2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ertesi günün tatil olmasının verdiği coşkuyla hiç bir iş yapmıyorum bugünü bile tatilmiş gibi geçiriyorum

aferinnnn ama ben yogun oluyorum yine malesef

oh süpermiş banada öğretsene lisede yapıyoduk ama unutmuşum

Gamzemin dügünü var usaşta dimple91in yanii sevincini tüm kalbimle paylasıyorummm

Rabbim çok mutlu etsin inşaAllah heyecan doruktadır şimdi haftaya da seni mi gelin ediyoruz sibelimm

Amin canim:) hep beraber insallah

kıydım kız arkadaşıma verdimm bravo banaaa vallaaa

aferin sana canımm

Günaydın kızlarrrrrrr, birkaç gündür giremiyorum,
özledim sizi

bebeğim nerdesin sen yaa bişey oldu sandık :26: özledim valla seni nabersin??

Günaydınlarrrr Nasılsınız güzel gelinlerrr

günaydınlar bebeğimmm

günaydınnn nehirimm

canım şimdiki gelinliklerin çoğu arkadan bağlamalı zaten zayıfladıkça daraltabilirsin ipi gerersin hiiçç takılma sen ona alt taraf zaten kabarık oluyor hani vücudu saran bişey giymiceksen balık eteklerde bile o şekilde yapılmış yani kuzum bizde de öyle borçlar bi bitese işi bırakcam çocuk yapcam

Herkese günaydınnn.

Bugünde bitsin gitsinnnnn..

günaydınn tatlımmm

benim tercihim bağcıklı olması fakat hani beğendiğim modele uygun olmazsa diye düşünüyorum canım mayısa kadarda belli değil o zamana kadar verebildigim kadar kilo vermem gerek tam ölçülerim alıncak çünkü o zaman

Son düzenleme:
aynen canım öyle bide müşteri memnuniyeti var çok zor onun için zaman gerek bendede o yok malesef

En zoru o diyebilirim canım. İnsanlara bişeyleri anlatmak, onların isteklerine karşılık verebilmek resmen ölüm :89:

Günaydınlar tünaydınlar.

Dün annemler kendilerine 15 tane Days in Color nevresim takımı aldılar.

Düğün zamanı yatılı misafirimiz çok olurmuş.

Kızlar, kına gecesi için kına sepeti,mumlar falan kim alır?
Kına kıyafetini kim alır?
Çerezleri,kınaları kim alır?

Selam canım
Herşeyi damat tarafı alır
Kız almak kolay değil

Erkek alır canım tüm bunları.

verirsin mayısa kadar canım 5-6 kilo o da yeter zaten sana ayrıca merak etme çoğu bağlamalı oluyor emimin sende öyle bi model beğeneceksin ptesi provam var benim de çok heyecanlıyım sanırım son provam

Nasılsın kuzummm

Keyifler yerindedir inşallah

çok şükür canım dünden iyi yarından kötü derler ya o moddayım canım akşam çektim bindallımı ama koyamıyorum buraya telimde kaldı resim

Kızlar, kına gecesi için kına sepeti,mumlar falan kim alır?
Kına kıyafetini kim alır?
Çerezleri,kınaları kim alır?
erkek tarafı alır canım her ne kadar bizimki şikayetçi olsa da böyledir bu işler

nehircim valla günün bitmesini bekliyorum hava güneş açtı hadi evinize gidin demelerini bekliyorm bi umut seni alıntılamıştım ama becerememişim sanırım

çok şükür canım dünden iyi yarından kötü derler ya o moddayım canım akşam çektim bindallımı ama koyamıyorum buraya telimde kaldı resim

İyi olmana sevindim canım

Olsun canım müsait olduğun bir vakit eklersin artık

Herkese merhabaaa Nasılsınız kızlarrr
Kına malzemelerini kız tarafı alır diye biliyordum ben erkek mi alıyomuş:44:

İyi olmana sevindim canım

Olsun canım müsait olduğun bir vakit eklersin artık
sağol bebeğim sen de ne var ne yok? telefondan resim yüklenmiyor yüklense koycam yoksa :26:

Herkese merhabaaa Nasılsınız kızlarrr
Kına malzemelerini kız tarafı alır diye biliyordum ben erkek mi alıyomuş:44:

yok canım kız sadece mekanı hazırlar yada tutar yeri falan gerisi erkeğe ait

sağol bebeğim sen de ne var ne yok? telefondan resim yüklenmiyor yüklense koycam yoksa :26:

yok canım kız sadece mekanı hazırlar yada tutar yeri falan gerisi erkeğe ait

Bende aynı canım. Bugün sabah keyifli gibiydim ama şuan bir yorgunluk var üstümde. Sanırım hafta sonunun ve çalışmanın verdiği yorgunluk

Burası da çok sakin. Kismecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…