah
Boncuk nasılsın
Ay soracaksin tabi canimgelinligi satin aldim nisanlimin arkadasinin magazasi varmis kapalicarsida gittik burdan alalim dedi tabiiki dedim ilk begendigim buydu aldik hic gezmedim yani gerek yok indirimli alacaktik cunku 2bine anlastik
Evi ankara yolu ali bostancidan tuttuk kirasi 500lira 2+1 kombili dugun salonunu da ben soyleyeyim sarperi tuttuk 3500 liraya hic bes kurus elimi cebime attirmadi nisanlim sagolsun ortak isimiz var beraber dedi bu para zaten senin de kazancin dedi oyle iste canim
Ben bohca hazirliginda damatlik ayakkabisi dahil herseye 2bin harcadim kendime gelecekleri de dahil buna
Hoşbuldum tatlım naber
İnşaat şirk.ön muhasebeciyim
Ya canim buyuk degil aslinda da ben cok sinirlendim
Gece saat ikide eve gitti kuzenleriyle gezdi falan sabah da en gec sekizde uyanip ise gitmesi gerekiyordu isi kendimize ait yani zaman derdi gec kaldi derdi yok ama hicaksatmaz saatli cikar evden neyse bu uyanmadi mesaj attim aradim anca dort kere arayinca acti gunaydin gec kaldin saat dokuz dedim anladi kacinciya aradigimi merak ettim yani ondan sinirlendim hic huyu degildir boyle yapmak ondan gerildim sanirim sonra konusalim mi dedim niye ki dedi bir de sevimli sevimli konusuyor mahcupoyle kapadik telefonu giyinip cikmis aradi gene birsey olmamis gibi konusmaya devam ettik oyle iste
Herkese günaydınnn.
Bugünde bitsin gitsinnnnn..
iyi be ne olsun cumartesi sevinciiiiyiyim canım senden naber
naber fıstıkGünaydın Boncuğumm benimm
iyi be ne olsun cumartesi sevinciii
naber fıstık
Çalışıyorum tatlım napıyım. Şuan kendi işlerim azaldı bir boşluk gördüm hemen onu değerlendireyim diye ek iş aldım onu tamamlıyorum. Bitince de gelsin paracıklar
Aldığım ek iş biterse 500 tl para alıcam. Onuda değerlendirirm artık çeyizciklerimde
iyi be ne olsun cumartesi sevinciii
naber fıstık
Çalışıyorum tatlım napıyım. Şuan kendi işlerim azaldı bir boşluk gördüm hemen onu değerlendireyim diye ek iş aldım onu tamamlıyorum. Bitince de gelsin paracıklar
Aldığım ek iş biterse 500 tl para alıcam. Onuda değerlendirirm artık çeyizciklerimde
aynen canım valla sanki bugün pazar
aa ne ek işi canım bizde alabiliyozmu
Vaaay helal olsuuun
ek iş olarak ne yapıyosun
aa ne ek işi canım bizde alabiliyozmu
Yok kuzucanlar öyle ek iş değil bu
Kendi mesleğim yine. Ben Bilgisayar Programcısıyım.Nişanlımın patronu kendi mühendislik firması için web sitesi istemiş. Benden rica ettiler yapabilir mi diye. Bende yaparım dedim. Tanıdık diye fiyattada epey indirim yaptım.
site kuruyosun yanii anladımm. benim harcım değil o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?