2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ağustosta tam tarihi belli olmamakla beraber nişanım var ve eylül gibi de düğün mayıs'ın 11'inde sözleniyorum

hayırlısı olsun canım. bende 8 Mart'ta sözlendim, 12 nisan'da nişanım var.

eylül-ekim düğünü düşünüyoruz canım hayırlısıyla inş.

Son düzenleme:
memnun oldum cnm bende istanbulda yasıyorum 9 yıldır sevgiliydık şimdi ise 4 aylık nişanlıyız haziran 15de de düğünümüz var Rabbimin izniyle cnm he birde ev hala bulamadık

bende direk dalıyım aranıza ozaman olma mı

28 yasındayım 10 yıldır beraberız 1,5 yıldır nısanlıyız benı hep oyaladı yaşım geçti ama kırışık onleyıcı kremlerle devam edıyorum napalım
Kucukyalıda oturuorum ama şirinevlere gelın gıdıcem dıe hep o tarafta halledıoruz ıslerımızı elımızden geldıgınce. ağustos 30 a ertelendi düğünümüz mutluyum huzurluyum evlenınce 30 umu hamile olarak karşılamak en güzel dileğimm

Merhaba Canım Güldürdün beni Ne güzel az kalmış sayılır herşey istediğin gibi olur umarım Bebiş haberlerinizide alırız inşallahhhhh

Teşekkür ederim canım benimm. Herşey tamamen şans. Biz 5 senedir nişanlımla aynı semtte oturmuyorduk bende bilmiyordum net olarak evlerini. Ailem ev almaya karar verdi ve aldık. Sonrada öğrendikki mesafemiz o kadar kısaymış

Allahımın takdiri. Binlerce kez şükürler olsun

Allah nazarlardan saklasın sizi canım.

Allah mutluluğunuzu daha çok arttırsın inşallah. Evlenince hemen bebiş düşünüyosun harikaa Bizde çok istiyoruz evlenince hemen olsun ama sonra biraz düşünüyorum biraz daha bekleyelim diyorum

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahh.. Çok memnun oldumm

Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)

cnm allah bıze de gostersın o gunu hayırlısıyla allah mutlulugunuzu daım etsın

Merhaba Canım Güldürdün beni Ne güzel az kalmış sayılır herşey istediğin gibi olur umarım Bebiş haberlerinizide alırız inşallahhhhh

amın ınsallah cnm senınde hayallerın gerçek olur dılerım

hayırlısı olsun canım. bende 8 Mart'ta sözlendim, 12 nisan'da nişanım var.

eylül-ekim düğünü düşünüyoruz canım hayırlısıyla inş.

allah mutlulugunuzu tamamına erdirsın daım etsın cnm

Bende memnun oldum cnm

18 yasındakı sevgılın kocan olunca atanmak bu memlekette bın takla atmak olunca bizim de yaş oldu 28. Bende 10 yılda benı alan adamın cocuk ıcın bı o kadar bekleme fıkırınden urkmus moddayım

1 -2 yıl evlılıgın tadını cıkarıp 30 ağustos 2016 yı kadın doğum doktoruyla haşır neşir karşılamak istiorum bu yuzden

sorunda o ya hiç stres yapmıyorum be cnm rabbim sanada bugüzelikleri tattırsın inş tatlım

Kızlar birşey merak ediyorum size sorayım Bu ayın sonunda çok yakın bi arkadaşımın düğünü var ablamının düğüninden beri öyle abiye arayışına girmemiştim hiç Bu ay abiyecileri gezdim biraz yalnız fiyatları duyunca şok oldum 400 500 600 normal bi abiyenin fiyatları öyle prenses model flan da değil sizin oralarda da fiyatlar böyle uçuk mu

modele göre değişir ttlım ama okadarda uçuk değildir 200 den başlar tatlım ama 600 e fln kadar gtmz ya 350 400 fln a kadr vrdır sanırım

Haklısın canım benim. İnsan en iyi şekilde yaşamak için bazı şeylerden fedakarlık etmek zorunda kalıyor. O kadar yıl beklemişsiniz Rabbimde mutluluğunuzu daha da çok arttırır inşallahhh

"30 ağustos 2016 yı kadın doğum doktoruyla haşır neşir karşılamak istiorum bu yuzden" söylediğin nasıl hoşuma gitti anlatamam. Okuyunca tam bir aşk kadını gördüm.

Son düzenleme:

Şuan iş yerimin tam karşısında bir abiye dükkanı var. Sezon sonu indirimleri vardı 276 tl olan abileri şuan 79 tl den satıyor. Ama öyle basit abiler değil. Mağazanın ismi Demet

Şuan iş yerimin tam karşısında bir abiye dükkanı var. Sezon sonu indirimleri vardı 276 tl olan abileri şuan 79 tl den satıyor. Ama öyle basit abiler değil. Mağazanın ismi Demet

Ahh keşke oralarda olsaydım canım Alanyada yaşıyorum ben turizm yerinde malesef fiyatlar tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…