2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim hep beraber insallah
Ay soracaksin tabi canim gelinligi satin aldim nisanlimin arkadasinin magazasi varmis kapalicarsida gittik burdan alalim dedi tabiiki dedim ilk begendigim buydu aldikhic gezmedim yani gerek yok indirimli alacaktik cunku 2bine anlastik
Evi ankara yolu ali bostancidan tuttuk kirasi 500lira 2+1 kombili dugun salonunu da ben soyleyeyim sarperi tuttuk 3500 liraya hic bes kurus elimi cebime attirmadi nisanlim sagolsun ortak isimiz var beraber dedi bu para zaten senin de kazancin dedi oyle iste canim
Ben bohca hazirliginda damatlik ayakkabisi dahil herseye 2bin harcadim kendime gelecekleri de dahil buna

Son düzenleme:

neresi canım kapalı çarşıda ismi ne? ben kiralıcam satın almaya gerek duymuyorum bende aygün moda eviyle anlaşmayı düşünüyorum inşallah bursada 7-8 gelinlikçi gezdim en ilgilisi ve uygunu aygün moda eviydi sağolsun
3 ay eve kira ödediniz dimi canım oda zor ya bizde ev arıyoruz bakalım bende 2+1 istiyorum bize yetsin yeter
bizde poyraz düğün salonunu tuttuk canım
bohçaları biz nişanda hallettik konu açtım buraya bakabilirsin istersen düğünde uğraşmayalım dedik

Son düzenleme:

Olur böyle şeyler canım kendi işiyse dert etme Sürekli yapmadığı sürece sorun yok demektir

Ahh o konuşmalar yok mu Bende her sabah nişanlımı uyandırırım. Bir sevinli konuşur ki kapatmak istemem

iyi be ne olsun cumartesi sevinciii

naber fıstık

Çalışıyorum tatlım napıyım. Şuan kendi işlerim azaldı bir boşluk gördüm hemen onu değerlendireyim diye ek iş aldım onu tamamlıyorum. Bitince de gelsin paracıklar

Aldığım ek iş biterse 500 tl para alıcam. Onuda değerlendirirm artık çeyizciklerimde

Vaaay helal olsuuun

ek iş olarak ne yapıyosun

iyi be ne olsun cumartesi sevinciii

naber fıstık

aynen canım valla sanki bugün pazar

aa ne ek işi canım bizde alabiliyozmu

Son düzenleme:
Vaaay helal olsuuun

ek iş olarak ne yapıyosun

aa ne ek işi canım bizde alabiliyozmu

Yok kuzucanlar öyle ek iş değil bu

Kendi mesleğim yine. Ben Bilgisayar Programcısıyım. Nişanlımın patronu kendi mühendislik firması için web sitesi istemiş. Benden rica ettiler yapabilir mi diye. Bende yaparım dedim. Tanıdık diye fiyattada epey indirim yaptım.

site kuruyosun yanii anladımm. benim harcım değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…