Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)
ağustosta tam tarihi belli olmamakla beraber nişanım var ve eylül gibi de düğünmayıs'ın 11'inde sözleniyorum
memnun oldum cnm bende istanbulda yasıyorum 9 yıldır sevgiliydık şimdi ise 4 aylık nişanlıyız haziran 15de de düğünümüz var Rabbimin izniyle cnm he birde ev hala bulamadık
Memnun oldum canım benimm.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh
Benimde 6 yıldır birlikteliğim var. 4,5 aydırda nişanlıyım
22 Yaşındayım. Özel bir firmada Bilgi İşlem bölümünde çalışıyorumİstanbul Pendik'te oturuyorum. Yürüme mesafesi 10 dakika olan bir semte gelin gidiyorum Nişanlım Mayısta askere gidiyor. 12 ay askerlik yapacak. Allah nasip ederse 6 Eylül 2015 te düğün tarihimiz olacak
bende direk dalıyım aranıza ozaman olma mı
28 yasındayım 10 yıldır beraberız 1,5 yıldır nısanlıyız benı hep oyaladı yaşım geçti ama kırışık onleyıcı kremlerle devam edıyorum napalım
Kucukyalıda oturuorum ama şirinevlere gelın gıdıcem dıe hep o tarafta halledıoruz ıslerımızı elımızden geldıgınce. ağustos 30 a ertelendi düğünümüz mutluyum huzurluyum evlenınce 30 umu hamile olarak karşılamak en güzel dileğimm
Ne Güzel KızlarrÇok sevindim siizn adınıza Allah bizede nasip eder inşallah o günleri görmeyi Kısacık mesafeye gelin gidiyorun çok şanslısın Ben Antalyaya gelin gidicem Daha şimdiden streslere girmeye başladım nasıl sölicem diye
Esmer54 umarım evinizi en kısa zamanda bulursunuz sıkma canını strese sokma kendiniBenim arkaddasım da bulaamştı son 1 ayda herşeyini yaptı Allah o kolaylıgı verir umarım
bende direk dalıyım aranıza ozaman olma mı
28 yasındayım 10 yıldır beraberız 1,5 yıldır nısanlıyız benı hep oyaladı yaşım geçti ama kırışık onleyıcı kremlerle devam edıyorum napalım
Kucukyalıda oturuorum ama şirinevlere gelın gıdıcem dıe hep o tarafta halledıoruz ıslerımızı elımızden geldıgınce. ağustos 30 a ertelendi düğünümüz mutluyum huzurluyum evlenınce 30 umu hamile olarak karşılamak en güzel dileğimm
Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)
Merhaba CanımGüldürdün beni Ne güzel az kalmış sayılır herşey istediğin gibi olur umarım Bebiş haberlerinizide alırız inşallahhhhh
hayırlısı olsun canım. bende 8 Mart'ta sözlendim, 12 nisan'da nişanım var.
eylül-ekim düğünü düşünüyoruz canım hayırlısıyla inş.
Allah nazarlardan saklasın sizi canım.
Allah mutluluğunuzu daha çok arttırsın inşallah. Evlenince hemen bebiş düşünüyosun harikaaBizde çok istiyoruz evlenince hemen olsun ama sonra biraz düşünüyorum biraz daha bekleyelim diyorum
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahh..Çok memnun oldumm
Ne Güzel KızlarrÇok sevindim siizn adınıza Allah bizede nasip eder inşallah o günleri görmeyi Kısacık mesafeye gelin gidiyorun çok şanslısın Ben Antalyaya gelin gidicem Daha şimdiden streslere girmeye başladım nasıl sölicem diye
Esmer54 umarım evinizi en kısa zamanda bulursunuz sıkma canını strese sokma kendiniBenim arkaddasım da bulaamştı son 1 ayda herşeyini yaptı Allah o kolaylıgı verir umarım
Kızlar birşey merak ediyorum size sorayımBu ayın sonunda çok yakın bi arkadaşımın düğünü var ablamının düğüninden beri öyle abiye arayışına girmemiştim hiç Bu ay abiyecileri gezdim biraz yalnız fiyatları duyunca şok oldum 400 500 600 normal bi abiyenin fiyatları öyle prenses model flan da değil sizin oralarda da fiyatlar böyle uçuk mu
vuhuuuuuuuuuuuuuuuu:))Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)
boncugum görüşemez olduk
Bende memnun oldum cnm
18 yasındakı sevgılın kocan olunca atanmak bu memlekette bın takla atmak olunca bizim de yaş oldu 28. Bende 10 yılda benı alan adamın cocuk ıcın bı o kadar bekleme fıkırınden urkmus moddayım
1 -2 yıl evlılıgın tadını cıkarıp 30 ağustos 2016 yı kadın doğum doktoruyla haşır neşir karşılamak istiorum bu yuzden
Kızlar birşey merak ediyorum size sorayımBu ayın sonunda çok yakın bi arkadaşımın düğünü var ablamının düğüninden beri öyle abiye arayışına girmemiştim hiç Bu ay abiyecileri gezdim biraz yalnız fiyatları duyunca şok oldum 400 500 600 normal bi abiyenin fiyatları öyle prenses model flan da değil sizin oralarda da fiyatlar böyle uçuk mu
Şuan iş yerimin tam karşısında bir abiye dükkanı var. Sezon sonu indirimleri vardı 276 tl olan abileri şuan 79 tl den satıyor. Ama öyle basit abiler değil. Mağazanın ismi Demet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?