ertesi günün tatil olmasının verdiği coşkuyla hiç bir iş yapmıyorumbugünü bile tatilmiş gibi geçiriyorum
Yok kuzucanlar öyle ek iş değil bu
Kendi mesleğim yine. Ben Bilgisayar Programcısıyım.Nişanlımın patronu kendi mühendislik firması için web sitesi istemiş. Benden rica ettiler yapabilir mi diye. Bende yaparım dedim. Tanıdık diye fiyattada epey indirim yaptım.
Gamzemin dügünü var usaşta dimple91in yanii sevincini tüm kalbimle paylasıyorummm
Amin canim:) hep beraber insallah
kıydım kız arkadaşıma verdimm bravo banaaa vallaaa
Günaydın kızlarrrrrrr, birkaç gündür giremiyorum,
özledim sizi
GünaydınlarrrrNasılsınız güzel gelinlerrr
Günaydınlar
canım bende zayıflamaya çalışıyorum ya 3 kilo verdim bakalım 2-3 gündür yerimde sayıklıyorum halbuki yediklerime o kadar dikkat ediyorum valla.
ne dicem şimdi senin gelinliğin dikim aşamasındadır zayıfladıgında gelinlik bol falan gelirse nolucak benim en büyük tereddütüm bu şu zayıflama yolunda valla
benimde çeyiz alışverişim bitti sayılır artık incik mincik şeyler kaldı çok şükür hallettim borçlarıyla cebelleşiyorum
bizim bi eşyalar alıncak ev tutulcak ohooo daha işimiz varrrbide tabi benim bunlar için bursaya gitmem gerek
Herkese günaydınnn.
Bugünde bitsin gitsinnnnn..
Rabbim çok mutlu etsin inşaAllah heyecan doruktadır şimdihaftaya da seni mi gelin ediyoruz sibelimm
aferin sana canımm
bebeğim nerdesin sen yaa bişey oldu sandık :26: özledim valla seni nabersin??
günaydınlar bebeğimmm
günaydınnn nehirimm
canım şimdiki gelinliklerin çoğu arkadan bağlamalı zaten zayıfladıkça daraltabilirsin ipi gerersin hiiçç takılma sen ona alt taraf zaten kabarık oluyor hani vücudu saran bişey giymiceksen balık eteklerde bile o şekilde yapılmış yani kuzumbizde de öyle borçlar bi bitese işi bırakcam çocuk yapcam
günaydınn tatlımmm
canım şimdiki gelinliklerin çoğu arkadan bağlamalı zaten zayıfladıkça daraltabilirsin ipi gerersin hiiçç takılma sen ona alt taraf zaten kabarık oluyor hani vücudu saran bişey giymiceksen balık eteklerde bile o şekilde yapılmış yani kuzumbizde de öyle borçlar bi bitese işi bırakcam çocuk yapcam
günaydınn tatlımmm
aferinnnn ama ben yogun oluyorum yine malesef
oh süpermiş banada öğretsene lisede yapıyoduk ama unutmuşum
günaydınlar bebeğimmm
Php bilgin varsa yapabilirsin canım ama epey riski bir iş. Kapsamlıdır yani.
aynen canım öyle bide müşteri memnuniyeti var çok zor onun için zaman gerekbendede o yok malesef
En zoru o diyebilirim canım. İnsanlara bişeyleri anlatmak, onların isteklerine karşılık verebilmek resmen ölüm:89:
Günaydınlar tünaydınlar.
Dün annemler kendilerine 15 tane Days in Color nevresim takımı aldılar.
Düğün zamanı yatılı misafirimiz çok olurmuş.
Kızlar, kına gecesi için kına sepeti,mumlar falan kim alır?
Kına kıyafetini kim alır?
Çerezleri,kınaları kim alır?
Günaydınlar tünaydınlar.
Dün annemler kendilerine 15 tane Days in Color nevresim takımı aldılar.
Düğün zamanı yatılı misafirimiz çok olurmuş.
Kızlar, kına gecesi için kına sepeti,mumlar falan kim alır?
benim tercihim bağcıklı olması fakat hani beğendiğim modele uygun olmazsa diye düşünüyorum canımmayısa kadarda belli değil o zamana kadar verebildigim kadar kilo vermem gerek tam ölçülerim alıncak çünkü o zaman
Nasılsın kuzummm
Keyifler yerindedir inşallah
erkek tarafı alır canım her ne kadar bizimki şikayetçi olsa da böyledir bu işlerKızlar, kına gecesi için kına sepeti,mumlar falan kim alır?
çok şükür canım dünden iyi yarından kötü derler ya o moddayımcanım akşam çektim bindallımı ama koyamıyorum buraya telimde kaldı resim
sağol bebeğim sen de ne var ne yok? telefondan resim yüklenmiyor yüklense koycam yoksa :26:İyi olmana sevindim canım
Olsun canım müsait olduğun bir vakit eklersin artık
Herkese merhabaaaNasılsınız kızlarrr
Kına malzemelerini kız tarafı alır diye biliyordum ben erkek mi alıyomuş:44:
sağol bebeğim sen de ne var ne yok? telefondan resim yüklenmiyor yüklense koycam yoksa :26:
yok canım kız sadece mekanı hazırlar yada tutar yeri falan gerisi erkeğe ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?